hımmm bi adet activa yoğurtakşam menüsünde ne var hatunlar..
aminn canıımm aynen dediğin gibi..
Inşallah son olur da kısa zamanda hepimiz dileğimize kısa zamanda kavuşalım..
canım sakin ol aynı seyler bizdede olduuu
ÇOK AĞRIYO BU YUMOŞ YAAAAAAAAAAAAA kızlar çok akıntım var her tuvalete gittiğimde peçeteye akıntı geliyo çok ama şeffaf mukus gibi :26: Allahım inşallah kötü bişicik olmaz sabah gitcem hemennya çatlamışsa ama çatlasa ağrı yapmazki böyle ya
annecim yaa sağ yumoşum acıyooo bide bide sağ böbreğim acıyo niyeyse ya bacağıma vuruyorrr
cnm belirti için biraz erken sanırım..
Bunlar hamilelikte adet belirtiside olabiliyor bence üzülüpte göbüşündekileri etkilememelisin..
Inşallah hamilesindirr
hımmm bi adet activa yoğurt
1 elma
1 portakal
2 de sakızım varrr
evdede gelirken baktım mercimek çorbası ve taze fasulye varmıssss
hımmm bi adet activa yoğurt
1 elma
1 portakal
2 de sakızım varrr
evdede gelirken baktım mercimek çorbası ve taze fasulye varmıssss
afiyet bal şeker olsun..
valla aaklımdanda geçti hee kesin nfy de fasulye vardır demiştim..
alemsiniz valla kızlar eşim kız çok istiyodu benim içime erkek doğuyodu bugün erkek olduğunu duyunca ilk önce bi afalladı sonrada olsun 2. 3. kız olur belki diyo bana bende dedim biz 1. zor bulduk bi doğuralım onları sonra düşünürüz dedim ara vermiyelim hemen 2. olsun diyo of allahım bi şu doğsa sağlıcakla :)
dua listesi ne ikramayacım yaa ben geri kalmısım ondannnn:44::44::44:eyy gidiiii koca milleti işte bir video seyredip sperm verince iş yaptım sanıyorlar..ahh ahhh.hemen ikinciyi düşünüyor biirni doğrudu da hanımm....eğer doğurmak erkeklerin tekelinde olsaydı dünyada nüfus artışı olmazdı demişti bir erkek prof...inşallah sağlıkla doğsunda paşamız..2. ye 3. ye Allah büyük...biz anlaştık eşimle ilk bebiişi hayırlısıyla doğurunca daha bana doğur demeyecek..tıp nasılsa ilerler 2. yi de ben doğrurum diyor...
afiyet olsun canım ben de evde pijamalarla oturma eylemine son veripgenel bir ev tmziliğinin ardınadan kuaföre gideceğim..bakıma ihtiyacım var... şeklim kaydı sabahtır burdayımm....topikte yazmasam dua listesiydi vs derken nevrim döndü...
canlar ben geldimmm ne var ne yok bakalımmm...
canım ben aliim 200 tane Allah kabul etsin...
canım herkesi kendinle kıyaslama herkesin tedavisi farklı oluyo bunlara kafa yorarsan eger sakin olamazsın stres altında olursun lütfen böyle yapmmamaya calıs olurmu
ayyy hadi gözün aydın canım ufak bamyalımız geliyor yaniiii
kızlar iğneye gittim sağlık ocağına, geçen cuma idrar kan falan vermiştim. idrarda çoooook yüksek enfeksiyon çıktı, lokosit 44 olmuş ve aile hekimi Augmentin 1000 lik verdi ben dedim o çok ağır değil mi diye anca geçer çok yüksek dedi. geçen ay da olmuştu hulusi hoca başka antibiyotik vermişti. aradım hulusi daktırı da görüşemedim arıyacaklar birazdan.
hamile olup da agumentin kullanan oldu mu acaba?
ben yarın hastaneye mi gitsem acaba zaten yanma sızlama var, tekrar tahlil verip ona göre kullansam hulusi daktır ne verirse diyom.
ay deryyaaa ne iğnesi bu satte kız
bu arada bende taze fasulya var akşama çoban zalatayla arpa şehriye zalatası varyanmamış
kızlar iğneye gittim sağlık ocağına, geçen cuma idrar kan falan vermiştim. idrarda çoooook yüksek enfeksiyon çıktı, lokosit 44 olmuş ve aile hekimi Augmentin 1000 lik verdi ben dedim o çok ağır değil mi diye anca geçer çok yüksek dedi. geçen ay da olmuştu hulusi hoca başka antibiyotik vermişti. aradım hulusi daktırı da görüşemedim arıyacaklar birazdan.
ben yarın hastaneye mi gitsem acaba zaten yanma sızlama var, tekrar tahlil verip ona göre kullansam hulusi daktır ne verirse diyom.
ÇOK AĞRIYO BU YUMOŞ YAAAAAAAAAAAAA kızlar çok akıntım var her tuvalete gittiğimde peçeteye akıntı geliyo çok ama şeffaf mukus gibi :26: Allahım inşallah kötü bişicik olmaz sabah gitcem hemennya çatlamışsa ama çatlasa ağrı yapmazki böyle ya
annecim yaa sağ yumoşum acıyooo bide bide sağ böbreğim acıyo niyeyse ya bacağıma vuruyorrr
canım kocişim kalp hastaası pili var kalbinde onada dişi yüzünden daktırı agumentin veriyo yani hamişler ne ilaç kullanabiliyosa benim kocişde bitek onları kullanabiliyo, merak etme yani daktırın verdiyse yarar-zarar ilişkisi kurarark vermiştir. Birde antibiyotiğin vucuda etkisi 72 saat sonra başlıyor o yüzden bence sabret , stres yapma bebişini düşün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?