Tüp Bebek Günlüğümüz !

Maşallah annelik duygusunu ikiye katlamak için ikinci tüpü patlatmak istiyosun demek
tüp patlaması süperdi tuttum bunu bundan sonra kızların hamilelik haberleri gelince tebrik editorum sağlıkla patlasın tüpün dicem

canım özelden yazmaya 10 dakka istiyo sorduğun sorunun cevabı evet..
biz arada bir muhabbet ediyoruz zaten...

anladım canım

Bundan iyisi şam'da kayısı diyecem ama oda sende hoşaf olmuş ,ee o zaman afiyet olsun diyelim size :) onu yapamayanda var demi ama

sağol canım

inşallah ikinci bebeğine kavuşursun çok beklemezsin tatlım

selam canım öle sessiz sessiz topikte oturuyoduk kızlarla
sen nasılsın

Bende iyiyim canim dun net. Gitti deli etti beni bu aksam duzeldi gecmise bakdim buzel bi heber okudum darisi deryanin ve sizlerin basina insalah deryada basliyormus tedaviye rabbim yuzunuzu guldursun hep dualarimdasiniz

Bende iyiyim canim dun net. Gitti deli etti beni bu aksam duzeldi gecmise bakdim buzel bi heber okudum darisi deryanin ve sizlerin basina insalah deryada basliyormus tedaviye rabbim yuzunuzu guldursun hep dualarimdasiniz

net gitmeside fena yani alışınca bi boşluk oluyoo...
evet derya başladı tedaviye süper bi haber bu...
o güzle dualarınada Aminnnnn Allahrazı olsun canım..

kizlar damlamurati okudunuzmu bilmiyorum ama ben okuyunca gözlerim doldu inanin cok sevindim onun adina ama icimde biseylerde koptu acaba bu mutlulugu bi gun bende yasayabilecekmiyim diye bende boyle sevicle sizinle paylasabilecekmiyim kizlar sonunda bende hamileyim diye ama cokkk uzak geliyo bana kizlar yaaaa ((((

evet canım okudum ve tebrik ettim...
darısı bizlere olsun inşallah...
duygulanmamak eldemi bizimle aynı yoldan bir arkadaşımız sonunda muradına erdi onun içinde bir hayaldi senin bu kurduğun cümleleri sorduğum soruları emin ol o da sordu ama bak anne oluyorsıramızı bekliyoruz Rabbim bizi evlatsız bırakmayacak canı gönülden inanıyorum sende inan...

bende inanıyorum ama bi o kadarda korkuyorum yaşımdan dolayı umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama bi taraftanda ya olmazsa düşünceleri gelip gelip gidiyo her geçen gün aleyhime işlerken ben nasıl stressiz olur kafama takmaz rahat olurum bu ayda olmadı bi dahaki ay olup olmayacağı belli değil yeni bi tedavi için kendimi hazır hissetmiyorum bi yandan kendi annem bile ne zaman başlıyosunuz tedaviye ne bekliyosunuz derken ben başkalarının söylediklerini ne kadar önemserim sizce çok zormuş çok çetin bi yolmuş çıktığımız Allah yardımcımız olsun ve artık bu ay gelsin bebeklerimiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…