herkese merhaba, cok uzun zaman oldu topige girmeyeli belki beni hatirlayan vardir aranizda canlar... zor gunler gecirdim ondan yoktum buralarda, en son dis gebelik yasadim ve ayni donemde de babami kaybettim. anlayacaginiz yeni yeni toparlandim.... hamileler listesine baktim tanidigim bir kac arkadasin daha hamile oldugunu gordum cok sevindim.
herkese saglikla bebeklerini kucaklarina almalarini dilerim, bizler gibi isteyenlere de bir an once saglikla hamile kalmayi...
sevgiyle kalin
Gunaydin hepinize kizlar Bugun kontrolum var cok korkuyorum gitmeye ne diyecegini bilmiyorum cunku yaaa insallah kalinlasiyo derde bende rahatlarim kozlar yaa gelince yazarim size hadi hayirlisiyla insallah
günaydın Misalcimm nasılsınn..geldiğini yeni gördüm malum yemek topiğne de bakınca ne durumda diye...kaçırıyorum arada birilerini...oylamalar dün başladı güzel giidyor çok şükür bugünn de devamGünaydın canlarım herşeyin gönlünüzce olacağı bir gün olsun inşallah.
günaydın Misalcimm nasılsınn..geldiğini yeni gördüm malum yemek topiğne de bakınca ne durumda diye...kaçırıyorum arada birilerini...oylamalar dün başladı güzel giidyor çok şükür bugünn de devam
cnm sana nasıl oy vercezzz
günaydın Misalcimm nasılsınn..geldiğini yeni gördüm malum yemek topiğne de bakınca ne durumda diye...kaçırıyorum arada birilerini...oylamalar dün başladı güzel giidyor çok şükür bugünn de devam
slm kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ben pazar günü yine bi tehlike atlattım pazar akşamı koyu kahverengi kan geldi pazartesi biraz azaldı doktora gittim 30 gün heyet raporu aldım bu arada merkezi aradım proluton iğneden yaptır dedi dün yaptırdım şimdi yok gelen giden ama bebeğime baktırmadım inşallah iyidir cuma günü gitcem doktora yine korkuttu beni kızım
günaydıınlar veeee afiyet olsun tatlım..Gunaydinlar.. simdi guzeli kahvalti zamanı. .
Insallah bu gun bilgisayarım gelir...
Gerci yine beraberiz ama telden takip zor oluuo...
cnm sana nasıl oy vercezzz
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar-41.html
oylama bu sayfada canım..
ikramayanın tarifide portakallı pırasa ve tavuklu şehriye..
slm kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ben pazar günü yine bi tehlike atlattım pazar akşamı koyu kahverengi kan geldi pazartesi biraz azaldı doktora gittim 30 gün heyet raporu aldım bu arada merkezi aradım proluton iğneden yaptır dedi dün yaptırdım şimdi yok gelen giden ama bebeğime baktırmadım inşallah iyidir cuma günü gitcem doktora yine korkuttu beni kızım
Çok şükür iyiyim cnm sağol günüm var bugün oraya gitçem sen nasılsınn. Hehe evet öndesin cnmm inşallah kazanacaksın yarışmayı hakediyorsun da zaten menün çok güzel değişik şeyler yaptın.Böbrek ağrıların ne durumda bu arada geçmiştir inşallah. Canım bi yerde okudum ya da biri tavsiye etmişti hatırlamıyorum ılık suya yarım limon sıkıp içmek düşürmek için birebirmiş çok memnun kalcaksınız falan demişti
ttalım çok geçmiş olsun ...Rabbim yardımcın olsun..bu şartlarda sana hep yatak istirahati görünüyor canım benim.... artık raporlarla iiznlerle geçecek hamişliğin....inşaallah tekrarlamaz bir dahaa ..neyse ki kanaman geçmiş çok şükür Derincimm dikkat et kendine bi tanem yat dinlen ne iyeyim canımm..yorma sakın bebişini de kendini de
Limon almadım Dün pazardan güvenemedim...geçen hafta aldıklarımm sert ve içi fos çıktıyani suyu yoktu bol posalıyd...yarışma yemeğini yaparken birkaç tane kullanmak zorunda kaldımm...zor yetti yaniii...bugün çıkar alırım manavdan artık ne varsa derdime çare içecem..canım sağol bitanesinn....inşaallah atlatıcam...kardeşim,n düğününden önce toparlanabilirsem ramazandan sonra da tedaviye başlamayı dşünüyorumm..
KENDİMİ TEBRİK EDİYORUM BU SEFER OLDU
BETA 200 çıktıııı
BETA 200 çıktıııı
iyi dilekleriniz için sağolun kızlar pazar günü arabayla gezmeye gittim biraz uzun bi yoldu ondan oldu galiba bidaha gitmicem bi yere doktordan eve evden doktora o kadar :)
BETA 200 çıktıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?