gülden duymasııınnn
nafiye sana tükürmek yasak dediler mi ..bana dedi yutucaksın ama sürkeli kanıyo ben de suyla gargara yapıp tükür düm valla 10 20 kere nolur acaba..pıhtı atar zor iyleşir dedi ama:)ne alaka çözemedim:)
aynen zonkluyo.uyuşturucuun etkisi geçmeden iğne yaptır dedi gittim iğne yaptırdım.sabaha nasıl uyanırım bimiom:)
ya da uyuyabilir miyim?
incirim bugün 2 kere daha aradılar meb den..ilkini duymadım başka birine vermişler öğretmenliği sonrakini duydum açtım bilgisayar öğt.liğine gelebilirmisiniz dediler okulun yeri de merkezi biyerde bildik bi okul ben de tamam dedim.
ay unutmuşum
her şeyin hayırlısı, iyi ki kocan izin vermemiş ötekine. bak hem yakın hem de yazılı derdi falan yok. çok sevindim canım. iyi ki kabul etmişsin.
baksana nette ne yazıocanım bana ilk 2 saat dediler sonra normale cevirdiler bide tükürürken bütün tükürüklerini değilde ağzına gelenleri agzzına su alıp öyle boşalt daha ii olur
cnm bak şimdicanım dişin ağrıyo seninde ama ben resim eklemek istemiştim sende yaqrın hallederiz demiştin ya müsaitsen anlatabilcek durumdaysan anlatabilirmisin bakalım yapabilcemmi
kızlar napıosunuzzzz?
ben 20 lik dişimi çektirdim kesip aldılar gömüktü sonra diktilerr çok ağrıyooooooooooo boğazım kulağım başımmm heryerim ağrıyooo..
alerjik test yapılmadımı canım onlar belirlense daha ii olur aslında ama
bende iyiym canım işteyim pazar gecesi başlıyo serseri vardiyam bugün son aranızdayım belki girebilirsem eşimin dukkandan girmeye çalışırım..canım beni ekleyebilirsin problem yok
çok geçmiş olsun canım
ayyyyyy ne kötü ağrır o. uyuşturucunun etkisi geçtikçe zonklar dururama iyi yapmışsın canım. benim de batık duruyor. diş yapım zayıf zaten, hamilelik yüzünden ağrım oluyor bazen. hele yarım kilo erik yiyeyim uyku yok
Eki Görüntüle 690057 baksana nette ne yazıo
ameliyat sonrasında 2 gün boyunca tükürmek, gargara yapmak yasaktır. bunların yapılması pıhtının organizasyonunu bozar, kanamaya neden olur. sıcak tüketmek yasaktır. ılık, soğuk ve tanesiz diyet önerilir.
aynen canım kanı yutmak istemedim suyla gargara yaptım tükürdüm neyse bi daha yapmam ..
anlattık kız işte:)kızlar ben resim eklicektim turkuaz yardım edecekti ama oda dişinden rahatsız olunca sizlere sormak istedim bilen nasıl olduğunu anlatabilirmi
hakketen hayırlısı bu oldu bi de bu kız meslek lisesi pek bi memnun oldu benimki bu duruma:)gözlerine gir de belki seni sözleşmeli alırlar diyo heee dedim yok artıkay unutmuşum
her şeyin hayırlısı, iyi ki kocan izin vermemiş ötekine. bak hem yakın hem de yazılı derdi falan yok. çok sevindim canım. iyi ki kabul etmişsin.
