Tüp Bebek Günlüğümüz !

beyazlarım çok çıktı bakamaz oldum aynaya kendimi kötü hissediyorum saçlarımı böyle görünce

canım hastaymışsın galiba geçmişi okumadım ama gülden öyle dedi..
geçmiş olsun canım kötü bişeyin yoktur umarımm

kızzz ben seni hep siyah kısa saçlı biri olarak hayal etmiştimmm
ama sarısın cok sugar bi hatunmussun

ii bişi olmıyıı kuzuuummm çok ağrıtıyı

ooo süperrr kafiyeli olmusss

ama bu açıklayıcı olmamış geçiştirici baştan savuşturucu olmuş

beyazlarım çok çıktı bakamaz oldum aynaya kendimi kötü hissediyorum saçlarımı böyle görünce

haklısın canım bizler için saç çok önemli benimde beyazım çoktur gebe kalsam aynı sorunu bende yaşayacam
kardeşim iki gebeliğinde de boyatmadı hiç sürekli boyatmasına rağmen kendi öyle istedi doktoru sen bilirsin demişti ama yinede boyatmasan daha iyi demişti..

burdan yanlış teşhis koymıyıım bi dr a git diye öyle dedim kuzuummm

canım bence ruh sağlığın da çok önemli, gerçekten bu kadar kötü hissediyorsan organik boyalar kullanabilirsin. kuaförünle konuş ve uyguladığı boyanın içeriğini incele.
bunları düşünürsek oje de boya kadar zararlı ama benim arkadaşım 9 ay sürdü ve çok şükür kızı çok sağlıklı.

kızzz ben seni hep siyah kısa saçlı biri olarak hayal etmiştimmm
ama sarısın cok sugar bi hatunmussun

kız yeni mi gördün fotoyu maaşallah taş gibi hatun. çok da güzel bir anne olacak inş

bizimkide boyatmamı istemiyo beni caydırmak için elinden geleni yapıyo hint kınasımı yaksam acaba kırmızı olmaktan korkuyorum

valla yeni gördüm canım dün faceden eklemiştik birbirimizi orda gördüm...
inşallah öyle olacak canım....
sen napıyon iyimisin

bizimkide boyatmamı istemiyo beni caydırmak için elinden geleni yapıyo hint kınasımı yaksam acaba kırmızı olmaktan korkuyorum

kına daha zararlı diye okuduğumu hatırlıyorum ama yanlış bir şey söylemeyeyim :)

valla yeni gördüm canım dün faceden eklemiştik birbirimizi orda gördüm...
inşallah öyle olacak canım....
sen napıyon iyimisin

iyi canım ya kocişi bekliyorum, bugün geç geliyor. sen nasılsın? ne zaman gece çalışman başlıyor?
yaa ben de eklesem sizi

kızlar napıosunuzzzz?
ben 20 lik dişimi çektirdim kesip aldılar gömüktü sonra diktilerr çok ağrıyooooooooooo boğazım kulağım başımmm heryerim ağrıyooo..

sağol canım alerjilerim zorladı beni
alerjik test yapılmadımı canım onlar belirlense daha ii olur aslında ama
iyi canım ya kocişi bekliyorum, bugün geç geliyor. sen nasılsın? ne zaman gece çalışman başlıyor?
yaa ben de eklesem sizi
bende iyiym canım işteyim pazar gecesi başlıyo serseri vardiyam bugün son aranızdayım belki girebilirsem eşimin dukkandan girmeye çalışırım..canım beni ekleyebilirsin problem yok

kızlar napıosunuzzzz?
ben 20 lik dişimi çektirdim kesip aldılar gömüktü sonra diktilerr çok ağrıyooooooooooo boğazım kulağım başımmm heryerim ağrıyooo..

canım ben iki kez oldum hatta hastanede olurken yüz felci olma riskimi göze alıyorum deyipte aldırmıştım dişimi cok zor oluyo Rabbim acil şifa versin inşallah..soğuk bişeyler koy çenene ii gelmişti bana

sağol canım menim

sağol canım alerjilerim zorladı beni

çok geçmiş olsun canım

kızlar napıosunuzzzz?

ayyyyyy ne kötü ağrır o. uyuşturucunun etkisi geçtikçe zonklar durur ama iyi yapmışsın canım. benim de batık duruyor. diş yapım zayıf zaten, hamilelik yüzünden ağrım oluyor bazen. hele yarım kilo erik yiyeyim uyku yok

gülden duymasııınnn

canım ben iki kez oldum hatta hastanede olurken yüz felci olma riskimi göze alıyorum deyipte aldırmıştım dişimi cok zor oluyo Rabbim acil şifa versin inşallah..soğuk bişeyler koy çenene ii gelmişti bana
nafiye sana tükürmek yasak dediler mi ..bana dedi yutucaksın ama sürkeli kanıyo ben de suyla gargara yapıp tükür düm valla 10 20 kere nolur acaba..pıhtı atar zor iyleşir dedi ama:)ne alaka çözemedim:)

aynen zonkluyo.uyuşturucuun etkisi geçmeden iğne yaptır dedi gittim iğne yaptırdım.sabaha nasıl uyanırım bimiom:)
ya da uyuyabilir miyim?

incirim bugün 2 kere daha aradılar meb den..ilkini duymadım başka birine vermişler öğretmenliği sonrakini duydum açtım bilgisayar öğt.liğine gelebilirmisiniz dediler okulun yeri de merkezi biyerde bildik bi okul ben de tamam dedim.

canım bana ilk 2 saat dediler sonra normale cevirdiler bide tükürürken bütün tükürüklerini değilde ağzına gelenleri agzzına su alıp öyle boşalt daha ii olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…