Tüp Bebek Günlüğümüz !

hanım hanımmm nasılsın bakalım..
çok ozlemişim bu topıgı az zamanım geçmedi.. nekadar çok paylaştım ..
aaa hoş gelmişsin melikecimm... ne kadar uzun zaman olmuş..özlemişiz yaaapaşamız nasıll büyümüştür..
Oy kiyamam sevindirik oldum.... Walla iste hep arada girip bakiyorum kizlar napiyo iyilermi hamisler sonuc bekleyenler evde calismaya devam edenler hepinize selam olsun
selam hoşgeldin canımm...ben vede çalışanlar sınıfına girsem de sonuç beklenmeyen bir çalışma ortamım mevcut....
bak şimdi ilk kural acablarla kafanı meşgul etmeyeceksinn..temiz hava bol güneş hafif kısa yürüyüşler yapacaksınn....stressiz ve umutlu olacaksın hep iyi ve güzel ihtimalleri düşünüp güzellikleri çağıracaksın evrene yanlış sinyal yollamayacaksın tatlımmm
çok iiy etmişsin canımm boşlama gel arada selam ver oğluşunlaa bebiş kokusu girsin topiğee bol boll..
nar suyunu tedavi döneminde taze taze sık iç aama çok farketmii sadece katkısız olsun yeterli kutu alırsan da...melisa çayı da içebilirisn...soğan suyu bize yaramaz canımm..zaten ince olan rahime ne yapacak adetten öncee sökülmene fayda eder ama sana gerek yok şimdi...

aynen canım labaratuvar koşulları konuşunda yetersizlik var gibi geliyor banada bir sürü teknik var artık tüp bebekte orda yapılmıyor...benim hulusi hocada devam edersem onunla 3.denemem olcak ama toplamda 4.denemem oluyor az bi sayı değil bu kez gözü kapalı atlamak istemiyorum tedaviye...hakan yaralıyı duydum biliyorum ve iyi bir doktor gerçekten araştırma halindeyim aklımda bir kaç isim var kızlarında önerdikleri doktorlar bende bilmiyorum henüz anlayacağın...

Sipamin bebekligini hatirladim aynen boyleydi bazen icim geciyordu ayagimdami emiyomu yataktami brn kimim nerdeyim oluyordum..gozunu korkutmayayim benim sipamin uyku sorunu 3yasina kadar surdu :)) sana kolay gelsin...haaa 3ten sonra bittimi HAYİİRRRR simdi 6 ve dort gundur atesi var olcmekten suruptu ilacti gozume uyku girmiyor ANNELER UYUMAZ ANNELER YEMEK YEMEZ TUVALETE BİLE YALNİZ GİREMEZ
TOpikte anne olmak icin cabalayan herkes bugunleri yasar insallah YARABBİMMMMM

meraba kızlar uzun bi aradan sonra gelebildim. hala annemlerdeyim bu evde askeri rejim uygulanıyo. bilgisayar internet yasak. neymiş zarar veriyomuş bana. zaten geldiğim günden beri zayıfsın, ölü gibisin, hasta gibisin sözlerine maruz kalıyorum. tamam hiç iş yapmıyorum yemeğim hazır ama psikolojim bozuldu. 6-7 aydır kv problemlerinden dolayı sinir hastası oldum resmen o yüzden kilo verdim hala da düşünüyorum elimde değil. içimde onlara karşı nefret büyütüyorum kendimi sakinleştiremiyorum. yediklerim yaramıyo sinirlerim yıpranmış demekki.
bhcg tahlillerinden sonra da hiç bi belirti yaşamadım ona da canım sıkılıyo. mide bulantısı fln çekmiyorum. buna da üzülünür mü diceksiniz ama belirti olmayınca acaba boş gebelik mi sorusu gelio insanın aklına.. pazartesi keseyi görmek için gidicez inşallah herşey yolundadır..
kocam evde perişan oldu bi ara gittik temizliğini yaptık ama çocuğun düzeni bozuldu tabi.akşam geliyo burda yemeğini yiyo gidiyo. kendimi hamile bırakılmış babasının evine sığınmış kız gibi hissediyorum sinirlerim bozuldu..akli dengem pek iyi değil şu aralar..
siz napıyosunuz turquoisseden haber var mı

