özelden mesaj atamıyorum ama okudum ve bilgilendimteşekkürler
bencede çok öenmli detaylar bunlar bilgilenmene sevindim
hanım hanımmm nasılsın bakalım..
çok ozlemişim bu topıgı az zamanım geçmedi.. nekadar çok paylaştım ..
Oy kiyamam sevindirik oldum.... Walla iste hep arada girip bakiyorum kizlar napiyo iyilermi hamisler sonuc bekleyenler evde calismaya devam edenler hepinize selam olsun
hımmmm özelden mesajlar falan kaç gündür noluyo kııııız
hatun özelden bilgilendirme yapıyo artık
biz de meraktan çatlayalım
Melikeee nasıl duygulandım seni görünce taaaaa eskilere gittim canım benimmm nasılsın paşa nasıl
kızlar yaaa ben dün dra gittim adetimin 4 günüydü rahim duvarı 3 milim dedi ama kafana takma kalınlasıcak takarsan kalınlasmaz bak dedi ama yinede cok korkuyorummm ya kalınlasmazsa size bi sorimm dedim bilgisi olan varmı kızlar yaaa
İyi geceler canım sanırım hepimizin ihtiyacı var o psikoloğasarıl cadı kızına kokla onu in iyi psikolog o olur sana
ben hep sizi takıp edıyorum.. ama konular okadar hızlı değişiyokı bıde arkadaşlar nerden gırsem konuya kımle ne konuşsam bılemıyorum..
çok ozledım artık fırsat buldukça ne olursa yazıcam dedim gırdım walla...
nar suyuna basladımda canım düsünemedim alıp sıkmayı paket almıs esim bi kutuyu bitirdim ikinciyi içiyorum acaba oda fayda verirmi sıkma degil ya hani bide peyronoi cayı sipariş verdim kk dan birine cok iyi gelmiş bide dr soğan suyu iç dedi ama o dahada inceltmezmi kızlar yaaaa bilen varmıdur bakalım canım hemen kötü düşünmeyelim bunun için kızlar taze nar suyu içtiler rahim duvarı kalınlaşsın diye sende bulabilirsen al sık ve iç...
canım ogluşum maşalahı var ama çok yoruyo benı..
ınan eve gıdıyorum hiç bişey yapmıyorum sureklı ılgı ıstıyo .. sureklı oyun ıstıyo..
aman diyorum hep dediğim gibisaglıklı olsunda ...
hatırlarsan lafın saglık olsun..
bende seni görünce sevindirik oluyorum kaç kaç gel fırsat buldukça böle...
bizi takiptesin işte bende öle bekliyorum hala bişi yapmıyorum tembelim bi kalksam histeroskopi yaptırcam ama canım doktor görmek istemiyooo
nar suyuna basladımda canım düsünemedim alıp sıkmayı paket almıs esim bi kutuyu bitirdim ikinciyi içiyorum acaba oda fayda verirmi sıkma degil ya hani bide peyronoi cayı sipariş verdim kk dan birine cok iyi gelmiş bide dr soğan suyu iç dedi ama o dahada inceltmezmi kızlar yaaaa bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?