Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok haklısın o kadar detay varkı bizi olumsuz düşünmeye iten insanlar yaş sağlık para durumu vs...bu yükü kaldırmak kolaymı.benimde bir sürü sorular var aklımda ama düşünmemek için hep bişiler buluyorum onlara kafa yorarsam hayatım olumsuz etkileniyor direk depresif bir hale bürünüyorum...umutsuzluğa düşmek vazgeçmek amaannn boşver demek yok bizim..Allah yardımcımız olsun..

acil bi öte tarafa gelsene

çok ta çabık geldim dimi

Bende seviyorum ama iste tipik turk dizisi bir turlu bulusamiyolar bir bulusturup bi ayirsalar olmazmi

aynen öle valla ben olsam 50 kere demiştim niyazi seni seviyom babam hasta ya yardım et ya da parayı verenle evlenirim diye Allahım ne biçim yazdım senaryoyu

Ayy aynen öyle yaaaa su niyaziyle buke bi kavussun göbek atcam yaaaa

havai fişek patlatcam topikte
sanırım şimdide niyazi kabul etmeyecek bukeyi sürekli birileri araya gircek böle sürüp gitcek işte
acaba diğer uşakla evlencekmiki buke:26:

niyazinin anasıyla bacısına fena gıcığım

Canim ya onlara gicik olmayan yokturki bence uyuzlar nolcak engel olmasalar olmaz eeee kaynana gorumce nolcakki baska hehhh simdide enver dede izin vermez gorusmelerini yine bulusamicaklar isre yaaaa(((

havai fişek patlatcam topikte
sanırım şimdide niyazi kabul etmeyecek bukeyi sürekli birileri araya gircek böle sürüp gitcek işte
acaba diğer uşakla evlencekmiki buke:26:

Yaaaaa noldu kizlar niyaziyeeee cok korktum bisey olmasin niyaziye kizlar yaaaaaaa

Ayyy yazdiklarini okuyunca vazgectim senarist ne zaman isterse ozaman birlessin yavrucaklar

tühh o kadar mı kötü yazdım be daaannnnn diye demeyeydin alıştıra alıştıra diyeydin belki senaryo yazma hevesim vardı içimde köreldi bu mesajınla

tühh o kadar mı kötü yazdım be daaannnnn diye demeyeydin alıştıra alıştıra diyeydin belki senaryo yazma hevesim vardı içimde köreldi bu mesajınla

Yok bacim senin yazdiklarini bi an buke dese dedim anim ALLAH tasa tutarlar kizi ondan yoksa sen haklisin parayi veren dudugu calar

Son düzenleme:
İyi akşamlarr kızlarrr napıyosunuz güldencigim seni bir kez daha takdir ettim kv yanında gitmene canımm dualarıyla inş herşey gmnlünce olur balımmm

İyi akşamlarr kızlarrr napıyosunuz güldencigim seni bir kez daha takdir ettim kv yanında gitmene canımm dualarıyla inş herşey gmnlünce olur balımmm

iyi akşamlar tabii sana ama bana iyi geceler saati gelmiş
saol canım takdir edilmek güzel de kv yüzünden edileceğimi tahmin etmezdim
duaları tutaydı eşimle ayrı gayrı düşerdik biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…