bizimkide boyatmamı istemiyo beni caydırmak için elinden geleni yapıyo hint kınasımı yaksam acaba kırmızı olmaktan korkuyorum
günaydın canım annelik zor olmasa hiç bu kadar güzel olablirmiydi bilmiyorum inş tüm arkadaşlarım ve ben de bu duyguyu yaşıcaz tatlım Rabbim kolaylık versin tatlı kızın seni bayağı yoruyo inş en kısa sürede uykusu düzene girer
ümitsiz olma tatlım bak benim de hiç umudum yoktu ama hep dua ettim şuan Rabbime şükürler olsun gebeşim inşallah senin de bebeğin en kısa sürede gelir
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım ağzına sağlık ne güzel dua etmişsin
günaydın canım ay ne güzel canım o kadar istiyorum ki bu anlar yaşamyı ALLAHIM kuzucuğna saatin de yatmasını ve annesini üzmemesini diliyorum anne olmak ne güzeldir ama ben olamayacam galiba
Selam kizlar nasilsiniz? Benim internet sorunum vardi giremedim ne zamandir.. turguoisse canim gecmis olsun saracim sana da gecmis olsun gecmisi okuyamicam telefondan zor oluyor.. Bende bebislerimde iyiyiz cok sukur iki gun once kontrolum vardi oynamaya baslamislar cok guzel bir duygu Allahim hepinize nasip etsin.. Kanama alanimiz hala duruyor dr.olacak alis diyor ama ben alisamiyorum dun yine leke geldiBu arada yasayan arkadaslarim var mi bilmiyorum ama benim adet tarihime iki gun var eger hamis olmasaydim reglim yakindi. Bu zamanlarda ayni adet agrisi gibi agrilarim ve lekelenmem oluyor dikkatimi cekti basina gelen var mi? 27 nisan da ikili test ve 4 boyutlu tarama var simdiden stres basti insallah temiz cikar sonuclarimiz.. Ikili testin sonuclari hemen cikiyor mu?
Selam kizlar nasilsiniz? Benim internet sorunum vardi giremedim ne zamandir.. turguoisse canim gecmis olsun saracim sana da gecmis olsun gecmisi okuyamicam telefondan zor oluyor.. Bende bebislerimde iyiyiz cok sukur iki gun once kontrolum vardi oynamaya baslamislar cok guzel bir duygu Allahim hepinize nasip etsin.. Kanama alanimiz hala duruyor dr.olacak alis diyor ama ben alisamiyorum dun yine leke geldiBu arada yasayan arkadaslarim var mi bilmiyorum ama benim adet tarihime iki gun var eger hamis olmasaydim reglim yakindi. Bu zamanlarda ayni adet agrisi gibi agrilarim ve lekelenmem oluyor dikkatimi cekti basina gelen var mi? 27 nisan da ikili test ve 4 boyutlu tarama var simdiden stres basti insallah temiz cikar sonuclarimiz.. Ikili testin sonuclari hemen cikiyor mu?
anlattık kız işte:)
hakketen hayırlısı bu oldu bi de bu kız meslek lisesi pek bi memnun oldu benimki bu duruma:)gözlerine gir de belki seni sözleşmeli alırlar diyo heee dedim yok artık
bilişim teknolojisimiymiş neymiş adı ne anlatıcam çok merak ediyorum:))))))))))bilgisayar odasında olur heralde ders.arkadaşa anlattım dio ki kızlara kadınlar klubunu öğretirsin:))))
misafir odasından bi kaç görüntü
Eki Görüntüle 690070 Eki Görüntüle 690068
oturma odası
Eki Görüntüle 690071
yatak odası
Eki Görüntüle 690072 Eki Görüntüle 690078
mutfaktan bi kaç kare
Eki Görüntüle 690079 Eki Görüntüle 690080
Rabbim ağız tadıyla aile olmayı nasip eder inşallah ikisinide çok seviyorum
saol cnm tamam dediğin gibi yapıyorum iğnelerin buz kutusu vardı ya onu basıyom şuanda ..senin neyin var canım?geçmiş olsun canım bende iki tane yirmilik dişimi ameliyatla aldırdım uyuşukluk geçmeden ağrı kesici almalısın demişti bana doktor ilaçlarını düzenli iç bide 24 saat boyunca iki saat buz torbasını yanağına koy 15 dakika dinlendir buz kompresi hem şişmesini hem kanamasını hemde ağrısını hafifletir tükürme tükürmek kanamaya sebep olur ve bi hafta boyunca sadece yumuşak şeyler ye çay kaşığıyla yada tatlı kaşığıyla ağzını çok zorlamadan çiğnemeden ye yüzün biraz şişecek korkma normaldir bi haftada geçer ve gargaranı sakın ihmal etme yarından itibaren yumuşak yumuşak fırçalamayıda ihmal etme sıcak şeyler yeme içme mümkünse soğuk ye yada ılığa yakın
alerjik test yapılmıştı canım bişey çıkmıyo
sağol canım menim
anladım çıtırım:)canım benim demek istediğim gargara değil...
