yaw arkadaş erik demeyin diyorum kaç kezdir şurdaaaaa....
çok fena oluyommmm dişlerim kamaşıyooo birini yerken bile izleyemem
ben bugun tartildim 57.7 cikti haberin varmi ne hale gelmisim ben.onca hap igne aha sonu..700 gr ustumdekiler desem 57 iste..52 olsam nasil guzel olur..
kızzz sen 57 diyon ben 93nafis can bu kilo seysinden bana da yapalim ben de zayiflicam insalla..
canım gelde anlat işteeeAma canim bunu sıralı bi sekilde yapsalar..mesela 15 gun biri 15 gun biri..
aynen bide öyle diyo vardır büüklerin bi bildiğiallah yardımcın olsaun ne diyim tadı güzel oluyomuş yoğurtlu pilav hadi limon sıkılır bi kaç damla pilava pirinçler parlasın diye ama yoğurt bi açıklamasını bulamadım
tadı güzel oluyomuş oda iyi
canım serseriye geçiyorum 24-08yaaa neden yosun 15 gun gunduzemi geciosun tememllimi yoksun
.
benim ahım tuttu kesin fasulyeyi dibini tutturdunyandım ben yaw :)
kızz ben hiç kendimi 50 lerde bilmem en az tartıda gördüğüm rakam 63 dü oda orta okulda yaklaşık 8 sene önceTızzz gerçekten 93 müsün bende gözümde seni böyle 50 kilo falan düşünmüştüm canımm olsun can bogazdan gelirr tatlımm
acemiii seniiiiiiiyok fasulyam sağlam bişiyo da şehriye piavı yapıyodum dibi tuttu dicemde dibini geçmiş :) tencere yancak nerdeyse yaw buraya bakcam diye kalakaldım :))) bi resim ekliyim dedim onuda beceremedim :)
kızz ben hiç kendimi 50 lerde bilmem en az tartıda gördüğüm rakam 63 dü oda orta okulda yaklaşık 8 sene önce
hem kilo çizelgem var gözünüze dursun görmüyonuzmu çok ayıııppp
diğer sayılar vücut kitle indeksi canım....Aaaa 93 falan yazıyor ama başka rakamlarda var canım onlar ne demek yaa bende bu tabloyu istiyorum nereden yapılıyor evleneli su kadar oldu falan yazısını merka ediyorum canımm tarif edermisinn
acemiii seniiiiiii
diğer sayılar vücut kitle indeksi canım....
valla düşünmem lazıımmm söylesemmiiii söylemesemmiiii
peki benim çıkarım ne olcak bu işten malum tüp parası biriktiriyozzz
ooooooo İstanbul cok uzak burdan fotolarsan inanırımben miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))) ehem istanbuldaysan bi gün yemeğe beklerim anacım :)))
Tedavin benden canım ne demekktüpler sana helal olsun
ya yok mehtabım ya ben zayıflığı seviyprum evlenirken 49 kiloydum 3 yılda evrim geçirdim:)))hayat bana yalan söyledi:))AAyy görende sanıcak 77,7 ne var onda beee 54 iyi bacım yaa 52 zayıf olursun bence 2 kilo 2 kilodurr
kızzzz hemen kilo vermen lazım tatlım aha beraber verelim..topiğin adını değiştiriyoruz zayıflamak isteyenler topiği:)))))))))) nasılsa tüpü müpü bıraktık:))kızzz sen 57 diyon ben 93
canım gelde anlat işteee
aynen bide öyle diyo vardır büüklerin bi bildiği
canım serseriye geçiyorum 24-08
benim ahım tuttu kesin fasulyeyi dibini tutturdun
hahahaha Allah canını almaya :)aşağıda eklenti ekle ye gel canım sonra çıkan sayfadan dosya ekle de ..sonra mavi renk dolunca uplao files mi ne yazıo ona tıkla .sonra ekliceğin resmin aşada çıkıo kutucuguna tıkla içriğe ekle de bitti.yok fasulyam sağlam bişiyo da şehriye piavı yapıyodum dibi tuttu dicemde dibini geçmiş :) tencere yancak nerdeyse yaw buraya bakcam diye kalakaldım :))) bi resim ekliyim dedim onuda beceremedim :)
hakkaten senin resmin de yok sana resim de yapalımAaaa 93 falan yazıyor ama başka rakamlarda var canım onlar ne demek yaa bende bu tabloyu istiyorum nereden yapılıyor evleneli su kadar oldu falan yazısını merka ediyorum canımm tarif edermisinn
olmuş canım ama içeriğe ekle dememişsin o kadar o yüzden önizleme olarak kalmış:)
kızzz verebilsem ama pko illetinden olmuyo işteekızzzz hemen kilo vermen lazım tatlım aha beraber verelim..topiğin adını değiştiriyoruz zayıflamak isteyenler topiği:)))))))))) nasılsa tüpü müpü bıraktık:))
hakkaten senin resmin de yok sana resim de yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?