inşallah canım şekerden çok suyuna kafam takıldı zaten çok var çevremde gebelik şekeri çıkan hamişler ama suyu kafama takıldı gerçi panik yapmadı normalden çok az dedi ama görücez bakalım yarın diğer doktorumada gidicemCanımıniçi morelini bozucak bi durum yokk yaa tatlı türünden uzk durr bol bol su iç balımm hiçbişeycigin kalmaz normale dönersin balımm sadece dikkat etmen gerek o kadar canımcıgım üzme kendini bak elizciğide üzmüş oluyorsunn
inşallah canım şekerden çok suyuna kafam takıldı zaten çok var çevremde gebelik şekeri çıkan hamişler ama suyu kafama takıldı gerçi panik yapmadı normalden çok az dedi ama görücez bakalım yarın diğer doktorumada gidicem
gidim artik diyor ben de kal diyom bakalim ne zaman giderse iste..Canım tam kahvaltımı hazırldım alt komsum geldi neyse birlikte kahvaltı yptık o gitti tel çaldı arkadaşım çocugunu okul bırakmış bana gelmek istedigini söyledi buyur gel dedim tekrar çay demledimmçok sorunları var eşiyle dertleştik çok agladı üzüldüm yuvası yıkalma derecesine kadr gelmiş yaaa off ne bilim dün sana bugün ona üzüldüm valla kendi üzüntümü unutur oldum bacım öyle yani senide arıyamadaım 6 ya geliyordu gitti hemen yemege giriştim şimdi, çamaşır stım geldim böyle işte şekerrr sen nasılsn gece agladın demi duyduguma göre ama aglama ben sana kıyamam tatlımmm annen ne zaman gidiyor canımm
tabi tabi baya karin agrili , oturdugumda pit pit parcalar dusen bi adet.gece 11 de fitilim.vardi valla yapmadim kanli kanli ne feregi var artik.yımırtlamaya başladın mı hızını alamayıp 3-5 gün yumurtluyorsunn..maaşallah bari horoza gıgılattır yımırtalar havaya gitmesinn
netten bir araştır hayatım biz 2 sene önce 4 günlük bodrum tatili yapmıştık... 4 yıldızlı oteldi yarım pansiyondu...hem de 300 tl civarıydı..içinde bir de tekne turu vardı hediye...hala öle paketler var böle kampanya sitelerinde...
oyyy oyyy oyyy oy veren eller dert görmesin sağol tatlımm...sen nasıl oldun baya bayaa adet oluyorum yazmışsın...:26::26::26::26:
görelim tabii kim kime oy veriyor ki haksız rekabet olmasın....
bugun kan verdim kiz tam igneyi soktu kolumu cektim kan gelmedi kiz ivcinde oynatti oynattibi turli kani alamadi digerine gec lutfen diye bagirdim artik.neyse az once annem gelmis dioki sanki bugun gozun doldu ? ne zaman ay dedim? kan alinirken dio .dedim.kiz agzima tukurdu dolmussa da ondan dolmustur dedim.bak o bile hemen dikkatini cekmis.cnm sormussun dun gaziantep eurofertilde yaptirdim.Canim nasilsin bitanem anlayabiliyorum seni annene caktirmak istemiyosun ama annen senin bi bakisindanda anliyodur eminim bitanem ama sen yinede icine atma agla tatlim aglaki icine atmayasin hep yanindauiz bitanem rabbim hepimizi guldurucek insallah
he anam yapan var yapamayan var bne hava attilar dimi:)))Allah iyiliğinizii vermiyeee emiiiiolan var olmayan varrr
cnm o kadar uzulme herkse oluyo yediklerine dikkat et bakim bi sure. yedin tabi sejkerli karpuzlati:)))Gittim canım şeker çıktı bide bebeğimin suyu biraz azmış moralim 0
canım şekeri biliyodum çıkıcak diye çünkü ben anormal tatlı yiyorum öyle böyle değil hamilelikten öncede öyleydi tam bi tatlı canavarıyım yarında bi gidiyim bakalım o doktor ne dicek suyu için içim rahatlasıngidim artik diyor ben de kal diyom bakalim ne zaman giderse iste..
tabi tabi baya karin agrili , oturdugumda pit pit parcalar dusen bi adet.gece 11 de fitilim.vardi valla yapmadim kanli kanli ne feregi var artik.
bugun kan verdim kiz tam igneyi soktu kolumu cektim kan gelmedi kiz ivcinde oynatti oynattibi turli kani alamadi digerine gec lutfen diye bagirdim artik.neyse az once annem gelmis dioki sanki bugun gozun doldu ? ne zaman ay dedim? kan alinirken dio .dedim.kiz agzima tukurdu dolmussa da ondan dolmustur dedim.bak o bile hemen dikkatini cekmis.cnm sormussun dun gaziantep eurofertilde yaptirdim.
