iyiyim canım sağol yarışma topiğinde güzel oynuyosunuz
annemi otobuse bindirdim azicik uzaklasti yolun ortasinda aglamaya baslafim o kadar sıktim ki krendimi gunlerdirrr artik dayanamadim kendimi durduramiyorum durmak da istemiorim orasi ayri...[
tatlım hala daha atamadın içinden onu anlıyorum seni ama gecicek bitanem inşallah geriye dönüp baktıgımızda gülücez inşallah bunlara neler yasamısız melegimiz gelsin diye dicez kendini toplamaya calış bitanem zor cok zor biliyoruz ama elimizden bişey gelmiyo canım toparlanıp tekrar umutla dolmamız lazım canım inşallah anne olucaz hepimiz hemde ikiz annesi inşallah
arkadaşlar merhaba Hulusi hocayı arastırırken buldum sizi ara ara takip ediyodum.Çok güzel topiğiniz.
Ben daha önce başka doktorla üç kere aşılama yaptırdım ikisi pozitif çıktı düşükle sonuçlandı.Arkadaşımın tavsiyesiyle Hulusi hocayla tanıştım iyiki de tanıdım onu.Aşılama denedik ve hamileyim şimdi 4 haftalık.Çok iyi bir hoca ama gebelik takibinde de iyi mi benim eski doktorum ilk aylarda hemen hemen her hafta çağırıyodu.Dün Hulusi hocayı telde kan sonucum için aradım çok güzel dedi ve iki hafta sonra gel dedi.Yani çok titiz değil gibi geldi bana kan sayımı için falan geç gibi.Çok korkuyorum tekrar düşük yaşıyıcam diye çok uzattım,Hulusi hocanın gebelik takibinde olan arkadaşlar ne dersiniz bu konuda.Çok teşekkürler Allah hepimize anne olmayı yaşatır inşallah...
amiin canım Allah kabul etsin tüm dularımızı inşaallahrabbim tüp bebek yaptırıp onca zahmete katlanan sabreden bütün arkadaşlarıma pozitifi görmeyi nasip etsin hayırlısı ile.
arkadaşlar merhaba Hulusi hocayı arastırırken buldum sizi ara ara takip ediyodum.Çok güzel topiğiniz.
Ben daha önce başka doktorla üç kere aşılama yaptırdım ikisi pozitif çıktı düşükle sonuçlandı.Arkadaşımın tavsiyesiyle Hulusi hocayla tanıştım iyiki de tanıdım onu.Aşılama denedik ve hamileyim şimdi 4 haftalık.Çok iyi bir hoca ama gebelik takibinde de iyi mi benim eski doktorum ilk aylarda hemen hemen her hafta çağırıyodu.Dün Hulusi hocayı telde kan sonucum için aradım çok güzel dedi ve iki hafta sonra gel dedi.Yani çok titiz değil gibi geldi bana kan sayımı için falan geç gibi.Çok korkuyorum tekrar düşük yaşıyıcam diye çok uzattım,Hulusi hocanın gebelik takibinde olan arkadaşlar ne dersiniz bu konuda.Çok teşekkürler Allah hepimize anne olmayı yaşatır inşallah...
tabi olar havaya girdik zaten tarifler yüzünden
abooowwww 7 tepsimiiiii
yarışma pazar günü sonuçlancak daha var yani temkinli olmak emin adımlarla ilerlemek lazım
canım çok sevindim tebrik ediyorum...
hamile kalan arkadaşlarımızı riskli dönemde takip etti ama asıl kontrolleri başka doktor yapıyor yine aynı merkezde...
bir zaman sonra seni ona devreder diye düşünüyorum..
mutlaka bilgi verenler olur sana ama genel olarak boşveren rahat bir hoca değil emin ellerdesin bence...
amiin canım Allah kabul etsin tüm dularımızı inşaallah
hoşgeldin canımm...benim bile bazen kalkıp ankaraya gidesim geliyor ...Hulusi hoca dedin mi akan sular duruyor biizim topikte bir sürü hulusi hoca bebemiz olduu..kimi doğdu kimi de gün sayıyor...
