aman aman sana gezmek de yolculuk da yaramıyo..son olur inşaallah canımm içimiz hop ettiryor nazlı sıpan..inşaallah biran önce doğar da poposuna poposuna vurusun sen ne kadar çok korkuttun anneciğini yaramaz diyerek inşaallah
iyi dilekleriniz için sağolun kızlar pazar günü arabayla gezmeye gittim biraz uzun bi yoldu ondan oldu galiba bidaha gitmicem bi yere doktordan eve evden doktora o kadar :)
KENDİMİ TEBRİK EDİYORUM BU SEFER OLDU
BETA 200 çıktıııı
kv yi hastaneye götürdüm
düşündüm taşındım iyi gelin olasım geldi bugün
pek te iyiydim gerçektende
bi dünya dua ettigörülmüş şey değil
neyse yaptığım iyilik karşılık buldu dua aldım yoksa iyiliğimi geri ver dicektim
kocaman kocaman alkışlar benden sana
Yalnız magac havuz mu yaptı embriyoları orayı kaçırdımmm benn..kendiside haberii veripp uçtu sanırsamm sevinçten olsa gerekksana kaldı gene benim sorumu cevaplama işi aşkısımm
hoşgeldiinn..aynı be yaaa ben hala evim toz pislik içinde oturuyorumm..birazdan makineyi açacam pirpak olacak da önce o moda girmeliyim sanırımm...selaaammm cancağızlarım gecikmeli olarak gelmiş bulunuyorum naber naptınız
kv yi hastaneye götürdüm
neyse yaptığım iyilik karşılık buldu dua aldım yoksa iyiliğimi geri ver dicektim
Bugün çok güzel bi haber oldu bu canım maşallah Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin çok sevindim bi kişinin daha hasreti dinecek Allah ın izniyle
:119::119::119::119::119::118::118::124::124::124::124::124::124::129::129::129::128::128::128::128:maaşallah bu sefer oldu inşaalah Rabbim değerinin güzel güzel katlanmasını ve sağlıklı bir şekilde kucağınza alana kadar yolunuza devam etmeyi nasip etsin inşaallahEki Görüntüle 686957
Oleyyyyyyyyyyyyyyyy..
Maşallah subhanallah cnmmm
Allahım 9 ayın sonunda kucağına almayı nasib etsin meleğinii..Çookk güzel bir haber olduu buu..
süpper bi haber buuuu biriktirdin embriyoları içinden seni birileri anne yaptı ölemiiiii harikaaaa..
çok tebrik ediyorum sağlıkla ve vaktiyle kucağına almayıda nasip etsin Rabbim...
evet alkış bana
maggac hatun bi kaç kez opu oldu aşkısım embriyolar pgt ye girdi sağlam çıkanlar toplandı ben öyle hatılıyorum ya da kısmen uyduruyo olabilirim çünkü kalabalıkız herkesin bi hikayesi var maggac hatunda ce e yapıp kaçar hep bilgi ve ilgi dağarcığımda ara ara yer aldığından yanılma payım büyüktür arz ederim
AMİNNNNN
Rabbim tüm isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın
AMİNNNNNNNNN
AMİNNNN
Evet canım savaşı kazanabilen tek embriyom oda annesine sımsıkı tutunduuuu
canım benim inşaallah rahim toparlamıştır...bir de bol oksijen almalısın ...doktorun herhangi bir ilaç falan verdi mi kullanman için
Ne diyebilirm ki süpersinnnnn
Evet bana havuz yapıldı iki takip sonucunda biriken embriyoları pgd gitti ve sadece birtanesi sağlam çıktı oda artık benimle
güldenim napıyosun küstünmü sen bana
evet alkış bana
maggac hatun bi kaç kez opu oldu aşkısım embriyolar pgt ye girdi sağlam çıkanlar toplandı ben öyle hatılıyorum ya da kısmen uyduruyo olabilirim çünkü kalabalıkız herkesin bi hikayesi var maggac hatunda ce e yapıp kaçar hep bilgi ve ilgi dağarcığımda ara ara yer aldığından yanılma payım büyüktür arz ederim
övünmek gibi olmasın süpperimdir
seviyom kızım ben sizi ilgimi çekiyo her durumunuz bak senide arada bir gelmene rağmen hatırlıyorum durumunu maşallah banaşaka bi yana tekrar tebrikler canım mucize gibi oldu uzun bi bekleyiş çaba ve mutlu son sağlıkla devamı gelsin vaktiyle kucağında göstersin Rabbim..
çok şükür Rabbime çok kıymetli bir bebek o sıkı sıkı tutunsun anneciğine gelip yazıp kaçma hemen dokunabilsem sana tutar bırakmazdımsanal alem işte olmuyo
hiiiiii ben sana (size) küsebilirmiyim hiççççç asla nayııırrr nolamaazzzzz
Evet hakikaten mucize oldu pgd sadece bir mebriyo sağlam çıkınca çok üzülmüştüm ama rabbime şükürler olsun herşey yolunda gitti ve bebeğim beni bırakmadı çok uzun bir bekleyişten sonra rabbim bana bu mutluluğu nasip etti
canım sen elin uzat ben seni yakalarım
sen yorum yapmadan geçmezdin bana hiç yorum yapmıyosunda küstün zannettim :)))
kv yi hastaneye götürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?