Canim bence sen o aleti hic gormedin eger gormediysen gercekten cok sanslisin bunu bil tatlim sen jinekolojik muayene olurken ultrasondan baska biseyle muayene oldunmu
ayy esra erolda komedi var yaaa..
reyting uğrunaa varyaa
aniden çıkmak zorunda kaldım bizim bi işçi düşmüş ayağı burkulmuş onu hallettik sizler napıyonuz
naptılar ki göremedim ben:26::26::26:
hoşgeldin gözüm
hülya avşar çakması varya pelinn alişanı talip getirdiler..ya aslında çakma bile değildee her gelene benziyormuyum?? benziyorum değil mi? demesi tüylerimi diken diken ediyorrr
berkant vardı birde o da güya evlenme teklifi edecekti kıza..güya kız gözyaşlarına boğulacaktı..tam bir fiyaskoydu..
esra erol gittikçe kaliteyi düşürdü..reyting yerlerdee
hoş bulduk canım...
hangi gözünüm sağmı sol mu
muhteşemdeee bu hafta karışacak anlaşılan..gittikçe sona doğru geliyoruzzzz
skendaaalllllll...
hakkaten saçmalamışlar ama
ikisi birden yavrum beğenmediysen ciğerim diyim bu kezde ak mı kara mı diye sorma ama
he valla izledinmi fragmanı
skendaaalllllll...
hakkaten saçmalamışlar ama
ikisi birden yavrum beğenmediysen ciğerim diyim bu kezde ak mı kara mı diye sorma ama
he valla izledinmi fragmanı
ben sağlıkçıyım kızımmm unuttunmuuu sorarım tabiiiii
kızlar size sormayı unuttum daha önce gittiğim tüp doktorum bana 3 ay geçince saçlarını boyayabilirsin demişti bende kuaförü aradım kendisi kaç senelik kuaförüm dedim böyle böyle sana %100 bitkisel yapalım dedi anlaştık rengini fiyatını falan yarın gidip boyatcaktım ama bugün gittiğim doktor kesinlikle hayır diyo çok istiyosan kafana hint kınası yak dedi hatta tarif bile verdi içine biraz çayın demini ve defne yaprağı koy dedi ben bile hamileliğimde boyatmadım sana nasıl tavsiye edebilirim dedi badem yağının bile düşükle ilişkisi olduğu ortaya çıkmış derine değcek dedi şimdi korktum boyatmıcam galiba sadece kestircem hint kınası yaksammı acaba oda saçtan çıkmıyo ya beyazlarım kırmızı olursa korkuyorum
kızlarrr ben kaçanzii beyim yemek istiyiiii
öperim hepiniziii
izledim vee cook heyecan yaptımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?