Hoşgeldin canım bu arada ohh ne rahtladım Valla anlatamam tatilede 2,3 ay ay var İNŞALLAH haftasonlarını iyi degerlerndiriyoruzz canım sagol
insallah cnm cok saol dogru diosun.Biliyorum canim anliyorum seni 2 kez ayni yikimi yasadim tam oldu dedigimde dustu ama bak simdi cok sukur yine hamileyim sende benim gibi eskileri hatirlayip derin bir ah cekiceksin cok zor ama yasadigin bu zorluklar doktugun bu gozyaslari bir gun biticek inan teselli etmek icin demiyorum ben inaniyorum rabbim emeklerimizi bosa cikarmicak
aynen cnm ama sen yoinede suynu ic sevale gidene kadarda internetten arastir ne yasaksa yasaklari yemeÖyle canım bu günümüze hamd olsun beterin beteri var isyan etmek istemiyorum
Canım suyu için çok bişii yapılmıyor su içmem lazım oda tam çözüm değil zaten çoktan kötü değilmiş
şeker ilacı haftaya bi seval a gidiyim 100lük yükleme yapılsın ona göre bi dahileyeye gidicem
yooookk kuzum sen aglama ben senin yerinede aglarin
tamam o zmn baslayalim karasu bize katilmak istermisi???Yok canım anca beraber kanca beraber
insallahh cnm bunda cok.ii dusunmustum cok umutluydum olmadiiiAğlamak yok bende her negatifden ve heray adetten sonra bırde hamile haberıaldıgımda tanıdık bırınden geceleri sessiz sesiz ağlardım kimse görmeden. Sımdi sinirimden ağlıyorum uyumayın bir kızım var biliyorsun yani diyeceğim birşey değişmedi ben halen ağlıyorumsende vakti geldıgınde Ağlıcaksın ama sinirden inşallah olacak iyi düşün
tamam o zmn baslayalim karasu bize katilmak istermisi???
insallahh cnm bunda cok.ii dusunmustum cok umutluydum olmadiii(
İyi geceler canım sıkma canını hayırlısını isteyelim Allah tan duadan başka çaremiz yokneyse canlar sizin de caninizi sikmayim yatiyorum ben optummm
neyse canlar sizin de caninizi sikmayim yatiyorum ben optummm
İyi geceler canım sanırım hepimizin ihtiyacı var o psikoloğaHepinzeiyi geceler Tükkanı ben kapatayım gerçi bizim evde daha mesai ye devam ama yapacak birşey o. Da iyi bir psikologun kapısını çalmak kardeşiniz hiç iyi değil ruhsal olaraköptüm sizi
Hepinzeiyi geceler Tükkanı ben kapatayım gerçi bizim evde daha mesai ye devam ama yapacak birşey o. Da iyi bir psikologun kapısını çalmak kardeşiniz hiç iyi değil ruhsal olaraköptüm sizi
Önce kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın
ne değişik bi günaydın bu böleeee
iyisin dimi ruh sağlığın felan
günaydın canım
iyim canım bişiyim yokerkn uyanınca oluyor sanırm
ne değişik bi günaydın bu böleeee
iyisin dimi ruh sağlığın felan
günaydın canım
günaydınnnnnnnn
koptumm bende ama...
inşallah o kader ortaklığımızn adı değişsin anneler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?