ohhh çok şükür aman iyi ol daha anne olcaz:13:
ivet çok şukur bu gunumuze bu çörek yapicim baklım inş güzel yapabilirm ist iki gündr yagışlı gidyor hava küsmüş kaplı
ben bu ara tembelim mutfak işlerinde hazıra kaçıyorum işim gücüm var yemekle vakit kaybedemem
burda da hava aynı canım totosunu dönmüş gökyüzü
sanada yapyım canım sen işlerinle ilgilen hazır elim değmişken nisan yagmurları olmzsa olmzlardan bu arada turkuaz nerde olmadı sanırım onunkide allhım bidakine nasip etsin inş dün görümcemle konuştum onların akrabsından birde hamliydi tuple yaşıda 40 var sanırm 2 aylık düşürmüş rabbim kimseyi evltsızlıkla sınamasın tez zamanda versin inş
herkese günaydın canlar bugün kendimizi daha iyi hissediyoruz inş herkes için güzel bir gün olur
canımcım kahvaltı ettik kocişle ne yapmamışım anlamadım tatlımgülüm günaydın sen hala bişi yapmamışsın aaaa olmaz ama bi koşu yapıverde gel haydi
ne yapcam kız hala kafa çalışmadıgünaydın tatlım iyi olmanıza sevindim...
ama sen hala bişi yapmamışsın yaptırana kadar dicem ona göre
canımcım kahvaltı ettik kocişle ne yapmamışım anlamadım tatlım
ne yapcam kız hala kafa çalışmadı
az önce gördüm kusura bakma tatlım sen linki gönder canımcımözel mesaj kutuna git şekerim
az önce gördüm kusura bakma tatlım sen linki gönder canımcım
yap valla seve seve yerim süper olurdu çayla şimdi
nisan yağmurlarını çok severim ben yağmurlu hava insanıyımdır
40 yaşında 2 aylık tüp bebişinimi düşürdü
zooooor çok zor
sen iste yetrki canımcım bn yaprım valla süper oluyo bana göre çarşaf çöreği yoğurup malzemleri hazırlyım soğnlı patatesli ve çökeliklievt malsef geç evlndi ve bebiş için ilk tup yaptılar malum yaştn dolyı inş ikincisnde kucagına alır
gülüm günaydın sen hala bişi yapmamışsın aaaa olmaz ama bi koşu yapıverde gel haydi
oyladım canımcım ohhhh ne güzel en önde biz gidiyoz yupppiiiii inş ikramaya kazancakyemeğin adı PORTAKALLI PIRASA VE ŞEHRİYELİ TAVUK SALATA aman deyim dikkat et..
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html
tam tarif alalım geçiştirme ölee
olmass herkez yapmalııııııııı
oyladım canımcım ohhhh ne güzel en önde biz gidiyoz yupppiiiii inş ikramaya kazancak
tamam tarfi ve yapılışı çekeyim yollayım buraya olarmı canımcımgecn bizm görümce 7 tepsi yaptı birinde dolaba koydu uynık 5 aileye anca yetti ama çok seviyolr bunu bnden onlardan öğrendim bu arada yemk yarışması ne zamn sonuçlanıyor
sonuna devam şekerim :13: :13: :13:yapmayan kalmamalı
tamamdır şekerim sonuna kadar böle olcak Allahın izniyle devam devam devam:13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?