hosgeldin cnm nbr naptin bugun?İyi akşamlar kızlar nsılsınız bende oyumu kullandım canlarr
kendi adıma eveetttttt:13::13::13::13:
hosgeldin cnm nbr naptin bugun?
ben gittim canım orda daha rahat oldu hemde dönüşte pijama işimi halletmiş oldum. akşama eve gelecek yine kızcağız kayınvalidem için.
daha bebekler için bir çöp almadım nasıl gezcem nerden alcam diye düşünürken iki gündür hepsi tıkır tıkır olmaya başladı. size bahsetmedim demi ben yaaaa.
cumartesi günü eskişehirden bebişler için bir sürü eşya geldi annem rahat durmadı tabi. kıyafetler, zıbınlar, hastane çıkışı vs., battaniyeler, havluları, uyku seti, yan yatma yastıklarına kadar bir sürü şey almış annemle babam. daha da şu eksik bu eksik deyip duruyodu onları ben alayım anne bırak benim de hevesim var diyodum. bir anda ev bebek eşyasıyla doldu saydım penyesi peluşu vs. sadece 9 tane battaniye çıktı. örgü yelek hırka falan onları da göndermiş 10 tane yelek var daha hırkalar patikler vs. bir de bir sürü örüyoruz diyen var. offfffff
dün de beşiklerini aldık kuzucukların, yatakları ve uyku setleri dahil, iki de ana kucağı taşıma için ve araba için olanlardan. kayınpeder beni ulusa götürdü ben internetten bakıyodum hep beşik falan ulusta mağazaları vardı pazarlık yaptık aldık. hepsi peş peşe olmaya başladı bugünde pijama işini hallettim.
yarına ne olacak bakalım?? aaaa yarın kontrolümüz var bebişleri görcez.
yımırtlamaya başladın mı hızını alamayıp 3-5 gün yumurtluyorsunn..maaşallah bari horoza gıgılattır yımırtalar havaya gitmesinndün dedimki sanırım yumurtluyom bugünde aynı şeyi diyorum öyle hissediyorum galiba ben 3-5 gün yumurtluyom
netten bir araştır hayatım biz 2 sene önce 4 günlük bodrum tatili yapmıştık... 4 yıldızlı oteldi yarım pansiyondu...hem de 300 tl civarıydı..içinde bir de tekne turu vardı hediye...hala öle paketler var böle kampanya sitelerinde...arkadaşlar eşimle yaz tatili için hem hesaplı hemde güzel bi yer arıyoruz erken rezervasyon yaptıralım dedik önerilerinizi bekliyorum canlar...
oyyy oyyy oyyy oy veren eller dert görmesin sağol tatlımm...sen nasıl oldun baya bayaa adet oluyorum yazmışsın...:26::26::26::26:kizlarrr oyumu yolladim ikramayaya siz yolladiniz mi?
görelim tabii kim kime oy veriyor ki haksız rekabet olmasın....evet canım aynen öyle biliyoyummmm bence bu iyi bişi görek dimi
netten bir araştır hayatım biz 2 sene önce 4 günlük bodrum tatili yapmıştık... 4 yıldızlı oteldi yarım pansiyondu...hem de 300 tl civarıydı..içinde bir de tekne turu vardı hediye...hala öle paketler var böle kampanya sitelerinde...
QUOTE]
kuzum ben öyle seyleri hiç bilmiyorum yaa kampanyaları filan takip edemiyorum ilk defa tatil yapıcaz oda benim zorumla malum durumlar biraz sıkışık bende aşırı olsun istemiyorum fiyatı çünkü dönüşte tekrar tüpe baslıcam..aklınızda bulunsunda haber verirsiniz bana...
bide oteli hatırlıyomusun canım adı neydi bi bakıım
Canımm iyi akşamlar ohh ne güzell tatil planlarına başlamıssın benim gibi canım ben geçen yaz ölüdeniz noa hotel ölüdenizde kaldık süperr bi yer tavsiye ederim cnımm biraz tuzlu ama araştrı derim canımm suanda bodrumu düşünüyorz inş kıs zamanda rezervasyon yaptırcagız cnımm bu arada çeyiz sermişiniz hadş Allah utandırmasın tatlım düğün ne zaman?
Canım yazamadım moralim çok bozuk açlık şekerim 93 tokluk 289 çıktı 1 hafta aç kal bakalım olmadı insilün başlıcam dedi çok bide bebeğimin suyu normalden azmiş maşallah kuzumda sorun yok 702 gr olmuş eliz im ama canım sıkıldı şekeri olan annelerin bebelerinde şeker çıkabiliyomuş İnan nasıl açım biliyordum canım çıkacağını ben tatlı manyağıyım yemek yemeyeyim 7 24 tatlı yiyim
Ayşegülcüümm inşaallah bu sadece gebelik şekeri ..benim berbaer çalışırken 2 tane tosun paşa doğuran iş arkadaşımda da çıktı.... meğer habire buna tatlı yediiryorlarmışş..şekeri kesti diyet yaptı hamileliği çok rahat geçti....hem aç kalmadı hem de çok fazla kilo almadı.....gayet sağlıklı bebelerini doğpurdu büyüdüler bile paşaları kocaman oldular maaşallah.....herşey güzel olacak hayatımm üzülmek yok..herşey biizim için ...Sağolun kızlar ya görümcemdede çıkmıştı o insilün kullanmamıştı inşallah banada gerek kalmaz evet güldenim çok şişmiştim ilk 3 ay on kilo aldım daha almamışım demek şeker şişirdi işte insanın morali bozuluyor peki suyun azlığı hakkında bişii biliyomusunuz doktor normalden biraz az dedi ama o dahada kafama takıldı
benim de karnim agriyo canim baya adet oldum.artik
olsun tatli yorgunluklar bunlar:))
dimi ablama gitcem bendeliiiiii
kardeşime ve paşalarıma kavuşcam Allahın izniyle bi de beyim bilseydi ben hafta sonu yokum
bi bakayım cancağızlarım ne yapıyorlar dedim...
ekşına gidiyom transfer olcamda sonra 12 gün bekleyecem
haydin iyi geceler..
hepinizi seviyorum valla billa
hhahay senin yımırtlara laf ederken benim koca benimkiler göz dikmiş illa bir gıgılayacam didi...başımda bekliiiiikurtuluş yok sanırsamm..:18::18::18::18::18::26::26::26::26:
Gittim canım şeker çıktı bide bebeğimin suyu biraz azmış moralim 0Canım nasılsın dr gittinmi bugün
saol canım inşallah Rabbim utandırmazda hayırlı bi evlilik olur bebişlerle senlenir yuvaları....
evet canım tatil planına başladık bizim bi nevi gecikmiş balayı olacak hiç tatile gitmedik eşimle o yüzden bu sene bi dahaki tedaviden önce gitmek istiyorum..
ama hiç bi yerde bilmiyorum burda sorup en azından gidip görülmüş bi yerin fikrini alayım dedim..
canım tuzlu yerlere gidebilecek cok fazla imkanımız yok çünkü benm maasla gitcez sua para biriktiriyorum ama bi dahaki tedaviyede lazım o yüzden hesaplı istiyorum...
aslında bi nevi buralardan kaçmak eşimle olmak istiyorum deniz önünde yerde bile yatabilirim yaniiii
Gittim canım şeker çıktı bide bebeğimin suyu biraz azmış moralim 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?