Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kayınvalidene karşı davranışını tebrik ediyorum alnından öpüyorumm sana da bu yakışırdı
Boşver yapan yaptığıyla kalıyor Allah görsün yaptığını canım benim.

sevgili başım çok ağrıyooo sanırım beyine giden kılcal damarlarımda yer yer daralma yer yer genişleme oluyooo kimi zaman zonklama şeklinde bir ritimle atıyo soldan 5.damarım soldan soldan geliyolar bana

geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine hasta olmayasın bide hiçbişeyi takma kafana

kızlar akşama ne yemek yaptınız bakim ben eve geldim mutfağa gittim döndüm salona geldim bilgisayarı açtım bidaha mutfağa gittim bulaşıkları makinaya doldurup çalıştırdım sonra yine salona geldim tv yi açtım sonra yine mutfağa gittim patates köfte yapmaya karar verdim bu akşama başka yemek yapamam patates köfte salata bide kayısı hoşafım var

hehe baya dolanmışsın evde :))
Ben dün yeşil mercimek yemeği yapmıştım yanına da bulgur pilavı düşündüm bi de salata tabi mutfağa geçebilirsem

tebrik ederim misalcim keseyi görmüşsün

kalp atışını da duydun gözünaydın canım.

Kayınvalidene karşı davranışını tebrik ediyorum alnından öpüyorumm sana da bu yakışırdı
Boşver yapan yaptığıyla kalıyor Allah görsün yaptığını canım benim.

Bende kendimi tebrik ediyorum valla
aynen canım Allah görüyor zaten..

canım özelden yazmaya 10 dakka istiyo sorduğun sorunun cevabı evet..
biz arada bir muhabbet ediyoruz zaten...

Bundan iyisi şam'da kayısı diyecem ama oda sende hoşaf olmuş ,ee o zaman afiyet olsun diyelim size :) onu yapamayanda var demi ama

herkese merhaba,benim tüpüm patlayalı(güzeller güzeli Dila hanım doğalı) 2 yıl hatta 26 ay oluyor ve okadar mutluyuz ki çok şükür herşey yolunda ama sorun şimdi 2. bebeği istememde ve maalesef ki oda yine tüp bebek olmak zorunda, bilmem bişey hormonum yükselmediği için reglim durmuyor yaşım fazla(37) zamanım az o nedenle vakit kaybetme dedi doktorum ,kızımı kucaklamamıza yardım eden doktoruma git dedi yine ama önce kiloları vermem şart,şimdilik benim günlüğe yazacaklarım bunlar,sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…