Tüp Bebek Günlüğümüz !

yoookk kıııı görümcek olduk ya içimden geldi paylaşayım dedimmm

1. sorunun cevabı onlar hediye değil canım gelinin örtüleri dantelleri araları havluları falan filan
2. cevap evet gecelik canım

heh tamam o zaman Allah ağız tadıyla yaşatsın mutlu mesut etsin sende görümce ol görümcek değil

heh tamam o zaman Allah ağız tadıyla yaşatsın mutlu mesut etsin sende görümce ol görümcek değil

kızz benden görümce filan olmaz Allah aşkın...
arkadaşlarıyla tanışıyoruz sevimin görümcesi diyorum yok bee ne görümcesi ablamsın diyo inşallah sonuna kadar öyle gideriz

yoookk kıııı görümcek olduk ya içimden geldi paylaşayım dedimmm

1. sorunun cevabı onlar hediye değil canım gelinin örtüleri dantelleri araları havluları falan filan
2. cevap evet gecelik canım
hııııı anladımmmm cnmm..bnim hiç böyle çeyizlerım ollmadı dantelli havlularuım fırfırlı yastığım yatak örtüm filan yok:)))) herseyim spor hazır şeylerdi:)))şimdi bu kız evi sana bohçada hazırlamıştır ne güzelll

ayyyyyyy morebluee gercekten köpek mi saldırdı ben olsam kalp krızınden gitmişim..

mutlulukla sevgiyle saygıyla huzurla olsun evlilikleri tatlım eşyalarınıda güle güle kullansınlar

saol canım inşallah...
onların pek durumları yoktu alamadılar bizde elimizden geldikçe 1 tane bile olsun herşeyinden diye uğraştık bu kadar oldu işte

arkadaşlarıyla tanışıyoruz sevimin görümcesi diyorum yok bee ne görümcesi ablamsın diyo inşallah sonuna kadar öyle gideriz

inşallah canım herşey öyle güzel başlıyo işte ama sonra
fitne sokcam aranıza

kızlar napıosunuzzzz?
ben 20 lik dişimi çektirdim kesip aldılar gömüktü sonra diktilerr çok ağrıyooooooooooo boğazım kulağım başımmm heryerim ağrıyooo..
geçmiş olsun meleğim:s ben 20lik dişimi çektirmek için gittiğimde dişçi morfini vurdu hissediyomusun dedi evet dedim bida vurdu bida hissediyomusun dedi evet dedim tam 4 tane morfin vurdu sonra eve gelince bayılmışım banyoda düşmüşüm okdar iğneye haha.. ağrı kesici alcan mecbur. birinin etkisi geçince bi tane daha...

güldennnnnnnn arkadşının agzına tükürdülerrr hiç haberin yoktur
şun çok güldüm

yok canım bizim öyle bohça adetimiz yoktur oğlan evi geline kız evi damada hazırlar...
bu arada bende daha cok bunlardan özeniyosan göndereyim sana hediye

ayy çok merak ettim o ne yaaaa
uzun çubuk olan bildiğimiz aletten bahsetmiyosun dimi...
speklum denen bişi var o bölgeye takılıyo onumu diyosun acaba:26::26::26:

Canim adini bilmiyorum speklumda olabilir hanharfine benziyo bazi yerlerde demiri var bazi yerlerde plastigi agi takiyolar ve vudasimi ne var fic gic aciyolar bide cok kotu ya susuan tuylerim diken diken olduuu ne cektik beeee

saol canım inşallah...
onların pek durumları yoktu alamadılar bizde elimizden geldikçe 1 tane bile olsun herşeyinden diye uğraştık bu kadar oldu işte

daha ne olsun canım sağolun elinizden geleni yapmışsınız hem önemli olan mutluluk huzur ve en önemlisi sağlık eşya her zaman olur her zaman alınır bak beş yıllık evliyim neredeyse hala daha her gördüğümü almaya kalkıyorum yani ne evin eksiği biter nede almak istediklerimiz

saol cnm ...uyusturucunun etkisi gecmeden iğne ol dedi oldum saat 3.5 da ...yatmadan bi ağrı kesici daha alsam olur mu?

canım Allah ağız tadı ve sağlıkla oturmalarını nasip etsin.
tabi gelenek bu ama benim hiç çeyizim olmadı, aldığım şeyleri de hiç sergilemedim. ailelerimiz 3 ay sonra yemeğe gelince eşyalarımı gördü garip geliyor bana ya. kadın camdan baktı diye vururlar ama iş çeyize gelince çekmecelerde donlar bile sergilenir
yanlış anlama sakın, bizim geleneklerde de var sonuçta bu işler.

bi olay daha nasol popişini ıssıttırırsın sen kocan duymasın boşar bak
koca dediğin nedirki be gülüm boşveerrrrrr sarıp şımartma

inşallah canım herşey öyle güzel başlıyo işte ama sonra
fitne sokcam aranıza
kiiimmm senmiiii hiç sanmammm
allah güle güle oturmayı nasip etsin nafiyecim huzurları sağlıkları bol olsun
saol canım benim Allah razı olsun...

aynen canım onlar ii olsunlar yeter... geline üzülüyorum zaten annesinden hiç ayrılmamış köyden ilçeye gelcek gözünün yası dinmez onla bizde ağlarız artık..
ama napcan kim anasının babasının yanında duruyoki vakti gelen gidiyor..
dediğin gibi eksik gedik hiç bitmiyor

canım herkesin adeti tabi bu ama bizde zaten erkekler girmezler eve..
düğünden 3 gün önce bakmak isteyen gelir sonrada kapatılır düğün günü filan kimseye açılmaz...
benim hoşuma gidiyo böyle seyler bende severim böyle seyleri onlarda seviyolar yaptık işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…