Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba kızlar ben dün sabahtan beri hastaydım sabah bi uyandım dudağım şişmiş çok korktum hemen acile gittik iğne yaptılar serum taktılar akşama kadar evde yattım başım çok dönüyodu sanırım kortizon iğnesinini yan etkisiydi bugünde hastaneye gittim tahlil yapıldı ultrasonla bakıldı doktor bir ay şeker ve şekerli gıdaları ekmeği unlu ve hamurişini yasak etti bakalım inşallah işe yarar bu alerjiden kurtulmam için dua edin kızlar

durucumm geçmiş olsun canım bencede kullanma hulusi dr a sor öyle basla tatlım riske atma bence ama bişey olmaz ya bebişe bişey yapmaz enfeksiyon sonucta erken fark ettin

Cok gecmis olsun!Allah acil sifalar versin.Bir an once iyilesirsin ins. canim.

sara sultan sanada geçmiş olsun canım kortizon iğnesini niye vurundunki sen tatlım inşallah geçer kafana takma takarsan daha kötü olur canım

itiraf ediyom kopye çekemkten kurtuldum :26: ifadeleri ypma konusunda ayş ne cahilmişimmm sonunda buldum derincim irekekmiymiş inş saglıklı doğsun

kızlar şimdi konuştum daktırla, yarın gel kültür ver dedi veee agumentin idrar yolunu geçirmez zaten dedi.

ooo canım çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. artık o güzel yemeklerini yaparken şekerli unlu şeyler yapmayacan napalım.

Cok gecmis olsun!Allah acil sifalar versin.Bir an once iyilesirsin ins. canim.

amin sağol canım

sara sultan sanada geçmiş olsun canım kortizon iğnesini niye vurundunki sen tatlım inşallah geçer kafana takma takarsan daha kötü olur canım

alerjide yüzde gözde şişme olursa kortizon yapıyolar canım malesef iyi dileklerin için sağol

kızlar şimdi konuştum daktırla, yarın gel kültür ver dedi veee agumentin idrar yolunu geçirmez zaten dedi.

geçmiş olsun canım

ooo canım çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. artık o güzel yemeklerini yaparken şekerli unlu şeyler yapmayacan napalım.

sağol canım iyi olayımda şekerden un dan uzak kalayım canım inan hiç önemli değil

anladım bitanem cok geçmiş olsunnnnn:26::26:

Derin tekrar gozunuz aydin canim hamarat hatun simdide erkek patigi modelleri bekliyorum senden

Merhaba tatlim korkma bende cok agri cektim akinti desen su gibi geliyordu pet kullanmak zorunda kaliyordum ama doktor ve hemsirem agrin ve akintin olmasi yumurtladigin anlamina geliyor cok guzel demisti hatta ben abartmiyorum ignelerin 3 .gununde sonra oturamiyordum yatar pozisyona oturuyordum tedavin hayirli olsun sonu bebisli olsun

saracııımmm sultanııım geçmişler olsun canısııımm..

tam isabet canım..iyiki konuşmuşsun hulusi ile..
inşallah güzel çıkar herşwy..

derincim canım bebişinin iyi olduğuna sevindim. demek pipili olcakmış haaaa
kız derken erkek çıktı demek, sağlıklı olsunda. valla bende korkuyodum diğeri de erkekse diye salı günü rahatladım, bi kızım olsun çok istiyom çünkü. hatta bizim bebeler biraz yer değiştirmiş, salı günü bakarlarken ikisi de erkek miydi dedi doktor ben de o an aha dedim ama kızım tepeme çıkmış meğersem. bir de ayrıntılı olmadan önce hulusi bey ikisi de erkek gibi demişti neyseki garantiledik kızımızı.

Canim hayirli olsun tedavin 2 altin yumurtan 2 altin evlat olsun insallah canim banada 100 ekle bitirince alirim yine ALLAH kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…