Tüp Bebek Günlüğümüz !

gülüm günaydın sen hala bişi yapmamışsın aaaa olmaz ama bi koşu yapıverde gel haydi

ivet çok şukur bu gunumuze bu çörek yapicim baklım inş güzel yapabilirm ist iki gündr yagışlı gidyor hava küsmüş kaplı

ben bu ara tembelim mutfak işlerinde hazıra kaçıyorum işim gücüm var yemekle vakit kaybedemem
burda da hava aynı canım totosunu dönmüş gökyüzü

ben bu ara tembelim mutfak işlerinde hazıra kaçıyorum işim gücüm var yemekle vakit kaybedemem
burda da hava aynı canım totosunu dönmüş gökyüzü

sanada yapyım canım sen işlerinle ilgilen hazır elim değmişken nisan yagmurları olmzsa olmzlardan bu arada turkuaz nerde olmadı sanırım onunkide allhım bidakine nasip etsin inş dün görümcemle konuştum onların akrabsından birde hamliydi tuple yaşıda 40 var sanırm 2 aylık düşürmüş rabbim kimseyi evltsızlıkla sınamasın tez zamanda versin inş

yap valla seve seve yerim süper olurdu çayla şimdi
nisan yağmurlarını çok severim ben yağmurlu hava insanıyımdır
40 yaşında 2 aylık tüp bebişinimi düşürdü
zooooor çok zor

yap valla seve seve yerim süper olurdu çayla şimdi
nisan yağmurlarını çok severim ben yağmurlu hava insanıyımdır
40 yaşında 2 aylık tüp bebişinimi düşürdü
zooooor çok zor

sen iste yetrki canımcım bn yaprım valla süper oluyo bana göre çarşaf çöreği yoğurup malzemleri hazırlyım soğnlı patatesli ve çökelikli evt malsef geç evlndi ve bebiş için ilk tup yaptılar malum yaştn dolyı inş ikincisnde kucagına alır

tam tarif alalım geçiştirme ölee

tam tarif alalım geçiştirme ölee

tamam tarfi ve yapılışı çekeyim yollayım buraya olarmı canımcım gecn bizm görümce 7 tepsi yaptı birinde dolaba koydu uynık 5 aileye anca yetti ama çok seviyolr bunu bnden onlardan öğrendim bu arada yemk yarışması ne zamn sonuçlanıyor

tabi olar havaya girdik zaten tarifler yüzünden
abooowwww 7 tepsimiiiii
yarışma pazar günü sonuçlancak daha var yani temkinli olmak emin adımlarla ilerlemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…