Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar yaaa ben dün dra gittim adetimin 4 günüydü rahim duvarı 3 milim dedi ama kafana takma kalınlasıcak takarsan kalınlasmaz bak dedi ama yinede cok korkuyorummm ya kalınlasmazsa size bi sorimm dedim bilgisi olan varmı kızlar yaaa

Oy kiyamam sevindirik oldum.... Walla iste hep arada girip bakiyorum kizlar napiyo iyilermi hamisler sonuc bekleyenler evde calismaya devam edenler hepinize selam olsun

bende seni görünce sevindirik oluyorum kaç kaç gel fırsat buldukça böle...
bizi takiptesin işte bende öle bekliyorum hala bişi yapmıyorum tembelim bi kalksam histeroskopi yaptırcam ama canım doktor görmek istemiyooo

Melikeee nasıl duygulandım seni görünce taaaaa eskilere gittim canım benimmm nasılsın paşa nasıl

ben hep sizi takıp edıyorum.. ama konular okadar hızlı değişiyokı bıde arkadaşlar nerden gırsem konuya kımle ne konuşsam bılemıyorum..
çok ozledım artık fırsat buldukça ne olursa yazıcam dedim gırdım walla...

dur bakalım canım hemen kötü düşünmeyelim bunun için kızlar taze nar suyu içtiler rahim duvarı kalınlaşsın diye sende bulabilirsen al sık ve iç...

canım ogluşum maşalahı var ama çok yoruyo benı..
ınan eve gıdıyorum hiç bişey yapmıyorum sureklı ılgı ıstıyo .. sureklı oyun ıstıyo..
aman diyorum hep dediğim gibi saglıklı olsunda ...

hatırlarsan lafın saglık olsun..

çok iyi yapmışsın gel tabii...
senin topikte emeğin büyük hatta ilk zamanlarında kuruluşunda sen vardın sen ya da ben açacaktık topiği ben açtım işte...
o günler unutulurmu hiç

dur bakalım canım hemen kötü düşünmeyelim bunun için kızlar taze nar suyu içtiler rahim duvarı kalınlaşsın diye sende bulabilirsen al sık ve iç...
nar suyuna basladımda canım düsünemedim alıp sıkmayı paket almıs esim bi kutuyu bitirdim ikinciyi içiyorum acaba oda fayda verirmi sıkma degil ya hani bide peyronoi cayı sipariş verdim kk dan birine cok iyi gelmiş bide dr soğan suyu iç dedi ama o dahada inceltmezmi kızlar yaaaa bilen varmı

maşallah paşaya...
sürekli ilgi ister tabii bütün annelerimiz uyku sorununda bahsediyor perişan haldeler 5 dk uyuyup kalkınca saatlerce uyumuş edasında oyun istiyorlarmış eminim seninkide öyledir...
herşey serbest onlara kıymetlimiz onlar bizim...
yoruyorlar evet ama sağlık olsun

Haklisin gercekten zor bir surec ignesi operasyonundan cok psikolojik olarak cok yipratici hele sen sanirim 3-4 kez yasadin bunu...hulusi hoca histero veya film vs banada yapmamisti sonradan okuyunca forumlarda niye yapmadi bak tutmadida diye soylenmedim deil ama zaten ben olmusum 42 bir tanede sipamvar gerek yok demistir :) ama siz daha gencsiniz ne gerekiyorsa yaptirin derim..madem konu acildi ben sahsen hulusi hocayi cok samimi icten buldum isindede iyidir mutlaka ama labratuar kosullari sanirim baskentin biraz daha geride diye duydum oleri tetkikler icin dr gitmeye karar verdiginde sen zaten arastirmalarini yaparsin...baskent kampuste calisan be badkentte adilama yapmis bir tanidigimiz bana orayi onermemisti kendisi hakan yaralida tedavi gormus 6yas ikizkeri var ben genede baskentte devam etmistim...kismet degilmis
Bende biri laf atsin diye bekliyomusum amma yazdim haaa....

Selamlar canlarımı yine bir gün daha bitiyor ve ben halen pıjamalarla dolanıyorum kolumu kaldıracak Halim yok namaz benı bekler sabahlar olamıyor bızım evde bu sabh 4 yatırdım yerine hava da uçtum yatağa ve sabh ezanı okunuyordu kızım çuvalın içinde uyku tulumuza çuval dıyorumda aa kızı sallıyorum bır kendıme geldim ağlamak tuttu beni ne ara gittim ne ara aldım kucagima ve ayakta pış pışsallıyorum Allah korusun walla yere dusurmekten korkuyorum artık ayakta uyur gezer oldum kendımde korkuyorum bir gu. Gece kapıyı açıp sokağa çıkarsam şaşırmam eşim şoklarda ne oluyor sana diyor yaa

taze sıkılmış olsa daha iyi olur tabiii...
soğan suyu her ay kullanıldığında zamanla rahim duvarında incelme yapıyormuş sadece bir ay kullanmada etkisi olurmu bilmiyorum ama doktorun kullan diyorsa kullan derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…