Tüp Bebek Günlüğümüz !

hosgeldin cnm nbr naptin bugun?

Canım tam kahvaltımı hazırldım alt komsum geldi neyse birlikte kahvaltı yptık o gitti tel çaldı arkadaşım çocugunu okul bırakmış bana gelmek istedigini söyledi buyur gel dedim tekrar çay demledimm çok sorunları var eşiyle dertleştik çok agladı üzüldüm yuvası yıkalma derecesine kadr gelmiş yaaa off ne bilim dün sana bugün ona üzüldüm valla kendi üzüntümü unutur oldum bacım öyle yani senide arıyamadaım 6 ya geliyordu gitti hemen yemege giriştim şimdi, çamaşır stım geldim böyle işte şekerrr sen nasılsn gece agladın demi duyduguma göre ama aglama ben sana kıyamam tatlımmm annen ne zaman gidiyor canımm

Walla senı tebrik edıyrm ucuza halletmişsn ben dogum için elbise diktrdim 300 tl para verdim keşke bnm de cevremde uygun ucrete diken olsa
Gule güle gıy ınsallhhh

dün dedimki sanırım yumurtluyom bugünde aynı şeyi diyorum öyle hissediyorum galiba ben 3-5 gün yumurtluyom
yımırtlamaya başladın mı hızını alamayıp 3-5 gün yumurtluyorsunn..maaşallah bari horoza gıgılattır yımırtalar havaya gitmesinn
arkadaşlar eşimle yaz tatili için hem hesaplı hemde güzel bi yer arıyoruz erken rezervasyon yaptıralım dedik önerilerinizi bekliyorum canlar...
netten bir araştır hayatım biz 2 sene önce 4 günlük bodrum tatili yapmıştık... 4 yıldızlı oteldi yarım pansiyondu...hem de 300 tl civarıydı..içinde bir de tekne turu vardı hediye...hala öle paketler var böle kampanya sitelerinde...
kizlarrr oyumu yolladim ikramayaya siz yolladiniz mi?
oyyy oyyy oyyy oy veren eller dert görmesin sağol tatlımm...sen nasıl oldun baya bayaa adet oluyorum yazmışsın...:26::26::26::26:
evet canım aynen öyle biliyoyummmm bence bu iyi bişi görek dimi
görelim tabii kim kime oy veriyor ki haksız rekabet olmasın....

Canımm iyi akşamlar ohh ne güzell tatil planlarına başlamıssın benim gibi canım ben geçen yaz ölüdeniz noa hotel ölüdenizde kaldık süperr bi yer tavsiye ederim cnımm biraz tuzlu ama araştrı derim canımm suanda bodrumu düşünüyorz inş kıs zamanda rezervasyon yaptırcagız cnımm bu arada çeyiz sermişiniz hadş Allah utandırmasın tatlım düğün ne zaman?

Canim nasilsin bitanem anlayabiliyorum seni annene caktirmak istemiyosun ama annen senin bi bakisindanda anliyodur eminim bitanem ama sen yinede icine atma agla tatlim aglaki icine atmayasin hep yanindauiz bitanem rabbim hepimizi guldurucek insallah

saol canım inşallah Rabbim utandırmazda hayırlı bi evlilik olur bebişlerle senlenir yuvaları....
evet canım tatil planına başladık bizim bi nevi gecikmiş balayı olacak hiç tatile gitmedik eşimle o yüzden bu sene bi dahaki tedaviden önce gitmek istiyorum..
ama hiç bi yerde bilmiyorum burda sorup en azından gidip görülmüş bi yerin fikrini alayım dedim..
canım tuzlu yerlere gidebilecek cok fazla imkanımız yok çünkü benm maasla gitcez sua para biriktiriyorum ama bi dahaki tedaviyede lazım o yüzden hesaplı istiyorum...
aslında bi nevi buralardan kaçmak eşimle olmak istiyorum deniz önünde yerde bile yatabilirim yaniiii

Ayşegülcüümm inşaallah bu sadece gebelik şekeri ..benim berbaer çalışırken 2 tane tosun paşa doğuran iş arkadaşımda da çıktı.... meğer habire buna tatlı yediiryorlarmışş..şekeri kesti diyet yaptı hamileliği çok rahat geçti....hem aç kalmadı hem de çok fazla kilo almadı.....gayet sağlıklı bebelerini doğpurdu büyüdüler bile paşaları kocaman oldular maaşallah.....herşey güzel olacak hayatımm üzülmek yok..herşey biizim için ...
benim de karnim agriyo canim baya adet oldum.artik
olsun tatli yorgunluklar bunlar:))

dimi ablama gitcem bendeliiiiii
kardeşime ve paşalarıma kavuşcam Allahın izniyle bi de beyim bilseydi ben hafta sonu yokum

ayy bu akşam söylerisn artık yımırtaları gıgılatırsan eğer enişteye ..o keyifle belkim de kabul edebiler...

bi bakayım cancağızlarım ne yapıyorlar dedim...
ekşına gidiyom transfer olcamda sonra 12 gün bekleyecem
haydin iyi geceler..
hepinizi seviyorum valla billa

hhahay senin yımırtlara laf ederken benim koca benimkiler göz dikmiş illa bir gıgılayacam didi...başımda bekliiiiikurtuluş yok sanırsamm..:18::18::18::18::18::26::26::26::26:

bi bakayım cancağızlarım ne yapıyorlar dedim...
ekşına gidiyom transfer olcamda sonra 12 gün bekleyecem
haydin iyi geceler..
hepinizi seviyorum valla billa

hhahay senin yımırtlara laf ederken benim koca benimkiler göz dikmiş illa bir gıgılayacam didi...başımda bekliiiiikurtuluş yok sanırsamm..:18::18::18::18::18::26::26::26::26:

Allah iyiliğinizii vermiyeee emiiiiolan var olmayan varrr

Canım yaa Valla uygun ve çokk güzel yerlerde var ets tur ve tatil budur sitelerinde çok uygun yerler var bak bulursun bacımm bodrum yada ölüdeniz derim canım ohh ne güzel kaç Valla gerçekten tatil dönüşü tedavi daha iyi olur tatlımm off ya canım çokk çekti Valla

neyse kızlar benim mesai bitti sayılır ii geceler herkese öpüldünüzzz...

Gittim canım şeker çıktı bide bebeğimin suyu biraz azmış moralim 0

Canımıniçi morelini bozucak bi durum yokk yaa tatlı türünden uzk durr bol bol su iç balımm hiçbişeycigin kalmaz normale dönersin balımm sadece dikkat etmen gerek o kadar canımcıgım üzme kendini bak elizciğide üzmüş oluyorsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…