Sipamin bebekligini hatirladim aynen boyleydi bazen icim geciyordu ayagimdami emiyomu yataktami brn kimim nerdeyim oluyordum..gozunu korkutmayayim benim sipamin uyku sorunu 3yasina kadar surdu :)) sana kolay gelsin...haaa 3ten sonra bittimi HAYİİRRRR simdi 6 ve dort gundur atesi var olcmekten suruptu ilacti gozume uyku girmiyor ANNELER UYUMAZ ANNELER YEMEK YEMEZ TUVALETE BİLE YALNİZ GİREMEZ
TOpikte anne olmak icin cabalayan herkes bugunleri yasar insallah YARABBİMMMMM
Kiyamam uykusuzluktan harfler karismis :) telaslanma buyur benimkide oyleydi millet emzitir yatirir gunun cogunu uyuyarak geciririr benim sipayi uyuturdum 15 dk sonra uyanirdi gece gunduz hic farketmiyodu her cocuk farkli oluyor cani icinde olsunda derler eskiler benimki emzik kullanmamisti beni yalanci meme yerine kullaniyodu :) emzik kullananlar takip ettigim kadariyla daha rahat ...butun cocuklar duzeni severler, zor ama beslenme uyku eglence hepsini bi duzene koyup saatli yapip o duzeni oturtmaya calisabilirsin
inşallah dediğin gibi herşey yolundadır canım. nebilim insanın sürekli 'ne güzel kızdın çirkinleştin yaşlandın' sözleriini duyması yıpratıyo. bide annem benşm kv lere sinirlenio onlar seni bu hale getirdiler düşüncesiyle sinirini benden çıkartıyo. arada kaldım anlıycağın. pazartesi gelsin ben de rahatlıycam inşbacım geçmişler olsunn pskolojini niye bozuyorsun sen dünyanın en değerli mücevherini taşıyorsun şuan boşver dış mihrakları tadını çıkar hamişliğinin inşaallah herşeyy yolunda gidecek..
yap mutlaka canımm çok yorucu değil zaten pratik tarifler hepsi de sadece salata da şehriyeleri kavurup soğutması uğraştırıyoro kadar..senin o uyumayan paşanı yerim ben....paşana da yedirirsin salataya bayılacaktır eminim...
canım adette 4 mm normal incelik sorunu olan biriisi için bile... bak arkadaşım benkayra şuan ikizlere hamile...yumoşlara iğne vuruken 5.6 civarıydı rahim kalınlığı bize ince gelmişti ama ama transfere kadar arttı.. ve şimdi iki tane bebiş besliyoo...benim de 4 mm di adetin son günü hep sonra 8 mm e kadar çıktı...
aslında bilseler burda can yoldaşı olduğumuzu öyle demezler. derdimiz tasamız aynı birbirimizin halinden bizden başka kim anlıyo. kız doğru diyosun kocam kıymetimi anlar di mi hiç bu açıdan düşünmemiştim bu fikir iyi gedicanım benim bende senle aynıı durumdaydımmm annemle kız kardesim kk ya girme sen girince daha kötü oluyosun dediler bende onlar beni cok iyi anlıyo diyorum ama yinede kızıyolar iste canım lütfen kötü düsünme sen artık bi annesinnn mutlu ol ya kötü seyleri at kafandan kaynananlarıda bosver hiçç takma hatta kocanıda biraz bosver kafanı dinle hem biraz ayrılık iyi gelir kıymetini daha iy anlarrrr)))))
Allah hayirlisini versin insallah ...dedigin gibi dr onemli ama gercekten labratuar ve laborant ta bu konuda dr kadar onemli gercekten ...hakketen acayip farkli tetkikler ve tadaviler uygulayan merkezler var...kolaymi bir can olusuyo dis ortamda..bence sen bu kadar cabanin emeginin sonucunda kavusacaksin yavruna inaniyorum ve icime oyle doguyor...tumur gurgan ismide cok geciyor bak...gerci sen daha iyi biliyosun konuya daha hakimsin...
