mesajını aldım hasretle gözlerinden öperim evladım
şekerim ben o işi dün hallettim zaten biz önceden tanışıyoz kendisiylen...
kalp kalbe karşıymış seni bekliyodum bu aralar hiç aklına gelmeyecek bir sebepten özel mesajlarına bak canım
aman deyim iş yerinden kovulma gerçi o zaman sürekli beraber oluruz ama para lazım daha bi sürü işimiz olcak dimi...
ben hiiiiiiiç bişey yapamadım kayınpederin vefat edince herşey öylece kaldı bazı sorunlar yaşadım bununla birlikte şu ara bebek düşünecek halim kalmadı...
bu arada regl gecikmiş ve test yapmışsın valla bende de gecikme oluyor ve test yapıyorum elde var koskocaman sıfır...
napalım daha bekleyecez demekki...
cevaabı müsbetini öteyandan öğrendim bebeeeemm:129:
mesajı aldım şeker
Başınız sağolsun canım ya bilmiyordum. Bir kaç kere geldim ona da göremedim seni merak etmiştim.
Neyse bir yere kaçmıyor zaten bebiş. Ne zaman kendinizi toparlarsın o zaman başlarsınız. Ben de daha düşünmüyordum ama bir arkadaşım vesilesiyle acı bademe gittim. Yeni açıldı ya. Oran'da. Muayene oldum nur topu gibi 3. bir yumurtalık kisti oluşmuş. Adet olunca ilaca başla dedi. Bakalım olamadım henüz. Keşke hiç olmasam, bebiş olsaama zor biliyorum. Yinede Allah'tan ümit kesilmez.
Genartta yapıyorlar tüp bebeği. Canım sen bilirsin. İyi mi genart? Doktorum acı bademden olacak ama.
hadi ya yazık olmuşsun inşallah 2.de olur tatlım yaAnldım tatlım hakkında hayorlısı olur inş görümcemde aşılama olmustu ilkkez bugün sonucu aldı negatif çok aglıyor ya oo agladıkca teselli verdim prof olarakValla ya kızkardeşimle ,görümceme üzülmekten kendimi unuttum kuzum yaa
aaahhh deryacım ah neler neler yaptık ve düşündük bir bilsen sen uyardın ya beni söle diye emin ol hepsi olmuş ve ulaşılmıştır belli olmuyormu durumdan
Merhaba arkadaşlar. Dun transferim oldu. Heyecan dorukta beklemedeyim.
Birşey soracagim.hic bir sekilde kanamam lekelenmem olmadi dunden bu yana. Korkuyorum hani yerlesme kanamasi olabiliyormus ya, yaşayanlar transferin genelde kacinci günü gorduler acaba kanamayi ya da lekelenmeyi. Bu tutunma kac gg.unde gerceklesiyor bi de:44:
yahu buraya bakcam die bi fasulya yapamadım yarın adam aç kalcak evde :))) saat 10 ben hala fasulya peşindeyim anam bide pişcekk daha düdüklüyü icat eden adamın aklını seveyim ben :) bu arada kızlar muhabbetleriniz süper, bende ortaya bi konu atayaım bari :) bir aydır bizde de tık yok tüpçüye bağlandık bağlanalı koyuverdik gitti :) nasılsa onun yerine tüpçü yapcak ya :))
Oluyor bebeğim. .
Pc yine sıkıntı yapiyo yaaaa.
Baglaniyo iki dk sonra bahlantu kopuuo
Sinir harbi yaniii
hadi ya yazık olmuşsun inşallah 2.de olur tatlım ya
Merhaba arkadaşlar. Dun transferim oldu. Heyecan dorukta beklemedeyim.
Birşey soracagim.hic bir sekilde kanamam lekelenmem olmadi dunden bu yana. Korkuyorum hani yerlesme kanamasi olabiliyormus ya, yaşayanlar transferin genelde kacinci günü gorduler acaba kanamayi ya da lekelenmeyi. Bu tutunma kac gg.unde gerceklesiyor bi de:44:
hatun az önce buradaydı gidiyorum da demediCanım turkuaz çokk yoruldu sanırım temizlige girişti bugünnayyy gece sohbetlerimizi özledim yaa bu sıralar gece kuşu yataga konuyor
hayırlı olsun göbüşünde bebiş olsun inşallah...
canım yerleşme kanaması denen şey en erken transferden sonra 5.gün ve sonrasında olur çoooook erken dün ya da bugün lekelenme olsaydı o transfer işleminden kaynaklı olurdu yerleşme lekesine daha var bir de herkeste lekelenme olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?