yoookk kıııı görümcek olduk ya içimden geldi paylaşayım dedimmm
1. sorunun cevabı onlar hediye değil canım gelinin örtüleri dantelleri araları havluları falan filan
2. cevap evet gecelik canım
heh tamam o zaman Allah ağız tadıyla yaşatsın mutlu mesut etsin sende görümce ol görümcek değil
misafir odasından bi kaç görüntü
Eki Görüntüle 690070 Eki Görüntüle 690068
oturma odası
Eki Görüntüle 690071
yatak odası
Eki Görüntüle 690072 Eki Görüntüle 690078
mutfaktan bi kaç kare
Eki Görüntüle 690079 Eki Görüntüle 690080
Rabbim ağız tadıyla aile olmayı nasip eder inşallah ikisinide çok seviyorum
güldennnnnnnn arkadşının agzına tükürdülerrr hiç haberin yoktur
hııııı anladımmmm cnmm..bnim hiç böyle çeyizlerım ollmadı dantelli havlularuım fırfırlı yastığım yatak örtüm filan yok:)))) herseyim spor hazır şeylerdi:)))şimdi bu kız evi sana bohçada hazırlamıştır ne güzelllyoookk kıııı görümcek olduk ya içimden geldi paylaşayım dedimmm
1. sorunun cevabı onlar hediye değil canım gelinin örtüleri dantelleri araları havluları falan filan
2. cevap evet gecelik canım
ayyyyyyy morebluee gercekten köpek mi saldırdı ben olsam kalp krızınden gitmişim..herkese selaaaaaaaaaam
az önce yürüyüşe çıktık annemle. sitenin köpekleri üstüme çıktı popişimi ısırdılar yiyecek arıyolarmışhemen eve geldim pantolonu makineye attım tabiki
kocişime 4 gün tatil diye seviniyodum o da hasta oldu yine eve talim..pazartesi gününü tatil yapmışlardı ne güzel.. zaten sarılamıyorum kendisine çok özledim
mutlulukla sevgiyle saygıyla huzurla olsun evlilikleri tatlım eşyalarınıda güle güle kullansınlar
saol cnm tamam dediğin gibi yapıyorum iğnelerin buz kutusu vardı ya onu basıyom şuanda ..senin neyin var canım?
kızz benden görümce filan olmaz Allah aşkın...
arkadaşlarıyla tanışıyoruz sevimin görümcesi diyorum yok bee ne görümcesi ablamsın diyo inşallah sonuna kadar öyle gideriz
misafir odasından bi kaç görüntü
Eki Görüntüle 690070 Eki Görüntüle 690068
oturma odası
Eki Görüntüle 690071
yatak odası
Eki Görüntüle 690072 Eki Görüntüle 690078
mutfaktan bi kaç kare
Eki Görüntüle 690079 Eki Görüntüle 690080
Rabbim ağız tadıyla aile olmayı nasip eder inşallah ikisinide çok seviyorum
ameliyatla 20 lik dişimi çektiler zonkluyooooooo
nasııllll yaniiii neden iki dakka bırakmaya gelmiyonuz hemen bişi oluyo
neyse canım sadece tükürmekle kalmış
olayın iç yüzünü alayım bi zahmet...
geçmiş olsun meleğim:s ben 20lik dişimi çektirmek için gittiğimde dişçi morfini vurdu hissediyomusun dedi evet dedim bida vurdu bida hissediyomusun dedi evet dedim tam 4 tane morfin vurdu sonra eve gelince bayılmışımkızlar napıosunuzzzz?
ben 20 lik dişimi çektirdim kesip aldılar gömüktü sonra diktilerr çok ağrıyooooooooooo boğazım kulağım başımmm heryerim ağrıyooo..
şun çok güldümgüldennnnnnnn arkadşının agzına tükürdülerrr hiç haberin yoktur
hııııı anladımmmm cnmm..bnim hiç böyle çeyizlerım ollmadı dantelli havlularuım fırfırlı yastığım yatak örtüm filan yok:)))) herseyim spor hazır şeylerdi:)))şimdi bu kız evi sana bohçada hazırlamıştır ne güzelll
ayyyyyyy morebluee gercekten köpek mi saldırdı ben olsam kalp krızınden gitmişim..
ayy çok merak ettim o ne yaaaa
uzun çubuk olan bildiğimiz aletten bahsetmiyosun dimi...
speklum denen bişi var o bölgeye takılıyo onumu diyosun acaba:26::26::26:
saol canım inşallah...
onların pek durumları yoktu alamadılar bizde elimizden geldikçe 1 tane bile olsun herşeyinden diye uğraştık bu kadar oldu işte
saol cnm ...uyusturucunun etkisi gecmeden iğne ol dedi oldum saat 3.5 da ...yatmadan bi ağrı kesici daha alsam olur mu?geçmiş olsun meleğim:s ben 20lik dişimi çektirmek için gittiğimde dişçi morfini vurdu hissediyomusun dedi evet dedim bida vurdu bida hissediyomusun dedi evet dedim tam 4 tane morfin vurdu sonra eve gelince bayılmışımbanyoda düşmüşüm okdar iğneye haha.. ağrı kesici alcan mecbur. birinin etkisi geçince bi tane daha...
şun çok güldüm
kızz benden görümce filan olmaz Allah aşkın...
arkadaşlarıyla tanışıyoruz sevimin görümcesi diyorum yok bee ne görümcesi ablamsın diyo inşallah sonuna kadar öyle gideriz
herkese selaaaaaaaaaam
az önce yürüyüşe çıktık annemle. sitenin köpekleri üstüme çıktı popişimi ısırdılar yiyecek arıyolarmışhemen eve geldim pantolonu makineye attım tabiki
kocişime 4 gün tatil diye seviniyodum o da hasta oldu yine eve talim..pazartesi gününü tatil yapmışlardı ne güzel.. zaten sarılamıyorum kendisine çok özledim
kiiimmm senmiiii hiç sanmammminşallah canım herşey öyle güzel başlıyo işte ama sonra
fitne sokcam aranıza
saol canım benim Allah razı olsun...allah güle güle oturmayı nasip etsin nafiyecim huzurları sağlıkları bol olsun
aynen canım onlar ii olsunlar yeter... geline üzülüyorum zaten annesinden hiç ayrılmamış köyden ilçeye gelcek gözünün yası dinmez onla bizde ağlarız artık..daha ne olsun canım sağolun elinizden geleni yapmışsınız hem önemli olan mutluluk huzur ve en önemlisi sağlık eşya her zaman olur her zaman alınır bak beş yıllık evliyim neredeyse hala daha her gördüğümü almaya kalkıyorum yani ne evin eksiği biter nede almak istediklerimiz
canım herkesin adeti tabi bu ama bizde zaten erkekler girmezler eve..canım Allah ağız tadı ve sağlıkla oturmalarını nasip etsin.
tabi gelenek bu ama benim hiç çeyizim olmadı, aldığım şeyleri de hiç sergilemedim. ailelerimiz 3 ay sonra yemeğe gelince eşyalarımı gördügarip geliyor bana ya. kadın camdan baktı diye vururlar ama iş çeyize gelince çekmecelerde donlar bile sergilenir
yanlış anlama sakın, bizim geleneklerde de var sonuçta bu işler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?