herkese merhaba,benim tüpüm patlayalı(güzeller güzeli Dila hanım doğalı) 2 yıl hatta 26 ay oluyor ve okadar mutluyuz ki çok şükür herşey yolunda ama sorun şimdi 2. bebeği istememde ve maalesef ki oda yine tüp bebek olmak zorunda, bilmem bişey hormonum yükselmediği için reglim durmuyor yaşım fazla(37) zamanım az o nedenle vakit kaybetme dedi doktorum ,kızımı kucaklamamıza yardım eden doktoruma git dedi yine ama önce kiloları vermem şart,şimdilik benim günlüğe yazacaklarım bunlar,sevgiler.
hahahy hiçç anlamadımm sankimm
akşamınız güzel olsun sevdiğim kadınlar....
canım özelden yazmaya 10 dakka istiyo sorduğun sorunun cevabı evet..
biz arada bir muhabbet ediyoruz zaten...
Bundan iyisi şam'da kayısı diyecem ama oda sende hoşaf olmuş ,ee o zaman afiyet olsun diyelim size :) onu yapamayanda var demi ama
herkese merhaba,benim tüpüm patlayalı(güzeller güzeli Dila hanım doğalı) 2 yıl hatta 26 ay oluyor ve okadar mutluyuz ki çok şükür herşey yolunda ama sorun şimdi 2. bebeği istememde ve maalesef ki oda yine tüp bebek olmak zorunda, bilmem bişey hormonum yükselmediği için reglim durmuyor yaşım fazla(37) zamanım az o nedenle vakit kaybetme dedi doktorum ,kızımı kucaklamamıza yardım eden doktoruma git dedi yine ama önce kiloları vermem şart,şimdilik benim günlüğe yazacaklarım bunlar,sevgiler.
akşamın bi vakti yemek yicez kızgınım şu an
Niye hayırdır canım gecmi kaldınız?
KENDİMİ TEBRİK EDİYORUM BU SEFER OLDU
BETA 200 çıktıııı
Selam canlar nasilsiniz
selam canım öle sessiz sessiz topikte oturuyoduk kızlarla
sen nasılsın
Bende iyiyim canim dun net. Gitti deli etti beni bu aksam duzeldi gecmise bakdim buzel bi heber okudum darisi deryanin ve sizlerin basina insalah deryada basliyormus tedaviye rabbim yuzunuzu guldursun hep dualarimdasiniz
kizlar damlamurati okudunuzmu bilmiyorum ama ben okuyunca gözlerim doldu inanin cok sevindim onun adina ama icimde biseylerde koptu acaba bu mutlulugu bi gun bende yasayabilecekmiyim diye bende boyle sevicle sizinle paylasabilecekmiyim kizlar sonunda bende hamileyim diye ama cokkk uzak geliyo bana kizlar yaaaa((((
atv de benim için üzülme var izlemiyomusunuz kızlar
evet canım okudum ve tebrik ettim...
darısı bizlere olsun inşallah...
duygulanmamak eldemi bizimle aynı yoldan bir arkadaşımız sonunda muradına erdi onun içinde bir hayaldi senin bu kurduğun cümleleri sorduğum soruları emin ol o da sordu ama bak anne oluyorsıramızı bekliyoruz Rabbim bizi evlatsız bırakmayacak canı gönülden inanıyorum sende inan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?