kızlar iğneye gittim sağlık ocağına, geçen cuma idrar kan falan vermiştim. idrarda çoooook yüksek enfeksiyon çıktı, lokosit 44 olmuş ve aile hekimi Augmentin 1000 lik verdi ben dedim o çok ağır değil mi diye anca geçer çok yüksek dedi. geçen ay da olmuştu hulusi hoca başka antibiyotik vermişti. aradım hulusi daktırı da görüşemedim arıyacaklar birazdan.
hamile olup da agumentin kullanan oldu mu acaba?
ben yarın hastaneye mi gitsem acaba zaten yanma sızlama var, tekrar tahlil verip ona göre kullansam hulusi daktır ne verirse diyom.
merhaba kızlar ben dün sabahtan beri hastaydım sabah bi uyandım dudağım şişmiş çok korktum hemen acile gittik iğne yaptılar serum taktılar akşama kadar evde yattım başım çok dönüyodu sanırım kortizon iğnesinini yan etkisiydi bugünde hastaneye gittim tahlil yapıldı ultrasonla bakıldı doktor bir ay şeker ve şekerli gıdaları ekmeği unlu ve hamurişini yasak etti bakalım inşallah işe yarar bu alerjiden kurtulmam için dua edin kızlar
merhaba kızlar ben dün sabahtan beri hastaydım sabah bi uyandım dudağım şişmiş çok korktum hemen acile gittik iğne yaptılar serum taktılar akşama kadar evde yattım başım çok dönüyodu sanırım kortizon iğnesinini yan etkisiydi bugünde hastaneye gittim tahlil yapıldı ultrasonla bakıldı doktor bir ay şeker ve şekerli gıdaları ekmeği unlu ve hamurişini yasak etti bakalım inşallah işe yarar bu alerjiden kurtulmam için dua edin kızlar
kızlar şimdi konuştum daktırla, yarın gel kültür ver dedi veee agumentin idrar yolunu geçirmez zaten dedi.
Cok gecmis olsun!Allah acil sifalar versin.Bir an once iyilesirsin ins. canim.
sara sultan sanada geçmiş olsun canım kortizon iğnesini niye vurundunki sen tatlım inşallah geçer kafana takma takarsan daha kötü olur canım
kızlar şimdi konuştum daktırla, yarın gel kültür ver dedi veee agumentin idrar yolunu geçirmez zaten dedi.
ooo canım çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. artık o güzel yemeklerini yaparken şekerli unlu şeyler yapmayacan napalım.
amin sağol canım
alerjide yüzde gözde şişme olursa kortizon yapıyolar canım malesef iyi dileklerin için sağol
geçmiş olsun canım
sağol canım iyi olayımda şekerden un dan uzak kalayım canım inan hiç önemli değil
Derin tekrar gozunuz aydin canim hamarat hatun simdide erkek patigi modelleri bekliyorum sendenslm kızlar ben bugün doktora gittim yine gerçi giderken küçük bi kaza atlattık arabayla ama şükür iyiyiz bebişim gayet iyi büyümüş kereta kanama alanım varmış hala ama kırmızı gelmediği sürece korkma dedi o iğneden 1 tane daha vurul dedi veee bebişimi biz kız biliyoduk ama pipisini gördük erkek çıktı :)
ÇOK AĞRIYO BU YUMOŞ YAAAAAAAAAAAAA kızlar çok akıntım var her tuvalete gittiğimde peçeteye akıntı geliyo çok ama şeffaf mukus gibi :26: Allahım inşallah kötü bişicik olmaz sabah gitcem hemennya çatlamışsa ama çatlasa ağrı yapmazki böyle ya
annecim yaa sağ yumoşum acıyooo bide bide sağ böbreğim acıyo niyeyse ya bacağıma vuruyorrr
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
yarın kontrolüm var tızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yine yicemm ultrasonu...bana dua edinnnn canlar olur muuu:18::18:
saracııımmm sultanııım geçmişler olsun canısııımm..merhaba kızlar ben dün sabahtan beri hastaydım sabah bi uyandım dudağım şişmiş çok korktum hemen acile gittik iğne yaptılar serum taktılar akşama kadar evde yattım başım çok dönüyodu sanırım kortizon iğnesinini yan etkisiydi bugünde hastaneye gittim tahlil yapıldı ultrasonla bakıldı doktor bir ay şeker ve şekerli gıdaları ekmeği unlu ve hamurişini yasak etti bakalım inşallah işe yarar bu alerjiden kurtulmam için dua edin kızlar
vallla bence ultrosonu yemeye razıyım öbür alet olmasında ne cektim be kızlar o alettennnn
o alet ???:18::18::18::18: ne olaki o alet ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?