hımm daha çokmuş canım benm hamır eşkidi kollaru sıvdum başlıyom yapmaya bitnce görüşürük kızlar
Çok teşekkürler ,ya aslında ben hep Hulusi hocaya gitmek istiyorum.Eşimin iş yerinde arkadaşının karısına tüp bebek yaptı doğumu bile Hulusi hoca yaptı.Bana düşüklerimden dolayı aşılamadan sonra fligrastim başlattı şimdi kullanıyorum.Cevaplarınıza çok teşekkürler
rabbim tüp bebek yaptırıp onca zahmete katlanan sabreden bütün arkadaşlarıma pozitifi görmeyi nasip etsin hayırlısı ile.
merhaba kızlar herkesler iyidir inşallah
bende yaptın da yedin sandım yeni başlıyon demek
kolay gelsin canım..
filgrastim iğnesini son zamanlarda hemen hemen bütün hastalarında kullanıyor ve iyi dönüşler alıyoruz dedi...
bir de ben ne zaman merkeze gittiysem hamişler hocam sizinle devam etmek istiyoruz diyolar daktıra o ne cevap verdi daha duymadım ama
Evet çoğu kişiye kullandırıyor galiba,özellikle düşükleri olanlara ,inşallah beni de bırakmaz zaten gebelik devam ederse başka doktor alternatifim bile yok:) ben Hulusi hocadan önce başka doktorlara gittim bana pgt ile tüp bebek dediler bundan bahsettiğimde bile Hulusi hocanın tepkisi konuşmaları ısrarla aşılama demesi güvenimi artırmıştı.
zaten işlem meraklısını operasyona düşkün bi doktor değil hatta ben kendi durumumdan dolayı bana neden bişi yapmadı diye hayıflanıyorum histeroskopi istedim gerek yok dedi vs...ne güzel sadece aşılama ile gebe kalabilmişsin darısı bize olsun inşallah...
bizlerde iyiyiz sağlığınıza duacıyız canım menimAminnn inşallah...
ama böle olmaz bir mesajla bırakmam daha sık gel tedavidemisin ne durumdasın sohbet edelim...
iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız sara sultanım
yemek yapmalıyım evi toplamalıyım saat kaç olmuş hala oturmaktayım aynı zamanda uykum var ayakta uyuklamaktayım
canım tebrik ederim, ne güzel bir hulusi bebeği daha
bende onun hastasıyım canım. çok zeki ve iyi bir doktordur. gelelim esas soruna gebelik takibi konusunda sıkıntı yaşayabilirsin çünkü çok yoğun ve tüp bebek doktoru olduğu için detayları senin takip etmen gerekiyor. onunla başlayan bırakamıyo. ben hala devam ediyorum ama baştan beri hep ben hatırlatıyorum şu testi yapsak vs. diye. öyle her gittiğinde tansiyon kilo vs. takibi yapamıyo hemşireler hatta bana hiç yapmadılar. 2 hafta sonra çağırması çok normal canım anca o zaman kese ve kalp atışı gözükecek.
12. 19 ve 23. haftalarda bir alt katta filiz hoca var perinatolog ona yönlendiriyo tarama testleri ve ayrıntılı ultrason için sonra yine hulusi hocaya devam. doğuma da giriyo tabi.
kan sayımı için falan tavsiyem sağlık ocakları ilgileniyo. zaten sağlık ocağına gitmen gerekiyormuş ben tesadüfen
öğrendim. 20. haftada iğne için oraya gideyim dedim aile hekimi daha yeni mi geliyon sen dedi baştan haber vermek gerekiyormuş, orda hepsini yapıyolar tansiyon, kilo, kalp atışı, kan idrar tetkiklerimi yeniden istedi mesela uzun zaman olmuş, hangi haftada ne yapman gerektiğini aşılarını falan takip ediyolar.
bizlerde iyiyiz sağlığınıza duacıyız canım menim
kalk tızım evi topla güzel yemekler yap enişteme süslen püslen aaaa çot ayıp ama men sana bölemi öğrettim bunları aaaa ne ayıp
:78::78::78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?