yahu buraya bakcam die bi fasulya yapamadım yarın adam aç kalcak evde :))) saat 10 ben hala fasulya peşindeyim anam bide pişcekk daha düdüklüyü icat eden adamın aklını seveyim ben :) bu arada kızlar muhabbetleriniz süper, bende ortaya bi konu atayaım bari :) bir aydır bizde de tık yok tüpçüye bağlandık bağlanalı koyuverdik gitti :) nasılsa onun yerine tüpçü yapcak ya :))
Canımm gel bendede fasulye varrtatlım sen iştesin sanırım demüüü
Oyyy canım yaa İNŞ 3 tane yumurtalık kisti 3 tane kliteli yumiş olur İNŞALLAHHHH
mesajı aldım şeker
Başınız sağolsun canım ya bilmiyordum. Bir kaç kere geldim onda da göremedim seni merak etmiştim.
Neyse bir yere kaçmıyor zaten bebiş. Ne zaman kendinizi toparlarsanız o zaman başlarsınız. Ben de daha düşünmüyordum ama bir arkadaşım vesilesiyle acı bademe gittim. Yeni açıldı ya. Oran'da. Muayene oldum nur topu gibi 3. bir yumurtalık kisti oluşmuş. Adet olunca ilaca başla dedi. Bakalım olamadım henüz. Keşke hiç olmasam, bebiş olsaama zor biliyorum. Yinede Allah'tan ümit kesilmez.
Genartta yapıyorlar tüp bebeği. Canım sen bilirsin. İyi mi genart? Doktorum acı bademden olacak ama.
Hayırlı olsun canım inşallah pozitifi alırsın ve sağlıklı bi bebişin olur
Ben 18 mart pazartesi olmuştum transferi cumartesi günü kahverengi ipliksi bişey gelmişti o kadar lekelenme falan olmadı bende kanama da olmadı herkesin vücut yapısı farklı sakın belirti arama genelde belirti olmuyor. Olanın da ilaçlardan hormonlardan kaynaklandığını düşünüyorum ben
ayyy çok güldüm ya hatırlıyorum daha öncede demiştinoooo desene fasulyeciler coğaldıııı
yok canım yaa ben almıım ferieye saka dedim benim evde bi fasulyeci k.v. var kuru biter taze taze biter konserve oda biter basa sarar anlıcan bıktım iiceee
evet canım işteyim
Nasil bi cumle olmus ole yav tupcu yapcak dieyahu buraya bakcam die bi fasulya yapamadım yarın adam aç kalcak evde :))) saat 10 ben hala fasulya peşindeyim anam bide pişcekk daha düdüklüyü icat eden adamın aklını seveyim ben :) bu arada kızlar muhabbetleriniz süper, bende ortaya bi konu atayaım bari :) bir aydır bizde de tık yok tüpçüye bağlandık bağlanalı koyuverdik gitti :) nasılsa onun yerine tüpçü yapcak ya :))
aaaa yiter yaniiiii ne çektin be şu kopan netten ama çekmeyip napıcan mecbur bizimle konuşcan o yüzden katlancan ne çektin be deryacım
netinle alakalı bir sorun olabilermiki
Evet doktorum kanama olursa islemden dolayi korkma dedi .herkeste lekelenme olmaz da hani karsilasirsam kacinci gunler arasinda oldugunu bileyim de dedim. Umutsuzluğa kapilmayayim.sagol canım.
oooo desene fasulyeciler coğaldıııı
yok canım yaa ben almıım ferieye saka dedim benim evde bi fasulyeci k.v. var kuru biter taze taze biter konserve oda biter basa sarar anlıcan bıktım iiceee
evet canım işteyim
Sagol misall.cim. adet belirtisiyle ayni zaten gebelik belirtisi ya biliyorum hic beljdtiyle ugrasmayacagm2 negatf asilama bana ogretti belirti aramamayi. Sadece bekleyim en güzeli.
kızzz ben onu hep söylerim hatta bak bişey daha dicem ikramayanın topikte demiştimayyy çok güldüm ya hatırlıyorum daha öncede demiştin
Canım benim 12 cisin yani anlaşılan böyle işe can kurban eleman arıyorlarmı canım benide yanına al yaaa
Canımmm haftasonu kaçıyormussun paşaların yanına ohh kocayıda kandırdın adamın gönlünü yaptın tabi kaç gündürbebiş olarak geri döner İNŞALLAH güle güle git gel tatlım saırım 10 gün falan kalırsınn? bende yarın eloşumun yanına gidicem İNŞALLAH 1 gece yokum eşim izmire gidicek 2 günlüğüne bende fırsattan kara boncugumun yanına kaçıcamm
Nasil bi cumle olmus ole yav tupcu yapcak die
Sorma be Güzelim beee.. ne cektim beeee
oranda acıbademmi açıldı bilmiyordum
ama genartta yapıyolar demek hıımmmm..
genart ı taaa ilk tüp zamanlarında araştırmıştım hatta üyesi olmuştum indirim zamanlarında bilgi veriyorlardı o dönemler kim var doktor şimdi bilmiyorum ama benim araştırdığım dönemde çok popülerdi ve başarılıydı...son zamanlarda pek duymuyorum Ankaralılardan...ama Ankaranın eski tüp bebek merkezlerinden biliyorsun kötü olamaz...
bu arada mesajıma karşılık verdiğin için öpcem seni
Evet çok güzel bir hastane. 2 tane de doktor var çok önerilen. İstersen sana isimlerini yazarım.
İnşallah bana bebişimi getirir. Kısmet bakalım. Bismillah diyip yeniden başlıyoruz.
Ben artık çıkayım. Çok uykum geldi. Hayırlı geceler arkadaşlarrrr
nasıl yani fasülyeyede mi llimon fasülye ve sarımsak koyar mı şakakızzz ben onu hep söylerim hatta bak bişey daha dicem ikramayanın topikte demiştim
benm kv. her yemeğe yoğurt limon ve sarımsakta atar hemde heryemeğe düşün
oyyy kuzum aramıyolarki....hem valla güzel ama 1 aydır 4-12 yim feleğim sastı kocamı bile özlüyom yeminlen
Evet çok güzel bir hastane. 2 tane de doktor var çok önerilen. İstersen sana isimlerini yazarım.
İnşallah bana bebişimi getirir. Kısmet bakalım. Bismillah diyip yeniden başlıyoruz.
kızzz ben onu hep söylerim hatta bak bişey daha dicem ikramayanın topikte demiştim
oyyy kuzum aramıyolarki....hem valla güzel ama 1 aydır 4-12 yim feleğim sastı kocamı bile özlüyom yeminlen
kızzz ben onu hep söylerim hatta bak bişey daha dicem ikramayanın topikte demiştim
nasıl yani fasülyeyede mi llimon fasülye ve sarımsak koyar mı şaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?