canım bende koyorum taze fasülyeye ve çogu sebze yemeğine ama limon ve yoğurt ilk kez duydum hemde her yemeğeiyi geceleeeer
bende koyatım fasulyeye sarmsak
evet canım saka değil gerçek herşeye ama herşeye katar bende yiyemem sonra eve gider yerim sonrada gsin kilocuklar böyle vermeye ugras durnasıl yani fasülyeyede mi llimon fasülye ve sarımsak koyar mı şaka
bende bazen cok üzülüyorum ama napalım canım bişey denmiiyo ama artık takmıyorum anasının yemeklerini ben işteyken o yiyo naparsa yapsın h.sonlarıda 1. gün tatilim oluyo istediğimi yiyeyim diye onuda mutfakta geçiriyom ona bile söyleniyo alıstımartık he he diyom yine kendi bildiğimi yapıyomHer yemeğe mi o nası bişey ya her yemeğe gitmezki onlarÜzülüyorum sana beraber yiyonuz bi de hep
canım isyan bayrağını çeksem nolacak eşim esnaf abisiyle beraber oratk iş yapıyolar sabah 9 da abi acar 1 de eve gelir benm adam 1 de işe gider 11 de gelir..Ayyy yavrum yaa seni çok iyi anlıyorum eşim evlendik 3 gün sonra gece işe gitti 6 sene gece gündüz çalıştı bende evlilğimin 3 .senesi iş hayatına tekrar döndüm eşimle 1 hafta görüşüyorduk 1 hafta birbirimizi hiçç görmüyorduk ben sabah 8 de evden çıkıyordum eşim 9 da eve geliyordu o evden çıkıyor ben işten geliyordum hiççç görmeiyorduk yanii çok özlüyorduk birbirimizi en sonunda ben isyan bayraklarını çektim dedim bu böyle olmaz başka iş bak çokı şükür 4 senedir düzenli bi hayatımız varrrsen benden iyisin canım gece aeniştenin koynundasın hiç olmssa canımm tatil yeri buldıunmuu?
bak bi anımı anlatayım ilk evlendik mutfakta beraber bişiler yapıyoz k.v. pilav yapıyocanım bende koyorum taze fasülyeye ve çogu sebze yemeğine ama limon ve yoğurt ilk kez duydum hemde her yemeğe
kuzum ben yarında burdayım sonra 15 gün yokum kızları coşturdum bugün sonrasını siz gece kuşluğuyla devam ettirirsiniz....anammm 2 dakka kqyboldum sayfalar ucmus gitmus okuyamicam valla:))))gulden gidiomusun cnm pasalara...mehtos gorumcene uzuldum allah sabir versin..9ay teaviye mi basliyosun canimmm?
anammm 2 dakka kqyboldum sayfalar ucmus gitmus okuyamicam valla:))))gulden gidiomusun cnm pasalara...mehtos gorumcene uzuldum allah sabir versin..9ay teaviye mi basliyosun canimmm?
nafis can bu kilo seysinden bana da yapalim ben de zayiflicam insalla..evet canım saka değil gerçek herşeye ama herşeye katar bende yiyemem sonra eve gider yerim sonrada gsin kilocuklar böyle vermeye ugras dur
bende bazen cok üzülüyorum ama napalım canım bişey denmiiyo ama artık takmıyorum anasının yemeklerini ben işteyken o yiyo naparsa yapsın h.sonlarıda 1. gün tatilim oluyo istediğimi yiyeyim diye onuda mutfakta geçiriyom ona bile söyleniyo alıstımartık he he diyom yine kendi bildiğimi yapıyom
canım isyan bayrağını çeksem nolacak eşim esnaf abisiyle beraber oratk iş yapıyolar sabah 9 da abi acar 1 de eve gelir benm adam 1 de işe gider 11 de gelir..
