Tüp Bebek Günlüğümüz !

nafis can bu kilo seysinden bana da yapalim ben de zayiflicam insalla..
kızzz sen 57 diyon ben 93

Ama canim bunu sıralı bi sekilde yapsalar..mesela 15 gun biri 15 gun biri..
canım gelde anlat işteee

aynen bide öyle diyo vardır büüklerin bi bildiği

yaaa neden yosun 15 gun gunduzemi geciosun tememllimi yoksun

.
canım serseriye geçiyorum 24-08

yandım ben yaw :)
benim ahım tuttu kesin fasulyeyi dibini tutturdun

Tızzz gerçekten 93 müsün bende gözümde seni böyle 50 kilo falan düşünmüştüm canımm olsun can bogazdan gelirr tatlımm

yok fasulyam sağlam bişiyo da şehriye piavı yapıyodum dibi tuttu dicemde dibini geçmiş :) tencere yancak nerdeyse yaw buraya bakcam diye kalakaldım :))) bi resim ekliyim dedim onuda beceremedim :)

Tızzz gerçekten 93 müsün bende gözümde seni böyle 50 kilo falan düşünmüştüm canımm olsun can bogazdan gelirr tatlımm
kızz ben hiç kendimi 50 lerde bilmem en az tartıda gördüğüm rakam 63 dü oda orta okulda yaklaşık 8 sene önce
hem kilo çizelgem var gözünüze dursun görmüyonuzmu çok ayıııppp

kızz ben hiç kendimi 50 lerde bilmem en az tartıda gördüğüm rakam 63 dü oda orta okulda yaklaşık 8 sene önce
hem kilo çizelgem var gözünüze dursun görmüyonuzmu çok ayıııppp

Aaaa 93 falan yazıyor ama başka rakamlarda var canım onlar ne demek yaa bende bu tabloyu istiyorum nereden yapılıyor evleneli su kadar oldu falan yazısını merka ediyorum canımm tarif edermisinn

Aaaa 93 falan yazıyor ama başka rakamlarda var canım onlar ne demek yaa bende bu tabloyu istiyorum nereden yapılıyor evleneli su kadar oldu falan yazısını merka ediyorum canımm tarif edermisinn
diğer sayılar vücut kitle indeksi canım....
valla düşünmem lazıımmm söylesemmiiii söylemesemmiiii
peki benim çıkarım ne olcak bu işten malum tüp parası biriktiriyozzz

1-kullanıcı kontrol paneline gir
2- profili düzenleye giriyosun
3-aşağıya doğru indiğinde hitap şekliniz diyo oraya kocana ne diye hitap ediyosan onu yaz
4-altında özel gün türünü düğün yapıyon
5-özel gün tarihine evlilik tarihini yaz
6-evlilik görselleri diyo ordan gelinle damadın şeklini belirle numarasını yaz
7 ve en son değişiklikleri kaydet de görürsün
umarım anlatabilmişimdir

AAyy görende sanıcak 77,7 ne var onda beee 54 iyi bacım yaa 52 zayıf olursun bence 2 kilo 2 kilodurr
ya yok mehtabım ya ben zayıflığı seviyprum evlenirken 49 kiloydum 3 yılda evrim geçirdim:)))hayat bana yalan söyledi:))

kızzz sen 57 diyon ben 93

canım gelde anlat işteee

aynen bide öyle diyo vardır büüklerin bi bildiği

canım serseriye geçiyorum 24-08

benim ahım tuttu kesin fasulyeyi dibini tutturdun
kızzzz hemen kilo vermen lazım tatlım aha beraber verelim..topiğin adını değiştiriyoruz zayıflamak isteyenler topiği:)))))))))) nasılsa tüpü müpü bıraktık:))

yok fasulyam sağlam bişiyo da şehriye piavı yapıyodum dibi tuttu dicemde dibini geçmiş :) tencere yancak nerdeyse yaw buraya bakcam diye kalakaldım :))) bi resim ekliyim dedim onuda beceremedim :)
hahahaha Allah canını almaya :)aşağıda eklenti ekle ye gel canım sonra çıkan sayfadan dosya ekle de ..sonra mavi renk dolunca uplao files mi ne yazıo ona tıkla .sonra ekliceğin resmin aşada çıkıo kutucuguna tıkla içriğe ekle de bitti.

hakkaten senin resmin de yok sana resim de yapalım

yarın usb kabloyu unutmazsam bie birileri bana foto eklemeyi öğretirse abimin evini serdiğimiz çeyizi göstereyim sizeee

kızzz verebilsem ama pko illetinden olmuyo iştee
bende istiyorum profil resmi yarın banada anlat olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…