atv de benim için üzülme var izlemiyomusunuz kızlar
izlememmiiii aahhhh ah nolcak bukeyle niyazinin hali
bende inanıyorum ama bi o kadarda korkuyorum yaşımdan dolayı umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama bi taraftanda ya olmazsa düşünceleri gelip gelip gidiyo her geçen gün aleyhime işlerken ben nasıl stressiz olur kafama takmaz rahat olurum bu ayda olmadı bi dahaki ay olup olmayacağı belli değil yeni bi tedavi için kendimi hazır hissetmiyorum bi yandan kendi annem bile ne zaman başlıyosunuz tedaviye ne bekliyosunuz derken ben başkalarının söylediklerini ne kadar önemserim sizce çok zormuş çok çetin bi yolmuş çıktığımız Allah yardımcımız olsun ve artık bu ay gelsin bebeklerimiz
acil bi öte tarafa gelsene
izlememmiiii aahhhh ah nolcak bukeyle niyazinin hali
Bende seviyorum ama iste tipik turk dizisi bir turlu bulusamiyolar bir bulusturup bi ayirsalar olmazmiizlememmiiii aahhhh ah nolcak bukeyle niyazinin hali
niyazinin anasıyla bacısına fena gıcığım
Bende seviyorum ama iste tipik turk dizisi bir turlu bulusamiyolar bir bulusturup bi ayirsalar olmazmi
Ayy aynen öyle yaaaa su niyaziyle buke bi kavussun göbek atcam yaaaa
niyazinin anasıyla bacısına fena gıcığım
aynen öle valla ben olsam 50 kere demiştim niyazi seni seviyom babam hasta ya yardım et ya da parayı verenle evlenirim diyeAllahım ne biçim yazdım senaryoyu
havai fişek patlatcam topikte
sanırım şimdide niyazi kabul etmeyecek bukeyi sürekli birileri araya gircek böle sürüp gitcek işte
acaba diğer uşakla evlencekmiki buke:26:
Ayyy yazdiklarini okuyunca vazgectim senarist ne zaman isterse ozaman birlessin yavrucaklar
Yaaaaa noldu kizlar niyaziyeeee cok korktum bisey olmasin niyaziye kizlar yaaaaaaa
tühh o kadar mı kötü yazdım be daaannnnn diye demeyeydin alıştıra alıştıra diyeydin belki senaryo yazma hevesim vardı içimde köreldi bu mesajınla
Musa ile baslayan şey misafir hatunlar
Yok bacim senin yazdiklarini bi an buke dese dedim anim ALLAH tasa tutarlar kizi ondan yoksa sen haklisin parayi veren dudugu calar
İyi akşamlarr kızlarrr napıyosunuz güldencigim seni bir kez daha takdir ettim kv yanında gitmene canımm dualarıyla inş herşey gmnlünce olur balımmm
İyi akşamlarr kızlarrr napıyosunuz güldencigim seni bir kez daha takdir ettim kv yanında gitmene canımm dualarıyla inş herşey gmnlünce olur balımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?