Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım sakin ol aynı seyler bizdede olduuu

afiyet bal şeker olsun..
valla aaklımdanda geçti hee kesin nfy de fasulye vardır demiştim..

aynen sekerim ama ben yemiyommm

kızlar belkide size abartıyorum gibi geliyodur ama gerçekten kadın öyle yapıyo yaaa

Son düzenleme:

tabiii canım daha bunu doğurmadan onu düşünür iğneleri ilaçları biz yiyoz onlaera göre bişeyyok tabiii doğur doğurabildiğin kadar onların tuzu kuru sonuçta

dua listesi ne ikramayacım yaa ben geri kalmısım ondannnn:44::44::44:

nafişim sagol canım ya sakin stressiz olmaya calışıyomdaa korkuyom yine bişey cıkıcak diye ondan hemen evhamlanıyorumm

kızlar iğneye gittim sağlık ocağına, geçen cuma idrar kan falan vermiştim. idrarda çoooook yüksek enfeksiyon çıktı, lokosit 44 olmuş ve aile hekimi Augmentin 1000 lik verdi ben dedim o çok ağır değil mi diye anca geçer çok yüksek dedi. geçen ay da olmuştu hulusi hoca başka antibiyotik vermişti. aradım hulusi daktırı da görüşemedim arıyacaklar birazdan.
hamile olup da agumentin kullanan oldu mu acaba?
ben yarın hastaneye mi gitsem acaba zaten yanma sızlama var, tekrar tahlil verip ona göre kullansam hulusi daktır ne verirse diyom.

bu arada herkeste var bu.bendede var enfeksiyon.
gecmiş olsun cnmm

duruuu geçmiş olsun canım..
hulusiyle görüş bence de..
agumentin ağır bence de..
sen daktırınla bi görüşbakalım..

canımmm bunlar normal bendede böyleydi artık oturmam falan bile zor oluyodu hele tuvaletim gelince ölüm ölümdü kormana gerek yok bence canım biz dayanıklı anne adayları oldugumuız için bebişler için herseye dayanıcazz bide canım bi topiğimiz var stresle bas etme topiği durulife actı bize egzersiz falan yolluyo cok rahatlıyosun bence onada kaydol durucum egzersizleri sanada yollar ve yumişlerini verirken rahat olursunn

canım kocişim kalp hastaası pili var kalbinde onada dişi yüzünden daktırı agumentin veriyo yani hamişler ne ilaç kullanabiliyosa benim kocişde bitek onları kullanabiliyo, merak etme yani daktırın verdiyse yarar-zarar ilişkisi kurarark vermiştir. Birde antibiyotiğin vucuda etkisi 72 saat sonra başlıyor o yüzden bence sabret , stres yapma bebişini düşün..

kızlar stres topiğinde paylaştığım yazıyı buraya da kopyalıyorum, çok basit egzersizler var, deneyin derim ben.

gündelik yaptığımız işler esnasında kendimizi yaptığımız işe vermeye yönelik şeylerden bahsedicem. kafamızda bişeyler varsa takılıp kalmışsak iş yaparkende zihnimizde düşünmeye devam ederiz bu da olaya daha çok takılıp kalmamıza ve bunu giderek sorun haline getirmemize sebep olur. örneklerle açıklayayım.

mesela diş fırçalarken aklımızdan bir sürü şey geçebilir, olayımız varsa onu düşünebilir veya o gün işte ne yapacağımızı ya da en basiti şunu mu giysem bunu mu giysem şöyle yapsam vs. düşüncelere kapılırız. yapmamız gereken şu.

fırçanızı aldınız diş macununuzu fırçaya sıktınız ağzınıza götürürken macunun kokusuna bi bakın içinize çekin kokuyu, sonra dişinize götürdünüz ve fırçalamaya başladınız fırçanın sesini dinleyin, macunun ağzınıza yayılıp o tadını hissedin, tamamen kendinizi bu olaya verin, o anda arkadaki dişlerimi de iyi fırçalamalıyım diye düşünün, ağzınızda biriken tükürüğünüzü ve onu yutmamaya çalıştığınızı hissedin. sonrasında ağzınızdaki ferahlığı yaşayın mesela. çok basit bir egzersiz bu ama göreceksiniz o anda diğer düşünceleriniz bir süreliğine de olsa gitmiş olacak.

ikinci örneğim, banyo yaparken.
suyu açtınız, suyun sesini dinleyin, elinizi suya sokun bakın ısınmışmı hissedin, siz elinizi akan suya soktuğunuzda suyun sesinin değiştiğini fark edin. sonra suyun altına yavaşça girdiniz teninizde suyu hissedin. şampuanı önce elinize dökün ve koklayın içinize çekin kokusunu ve sonra saçlarınıza sürün köpürtün saçlarınızı köpüklerle masaj yaparak hissedin, köpüklerin vücudunuza aktığını görün ve hissedin, bu şekilde devam edebilirsiniz duş jelinizi veya sabununuzu aynı şekilde kokusunu, vücudunuzdaki kayganlığını, cildinizin yumuşaklığını hissedin ve tüm banyo bayoyunca bütün duyularınızı çalıştırmayı deneyin ve banyonun keyfini çıkarın rahatlamaya çalışın, bunları yaparken aklınızdaki diğer düşünceleri kovmaya çalışın.

bunları yaptığınız zaman zamanla tüm işlerde yemek yaparken uygulayın mesela.
bende şöyle olmuştu, bunları öğrendikten sonra bir gün çamaşır asıyodum beyazları yıkamıştım. bir anda kendimi bu egzersizi yaparken buldum. çamaşırın ıslaklığını hissettim, sonra asmaya başlarken kokusunu içime çektim ne güzel beyaz olmuşlar dedim bu şekilde bir bakmışım koca sepet bitmiş

deneyin bunları kızlar..daha da geliştirebilirsiniz.

sağol canım kendi doktorumdan haber bekliyorum. öyle fazla stres yapmadım çok şükür. bu arada benim strese yönelik topiğim var orda bildiklerimi paylaşıyorum stresle başetmeye yönelik. herkesi beklerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…