Tüp Bebek Günlüğümüz !

nasıl yani fasülyeyede mi llimon fasülye ve sarımsak koyar mı şaka
evet canım saka değil gerçek herşeye ama herşeye katar bende yiyemem sonra eve gider yerim sonrada gsin kilocuklar böyle vermeye ugras dur

Her yemeğe mi o nası bişey ya her yemeğe gitmezki onlar Üzülüyorum sana beraber yiyonuz bi de hep
bende bazen cok üzülüyorum ama napalım canım bişey denmiiyo ama artık takmıyorum anasının yemeklerini ben işteyken o yiyo naparsa yapsın h.sonlarıda 1. gün tatilim oluyo istediğimi yiyeyim diye onuda mutfakta geçiriyom ona bile söyleniyo alıstımartık he he diyom yine kendi bildiğimi yapıyom

canım isyan bayrağını çeksem nolacak eşim esnaf abisiyle beraber oratk iş yapıyolar sabah 9 da abi acar 1 de eve gelir benm adam 1 de işe gider 11 de gelir..
bi gün kavga edicem hepsiyle boşanırsam sebebi o çalışma saatleri yüzünden olacak abisine bişey diyemiyor benim pısırık adam

anammm 2 dakka kqyboldum sayfalar ucmus gitmus okuyamicam valla:))))gulden gidiomusun cnm pasalara...mehtos gorumcene uzuldum allah sabir versin..9ay teaviye mi basliyosun canimmm?

canım bende koyorum taze fasülyeye ve çogu sebze yemeğine ama limon ve yoğurt ilk kez duydum hemde her yemeğe
bak bi anımı anlatayım ilk evlendik mutfakta beraber bişiler yapıyoz k.v. pilav yapıyo
baktım prinçleri kavurdu tereyağı koydu limon sıktı baktım bi kaşık yoğurt anne o nolcak dedim tadı güzel oluyo diyooama farkında değil 2. gün dökülüyor yemekler...
sonra sütlü çorba yada yoğurt corbasımı diyouz ne ben pek bilmiyom onu ondan yapıyodu tamam hadi dedim ona yoğurt konur masustan baktım yine limon sıktı veee 4 diş sarımsaktabi ben yemedim

anammm 2 dakka kqyboldum sayfalar ucmus gitmus okuyamicam valla:))))gulden gidiomusun cnm pasalara...mehtos gorumcene uzuldum allah sabir versin..9ay teaviye mi basliyosun canimmm?
kuzum ben yarında burdayım sonra 15 gün yokum kızları coşturdum bugün sonrasını siz gece kuşluğuyla devam ettirirsiniz....

Hangi 2 dakika tızzzz çocukmu kandırıyorsunn evet tatlı yaa görümceminki olmadı yani inş bir dahaki sefere bacımmm hepimizi olurr aminnnnnnnnn işlerin bititmi bacımmmmmmmm

nafis can bu kilo seysinden bana da yapalim ben de zayiflicam insalla..

Canım benim 12 cisin yani anlaşılan böyle işe can kurban eleman arıyorlarmı canım benide yanına al yaaa

Ama canim bunu sıralı bi sekilde yapsalar..mesela 15 gun biri 15 gun biri..

allah yardımcın olsaun ne diyim tadı güzel oluyomuş yoğurtlu pilav hadi limon sıkılır bi kaç damla pilava pirinçler parlasın diye ama yoğurt bi açıklamasını bulamadım
tadı güzel oluyomuş oda iyi

nafis can bu kilo seysinden bana da yapalim ben de zayiflicam insalla..

Eşimde benden sikayetçi yaaa yiyosun yiyosun kilo almıyorsun deyip duruyor kıskanıyor beni bugün tartıya çıktım 54,5 kızlarr çok şükür bogazım çok açıldı ama oldugum yerde sayıklıyorum 1 paket çekirdigi bitirdim şimdi

kuzum ben yarında burdayım sonra 15 gün yokum kızları coşturdum bugün sonrasını siz gece kuşluğuyla devam ettirirsiniz....
yaaa neden yosun 15 gun gunduzemi geciosun tememllimi yoksun

Hangi 2 dakika tızzzz çocukmu kandırıyorsunn evet tatlı yaa görümceminki olmadı yani inş bir dahaki sefere bacımmm hepimizi olurr aminnnnnnnnn işlerin bititmi bacımmmmmmmm
evi genel.olarak.temizledim mehtqbim dun komsudan 10 tl ye bi bez aldim.ayy bi guzel bi guzell gram toz birakmiyo.yqvas yavas dolap iclerine baslicam cnm.yarinda utuleri bitirirsem.iyidir.

Cancagizlarim ben su mutfagimi toplayip islerimi halledeyim.
Pc yine uyuzluk yapıyo. Zaten tekden de cok zor olyyo...
Öpüyorum hepinizi iyi geceler...

ben bugun tartildim 57.7 cikti haberin varmi ne hale gelmisim ben.onca hap igne aha sonu..700 gr ustumdekiler desem 57 iste..52 olsam nasil guzel olur..

toplanacak bi mutfa..ğım alınacak bide duşum var..
ama ben pc karşısında oturmuş erik yemekle meşgulum...

yaw arkadaş erik demeyin diyorum kaç kezdir şurdaaaaa....
çok fena oluyommmm dişlerim kamaşıyooo birini yerken bile izleyemem

Ayy ütüden nefret ediyorummmmmmmmm bugün 2 saat ütü yaptım Allahtn eşim kumaş pant giymez özel güınler haricinde canımm ohh ne güzel tertemiz olmusştur canım bende havlu ve penye bez kullanırım temizlikte bende yarın sabah dr gidiyorum akşama dogruda eloşaaaaaaaaaaaa gidicem 1 gece kalıcam canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…