Tüp Bebek Günlüğümüz !

nasıl gidiyor iğneler ile aran bacım..neler vurunuyosunn de bakalım bizleree

Valla pek sevisiyoz kendisi ile.. simdilik sadece gonal f vuruyorum.
Persembe kontrol rabbimin izni ile..
Ama sanki bi kasiklarimda bi dolgunluk var.

Daha iki kez yaptim igneyi normalmi ki
Ha bide folbiol ve omega 3 iciyom ben.

annemi otobuse bindirdim azicik uzaklasti yolun ortasinda aglamaya baslafim o kadar sıktim ki krendimi gunlerdirrr artik dayanamadim kendimi durduramiyorum durmak da istemiorim orasi ayri...

Gunaydin canim valla bende dusunuyordum tatm..
Ama gittin diye tenhada kistirmak yok taaaam mi

tenhada sıkıştırmak kim ben kim hemen harekete geç zaman kaybetme

annemi otobuse bindirdim azicik uzaklasti yolun ortasinda aglamaya baslafim o kadar sıktim ki krendimi gunlerdirrr artik dayanamadim kendimi durduramiyorum durmak da istemiorim orasi ayri...

canım benim Allah kavuştursun tutma zaten ağla boşalt içini

Günaydın canlar kahvaltı edicim oradan kv min senesi mevlidi var teyzemde oraya gidicem Turkuazım ağlama kuzum kıyamam ben sana ben artık ağlayamıyorum onu anladımDerya tedaviye başlamışsın kendi derdimden kaçırmışım kusura bakma canım ya İnanıyorum sen hamiş kalıcan içime doğuyo

ahh cnmm yaaaa üzdün beni şimdii..seni hep enerjik pozitif görmeye çok alıştığımdan olsa gerekk..Nolurr sıkma kendinii koyver gitsinn..İnşş yağan yağmurlar akan sular gibi gitsin sıkıntıların datlumm

Valla pek sevisiyoz kendisi ile.. simdilik sadece gonal f vuruyorum.
Persembe kontrol rabbimin izni ile..
Ama sanki bi kasiklarimda bi dolgunluk var.

Daha iki kez yaptim igneyi normalmi ki
Ha bide folbiol ve omega 3 iciyom ben.

normal normalll Allahın izni ile..

Hımm o zamann perşembe eklenir cetrotidinnn..

rabbim tüp bebek yaptırıp onca zahmete katlanan sabreden bütün arkadaşlarıma pozitifi görmeyi nasip etsin hayırlısı ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…