aynen yaa havalardan herhalde benimde öyleee
neden ben yalnızım şu an topikte biri bana bunu açıklasın lütfen
sevgili başım çok ağrıyooo sanırım beyine giden kılcal damarlarımda yer yer daralma yer yer genişleme oluyooo kimi zaman zonklama şeklinde bir ritimle atıyo soldan 5.damarım soldan soldan geliyolar bana
kızlar akşama ne yemek yaptınız bakim ben eve geldim mutfağa gittim döndüm salona geldim bilgisayarı açtım bidaha mutfağa gittim bulaşıkları makinaya doldurup çalıştırdım sonra yine salona geldim tv yi açtım sonra yine mutfağa gittim patates köfte yapmaya karar verdim bu akşama başka yemek yapamam patates köfte salata bide kayısı hoşafım var
tebrik ederim misalcim keseyi görmüşsün
kalp atışını da duydun gözünaydın canım.
Kayınvalidene karşı davranışını tebrik ediyorum alnından öpüyorumm sana da bu yakışırdı
Boşver yapan yaptığıyla kalıyor Allah görsün yaptığını canım benim.
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine hasta olmayasın bide hiçbişeyi takma kafana
canım özelden yazmaya 10 dakka istiyo sorduğun sorunun cevabı evet..
biz arada bir muhabbet ediyoruz zaten...
akşamınız güzel olsun sevdiğim kadınlar....
kızlar akşama ne yemek yaptınız bakim ben eve geldim mutfağa gittim döndüm salona geldim bilgisayarı açtım bidaha mutfağa gittim bulaşıkları makinaya doldurup çalıştırdım sonra yine salona geldim tv yi açtım sonra yine mutfağa gittim patates köfte yapmaya karar verdim bu akşama başka yemek yapamam patates köfte salata bide kayısı hoşafım var
Bundan iyisi şam'da kayısı diyecem ama oda sende hoşaf olmuş ,ee o zaman afiyet olsun diyelim size :) onu yapamayanda var demi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?