Tüp Bebek Günlüğümüz !

ah bi doğsun ısırarak sevcem onu :)

iyi dilekleriniz için sağolun kızlar pazar günü arabayla gezmeye gittim biraz uzun bi yoldu ondan oldu galiba bidaha gitmicem bi yere doktordan eve evden doktora o kadar :)

derincim gezmee valla yaaa..yat kalkma mümkünsee..bebiş yata yata büyüyecekk belli nazlıı zillii

KENDİMİ TEBRİK EDİYORUM BU SEFER OLDU

BETA 200 çıktıııı

süpper bi haber buuuu biriktirdin embriyoları içinden seni birileri anne yaptı ölemiiiii harikaaaa..
çok tebrik ediyorum sağlıkla ve vaktiyle kucağına almayıda nasip etsin Rabbim...

kv yi hastaneye götürdüm
düşündüm taşındım iyi gelin olasım geldi bugün
pek te iyiydim gerçektende
bi dünya dua ettigörülmüş şey değil
neyse yaptığım iyilik karşılık buldu dua aldım yoksa iyiliğimi geri ver dicektim

kocaman kocaman alkışlar benden sana

Yalnız magac havuz mu yaptı embriyoları orayı kaçırdımmm benn..kendiside haberii veripp uçtu sanırsamm sevinçten olsa gerekk sana kaldı gene benim sorumu cevaplama işi aşkısımm

evet alkış bana
maggac hatun bi kaç kez opu oldu aşkısım embriyolar pgt ye girdi sağlam çıkanlar toplandı ben öyle hatılıyorum ya da kısmen uyduruyo olabilirim çünkü kalabalıkız herkesin bi hikayesi var maggac hatunda ce e yapıp kaçar hep bilgi ve ilgi dağarcığımda ara ara yer aldığından yanılma payım büyüktür arz ederim

selaaammm cancağızlarım gecikmeli olarak gelmiş bulunuyorum naber naptınız
hoşgeldiinn..aynı be yaaa ben hala evim toz pislik içinde oturuyorumm..birazdan makineyi açacam pirpak olacak da önce o moda girmeliyim sanırımm...

Ayy aldığın dualar sana beiş olarka dönsün hayatımm..kv nin duası geline tutar bakarsınn... ee ne dedi daktır nesi varmış valde sultanın....:44::44::44::44: sevdim bu lafı demek iyiliğimi geri ver dicektinnn

yıllar önce anacığımın komşusu..bir abla kocasından çok dayak yerdi bazen kaynı falan da dövermiş bunu..kadın en sonunda kafayı çatlattı... çıktı balkona elinde sandalyeyşle evin tüm camlarını indirdi peşinden tüm mahalleye bağırdı..kocasına saydı döktü veee cabuuuk kızlığımı geri veeer diye noktayı koyduuu... alamadılar kadını içeri zor aldılar o kadını döven adam nerde susuturamadı kadını..ama bi daha da dövmeye korktular.. 2 çocuğuyla perişan oluruz kadını hsataneye kapatırşarsa diyee...dinsiizn hakkından imansız geldi....ne zaman biri bişeyi geri ver dese aklıma o gelir

Bugün çok güzel bi haber oldu bu canım maşallah Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin çok sevindim bi kişinin daha hasreti dinecek Allah ın izniyle

AMİNNNNN

Rabbim tüm isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın

AMİNNNNNNNNN

Oleyyyyyyyyyyyyyyyy..

Maşallah subhanallah cnmmm

Allahım 9 ayın sonunda kucağına almayı nasib etsin meleğinii..Çookk güzel bir haber olduu buu..

AMİNNNN

süpper bi haber buuuu biriktirdin embriyoları içinden seni birileri anne yaptı ölemiiiii harikaaaa..
çok tebrik ediyorum sağlıkla ve vaktiyle kucağına almayıda nasip etsin Rabbim...

Evet canım savaşı kazanabilen tek embriyom oda annesine sımsıkı tutunduuuu

Ne diyebilirm ki süpersinnnnn

Evet bana havuz yapıldı iki takip sonucunda biriken embriyoları pgd gitti ve sadece birtanesi sağlam çıktı oda artık benimle

AMİNNNNN

Rabbim tüm isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın

AMİNNNNNNNNN

AMİNNNN

Evet canım savaşı kazanabilen tek embriyom oda annesine sımsıkı tutunduuuu

çok şükür Rabbime çok kıymetli bir bebek o sıkı sıkı tutunsun anneciğine gelip yazıp kaçma hemen dokunabilsem sana tutar bırakmazdım sanal alem işte olmuyo

canım benim inşaallah rahim toparlamıştır...bir de bol oksijen almalısın ...doktorun herhangi bir ilaç falan verdi mi kullanman için

canım şimdi geldim oksijen derken temiz havayı kastediyosun dimi canım 3 tane ilaç verdi estrofrem coraspin evicap bide folbiola devam dedi 3 milim suan duvar ama kalınlasıcak dedi bugün adetimin 4 günü ya ondanmı bu kadar acaba

Ne diyebilirm ki süpersinnnnn

Evet bana havuz yapıldı iki takip sonucunda biriken embriyoları pgd gitti ve sadece birtanesi sağlam çıktı oda artık benimle

övünmek gibi olmasın süpperimdir
seviyom kızım ben sizi ilgimi çekiyo her durumunuz bak senide arada bir gelmene rağmen hatırlıyorum durumunu maşallah bana şaka bi yana tekrar tebrikler canım mucize gibi oldu uzun bi bekleyiş çaba ve mutlu son sağlıkla devamı gelsin vaktiyle kucağında göstersin Rabbim..

çok şükür Rabbime çok kıymetli bir bebek o sıkı sıkı tutunsun anneciğine gelip yazıp kaçma hemen dokunabilsem sana tutar bırakmazdım sanal alem işte olmuyo

Evet hakikaten mucize oldu pgd sadece bir mebriyo sağlam çıkınca çok üzülmüştüm ama rabbime şükürler olsun herşey yolunda gitti ve bebeğim beni bırakmadı çok uzun bir bekleyişten sonra rabbim bana bu mutluluğu nasip etti

canım sen elin uzat ben seni yakalarım

çok şükürrrrşimdi sıra geldi kese ve kalp atışlarına

sen yorum yapmadan geçmezdin bana hiç yorum yapmıyosunda küstün zannettim :)))

deme öleeee nette işlerim var canım sipariş veriyorum kendime bişiler alıyorumda onunlan ilgileniyorum valla ne yazdın geçmişte onu bile okumadım yoksa sana bişi yazmadan geçmem topikteyim ama netteyim aynı zamanda ondan öle oldu gülüm..

okudum şimdiiii
kahve leken gelmiş ve cuma randevun varmış iğne kullancaksın 30 gün heyet raporu almışsın..
canım çok geçmiş olsun Rabbim korusun tek taş pırlantamızı...
heyet raporu çıkması isabet olmuş...

tamam canım bende burda gibi görünüyorum ama bebişime internetten baka baka yelek örüyorum :)

seni tebrik ediyorum da hadi seni biliyoz vicdanın el vermedi. esas k valideni tebrik ediyorum karşılık vermiş çünkü. büyük başarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…