Tüp Bebek Günlüğümüz !

tatlım üzülme bu gebelik şekeridir doğumdan sonra geçer ve bebeğindede bi sorun olmaz Allahın izniyle bi çok hamilede çıkıyo ama sonra geçiyo kalbini ferah tut
Sağolun kızlar ya görümcemdede çıkmıştı o insilün kullanmamıştı inşallah banada gerek kalmaz evet güldenim çok şişmiştim ilk 3 ay on kilo aldım daha almamışım demek şeker şişirdi işte insanın morali bozuluyor peki suyun azlığı hakkında bişii biliyomusunuz doktor normalden biraz az dedi ama o dahada kafama takıldı

kizlar gecmisi okuyamadim farkli bise var mi.bilmedigin?
misal ve deryadan baska?

hatırlamıyorum kafam çok yorgun bugün

canım suyun az olması durumunu bir arkadaşımızda yaşadık burda bizde örnek ve yaşanmışlık çok yani bol bol su iç demişti doktoru erken alabiliriz bebeği demişti bu en başta teşhi konulunca doktorun olacakları söylemesi ama çok ta erken doğmadı...belli bir haftadan sonra ciğer iğnesi vurdurdu bazı şeyler yapıldı ama senin durumun nasıl belki sadece takiple yetinir doktorun onda biraz ciddi durum vardı maşallah kızı kollarında şimdi...bol bol su tüket lütfen...

fena degikim.canim gece bi aglama krizi yasadim annem var diye gubduz cok taktirmiyiym.sen nasilsin cnm?
bende iyiym canım nolsun işteyim bildiğiniz gibi...
dün çeyiz serdik bugünyorgunluk var baya bide adet olduğum için bel ağrılarım fazla başkada bişi yok sükür

Yok canım öyle panik yapmadı doktorum bol su iç dedi 15 gün sonra gel suyuna bakalım dedi zaten haftayada gidicen o zamanda bakacak şeker için iyice azalmış olsaydı sıvı takviyesi falan yapardı diyorum kendi kendime anam bizim hamile kalmamız dert hamileliğimiz dert doğurmamız dert Allah beterinden korusun diyorum

Canim uzulme lutfen benim abimin hanimindada cikmisti sen doktorun verdigi listeye uy dogumdan sonra gecer insallah masallah prensese saglikla buyusun sikma tatli canini

Çok şükür canım sadece takip etcek demekki...
aynen öyle hamile kalmak dert devamı ayrı dert ama Rabbim dermansız dert vermesin yeterki..

Kızlar ben ablama iniyorum Abi'm geldi öpüyorum sizi

maşallah ablan yanında abinde geldi ohhhh imrendim sana

benim de karnim agriyo canim baya adet oldum.artik
olsun tatli yorgunluklar bunlar:))
evet canım yorgunluklar tatlı yorgunlar...
sende test yapmışsın negatif çıkmış galiba cnım ama erken değilmi???
bide baya adet oldum demişsin adetmi oldun:18:

evet canım yorgunluklar tatlı yorgunlar...
sende test yapmışsın negatif çıkmış galiba cnım ama erken değilmi???
bide baya adet oldum demişsin adetmi oldun:18:
evt cnn negatif cikti doktorla konustim %99 gebelik.yok dedi yine de gel dedi gittim kan verdim geldim yarin bi daha cikar negatifim adetim de basladi zaten.ilaclarimi kesmeme ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…