Tüp Bebek Günlüğümüz !

mesajı aldım şeker

Başınız sağolsun canım ya bilmiyordum. Bir kaç kere geldim onda da göremedim seni merak etmiştim.

Neyse bir yere kaçmıyor zaten bebiş. Ne zaman kendinizi toparlarsanız o zaman başlarsınız. Ben de daha düşünmüyordum ama bir arkadaşım vesilesiyle acı bademe gittim. Yeni açıldı ya. Oran'da. Muayene oldum nur topu gibi 3. bir yumurtalık kisti oluşmuş. Adet olunca ilaca başla dedi. Bakalım olamadım henüz. Keşke hiç olmasam, bebiş olsa ama zor biliyorum. Yinede Allah'tan ümit kesilmez.

Genartta yapıyorlar tüp bebeği. Canım sen bilirsin. İyi mi genart? Doktorum acı bademden olacak ama.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Dun transferim oldu. Heyecan dorukta beklemedeyim.
Birşey soracagim.hic bir sekilde kanamam lekelenmem olmadi dunden bu yana. Korkuyorum hani yerlesme kanamasi olabiliyormus ya, yaşayanlar transferin genelde kacinci günü gorduler acaba kanamayi ya da lekelenmeyi. Bu tutunma kac gg.unde gerceklesiyor bi de:44:

Son düzenleme:
yahu buraya bakcam die bi fasulya yapamadım yarın adam aç kalcak evde :))) saat 10 ben hala fasulya peşindeyim anam bide pişcekk daha düdüklüyü icat eden adamın aklını seveyim ben :) bu arada kızlar muhabbetleriniz süper, bende ortaya bi konu atayaım bari :) bir aydır bizde de tık yok tüpçüye bağlandık bağlanalı koyuverdik gitti :) nasılsa onun yerine tüpçü yapcak ya :))

Oyyy canım yaa İNŞ 3 tane yumurtalık kisti 3 tane kliteli yumiş olur İNŞALLAHHHH

hadi ya yazık olmuşsun inşallah 2.de olur tatlım ya

aaahhh deryacım ah neler neler yaptık ve düşündük bir bilsen sen uyardın ya beni söle diye emin ol hepsi olmuş ve ulaşılmıştır belli olmuyormu durumdan

Oluyor bebeğim. .

Pc yine sıkıntı yapiyo yaaaa.
Baglaniyo iki dk sonra bahlantu kopuuo
Sinir harbi yaniii

hayırlı olsun göbüşünde bebiş olsun inşallah...
canım yerleşme kanaması denen şey en erken transferden sonra 5.gün ve sonrasında olur çoooook erken dün ya da bugün lekelenme olsaydı o transfer işleminden kaynaklı olurdu yerleşme lekesine daha var bir de herkeste lekelenme olmaz...

senin fasulyanın gözünü seviiim ben pişşince bi tabak yolla bariii
ayrıcaa valla paşalar kendisi bilir transferden sonradauzunca bi süre olmuyo o iş yaklaşık 2 ay kadar

Oluyor bebeğim. .

Pc yine sıkıntı yapiyo yaaaa.
Baglaniyo iki dk sonra bahlantu kopuuo
Sinir harbi yaniii

aaaa yiter yaniiiii ne çektin be şu kopan netten ama çekmeyip napıcan mecbur bizimle konuşcan o yüzden katlancan ne çektin be deryacım
netinle alakalı bir sorun olabilermiki

Hayırlı olsun canım inşallah pozitifi alırsın ve sağlıklı bi bebişin olur

Ben 18 mart pazartesi olmuştum transferi cumartesi günü kahverengi ipliksi bişey gelmişti o kadar lekelenme falan olmadı bende kanama da olmadı herkesin vücut yapısı farklı sakın belirti arama genelde belirti olmuyor. Olanın da ilaçlardan hormonlardan kaynaklandığını düşünüyorum ben

Evet doktorum kanama olursa islemden dolayi korkma dedi .herkeste lekelenme olmaz da hani karsilasirsam kacinci gunler arasinda oldugunu bileyim de dedim. Umutsuzluğa kapilmayayim.sagol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…