canım hoşbulduk ...
senın tarıflerı paşamdan zaman bulursam yapıcam

Aynı sozu dr da soyledi kimi cocukta bu ğroblm 3 yasına kadardevm edıyrdiye bnm cok tuhafına gidiyr sadece bır 24saatini yazayımoda 8,5 topm uykunasıldayanır bir bebek bukadar az uykuyainsallh rabbim uykularına şifa versınbugunayın kaç bilemiyrm az önce sut acıcktımtarh ne bilmiyrm yaa ben amn hadi ben virşekilde idareediyrm kendinide yawrum nasıldayanıyr uykuda buyuma hormonu var allh korusun CÜCE olucak başımıza suanda 74 cmgerçiuyumdn birde uyusa dıyor babası dev yawrusu olucak galiba

sakın tatlımm soğan suyu falan içme o direk söktürücü. ben kistlerim için içiyodum oluk oluk akıntım oldu ama geçirmedi tabi orası da ayrı konu. zaten bu soğan kürünü yılda 1 kez yapabiliyosun 2.si böbreklere zarar veriyo.
mesela ben incir yiyince de kistlerim ağrıyo o da söktürücü demekki. ya da bendeki etkisi öyle. ama nar iyidir inş sana iyi gelir tatlım

gordum senı :))))

nerdesınnn

işştee geldim burdayımmm ben bu işte ustayımmm derrmişimm

Canım benim seni buralarda görmek ne şereff..Özledik yahuu..Paşamızda iyidir inş..Çalışıyorsun dimi..Bende napıyim valla bildiğin gibi iki ileri bir gerii bir değişiklik yok anlayacağın..

Öpüyorum seni çok

benim mahsur kalmış canım arkadaşımmm...
keseyi görcen bi kere aklına kötü bişi getirme hem herkeste mide bulantısı olmuyo kiiii...
keseyi ve kalp atışlarını bi gör bak o dengen nasıl yerine geliyor..

bende bugün senden farksızım canım hala kalktığım kıyafetteyim acil değişime uğramam lazım
senin o keçi kızını yerim ben...

Allah hayirlisini versin insallah ...dedigin gibi dr onemli ama gercekten labratuar ve laborant ta bu konuda dr kadar onemli gercekten ...hakketen acayip farkli tetkikler ve tadaviler uygulayan merkezler var...kolaymi bir can olusuyo dis ortamda..bence sen bu kadar cabanin emeginin sonucunda kavusacaksin yavruna inaniyorum ve icime oyle doguyor...tumur gurgan ismide cok geciyor bak...gerci sen daha iyi biliyosun konuya daha hakimsin...
Bende negatifin ardindan bi sogan suyu yapayim dedim midem bulandi :) uc gunde biraktim bu ayda incir+havuc ates takibi ovulasyon testi evden allah neverdiyse :) bu yastan sonra tuple olmadi kendiligindenmi olacak ama iyi oluyo ugrasmak umit etmek iyi geliyo bana...herifte bu isten memnun ...isine geliyo :)
Tebdili mekanda ferahlik var derler...karar senin tabiki ama karar vermeden once en azindan dosyani al git gorus diger drlarla...Allah yardimcin olsun

ikramaya yaa sen biliyosundur acaba 3 milim cokmu düsük yaaa adetin 4 günüydü

güldenim canım ben de hulusi hocadan önce hakan yaralıya gittim görüştüm muayene oldum. gürgandan da fiyat aldım muayene olmadım. yorumlarım şu şekilde; hakan yaralı evet çok kaliteli bi doktor ama timur gürgan ön araştırmaları tamamlayıp sana göre bi tadevi yöntemi uyguluyo. ben de netten bu ikisini çok araştırmıştım. gürganda anatoliadaki gibi hemen gel başlayalım demiyolar. anlatabilmişimdir inş derdimi:) bu iki tüp merkezinde yaklaşık fiyatlar söz konusu. gürganı tercih et derim.

inşallah dediğin gibidir canım:) ne bilim duygusal çöküntüler beni bu hale getirdi. sevinmeyi bile unutmuşum ne acı..

