Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım dişin ağrıyo seninde ama ben resim eklemek istemiştim sende yaqrın hallederiz demiştin ya müsaitsen anlatabilcek durumdaysan anlatabilirmisin bakalım yapabilcemmi

kızlar ben resim eklicektim turkuaz yardım edecekti ama oda dişinden rahatsız olunca sizlere sormak istedim bilen nasıl olduğunu anlatabilirmi

gülden duymasııınnn

ay unutmuşum

her şeyin hayırlısı, iyi ki kocan izin vermemiş ötekine. bak hem yakın hem de yazılı derdi falan yok. çok sevindim canım. iyi ki kabul etmişsin.

Eki Görüntüle 690057
canım bana ilk 2 saat dediler sonra normale cevirdiler bide tükürürken bütün tükürüklerini değilde ağzına gelenleri agzzına su alıp öyle boşalt daha ii olur
baksana nette ne yazıo

ameliyat sonrasında 2 gün boyunca tükürmek, gargara yapmak yasaktır. bunların yapılması pıhtının organizasyonunu bozar, kanamaya neden olur. sıcak tüketmek yasaktır. ılık, soğuk ve tanesiz diyet önerilir.

aynen canım kanı yutmak istemedim suyla gargara yaptım tükürdüm neyse bi daha yapmam ..

canım dişin ağrıyo seninde ama ben resim eklemek istemiştim sende yaqrın hallederiz demiştin ya müsaitsen anlatabilcek durumdaysan anlatabilirmisin bakalım yapabilcemmi
cnm bak şimdi
1.eklenti ekleye tıkla
2.açılan pencereden dosya ekle de
3.küçük bi kutu açılıo dosyaları seç de
4.resmi seçtikten sonra upload files de
5.mavi bişe oluyo üstünde dolmasını bekle tamamen
6. o dolunca resmi aşaya atıyo
7. şimdi içeriğe ekle de
bitti ..
dene bakim
umarım kb ları çok yüksek değildir yoksa uzun sürer

Son düzenleme:
kızlar napıosunuzzzz?
ben 20 lik dişimi çektirdim kesip aldılar gömüktü sonra diktilerr çok ağrıyooooooooooo boğazım kulağım başımmm heryerim ağrıyooo..

geçmiş olsun canım bende iki tane yirmilik dişimi ameliyatla aldırdım uyuşukluk geçmeden ağrı kesici almalısın demişti bana doktor ilaçlarını düzenli iç bide 24 saat boyunca iki saat buz torbasını yanağına koy 15 dakika dinlendir buz kompresi hem şişmesini hem kanamasını hemde ağrısını hafifletir tükürme tükürmek kanamaya sebep olur ve bi hafta boyunca sadece yumuşak şeyler ye çay kaşığıyla yada tatlı kaşığıyla ağzını çok zorlamadan çiğnemeden ye yüzün biraz şişecek korkma normaldir bi haftada geçer ve gargaranı sakın ihmal etme yarından itibaren yumuşak yumuşak fırçalamayıda ihmal etme sıcak şeyler yeme içme mümkünse soğuk ye yada ılığa yakın

alerjik test yapılmıştı canım bişey çıkmıyo

sağol canım menim

Son düzenleme:

canım benim demek istediğim gargara değil...
ağzına kan geldi diyelim biraz su al boşalt...
yani tükürüklerini toplar gibi değilde ağzındakini akıtır gibi boşaltır gibi yada ne derler salar gibi umarım anlamışsındır... rsim eklemeyi denicem canım umarım basarırım

Selam kizlar nasilsiniz? Benim internet sorunum vardi giremedim ne zamandir.. turguoisse canim gecmis olsun saracim sana da gecmis olsun gecmisi okuyamicam telefondan zor oluyor.. Bende bebislerimde iyiyiz cok sukur iki gun once kontrolum vardi oynamaya baslamislar cok guzel bir duygu Allahim hepinize nasip etsin.. Kanama alanimiz hala duruyor dr.olacak alis diyor ama ben alisamiyorum dun yine leke geldi Bu arada yasayan arkadaslarim var mi bilmiyorum ama benim adet tarihime iki gun var eger hamis olmasaydim reglim yakindi. Bu zamanlarda ayni adet agrisi gibi agrilarim ve lekelenmem oluyor dikkatimi cekti basina gelen var mi? 27 nisan da ikili test ve 4 boyutlu tarama var simdiden stres basti insallah temiz cikar sonuclarimiz.. Ikili testin sonuclari hemen cikiyor mu?

