Tüp Bebek Günlüğümüz !

Pişer ya düdüklüde en fazla 20 dk. haha sizdede mi tık yok topik ilişkisizlikten dökülecek artık

Canımm gel bendede fasulye varr tatlım sen iştesin sanırım demüüü

oooo desene fasulyeciler coğaldıııı
yok canım yaa ben almıım ferieye saka dedim benim evde bi fasulyeci k.v. var kuru biter taze taze biter konserve oda biter basa sarar anlıcan bıktım iiceee
evet canım işteyim

Oyyy canım yaa İNŞ 3 tane yumurtalık kisti 3 tane kliteli yumiş olur İNŞALLAHHHH

Ehehe Mehtapcığım selam Canım sağol. 3 tane embriyo. 3 tane de bebiş istiyorum. Olmadıkça daha çok istiyorum! Kih kih.

Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize.

Son düzenleme:

oranda acıbademmi açıldı bilmiyordum
ama genartta yapıyolar demek hıımmmm..
genart ı taaa ilk tüp zamanlarında araştırmıştım hatta üyesi olmuştum indirim zamanlarında bilgi veriyorlardı o dönemler kim var doktor şimdi bilmiyorum ama benim araştırdığım dönemde çok popülerdi ve başarılıydı...son zamanlarda pek duymuyorum Ankaralılardan...ama Ankaranın eski tüp bebek merkezlerinden biliyorsun kötü olamaz...
bu arada mesajıma karşılık verdiğin için öpcem seni

Canımmm haftasonu kaçıyormussun paşaların yanına ohh kocayıda kandırdın adamın gönlünü yaptın tabi kaç gündür bebiş olarak geri döner İNŞALLAH güle güle git gel tatlım saırım 10 gün falan kalırsınn? bende yarın eloşumun yanına gidicem İNŞALLAH 1 gece yokum eşim izmire gidicek 2 günlüğüne bende fırsattan kara boncugumun yanına kaçıcamm

Sagol misall.cim. adet belirtisiyle ayni zaten gebelik belirtisi ya biliyorum hic beljdtiyle ugrasmayacagm 2 negatf asilama bana ogretti belirti aramamayi. Sadece bekleyim en güzeli.

Nasil bi cumle olmus ole yav tupcu yapcak die
aaaa yiter yaniiiii ne çektin be şu kopan netten ama çekmeyip napıcan mecbur bizimle konuşcan o yüzden katlancan ne çektin be deryacım
netinle alakalı bir sorun olabilermiki

Sorma be Güzelim beee.. ne cektim beeee

Evet doktorum kanama olursa islemden dolayi korkma dedi .herkeste lekelenme olmaz da hani karsilasirsam kacinci gunler arasinda oldugunu bileyim de dedim. Umutsuzluğa kapilmayayim.sagol canım.

dediğim gibi 5.günden sonra olur canım en erken..
kaçıncı gün embriyosu koyuldu ve kaç tane

Canım benim 12 cisin yani anlaşılan böyle işe can kurban eleman arıyorlarmı canım benide yanına al yaaa

ayyy çok güldüm ya hatırlıyorum daha öncede demiştin
kızzz ben onu hep söylerim hatta bak bişey daha dicem ikramayanın topikte demiştim
benm kv. her yemeğe yoğurt limon ve sarımsakta atar hemde heryemeğe düşün

Canım benim 12 cisin yani anlaşılan böyle işe can kurban eleman arıyorlarmı canım benide yanına al yaaa

oyyy kuzum aramıyolarki....hem valla güzel ama 1 aydır 4-12 yim feleğim sastı kocamı bile özlüyom yeminlen

evet canım inşallah öyle olcak aşk yaşayacam paşalarımla bir hafta sende eloşunla ne güzel
kocamın gönlünü bigün ettim işte sonra ezikliyom kendisini

Nasil bi cumle olmus ole yav tupcu yapcak die

Sorma be Güzelim beee.. ne cektim beeee

he valla napıcan mecbur

Evet çok güzel bir hastane. 2 tane de doktor var çok önerilen. İstersen sana isimlerini yazarım.

İnşallah bana bebişimi getirir. Kısmet bakalım. Bismillah diyip yeniden başlıyoruz.

Ben artık çıkayım. Çok uykum geldi. Hayırlı geceler arkadaşlarrrr

İyi geceler canım inşallah bu tedavin sana bebişini getirir

nasıl yani fasülyeyede mi llimon fasülye ve sarımsak koyar mı şaka

evet canım isterim yaz bana isimlerini bi bakayım...
nasıl duymadım ben ama:26:
inşallah olur bu kez bak nerden nereye acıbadem ve doktorları geliyoo belkide anne olmana vesile olacaklar..
acıbadem genartı seçtiyse çalışmak için demekki genart iyi ve donanımlı bir merkez acıbadem heryerle çalışmaz öyle...
iyi geceler...

Her yemeğe mi o nası bişey ya her yemeğe gitmezki onlar Üzülüyorum sana beraber yiyonuz bi de hep

Ayyy yavrum yaa seni çok iyi anlıyorum eşim evlendik 3 gün sonra gece işe gitti 6 sene gece gündüz çalıştı bende evlilğimin 3 .senesi iş hayatına tekrar döndüm eşimle 1 hafta görüşüyorduk 1 hafta birbirimizi hiçç görmüyorduk ben sabah 8 de evden çıkıyordum eşim 9 da eve geliyordu o evden çıkıyor ben işten geliyordum hiççç görmeiyorduk yanii çok özlüyorduk birbirimizi en sonunda ben isyan bayraklarını çektim dedim bu böyle olmaz başka iş bak çokı şükür 4 senedir düzenli bi hayatımız varrr sen benden iyisin canım gece aeniştenin koynundasın hiç olmssa canımm tatil yeri buldıunmuu?

iyi geceleeeer

nasıl yani fasülyeyede mi llimon fasülye ve sarımsak koyar mı şaka

bende koyatım fasulyeye sarmsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…