he anam yapan var yapamayan var bne hava attilar dimi:)))
cnm o kadar uzulme herkse oluyo yediklerine dikkat et bakim bi sure. yedin tabi sejkerli karpuzlati:)))
hadi bakim cnm insallah normal der bu sefrki.canım şekeri biliyodum çıkıcak diye çünkü ben anormal tatlı yiyorum öyle böyle değil hamilelikten öncede öyleydi tam bi tatlı canavarıyım yarında bi gidiyim bakalım o doktor ne dicek suyu için içim rahatlasın
gidim artik diyor ben de kal diyom bakalim ne zaman giderse iste..
tabi tabi baya karin agrili , oturdugumda pit pit parcalar dusen bi adet.gece 11 de fitilim.vardi valla yapmadim kanli kanli ne feregi var artik.
bugun kan verdim kiz tam igneyi soktu kolumu cektim kan gelmedi kiz ivcinde oynatti oynattibi turli kani alamadi digerine gec lutfen diye bagirdim artik.neyse az once annem gelmis dioki sanki bugun gozun doldu ? ne zaman ay dedim? kan alinirken dio .dedim.kiz agzima tukurdu dolmussa da ondan dolmustur dedim.bak o bile hemen dikkatini cekmis.cnem sormussun dun gaziantep eurofertilde yaptirdim.
he anam yapan var yapamayan var bne hava attilar dimi:)))
cnm o kadar uzulme herkse oluyo yediklerine dikkat et bakim bi sure. yedin tabi sejkerli karpuzlati:)))
inşallah canım ya bi doğursam rahatlıcam inan stres streshadi bakim cnm insallah normal der bu sefrki.
saol.cnm konisuyorum zaten hep sizinle ayrim.gayrim.yok .hemriye tam.dedim ki sen hivc morartmiyosun ne guzel.filan derim nazar oldu.kizin bi sucu yok cnm artik ignelerden damarlarimiz.incelmis tahammulumuzde kalmmais kiz.soktukca ben kolumu cektim.Canim annen simdi gozunu gozler morali bozuk agliyomu diye biliyorum cunku transfer yapilacqgi gun annemde benimleydi ertelenince durumu biliyosun bende saklamaya calistim acimi ama iste. Saklanmiyoki biliyolar bizi cunku tatlim icine. Atmaa ama lutfen agla bizimle konus olurmu biz hep senin yanindayiz okan alan hemsireninde allh mustakini versin o nasil kan almaksa oyle
aynen cnmm :)) dogutda kurtul sonra bizim.stresimizi cekicen:))inşallah canım ya bi doğursam rahatlıcam inan stres stres
inşallah canım ya bi doğursam rahatlıcam inan stres stres
herkese merhaba, cok uzun zaman oldu topige girmeyeli belki beni hatirlayan vardir aranizda canlar... zor gunler gecirdim ondan yoktum buralarda, en son dis gebelik yasadim ve ayni donemde de babami kaybettim. anlayacaginiz yeni yeni toparlandim.... hamileler listesine baktim tanidigim bir kac arkadasin daha hamile oldugunu gordum cok sevindim.
herkese saglikla bebeklerini kucaklarina almalarini dilerim, bizler gibi isteyenlere de bir an once saglikla hamile kalmayi...
sevgiyle kalin
herkese merhaba, cok uzun zaman oldu topige girmeyeli belki beni hatirlayan vardir aranizda canlar... zor gunler gecirdim ondan yoktum buralarda, en son dis gebelik yasadim ve ayni donemde de babami kaybettim. anlayacaginiz yeni yeni toparlandim.... hamileler listesine baktim tanidigim bir kac arkadasin daha hamile oldugunu gordum cok sevindim.
herkese saglikla bebeklerini kucaklarina almalarini dilerim, bizler gibi isteyenlere de bir an once saglikla hamile kalmayi...
sevgiyle kalin
canım kırmızılar geldi demişsin inş yerleşme kanamasıdır kan testi yaptırdın mı canım ? sonuç ne olursa olun moralini bozma tatlım tedavi gerçekten çok zorlu bir süreç Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim emeklerinizin karşılığını tatlı tatlı bebeklerle mükafatlandırsın inşallah
Gunaydin hepinize kizlar Bugun kontrolum var cok korkuyorum gitmeye ne diyecegini bilmiyorum cunku yaaa insallah kalinlasiyo derde bende rahatlarim kozlar yaa gelince yazarim size hadi hayirlisiyla insallah
ALLAH tamamina erdirsin canim gozunuz aydin
Derya cok sevindim tedavin hayirli olsun bebisli olsun doktorun dogru soylemis hemen basla annen gelir yanina
misalcimm canimm cok sevindimmmm masallah subhanallahh bebisineeee :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?