Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi akşamlar tabii sana ama bana iyi geceler saati gelmiş
saol canım takdir edilmek güzel de kv yüzünden edileceğimi tahmin etmezdim
duaları tutaydı eşimle ayrı gayrı düşerdik biz

Ayyy Allah korusun canım yaaa bugünkü iyi duları tutar İNŞALLAH geçmişi şimdilik unut boşver bacımm bende bugün bol bol alışveriş yaptım canım 7 ye geliyordu eve geldigmide ulus pazarına gittim canım oyy para harcdım çok rahatldım canım ben her tüp sonunda para harcıyarak stres atıyorum desem inanırmısın bacımmm

Ben oynanırım çünkü aynışeyi ben de yaptım hatta aşılamalarda dahil uzun tatiller yaptım ve seyahatlerimde deli gibi alışveriş yapmıştım Kocacım Allah razı olsun hiç ses çıkarmamıştı iyidir yöntem insan rahatlıyor Cnm güle güle kulln

Hoşgeldin canım bu arada ohh ne rahtladım Valla anlatamam tatilede 2,3 ay ay var İNŞALLAH haftasonlarını iyi degerlerndiriyoruzz canım sagol

Yokk tatlım ya konusmadık hiç bende çok meraktyım valla sen nasılsn balım herşey yolunda İNŞALLAH bulantılar falanda geçti sanırımm

Ohh gule gule giyin cicilerini canim tam gecti sayilmaz ama artik sagdece sabah uyanir uyanmaz cikariyorum sonrasi bulanti sagdece bunada sukur ama ben cok meraktayim kotu bisey yoktur insallah

İyiyim canım ya nolsun gittik doktora oda aynı şeyleri söyledi suyun alt sınırı 5cm miş benimki 15 ama olması gereken 17 18 miş çok kötü değil dedi şeker için o hemen ilaç başla dedi

Tup doktoruna gittin dime tatlim bide sen niye 2 doktora birden gidiyorsun insulinmi baslicaksin hayirlisi olsun canim sakin uzulme siz iyi olunda onemli olan o

Ya kizlar daha 2. Gün ama kasiklarimda Büle dolgunluk hissi ve hafif sizi var.
Normal mi..:26:
normal tatlim yumoslarin buyuyo ve artiyo..

İyiyim canım ya nolsun gittik doktora oda aynı şeyleri söyledi suyun alt sınırı 5cm miş benimki 15 ama olması gereken 17 18 miş çok kötü değil dedi şeker için o hemen ilaç başla dedi
cok sukur bunada be aysegulum ..peki ne yapmak gerekmis?
o sekerilaclatini ihmal.etme cnm

Tup doktoruna gittin dime tatlim bide sen niye 2 doktora birden gidiyorsun insulinmi baslicaksin hayirlisi olsun canim sakin uzulme siz iyi olunda onemli olan o
Canım ben başlarda her hafta giriyordum ultrasona o yüzden hem tüpçüye hem o doktora gidiyodum bügünde gidiyim bide o baksın dedim

nolsun cnm yatagimda sessiz sessiz kaderime agliyorum.bugun aradilar ilaclarini birak dediler...

Biliyorum canim anliyorum seni 2 kez ayni yikimi yasadim tam oldu dedigimde dustu ama bak simdi cok sukur yine hamileyim sende benim gibi eskileri hatirlayip derin bir ah cekiceksin cok zor ama yasadigin bu zorluklar doktugun bu gozyaslari bir gun biticek inan teselli etmek icin demiyorum ben inaniyorum rabbim emeklerimizi bosa cikarmicak

normal tatlim yumoslarin buyuyo ve artiyo..

cok sukur bunada be aysegulum ..peki ne yapmak gerekmis?
o sekerilaclatini ihmal.etme cnm
Öyle canım bu günümüze hamd olsun beterin beteri var isyan etmek istemiyorum
Canım suyu için çok bişii yapılmıyor su içmem lazım oda tam çözüm değil zaten çoktan kötü değilmiş
şeker ilacı haftaya bi seval a gidiyim 100lük yükleme yapılsın ona göre bi dahileyeye gidicem

İnşallah canım bende 3 kez kaybettim daha önce hiç bu haftaları göremedim ama insan panik oluyo işte Allah a emanet etmekten başka yapıcak bişeyimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…