Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hoşgeldin cnm Rabbim en hayırlı zamanda bebeğini versin sana inşallah. Babacığın için de başın sağolsun Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah.

Gunaydin hepinize kizlar Bugun kontrolum var cok korkuyorum gitmeye ne diyecegini bilmiyorum cunku yaaa insallah kalinlasiyo derde bende rahatlarim kozlar yaa gelince yazarim size hadi hayirlisiyla insallah

Günaydın canım inşallah herşey yolundadır ve güzel haberlerle gelirsin inşallah

Canım üzülme lütfen sen güçlüsün bunları da atlatacaksın arkadaşlar zaten söylenmesi gereken herşeyi söylemişler beslenmeye biraz daha dikkat ve bol su herşey yoluna girecek evelallah lütfen kendini üzüp de elizimizi de üzme

Günaydın canlarım herşeyin gönlünüzce olacağı bir gün olsun inşallah.
günaydın Misalcimm nasılsınn..geldiğini yeni gördüm malum yemek topiğne de bakınca ne durumda diye...kaçırıyorum arada birilerini...oylamalar dün başladı güzel giidyor çok şükür bugünn de devam

Gunaydinlar.. simdi guzeli kahvalti zamanı. .
Insallah bu gun bilgisayarım gelir...
Gerci yine beraberiz ama telden takip zor oluuo...

slm kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ben pazar günü yine bi tehlike atlattım pazar akşamı koyu kahverengi kan geldi pazartesi biraz azaldı doktora gittim 30 gün heyet raporu aldım bu arada merkezi aradım proluton iğneden yaptır dedi dün yaptırdım şimdi yok gelen giden ama bebeğime baktırmadım inşallah iyidir cuma günü gitcem doktora yine korkuttu beni kızım

Çok şükür iyiyim cnm sağol günüm var bugün oraya gitçem sen nasılsınn. Hehe evet öndesin cnmm inşallah kazanacaksın yarışmayı hakediyorsun da zaten menün çok güzel değişik şeyler yaptın. Böbrek ağrıların ne durumda bu arada geçmiştir inşallah. Canım bi yerde okudum ya da biri tavsiye etmişti hatırlamıyorum ılık suya yarım limon sıkıp içmek düşürmek için birebirmiş çok memnun kalcaksınız falan demişti

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın doğana kadar yüreklerimiz ağzımızda olacak raporunu da almışsın bol bol dinlen ayakta kalmamaya çalış. Korkma canım bebeğin iyi Allah ın izniyle

Gunaydinlar.. simdi guzeli kahvalti zamanı. .
Insallah bu gun bilgisayarım gelir...
Gerci yine beraberiz ama telden takip zor oluuo...
günaydıınlar veeee afiyet olsun tatlım..
cnm sana nasıl oy vercezzz

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar-41.html

oylama bu sayfada canım..

ikramayanın tarifide portakallı pırasa ve tavuklu şehriye..

linki atmış Millstone canısım tatlımm....saol

kıyymetlimizin anasssıı her yazdığında inan benimde yüreğimm bir hopp ediyorr..Ama Rabbin izni ile hiç bişeycikler olmayacakk..

Nazlı nazlıı anası senin bu kıymetli kızınnn..Anasını ve teyzelerinin yüreklerini hop hop ettirerekk gelicek inş..Sağlıkla doğsunnn inş..

ttalım çok geçmiş olsun ...Rabbim yardımcın olsun..bu şartlarda sana hep yatak istirahati görünüyor canım benim.... artık raporlarla iiznlerle geçecek hamişliğin....inşaallah tekrarlamaz bir dahaa ..neyse ki kanaman geçmiş çok şükür Derincimm dikkat et kendine bi tanem yat dinlen ne iyeyim canımm..yorma sakın bebişini de kendini de

Limon almadım Dün pazardan güvenemedim...geçen hafta aldıklarımm sert ve içi fos çıktıyani suyu yoktu bol posalıyd...yarışma yemeğini yaparken birkaç tane kullanmak zorunda kaldımm...zor yetti yaniii...bugün çıkar alırım manavdan artık ne varsa derdime çare içecem..canım sağol bitanesinn....inşaallah atlatıcam...kardeşim,n düğününden önce toparlanabilirsem ramazandan sonra da tedaviye başlamayı dşünüyorumm..

Denemekte fayda var canım zararı olmaz sonuçta asıl sen bitanesinn atlatacaksın canım benim sen çok güçlüsün bu da gececek inşallah. oyy ne kalmış şurda zaman çabucak geçsin ve bu tedavi sana bebeğini versin inşallah canım doktor da çok önemli inşallah iyi bir doktor bulursun

iyi dilekleriniz için sağolun kızlar pazar günü arabayla gezmeye gittim biraz uzun bi yoldu ondan oldu galiba bidaha gitmicem bi yere doktordan eve evden doktora o kadar :)

KENDİMİ TEBRİK EDİYORUM BU SEFER OLDU

BETA 200 çıktıııı

:119::119::119::119::119::118::118::124::124::124::124::124::124::129::129::129::128::128::128::128:maaşallah bu sefer oldu inşaalah Rabbim değerinin güzel güzel katlanmasını ve sağlıklı bir şekilde kucağınza alana kadar yolunuza devam etmeyi nasip etsin inşaallahEki Görüntüle 686957

iyi dilekleriniz için sağolun kızlar pazar günü arabayla gezmeye gittim biraz uzun bi yoldu ondan oldu galiba bidaha gitmicem bi yere doktordan eve evden doktora o kadar :)

aman aman sana gezmek de yolculuk da yaramıyo..son olur inşaallah canımm içimiz hop ettiryor nazlı sıpan..inşaallah biran önce doğar da poposuna poposuna vurusun sen ne kadar çok korkuttun anneciğini yaramaz diyerek inşaallah

selaaammm cancağızlarım gecikmeli olarak gelmiş bulunuyorum naber naptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…