ii bişi olmıyıı kuzuuummm çok ağrıtıyıbende sağlıkçı olarak bie soru sorayım o zaman leğen kemiğim ağrıdığında böğrüme bişi saplanıyo o bişi nası bişi
kızlarrr ben kaçanzii beyim yemek istiyiiii
öperim hepiniziii
canım bu boya konusu hep muallakta zaten doktorlar arasında dediğin gibi ilk 3 aydan sonra boyatabilirsin diyenlerde var hiç boyatma diyenlerde..ben bu konuda ünlüleri takip etmişimdir hep hamile olan bi sürü ünlü var ve hep boyalılar hiç bir zaman boyasız görmedim mesela onları ekran önündeler sonuçta mesela esra erol hamileliğini ekranda geçirdi hep boyalıydı...onlar napıyorlar acaba..
ii bişi olmıyıı kuzuuummm çok ağrıtıyı
ooo süperrr kafiyeli olmusss
beyazlarım çok çıktı bakamaz oldum aynaya kendimi kötü hissediyorum saçlarımı böyle görünce
ama bu açıklayıcı olmamış geçiştirici baştan savuşturucu olmuş
haklısın canım bizler için saç çok önemli benimde beyazım çoktur gebe kalsam aynı sorunu bende yaşayacam
kardeşim iki gebeliğinde de boyatmadı hiç sürekli boyatmasına rağmen kendi öyle istedi doktoru sen bilirsin demişti ama yinede boyatmasan daha iyi demişti..
beyazlarım çok çıktı bakamaz oldum aynaya kendimi kötü hissediyorum saçlarımı böyle görünce
kızzz ben seni hep siyah kısa saçlı biri olarak hayal etmiştimmm
ama sarısın cok sugar bi hatunmussun
canım bence ruh sağlığın da çok önemli, gerçekten bu kadar kötü hissediyorsan organik boyalar kullanabilirsin. kuaförünle konuş ve uyguladığı boyanın içeriğini incele.
bunları düşünürsek oje de boya kadar zararlı ama benim arkadaşım 9 ay sürdü ve çok şükür kızı çok sağlıklı.
kız yeni mi gördün fotoyumaaşallah taş gibi hatun. çok da güzel bir anne olacak inş
canım hint kınasınında renkli olanları varkiiibizimkide boyatmamı istemiyo beni caydırmak için elinden geleni yapıyo hint kınasımı yaksam acaba kırmızı olmaktan korkuyorum
gecmiş olsun cnm bnmmmmmm
kızlar bizim bitanecik saramız hasta olmuş
canım hastaymışsın galiba geçmişi okumadım ama gülden öyle dedi..
geçmiş olsun canım kötü bişeyin yoktur umarımm
bizimkide boyatmamı istemiyo beni caydırmak için elinden geleni yapıyo hint kınasımı yaksam acaba kırmızı olmaktan korkuyorum
valla yeni gördüm canım dün faceden eklemiştik birbirimizi orda gördüm...
inşallah öyle olacak canım....
sen napıyon iyimisin
alerjik test yapılmadımı canım onlar belirlense daha ii olur aslında amasağol canım alerjilerim zorladı beni
bende iyiym canım işteyim pazar gecesi başlıyo serseri vardiyam bugün son aranızdayım belki girebilirsem eşimin dukkandan girmeye çalışırım..canım beni ekleyebilirsin problem yokiyi canım ya kocişi bekliyorum, bugün geç geliyor. sen nasılsın? ne zaman gece çalışman başlıyor?
yaa ben de eklesem sizi
kızlar napıosunuzzzz?
ben 20 lik dişimi çektirdim kesip aldılar gömüktü sonra diktilerr çok ağrıyooooooooooo boğazım kulağım başımmm heryerim ağrıyooo..
sağol canım menim
sağol canım alerjilerim zorladı beni
kızlar napıosunuzzzz?
ben 20 lik dişimi çektirdim kesip aldılar gömüktü sonra diktilerr çok ağrıyooooooooooo boğazım kulağım başımmm heryerim ağrıyooo..
gülden duymasııınnnçok geçmiş olsun canım
ayyyyyy ne kötü ağrır o. uyuşturucunun etkisi geçtikçe zonklar dururama iyi yapmışsın canım. benim de batık duruyor. diş yapım zayıf zaten, hamilelik yüzünden ağrım oluyor bazen. hele yarım kilo erik yiyeyim uyku yok
nafiye sana tükürmek yasak dediler mi ..bana dedi yutucaksın ama sürkeli kanıyo ben de suyla gargara yapıp tükür düm valla 10 20 kere nolur acaba..pıhtı atar zor iyleşir dedi ama:)ne alaka çözemedim:)canım ben iki kez oldum hatta hastanede olurken yüz felci olma riskimi göze alıyorum deyipte aldırmıştım dişimi cok zor oluyo Rabbim acil şifa versin inşallah..soğuk bişeyler koy çenene ii gelmişti bana
aynen zonkluyo.uyuşturucuun etkisi geçmeden iğne yaptır dedi gittim iğne yaptırdım.sabaha nasıl uyanırım bimiom:)çok geçmiş olsun canım
ayyyyyy ne kötü ağrır o. uyuşturucunun etkisi geçtikçe zonklar dururama iyi yapmışsın canım. benim de batık duruyor. diş yapım zayıf zaten, hamilelik yüzünden ağrım oluyor bazen. hele yarım kilo erik yiyeyim uyku yok
nafiye sana tükürmek yasak dediler mi ..bana dedi yutucaksın ama sürkeli kanıyo ben de suyla gargara yapıp tükür düm valla 10 20 kere nolur acaba..pıhtı atar zor iyleşir dedi ama:)ne alaka çözemedim:)
aynen zonkluyo.uyuşturucuun etkisi geçmeden iğne yaptır dedi gittim iğne yaptırdım.sabaha nasıl uyanırım bimiom:)
ya da uyuyabilir miyim?
incirim bugün 2 kere daha aradılar meb den..ilkini duymadım başka birine vermişler öğretmenliği sonrakini duydum açtım bilgisayar öğt.liğine gelebilirmisiniz dediler okulun yeri de merkezi biyerde bildik bi okul ben de tamam dedim.
Yine pcnin azizligine ugradim kizceler..
Sanirim arkadnas di tefriciye okuyacak olan sagol kuzum..
Allah razi olsun. Okuyan agziniz dert gormesin insallah... ha bi de eniste opsun agzini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?