Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hoşgeldin canım bu arada ohh ne rahtladım Valla anlatamam tatilede 2,3 ay ay var İNŞALLAH haftasonlarını iyi degerlerndiriyoruzz canım sagol

Hoşbuldum Cnm Cnm da sinirimden ağlamak üzereyim uykusuzluk artık beni çok yıprattı bütün sinirsistemım alt üst oldu acil tatile ihtiyacım var bnm ama bmizde hazırında yer ayırttık 15 Haziran a daha çok var ben kimyasal gebelikten sonra hemen bır ümre yapmıştım bana çok iyi gelmişti herseyi unutmştum sıfırlnmıstım resmen

insallah cnm cok saol dogru diosun.

aynen cnm ama sen yoinede suynu ic sevale gidene kadarda internetten arastir ne yasaksa yasaklari yeme

yooookk kuzum sen aglama ben senin yerinede aglarin

Ağlamak yok bende her negatifden ve heray adetten sonra bırde hamile haberıaldıgımda tanıdık bırınden geceleri sessiz sesiz ağlardım kimse görmeden. Sımdi sinirimden ağlıyorum uyumayın bir kızım var biliyorsun yani diyeceğim birşey değişmedi ben halen ağlıyorum sende vakti geldıgınde Ağlıcaksın ama sinirden inşallah olacak iyi düşün

Yok canım anca beraber kanca beraber
tamam o zmn baslayalim karasu bize katilmak istermisi???

insallahh cnm bunda cok.ii dusunmustum cok umutluydum olmadiii(

tamam o zmn baslayalim karasu bize katilmak istermisi???

insallahh cnm bunda cok.ii dusunmustum cok umutluydum olmadiii(

Heryeni başlangıç her yeni tedavimiz de bir umut oluyor içmizde inşallah olusak umudunu kaybetme sadece Cnm katılımımda ne yapıcaz Cnm ben Bir yandan kızla ilgileniyorum bak ne yaptım çok üzüldüm kız ananemin kucağında çorabını almış ağzına bende güya çorabı çekicem aaa ben bir tane yapıştırkızıma kafasına aa annemle ben şoktayız istem dışı sinirden hem ağladım hem güldüm ben ne yapıca anlamadım ki

Hepinzeiyi geceler Tükkanı ben kapatayım gerçi bizim evde daha mesai ye devam ama yapacak birşey o. Da iyi bir psikologun kapısını çalmak kardeşiniz hiç iyi değil ruhsal olarak öptüm sizi

Hepinzeiyi geceler Tükkanı ben kapatayım gerçi bizim evde daha mesai ye devam ama yapacak birşey o. Da iyi bir psikologun kapısını çalmak kardeşiniz hiç iyi değil ruhsal olarak öptüm sizi
İyi geceler canım sanırım hepimizin ihtiyacı var o psikoloğa sarıl cadı kızına kokla onu in iyi psikolog o olur sana

ah be kuzum ne çektiniz bu tuplü bebelerden bizim sıpacıklar hep böle nazlı bi garezli olar dimek analarına ayş benim olsada yetrki uymasmda olur agzına memeyi tıkardım uyusun bnde uyrdum canım bize şimcik böle koly tabi allh kolaylık versin sana kızçen inş uyrdasanada zamn tanır

Güüüüyyyyaaddııınnnnnnnnnnn
Cancağızlarım kader ortaklarıma güzel birgün diliyorum

Önce kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın

Önce kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın

ne değişik bi günaydın bu böleeee
iyisin dimi ruh sağlığın felan
günaydın canım

:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:

günaydınnnnnnnn
koptumm bende ama...
inşallah o kader ortaklığımızn adı değişsin anneler olsun

hee hatun sabah erken kalkınca değişik günaydınlarla karşımıza çıkıyo
neyseki iyiymiş
anne olarak devam etmeyi nasıl fena çok isterim ahhh ah..
bu arada günaydın

herkese günaydın canlar bugün kendimizi daha iyi hissediyoruz inş herkes için güzel bir gün olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…