Kiyamam uykusuzluktan harfler karismis :) telaslanma buyur benimkide oyleydi millet emzitir yatirir gunun cogunu uyuyarak geciririr benim sipayi uyuturdum 15 dk sonra uyanirdi gece gunduz hic farketmiyodu her cocuk farkli oluyor cani icinde olsunda derler eskiler benimki emzik kullanmamisti beni yalanci meme yerine kullaniyodu :) emzik kullananlar takip ettigim kadariyla daha rahat ...butun cocuklar duzeni severler, zor ama beslenme uyku eglence hepsini bi duzene koyup saatli yapip o duzeni oturtmaya calisabilirsin

bacım geçmişler olsunn pskolojini niye bozuyorsun sen dünyanın en değerli mücevherini taşıyorsun şuan boşver dış mihrakları tadını çıkar hamişliğinin inşaallah herşeyy yolunda gidecek..
canım hoşbulduk ...
senın tarıflerı paşamdan zaman bulursam yapıcam
yap mutlaka canımm çok yorucu değil zaten pratik tarifler hepsi de sadece salata da şehriyeleri kavurup soğutması uğraştırıyoro kadar..senin o uyumayan paşanı yerim ben....paşana da yedirirsin salataya bayılacaktır eminim...
ikramaya yaa sen biliyosundur acaba 3 milim cokmu düsük yaaa adetin 4 günüydü

canım adette 4 mm normal incelik sorunu olan biriisi için bile... bak arkadaşım benkayra şuan ikizlere hamile...yumoşlara iğne vuruken 5.6 civarıydı rahim kalınlığı bize ince gelmişti ama ama transfere kadar arttı.. ve şimdi iki tane bebiş besliyoo...benim de 4 mm di adetin son günü hep sonra 8 mm e kadar çıktı...

canım benim bende senle aynıı durumdaydımmm annemle kız kardesim kk ya girme sen girince daha kötü oluyosun dediler bende onlar beni cok iyi anlıyo diyorum ama yinede kızıyolar iste canım lütfen kötü düsünme sen artık bi annesinnn mutlu ol ya kötü seyleri at kafandan kaynananlarıda bosver hiçç takma hatta kocanıda biraz bosver kafanı dinle hem biraz ayrılık iyi gelir kıymetini daha iy anlarrrr)))))

canım benim 3 milim di işte yaaa offffff ince dimi ama dr esime demişki bak takip kartında 7 milimi görmüşüm ben daha önce yani aşılamayacak bişey degil korkmayın ama o zaman kalınlasması için ilaç kullanmamıstım işte de 7 de azki ama dimi

bak halaa derrtleniyor ben 2 kere adetin 15. günü 5.9 mm le geri döndüm transferden ilaç da kullandığım halde kalınlaşmadı..neden mii hep dert edindimm nolacak kalınlaşmayacak çok ince dedimm..öyle bir kasılmışım kii günlerce rahime oksijen gitmemiş tabii..sonuç 6 ay bekledimm psikolojik destek aldım en sonunda benden daha önemli daha çok kafama takacağım hiç bişey yok hayatımda dedim ...ve akışına bıraktımm... o ay 8 mm i gördüm... yani sana baştan beri söylüyorum 2 mm 3 mm hiiç kafana takılmasınn adetliyken kanamna çok olduğu için rahim güzelce sökülmüştür...ondan incedir..ben adet olsam da lekelenme şeklinde oluyorumm ne kalınlaşıyor ne de sökülüyır hep 4le 6 arası kalıyor....yani şuan ki inceliğinin tek sebebi kalınlaşmaması değil bunu kesinlikle bilmelisin... inceliğinin sebebi adet olup ne varsa sökülmesi..bir sonraki kontrollerinde takibinde netleşir durumun canımm üzülmek için çok erken

canım cok tesekkür ederim destegin için biliyosun ama elde degilki takmamak yaaa bende bu hafta psikiyatr gidicem yoksa olmıcak böyle bunu asmam lazım canım sagolun iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…