Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah canım şekerden çok suyuna kafam takıldı zaten çok var çevremde gebelik şekeri çıkan hamişler ama suyu kafama takıldı gerçi panik yapmadı normalden çok az dedi ama görücez bakalım yarın diğer doktorumada gidicem

Git canım için rhat etsin üzme tatlı canını ya kıyamam sana tatlım ben çıkıyorum eşim çagırıyor iyi geceler yarın güzel haberlerini bekliyoruzzz İNŞALLAHHH

gidim artik diyor ben de kal diyom bakalim ne zaman giderse iste..

tabi tabi baya karin agrili , oturdugumda pit pit parcalar dusen bi adet.gece 11 de fitilim.vardi valla yapmadim kanli kanli ne feregi var artik.
Canim nasilsin bitanem anlayabiliyorum seni annene caktirmak istemiyosun ama annen senin bi bakisindanda anliyodur eminim bitanem ama sen yinede icine atma agla tatlim aglaki icine atmayasin hep yanindauiz bitanem rabbim hepimizi guldurucek insallah
bugun kan verdim kiz tam igneyi soktu kolumu cektim kan gelmedi kiz ivcinde oynatti oynattibi turli kani alamadi digerine gec lutfen diye bagirdim artik.neyse az once annem gelmis dioki sanki bugun gozun doldu ? ne zaman ay dedim? kan alinirken dio .dedim.kiz agzima tukurdu dolmussa da ondan dolmustur dedim.bak o bile hemen dikkatini cekmis.cnm sormussun dun gaziantep eurofertilde yaptirdim.
Allah iyiliğinizii vermiyeee emiiiiolan var olmayan varrr
he anam yapan var yapamayan var bne hava attilar dimi:)))

Gittim canım şeker çıktı bide bebeğimin suyu biraz azmış moralim 0
cnm o kadar uzulme herkse oluyo yediklerine dikkat et bakim bi sure. yedin tabi sejkerli karpuzlati:)))

canım şekeri biliyodum çıkıcak diye çünkü ben anormal tatlı yiyorum öyle böyle değil hamilelikten öncede öyleydi tam bi tatlı canavarıyım yarında bi gidiyim bakalım o doktor ne dicek suyu için içim rahatlasın

Canim annen simdi gozunu gozler morali bozuk agliyomu diye biliyorum cunku transfer yapilacqgi gun annemde benimleydi ertelenince durumu biliyosun bende saklamaya calistim acimi ama iste. Saklanmiyoki biliyolar bizi cunku tatlim icine. Atmaa ama lutfen agla bizimle konus olurmu biz hep senin yanindayiz okan alan hemsireninde allh mustakini versin o nasil kan almaksa oyle

saol.cnm konisuyorum zaten hep sizinle ayrim.gayrim.yok .hemriye tam.dedim ki sen hivc morartmiyosun ne guzel.filan derim nazar oldu.kizin bi sucu yok cnm artik ignelerden damarlarimiz.incelmis tahammulumuzde kalmmais kiz.soktukca ben kolumu cektim.
inşallah canım ya bi doğursam rahatlıcam inan stres stres
aynen cnmm :)) dogutda kurtul sonra bizim.stresimizi cekicen:))

inşallah canım ya bi doğursam rahatlıcam inan stres stres

O gunlerde gelıcek zamn o kadar hızlı akıp gıdıyorki avuclarımızn ıçınden o günlerın tadını çıkar bugunlerini inan bana cook özlüceksin hîç birseyi tekrar yasama sansın yok aynı şekilde ikinci bebeğini bile dogursan bunun gibi ilk ve heyecn dolu olmaz hayatında ilk defa içinden bir can seni tekmeliyor kızımın içimdeki tekmelerini cok özlüyrm düşününce surekli dogm fotgrfcımızın hazrladıgı album elimde ameliyttaki resimlerine bakıyrm gözlerim haln doluyr ama birdaha esra mı dogurma şansım yok ki bak kıxının keyfine salın koca göbeğinlr hiç stres yapma onu kucagına aldıgın gunde gelicek m etme bak kızım 8 ayı dolduruck inşallh herseyruya gibi sters yok sana zararlı cnm

herkese merhaba, cok uzun zaman oldu topige girmeyeli belki beni hatirlayan vardir aranizda canlar... zor gunler gecirdim ondan yoktum buralarda, en son dis gebelik yasadim ve ayni donemde de babami kaybettim. anlayacaginiz yeni yeni toparlandim.... hamileler listesine baktim tanidigim bir kac arkadasin daha hamile oldugunu gordum cok sevindim.
herkese saglikla bebeklerini kucaklarina almalarini dilerim, bizler gibi isteyenlere de bir an once saglikla hamile kalmayi...
sevgiyle kalin

hoşgeldin Asyacım umarım bu zor günleri en kısa zamanda atlatırsın ve yepyeni umutlarla tekrar aramıza dönersin en kısa zamanda...Başın sağlsun babacığının mekanı cennet olsun inş..arkadaşım

hoş geldin canım öncelikle başın sağolsun inşallah bu sıkıntılı zamanları da atlatacaksın bebeğin de sağlıkla gelecek Rabbim gönlüne göre versin

canım kırmızılar geldi demişsin inş yerleşme kanamasıdır kan testi yaptırdın mı canım ? sonuç ne olursa olun moralini bozma tatlım tedavi gerçekten çok zorlu bir süreç Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim emeklerinizin karşılığını tatlı tatlı bebeklerle mükafatlandırsın inşallah

Gunaydin hepinize kizlar Bugun kontrolum var cok korkuyorum gitmeye ne diyecegini bilmiyorum cunku yaaa insallah kalinlasiyo derde bende rahatlarim kozlar yaa gelince yazarim size hadi hayirlisiyla insallah

günaydın canım..maalesef durum böylee inşaallah toparlayacak turkuazımm...
sen napıyosun....

Gunaydin hepinize kizlar Bugun kontrolum var cok korkuyorum gitmeye ne diyecegini bilmiyorum cunku yaaa insallah kalinlasiyo derde bende rahatlarim kozlar yaa gelince yazarim size hadi hayirlisiyla insallah

canım benim inşaallah rahim toparlamıştır...bir de bol oksijen almalısın ...doktorun herhangi bir ilaç falan verdi mi kullanman için

ALLAH tamamina erdirsin canim gozunuz aydin

Derya cok sevindim tedavin hayirli olsun bebisli olsun doktorun dogru soylemis hemen basla annen gelir yanina

Sağolasın canım Allah razı olsun.

misalcimm canimm cok sevindimmmm masallah subhanallahh bebisineeee :)))

Sağol bitanemm Allah ım herkese yaşatacak bu güzel duyguları inancım sonsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…