ağzına kan geldi diyelim biraz su al boşalt...
yani tükürüklerini toplar gibi değilde ağzındakini akıtır gibi boşaltır gibi yada ne derler salar gibi umarım anlamışsındır... rsim eklemeyi denicem canım umarım basarırım
saol tatlımmm inşallah güzl çıkıcak sonucların canım bi de tatlım hani ikizlere ikili test yapmıyolardı?Selam kizlar nasilsiniz? Benim internet sorunum vardi giremedim ne zamandir.. turguoisse canim gecmis olsun saracim sana da gecmis olsun gecmisi okuyamicam telefondan zor oluyor.. Bende bebislerimde iyiyiz cok sukur iki gun once kontrolum vardi oynamaya baslamislar cok guzel bir duygu Allahim hepinize nasip etsin.. Kanama alanimiz hala duruyor dr.olacak alis diyor ama ben alisamiyorum dun yine leke geldiBu arada yasayan arkadaslarim var mi bilmiyorum ama benim adet tarihime iki gun var eger hamis olmasaydim reglim yakindi. Bu zamanlarda ayni adet agrisi gibi agrilarim ve lekelenmem oluyor dikkatimi cekti basina gelen var mi? 27 nisan da ikili test ve 4 boyutlu tarama var simdiden stres basti insallah temiz cikar sonuclarimiz.. Ikili testin sonuclari hemen cikiyor mu?
kız feride naptın yedin mi fasulyeyi:)Canim hamilelikte nasildir nasik olur bilmem ama ben 3 senedir siyah hint kinasi kullaniyorum icine zeytinyagi koyuyorum oyle kinaliyorum muhtesem oluyo pasparlak bide besliyo saci ama dedigim gibi hamilelikte yaparmiain yapmazmisin bilemedim
güle güle sevgiyle sağlıkla otursunlar inşallahhh..bol bebişli olsun inşallahhhh:))))mutluklar abin ve eşine..misafir odasından bi kaç görüntü
Eki Görüntüle 690070 Eki Görüntüle 690068
oturma odası
Eki Görüntüle 690071
yatak odası
Eki Görüntüle 690072 Eki Görüntüle 690078
mutfaktan bi kaç kare
Eki Görüntüle 690079 Eki Görüntüle 690080
Rabbim ağız tadıyla aile olmayı nasip eder inşallah ikisinide çok seviyorum
aman zaten son zamanlarda dersler boş geçio:)))canım iyi olmanıza çok sevindim. benim olmadı ama çok kişiden adet dönemlerinde bu şikayetleri duydum. ikili testten hiç korkma, sonuçları çok iyi çıkacak inş. zaten bu iyi çıkarsa 3lü 4lü istemiyorlar. ben bir hafta sonra sonuçlarımı aldım, doktorum aradı. ama aslında 3 gün sonra tahliller çıkmış, doktorumun beni araması gecikmiş.
aman hep ders hep ders azcık da hayatı öğrensinler, 3 gün sonra evlenince sudan çıkmış balığa dönmesinler. sen onlara KK nü verimli kullanmayı öğret
yoookk kıııı görümcek olduk ya içimden geldi paylaşayım dedimmmyavrım noldu bişimi olduda yayınladın yoksa sadece paylaşmakmı istedin örtüde bol bol kullanılmış yani
1. sorunun cevabı onlar hediye değil canım gelinin örtüleri dantelleri araları havluları falan filangüle güle sevgiyle sağlıkla otursunlar inşallahhh..bol bebişli olsun inşallahhhh:))))mutluklar abin ve eşine..
şimdi bi kaç soru koltukların üstündeki hediyeler kime:)
bide yatak odasındaki yatagın üstündeki siyah şey gecelik mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?