Bende negatifin ardindan bi sogan suyu yapayim dedim midem bulandi :) uc gunde biraktim bu ayda incir+havuc ates takibi ovulasyon testi evden allah neverdiyse :) bu yastan sonra tuple olmadi kendiligindenmi olacak ama iyi oluyo ugrasmak umit etmek iyi geliyo bana...herifte bu isten memnun ...isine geliyo :)
Tebdili mekanda ferahlik var derler...karar senin tabiki ama karar vermeden once en azindan dosyani al git gorus diger drlarla...Allah yardimcin olsun
neyyyyyyyy 3 yaşına kadarmıya ben kendimi avutuyorum yaşına girince düzelecek diye...
güldenim canım ben de hulusi hocadan önce hakan yaralıya gittim görüştüm muayene oldum. gürgandan da fiyat aldım muayene olmadım. yorumlarım şu şekilde; hakan yaralı evet çok kaliteli bi doktor ama timur gürgan ön araştırmaları tamamlayıp sana göre bi tadevi yöntemi uyguluyo. ben de netten bu ikisini çok araştırmıştım. gürganda anatoliadaki gibi hemen gel başlayalım demiyolar. anlatabilmişimdir inş derdimi:) bu iki tüp merkezinde yaklaşık fiyatlar söz konusu. gürganı tercih et derim.
inşallah dediğin gibidir canım:) ne bilim duygusal çöküntüler beni bu hale getirdi. sevinmeyi bile unutmuşum ne acı..
nasılız amaaaa
süpperiiiizzzz dimiiii
egunal tesekkurler:) meger cok basitmis.cok sagol valla.
eveeeeeeeeeeet:13::13::13::13::13::13::13::13::13:
neyyyyyyyy 3 yaşına kadarmıya ben kendimi avutuyorum yaşına girince düzelecek diye...
slm kızlar nasılsınız? benim hala lekelenmelerim devam ediyo doktorumu aradım geleyimmi diye gerek yok bunlar normal haftaya pazartesi gel dedi ama ben diğer doktorumdan cumaya randevu aldım bebişi görmeden içim rahat etmicek kıpırdanmaya korkuyorum acaba gelcekmi diye inanın psikolojim bozuldu iyice kendimi dinlemeye başladım allahım bu günleride atlatsam
inşallah dediğin gibi herşey yolundadır canım. nebilim insanın sürekli 'ne güzel kızdın çirkinleştin yaşlandın' sözleriini duyması yıpratıyo. bide annem benşm kv lere sinirlenio onlar seni bu hale getirdiler düşüncesiyle sinirini benden çıkartıyo. arada kaldım anlıycağın. pazartesi gelsin ben de rahatlıycam inş
aslında bilseler burda can yoldaşı olduğumuzu öyle demezler. derdimiz tasamız aynı birbirimizin halinden bizden başka kim anlıyo. kız doğru diyosun kocam kıymetimi anlar di mi hiç bu açıdan düşünmemiştim bu fikir iyi gedi
slm kızlar nasılsınız? benim hala lekelenmelerim devam ediyo doktorumu aradım geleyimmi diye gerek yok bunlar normal haftaya pazartesi gel dedi ama ben diğer doktorumdan cumaya randevu aldım bebişi görmeden içim rahat etmicek kıpırdanmaya korkuyorum acaba gelcekmi diye inanın psikolojim bozuldu iyice kendimi dinlemeye başladım allahım bu günleride atlatsam
canım yaaa ikiz degilmiydi senin bebişlerin ee ikiz annesi olmak kolay degil tatlımmm ya takma kafana hem dr da olur demiş lekeler nolur üzme kendini yaaaa bebişlerde etkilenecek sen rahat rahat yat keyfine bakkk bebişlerinde rahatlasınlar annesi
yok canım benimki tek kafamı dağıtmak için bebişime yelek örüyorum ama şimdide acaba örgü bana zarar veriyomudur diye kafayı buna taktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?