bi gün kavga edicem hepsiyle boşanırsam sebebi o çalışma saatleri yüzünden olacak abisine bişey diyemiyor benim pısırık adam
Nasil bi cumle olmus ole yav tupcu yapcak die
eheheh tüpçü: doktor :)))
Canım benim 12 cisin yani anlaşılan böyle işe can kurban eleman arıyorlarmı canım benide yanına al yaaa
evet canım saka değil gerçek herşeye ama herşeye katar bende yiyemem sonra eve gider yerim sonrada gsin kilocuklar böyle vermeye ugras dur
bende bazen cok üzülüyorum ama napalım canım bişey denmiiyo ama artık takmıyorum anasının yemeklerini ben işteyken o yiyo naparsa yapsın h.sonlarıda 1. gün tatilim oluyo istediğimi yiyeyim diye onuda mutfakta geçiriyom ona bile söyleniyo alıstımartık he he diyom yine kendi bildiğimi yapıyom
canım isyan bayrağını çeksem nolacak eşim esnaf abisiyle beraber oratk iş yapıyolar sabah 9 da abi acar 1 de eve gelir benm adam 1 de işe gider 11 de gelir..
bi gün kavga edicem hepsiyle boşanırsam sebebi o çalışma saatleri yüzünden olacak abisine bişey diyemiyor benim pısırık adam
allah yardımcın olsaun ne diyim tadı güzel oluyomuş yoğurtlu pilav hadi limon sıkılır bi kaç damla pilava pirinçler parlasın diye ama yoğurt bi açıklamasını bulamadımbak bi anımı anlatayım ilk evlendik mutfakta beraber bişiler yapıyoz k.v. pilav yapıyo
baktım prinçleri kavurdu tereyağı koydu limon sıktı baktım bi kaşık yoğurt anne o nolcak dedim tadı güzel oluyo diyooama farkında değil 2. gün dökülüyor yemekler...
sonra sütlü çorba yada yoğurt corbasımı diyouz ne ben pek bilmiyom onu ondan yapıyodu tamam hadi dedim ona yoğurt konur masustan baktım yine limon sıktı veee 4 diş sarımsaktabi ben yemedim
nafis can bu kilo seysinden bana da yapalim ben de zayiflicam insalla..
yaaa neden yosun 15 gun gunduzemi geciosun tememllimi yoksunkuzum ben yarında burdayım sonra 15 gün yokum kızları coşturdum bugün sonrasını siz gece kuşluğuyla devam ettirirsiniz....
evi genel.olarak.temizledim mehtqbim dun komsudan 10 tl ye bi bez aldim.ayy bi guzel bi guzell gram toz birakmiyo.yqvas yavas dolap iclerine baslicam cnm.yarinda utuleri bitirirsem.iyidir.Hangi 2 dakika tızzzz çocukmu kandırıyorsunnevet tatlı yaa görümceminki olmadı yani inş bir dahaki sefere bacımmm hepimizi olurr aminnnnnnnnn işlerin bititmi bacımmmmmmmm
ben bugun tartildim 57.7 cikti haberin varmi ne hale gelmisim ben.onca hap igne aha sonu..700 gr ustumdekiler desem 57 iste..52 olsam nasil guzel olur..Eşimde benden sikayetçi yaaa yiyosun yiyosun kilo almıyorsun deyip duruyor kıskanıyor benibugün tartıya çıktım 54,5 kızlarr çok şükür bogazım çok açıldı ama oldugum yerde sayıklıyorum 1 paket çekirdigi bitirdim şimdi
toplanacak bi mutfa..ğım alınacak bide duşum var..
ama ben pc karşısında oturmuş erik yemekle meşgulum...
yaaa neden yosun 15 gun gunduzemi geciosun tememllimi yoksun
evi genel.olarak.temizledim mehtqbim dun komsudan 10 tl ye bi bez aldim.ayy bi guzel bi guzell gram toz birakmiyo.yqvas yavas dolap iclerine baslicam cnm.yarinda utuleri bitirirsem.iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?