kızlar ben resim eklicektim turkuaz yardım edecekti ama oda dişinden rahatsız olunca sizlere sormak istedim bilen nasıl olduğunu anlatabilirmi
anlattık kız işte:)

ay unutmuşum

her şeyin hayırlısı, iyi ki kocan izin vermemiş ötekine. bak hem yakın hem de yazılı derdi falan yok. çok sevindim canım. iyi ki kabul etmişsin.
hakketen hayırlısı bu oldu bi de bu kız meslek lisesi pek bi memnun oldu benimki bu duruma:)gözlerine gir de belki seni sözleşmeli alırlar diyo heee dedim yok artık
bilişim teknolojisimiymiş neymiş adı ne anlatıcam çok merak ediyorum:))))))))))bilgisayar odasında olur heralde ders.arkadaşa anlattım dio ki kızlara kadınlar klubunu öğretirsin:))))

bizimkide boyatmamı istemiyo beni caydırmak için elinden geleni yapıyo hint kınasımı yaksam acaba kırmızı olmaktan korkuyorum

Canim hamilelikte nasildir nasik olur bilmem ama ben 3 senedir siyah hint kinasi kullaniyorum icine zeytinyagi koyuyorum oyle kinaliyorum muhtesem oluyo pasparlak bide besliyo saci ama dedigim gibi hamilelikte yaparmiain yapmazmisin bilemedim

günaydın canım ay ne güzel canım o kadar istiyorum ki bu anlar yaşamyı ALLAHIM kuzucuğna saatin de yatmasını ve annesini üzmemesini diliyorum anne olmak ne güzeldir ama ben olamayacam galiba

Rabbim inşllh hepinize nasip edicek bu güzwl duyguyu rabbım hepinizn kucagını doldursun inşlhh

sağol canım menim sizin iyi olmanıza sevindim

misafir odasından bi kaç görüntü

oturma odası

yatak odası

mutfaktan bi kaç kare

Rabbim ağız tadıyla aile olmayı nasip eder inşallah ikisinide çok seviyorum

canım iyi olmanıza çok sevindim. benim olmadı ama çok kişiden adet dönemlerinde bu şikayetleri duydum. ikili testten hiç korkma, sonuçları çok iyi çıkacak inş. zaten bu iyi çıkarsa 3lü 4lü istemiyorlar. ben bir hafta sonra sonuçlarımı aldım, doktorum aradı. ama aslında 3 gün sonra tahliller çıkmış, doktorumun beni araması gecikmiş.

aman hep ders hep ders azcık da hayatı öğrensinler, 3 gün sonra evlenince sudan çıkmış balığa dönmesinler. sen onlara KK nü verimli kullanmayı öğret

saol cnm tamam dediğin gibi yapıyorum iğnelerin buz kutusu vardı ya onu basıyom şuanda ..senin neyin var canım?

anladım çıtırım:)

saol tatlımmm inşallah güzl çıkıcak sonucların canım bi de tatlım hani ikizlere ikili test yapmıyolardı?

Canim hamilelikte nasildir nasik olur bilmem ama ben 3 senedir siyah hint kinasi kullaniyorum icine zeytinyagi koyuyorum oyle kinaliyorum muhtesem oluyo pasparlak bide besliyo saci ama dedigim gibi hamilelikte yaparmiain yapmazmisin bilemedim
kız feride naptın yedin mi fasulyeyi:)

güle güle sevgiyle sağlıkla otursunlar inşallahhh..bol bebişli olsun inşallahhhh:))))mutluklar abin ve eşine..
şimdi bi kaç soru koltukların üstündeki hediyeler kime:)
bide yatak odasındaki yatagın üstündeki siyah şey gecelik mi:)

aman zaten son zamanlarda dersler boş geçio:)))

yavrım noldu bişimi olduda yayınladın yoksa sadece paylaşmakmı istedin örtüde bol bol kullanılmış yani
yoookk kıııı görümcek olduk ya içimden geldi paylaşayım dedimmm
1. sorunun cevabı onlar hediye değil canım gelinin örtüleri dantelleri araları havluları falan filan
2. cevap evet gecelik canım

şekerim ben kaç kez burda yazdımdı hulusi daktırın bizzat şahsıma anlattığı bişi...
bazı gebelerde adet zamanlarında gebe olsalar bile aynı adet olcakmış gibi ağrı ve kanama olabilir az da olsa demişti

herkese selaaaaaaaaaam
az önce yürüyüşe çıktık annemle. sitenin köpekleri üstüme çıktı popişimi ısırdılar yiyecek arıyolarmış hemen eve geldim pantolonu makineye attım tabiki
kocişime 4 gün tatil diye seviniyodum o da hasta oldu yine eve talim..pazartesi gününü tatil yapmışlardı ne güzel.. zaten sarılamıyorum kendisine çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…