Tüp Bebek Günlüğümüz !

neyyyyyyyy 3 yaşına kadarmı ya ben kendimi avutuyorum yaşına girince düzelecek diye...

inşallah dediğin gibi herşey yolundadır canım. nebilim insanın sürekli 'ne güzel kızdın çirkinleştin yaşlandın' sözleriini duyması yıpratıyo. bide annem benşm kv lere sinirlenio onlar seni bu hale getirdiler düşüncesiyle sinirini benden çıkartıyo. arada kaldım anlıycağın. pazartesi gelsin ben de rahatlıycam inş

aslında bilseler burda can yoldaşı olduğumuzu öyle demezler. derdimiz tasamız aynı birbirimizin halinden bizden başka kim anlıyo. kız doğru diyosun kocam kıymetimi anlar di mi hiç bu açıdan düşünmemiştim bu fikir iyi gedi

Saol canım inşallah bebeğime daha fazla beklemeden kavuşabilirim hem ev tipi bebek için ne gerekiyosa yapmak lazım yaş yüzünden deme 40 yaş üstü hamişler var diğer topiklerde belli olmaz hem eşinde memnunsa süpper
ilk düşündüğüm merkez gürgan klinik zaten timur hoca yakın takibimde

neyyyyyyyy 3 yaşına kadarmı ya ben kendimi avutuyorum yaşına girince düzelecek diye...

izninle güliciiimmmmmmm

canım saol verdiğin bilgiler için ...aslında hastane koşulları labaratuvar vs..uygun olsa ben asla hulusi hocayı bırakmam çok iyi anlaşıyorum onunla ama olmadı işte...ilk tercihim timur hoca...çok araştırdım onu eşimde birilerinden duymuş bu konudaki yarım aklıyla fiyatlar malum bakcez işte hayırlı hangisiyse o olsun diyorum..

slm kizlar nasilsiniz epeydir giremedim topige
benim ufaklikdan hic zaman bulamiyorum
bide cokkk gucakci
inanin dogdugu gun dogustan kucakci benim oglum
insallah hepiniz iyisinizdir kizlar

kızlar stres topiğinde bugün bişeyler anlattım, herkese faydalı bilgiler.
bi ara bakın ve görün stresin neler yaptığını

Sen avutmaya devam et:) daha yasindan sonra cikacak disler var akli erince oynayacam banane uyumam var bi masal daha oku ondan sonra var su cizgi filmi daha seyredeyim anne son soz var hadi uyudu diyelim bu sefer sabahin korunde kalkmalar :) su an yas alti maratona devam :) ama herseye ragmen ANNE olmak guzel ...en basiti kendi annelerinize bakin cocuklar buyuyor torun bakiyorlar..

slm kızlar nasılsınız? benim hala lekelenmelerim devam ediyo doktorumu aradım geleyimmi diye gerek yok bunlar normal haftaya pazartesi gel dedi ama ben diğer doktorumdan cumaya randevu aldım bebişi görmeden içim rahat etmicek kıpırdanmaya korkuyorum acaba gelcekmi diye inanın psikolojim bozuldu iyice kendimi dinlemeye başladım allahım bu günleride atlatsam

cnm bnm geçicek inş...kıymetlimizz sağlıkla büyüsün annesinin göbüşünde yatsın yattığı yerde..

aynen canım anlamıyolar aslında bizi onlardan çok burdaki arkadaslarımız anlıyo tabi kızz biraz ayrılık her zaman iyidir kıymetini anlar senin hemde burnu sürtülür ne temizliğine gidiyosun evine bosverrrrrr amannnnnn de bak nasıl kıymetini anlicakkk ))))

canım yaaa ikiz degilmiydi senin bebişlerin ee ikiz annesi olmak kolay degil tatlımmm ya takma kafana hem dr da olur demiş lekeler nolur üzme kendini yaaaa bebişlerde etkilenecek sen rahat rahat yat keyfine bakkk bebişlerinde rahatlasınlar annesi

yok canım benimki tek kafamı dağıtmak için bebişime yelek örüyorum ama şimdide acaba örgü bana zarar veriyomudur diye kafayı buna taktım

bir arkadaşımız sormuştu ya bugün gebelik takibine yönelik hulusi hocayı. bugün yaşadığımı anlatayım.
dün sabah kontrol vardı filiz hocaya işim bitince yukarı hulusi hocaya çıktım çok yoğundu bir de ameliyata gidecekmiş, koridorda karşılaştık hemen elimdeki bebeğin fotoğrafını çekiştirdi aldı aaa bu babaya benziyo falan espri yaptı samimi olması bizi çekiyo zaten orda bir sorun yok ama konuşamadık hiç. halbuki ayrıntılı sonucunu bile görüşmedik 1 ay oluyo. neyse baktım gidiyo ilaçlarım bitmişti onları yazdırıcam dedim sonra yazalım dedi çıkması lazım ona da okey. 3 hafta sonra kontrole gel dedi. kızlara not aldırdım ilaçları akşama kadar yazdırıp bana kod numarasını vereceklerdi. dün defalarca aradım açmadılar yazdıramamışlar hadi bir gün içmeyeyim dedim vitaminleri falan. bu arada dün akşam bende vajinal kaşıntı falan başladı ve sabahta devam ediyo bende aradım kızlarla konuşayım da ilaçlara kaşıntı için bişey eklesin hulusi daktır diye. kendisiyle konuştuk ben eklerim onu da dedi. az önce yeni aradılar ilaçları yazmışlar hemen gittim eczaneye aldım fakat kaşıntı için olan ilaç yazılmamış. unutmuşlar...aradım açmadılar bende kuzu kuzu geldim eve.

yok canım benimki tek kafamı dağıtmak için bebişime yelek örüyorum ama şimdide acaba örgü bana zarar veriyomudur diye kafayı buna taktım

Kusura bakma tatlim karistirdim ben seni hamisler jarisiyo bazen takicak bisey buluyoryz dimi aslinda orgunun bi zarari olmazki tatlim bence kafan dagilir ne guzel iste bak duru stresle bas etmenin yollarini yaziyo bizlere yeni topik acti nefes egzersizi falan var sende uye olup baksana cok iyi geliyo canim bu gerginligi bebekde hiddediyo lutfen kendini dusunmuyosan bebisini dusun ve stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…