seni tebrik ediyorum da hadi seni biliyoz vicdanın el vermedi. esas k valideni tebrik ediyorum karşılık vermiş çünkü. büyük başarı
selam kızlar, herkes iyidir umarım. bende anca oturabildim daktırdan gelince evde misafir vardı hoş hala var da ben çekildim artık.
biraz dinleneyim dedim. daha akşama yemek yapılacak çünkü.
biz de bebişleri gördük bugün çok hareketlilerdi yine. oğlan gözünü ovuşturuyo kız da elini yiyodu acıkmış kuzum. ultrason cihazını doktor bastırdıkça o da ordan tepiyo güldürdü yine bizi. çok şükür gelişimleri çok iyi 2 hafta önden gidiyolar.
Allahım hepinize nasip etsin devamlı dualarımdasınız.
maşallah durucum ne güzel dimi onları izlemekselam kızlar, herkes iyidir umarım. bende anca oturabildim daktırdan gelince evde misafir vardı hoş hala var da ben çekildim artık.
biz de bebişleri gördük bugün çok hareketlilerdi yine. oğlan gözünü ovuşturuyo kız da elini yiyodu acıkmış kuzum. ultrason cihazını doktor bastırdıkça o da ordan tepiyo güldürdü yine bizi. çok şükür gelişimleri çok iyi 2 hafta önden gidiyolar.
selam kızlar, herkes iyidir umarım. bende anca oturabildim daktırdan gelince evde misafir vardı hoş hala var da ben çekildim artık.
aynen canım valla pek dua etti kocacım yanımıza gelince etti ama acaba göstermelikmiki
mAŞALLAH MAŞALLAH..DARISI CANISIMIN milstone munun başına inşaallah....Ne diyebilirm ki süpersinnnnn
Evet bana havuz yapıldı iki takip sonucunda biriken embriyoları pgd gitti ve sadece birtanesi sağlam çıktı oda artık benimle
temiz havayı kastediyorum ..ama bana yetmedi zamanında 5 ay bekledim ..sonradan hiperbaric oksijen tedavisiyle kalınlaştı rahim öyle girdim transfere... adetle beraber başlamıuştım...özel bir merkezde basınç tankında masjelerle saf oksijen aldımm...canım şimdi geldim oksijen derken temiz havayı kastediyosun dimi canım 3 tane ilaç verdi estrofrem coraspin evicap bide folbiola devam dedi 3 milim suan duvar ama kalınlasıcak dedi bugün adetimin 4 günü ya ondanmı bu kadar acaba
Evet hakikaten mucize oldu pgd sadece bir mebriyo sağlam çıkınca çok üzülmüştüm ama rabbime şükürler olsun herşey yolunda gitti ve bebeğim beni bırakmadı çok uzun bir bekleyişten sonra rabbim bana bu mutluluğu nasip etti
canım sen elin uzat ben seni yakalarım
aynen canım valla pek dua etti kocacım yanımıza gelince etti ama acaba göstermelikmiki
donuyorum benn çok soğukkk istannbulllll uçuyoooooooooooo:18::18::18::18::18::18::18:,
Doğalgazı mı açsamm ne yapsamm nisanınn ortasındaaa:26::26::26::26:
donuyorum benn çok soğukkk istannbulllll uçuyoooooooooooo:18::18::18::18::18::18::18:,
Valla bizim kaloriferler nasil Yaniiiii.. millss ac kiiiiizz usumee nisan ortasi valla gümbür gümbür yaniyo
olsun kız göstermelik bile olsa sen nasibini almışsındır :)
maaşallah kuzularına canım, ya ben neden hala hareket hissedemiyorum, zamanı gelmedi mi ki hala :44:
slm öncelik hepiniZe kıZlar alltaki komşuma gittim bebişi sevmeye geldim biZmki gelck markete gidecz çörek yapcktım evde bişey yok oklava felan işteneyse durucum ne güZel iki bebiş maşllh ismleri düşündünzmü rabbim saglıkla doğmasını nasip etsin inş
bence şeytanın aklına girmesine izin verme sen iyiliğini yapmışsın oda duasını yapmış ödeşmişsiniz başkaca düşünme
Telden takip zor oluyo hatunlar..
Ama hepinizi seviyorum.. okuyorum yazdiklarinizi..derin kuzumm gevmisler olsun..
Rabbim saglik versin..
Duru bebislerini severim senin tepiyolar ha masallah kuzulara..
Gulden kv duasida almissin sirtin yere gelmez
olsun kız göstermelik bile olsa sen nasibini almışsındır :)
maaşallah kuzularına canım, ya ben neden hala hareket hissedemiyorum, zamanı gelmedi mi ki hala :44:
sevgili başım çok ağrıyooo sanırım beyine giden kılcal damarlarımda yer yer daralma yer yer genişleme oluyooo kimi zaman zonklama şeklinde bir ritimle atıyo soldan 5.damarım soldan soldan geliyolar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?