Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam kızlar, herkes iyidir umarım. bende anca oturabildim daktırdan gelince evde misafir vardı hoş hala var da ben çekildim artık.
biraz dinleneyim dedim. daha akşama yemek yapılacak çünkü.

biz de bebişleri gördük bugün çok hareketlilerdi yine. oğlan gözünü ovuşturuyo kız da elini yiyodu acıkmış kuzum. ultrason cihazını doktor bastırdıkça o da ordan tepiyo güldürdü yine bizi. çok şükür gelişimleri çok iyi 2 hafta önden gidiyolar.
Allahım hepinize nasip etsin devamlı dualarımdasınız.

süper şapşahanee haberlerle gelmişsin cnm bnm..Rabbim inş sağlıkla huzurla kucağına aldığın günleri göstersin..

maşallah durucum ne güzel dimi onları izlemek

slm öncelik hepiniZe kıZlar alltaki komşuma gittim bebişi sevmeye geldim biZmki gelck markete gidecz çörek yapcktım evde bişey yok oklava felan işte neyse durucum ne güZel iki bebiş maşllh ismleri düşündünzmü rabbim saglıkla doğmasını nasip etsin inş

Telden takip zor oluyo hatunlar..
Ama hepinizi seviyorum.. okuyorum yazdiklarinizi..derin kuzumm gevmisler olsun..
Rabbim saglik versin..
Duru bebislerini severim senin tepiyolar ha masallah kuzulara..
Gulden kv duasida almissin sirtin yere gelmez

canım geçmiş olsun dikat et lütfen kendine bebişine iyi bak rabbim bida göstermesin aslınd kızıyorum sana diyorum bu tız yatcana gezmiş bebişini düşünmemiş diyorum ama senin be bebğini iyliği için canım lütfen dikat et boşver gitme doktordan eve evden doktora bebişinle gzcn zamnları düşün olurmu inş saglıkla doğsun

Ne diyebilirm ki süpersinnnnn

Evet bana havuz yapıldı iki takip sonucunda biriken embriyoları pgd gitti ve sadece birtanesi sağlam çıktı oda artık benimle
mAŞALLAH MAŞALLAH..DARISI CANISIMIN milstone munun başına inşaallah....
temiz havayı kastediyorum ..ama bana yetmedi zamanında 5 ay bekledim ..sonradan hiperbaric oksijen tedavisiyle kalınlaştı rahim öyle girdim transfere... adetle beraber başlamıuştım...özel bir merkezde basınç tankında masjelerle saf oksijen aldımm...

olsun o tek taş pırlantan evlat olacak inşaallah kucağına bir tanem..

aynen canım valla pek dua etti kocacım yanımıza gelince etti ama acaba göstermelikmiki

olsun kız göstermelik bile olsa sen nasibini almışsındır :)

maaşallah kuzularına canım, ya ben neden hala hareket hissedemiyorum, zamanı gelmedi mi ki hala :44:

donuyorum benn çok soğukkk istannbulllll uçuyoooooooooooo:18::18::18::18::18::18::18:,

Doğalgazı mı açsamm ne yapsamm nisanınn ortasındaaa:26::26::26::26:

Canım okurken ağzım kulaklarımdaydı ne güzel anlatmışsın yaşadıklarını kuzularınla yerim onları ben amaaa
maşallaahhhhh..dualarında olmakta ayrı bi güzel Allahrazı olsun canım

donuyorum benn çok soğukkk istannbulllll uçuyoooooooooooo:18::18::18::18::18::18::18:,

ben en düşükte hala yakıyorum totoşum çok kıymetlide üşümesin dimi ama

maaşallah kuzularına canım, ya ben neden hala hareket hissedemiyorum, zamanı gelmedi mi ki hala :44:

ben 19. haftada tam olarak hissetmeye başladım canım. bir de benimkiler 2 hafta önden gidiyo boy ve kilo olarak onu da düşün. daha var yanii canım merak etme.

canım ben isim konusunda çok tembelim düşünmedik hala.:26:

bence şeytanın aklına girmesine izin verme sen iyiliğini yapmışsın oda duasını yapmış ödeşmişsiniz başkaca düşünme

şeytan kim ben kim hiç işim olmaz

he valla kv duası aldım bu ay kesin hamileyim

aynen canım öyle oldu göstermelikde olsa iyi iş çıkardım bugün

sevgili başım çok ağrıyooo sanırım beyine giden kılcal damarlarımda yer yer daralma yer yer genişleme oluyooo kimi zaman zonklama şeklinde bir ritimle atıyo soldan 5.damarım soldan soldan geliyolar bana

sevgili başım çok ağrıyooo sanırım beyine giden kılcal damarlarımda yer yer daralma yer yer genişleme oluyooo kimi zaman zonklama şeklinde bir ritimle atıyo soldan 5.damarım soldan soldan geliyolar bana

aynen yaa havalardan herhalde benimde öyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…