Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canim bence sen o aleti hic gormedin eger gormediysen gercekten cok sanslisin bunu bil tatlim sen jinekolojik muayene olurken ultrasondan baska biseyle muayene oldunmu

ayy çok merak ettim o ne yaaaa
uzun çubuk olan bildiğimiz aletten bahsetmiyosun dimi...
speklum denen bişi var o bölgeye takılıyo onumu diyosun acaba:26::26::26:

Son düzenleme:
aniden çıkmak zorunda kaldım bizim bi işçi düşmüş ayağı burkulmuş onu hallettik sizler napıyonuz

naptılar ki göremedim ben:26::26::26:

hülya avşar çakması varya pelinn alişanı talip getirdiler..ya aslında çakma bile değildee her gelene benziyormuyum?? benziyorum değil mi? demesi tüylerimi diken diken ediyorrr
berkant vardı birde o da güya evlenme teklifi edecekti kıza..güya kız gözyaşlarına boğulacaktı..tam bir fiyaskoydu..
esra erol gittikçe kaliteyi düşürdü..reyting yerlerdee

muhteşemdeee bu hafta karışacak anlaşılan..gittikçe sona doğru geliyoruzzzz

skendaaalllllll...
hakkaten saçmalamışlar ama

hoş bulduk canım...
hangi gözünüm sağmı sol mu

ikisi birden yavrum beğenmediysen ciğerim diyim bu kezde ak mı kara mı diye sorma ama

muhteşemdeee bu hafta karışacak anlaşılan..gittikçe sona doğru geliyoruzzzz

he valla izledinmi fragmanı

canım göbüşte pipili varmış
demek erkek ismi muhabbeti ondan dönüyodu

skendaaalllllll...
hakkaten saçmalamışlar ama
ikisi birden yavrum beğenmediysen ciğerim diyim bu kezde ak mı kara mı diye sorma ama

he valla izledinmi fragmanı

ben sağlıkçıyım kızımmm unuttunmuuu sorarım tabiiiii

kızlar size sormayı unuttum daha önce gittiğim tüp doktorum bana 3 ay geçince saçlarını boyayabilirsin demişti bende kuaförü aradım kendisi kaç senelik kuaförüm dedim böyle böyle sana %100 bitkisel yapalım dedi anlaştık rengini fiyatını falan yarın gidip boyatcaktım ama bugün gittiğim doktor kesinlikle hayır diyo çok istiyosan kafana hint kınası yak dedi hatta tarif bile verdi içine biraz çayın demini ve defne yaprağı koy dedi ben bile hamileliğimde boyatmadım sana nasıl tavsiye edebilirim dedi badem yağının bile düşükle ilişkisi olduğu ortaya çıkmış derine değcek dedi şimdi korktum boyatmıcam galiba sadece kestircem hint kınası yaksammı acaba oda saçtan çıkmıyo ya beyazlarım kırmızı olursa korkuyorum

Yine pcnin azizligine ugradim kizceler..
Sanirim arkadnas di tefriciye okuyacak olan sagol kuzum..
Allah razi olsun. Okuyan agziniz dert gormesin insallah... ha bi de eniste opsun agzini

canım bu boya konusu hep muallakta zaten doktorlar arasında dediğin gibi ilk 3 aydan sonra boyatabilirsin diyenlerde var hiç boyatma diyenlerde..ben bu konuda ünlüleri takip etmişimdir hep hamile olan bi sürü ünlü var ve hep boyalılar hiç bir zaman boyasız görmedim mesela onları ekran önündeler sonuçta mesela esra erol hamileliğini ekranda geçirdi hep boyalıydı...onlar napıyorlar acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…