cııkksss görmedikkkolmuş canım ama içeriğe ekle dememişsin o kadar o yüzden önizleme olarak kalmış:)
ehem ehem kızlarrrrrrr benim yaşpastamı gördünüz müüüüüüüüüü?
yavrum bunlar yanmış yaaaa
acemi diyomda bana kızıyon
sen kabloyu unutmazsan eklemek kolay..yarın usb kabloyu unutmazsam bie birileri bana foto eklemeyi öğretirse abimin evini serdiğimiz çeyizi göstereyim sizeee
hatun sen bizden kopamazsın bundan sonra yemeğini yapta gelll bu sana koyduğumuz bi kuralllanacım dedimya yahu sizle konuşmaya daldım gitti şehriyeler :))) Allahtan fasulyama bişi olmadı :)
sen kabloyu unutmazsan eklemek kolay..
hey giid günleer hey evlendikten sonra 63 kiloya ççıktım diyeee spor salonuna giidyordum kilom fazla sanıpp....şimdi ise o kiloya inmek için neler vermem......ama nfy ciimm...senin ideal k,lonm benim şuanki bir ileri 2 geri kilomm...ve ideal kilomu geçtimm 60 ları görsem bayram edecem...kızz ben hiç kendimi 50 lerde bilmem en az tartıda gördüğüm rakam 63 dü oda orta okulda yaklaşık 8 sene önce
hem kilo çizelgem var gözünüze dursun görmüyonuzmu çok ayıııppp
ben miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))) ehem istanbuldaysan bi gün yemeğe beklerim anacım :)))
canım o konuda sıkıntılarım varzaten ama gitmiyor bi dönem öyle kalıyo seninle daha önce konuşmuştuk ya 8 ayda 10 kilo verdim ben düşün şimdi ise 1 buçuk ayda 4 kilo o yüzden verebiliyoken düğünden sonra hemen diyetisyene gitcem spor yapma imkanımda yok....hey giid günleer hey evlendikten sonra 63 kiloya ççıktım diyeee spor salonuna giidyordum kilom fazla sanıpp....şimdi ise o kiloya inmek için neler vermem......ama nfy ciimm...senin ideal k,lonm benim şuanki bir ileri 2 geri kilomm...ve ideal kilomu geçtimm 60 ları görsem bayram edecem...
ikramın buysaaa ben dışarda Buluşalımm derimm diyorum şekerimm...brunch a gideriz ..garanti olur...ya da yemeğini alan gelir artık.. i
bakın o zamancııkksss görmedikkk
iyi geceler canım hıı son yazdığna da cvp verim müsait değilim:))))))canlar yarından itibaren 15 gün yokum mümkünse tam takım yarın 4 ten sonra hepinizi bekliyorum yoklama alıcıımmm ona göreee
sadece mola olarak kocişlere hizmete ve yemek hazırlama molası verebilirsiniz ona göreee
neyse anacıııımmm ben kaçar hepinizi kocamaaannn öpüyorum görüşmek üzeree hayırlı geceler
müsait olanlarada bol ekşınlı gecelerr
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/563144-elossanin-mutfagi9829-472.htmlooooooo hatun süper bişi bunlar ama ben almıımmm pastanı koca bi tabak salata bana yeteeerrr
hey giid günleer hey evlendikten sonra 63 kiloya ççıktım diyeee spor salonuna giidyordum kilom fazla sanıpp....şimdi ise o kiloya inmek için neler vermem......ama nfy ciimm...senin ideal k,lonm benim şuanki bir ileri 2 geri kilomm...ve ideal kilomu geçtimm 60 ları görsem bayram edecem...
ikramın buysaaa ben dışarda Buluşalımm derimm diyorum şekerimm...brunch a gideriz ..garanti olur...ya da yemeğini alan gelir artık..
mehtap beni haberdar et bacında filan avea varsa çaldır ben sen ararım anlatacaklarım da var ayrıca hadi öptümmm güzel haberlerle gel inşalah..Kızlarrr ben kaçar sabah 8 de evden çıkıcaz dr randevum varr of gidesim bile yok Vallaoff offf sizleri çokk seviyorum hepinize iyi gecelerrr
ayyy aşkolsun niye tesekkür ediyorsun ki şekerim altı üstü yemeğini yaktık ne yaptık kiben kaçarrrr sabah görüşürüzzzzzzz teşekkür ederimmmmmm bugün içinnnnnn
iyi gecelerrrrrrr
canımmmm geçmişi okuyup gelemedin yaa dahaaakoşşşşş yerimi sana bırakayım ben gidiyoruuummm
geldim de biryandan eski işyerimden muhasebe şefimle konuşuyorumm ..ondan gelemedimm...malum 2 paşasından pek fırsat bulup giremiyor nete hazır yakalamışken sohbet ettik biraz... tv de de nihat hocamı dinliyorumm mübarek kutlu doğum haftası münasebetiyleee karıkoca dinliyoruz bakalımm...canım o konuda sıkıntılarım varzaten ama gitmiyor bi dönem öyle kalıyo seninle daha önce konuşmuştuk ya 8 ayda 10 kilo verdim ben düşün şimdi ise 1 buçuk ayda 4 kilo o yüzden verebiliyoken düğünden sonra hemen diyetisyene gitcem spor yapma imkanımda yok....
iyiiym canımm ağrılarım azaldı arada yokluyor ama şükür buna diyorumm ...hiiç şikayet etmiyorumm...sen nasıl sın nasıl oldunn.....kendini pastaya böreğe verme sakın çıtır kal şekerimmm..ikramaya nasılsın canımmm?
Kızlarrr ben kaçar sabah 8 de evden çıkıcaz dr randevum varr of gidesim bile yok Vallaoff offf sizleri çokk seviyorum hepinize iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?