Canim adini bilmiyorum speklumda olabilir hanharfine benziyo bazi yerlerde demiri var bazi yerlerde plastigi agi takiyolar ve vudasimi ne var fic gic aciyolar bide cok kotu ya susuan tuylerim diken diken olduuu ne cektik beeee
kız görümcek mi olsun sen hayırlı olsunnnn.. Allah kötü görümcelere benzetmesin arkadaş gibi geçinin inşallahhyok canım bizim öyle bohça adetimiz yoktur oğlan evi geline kız evi damada hazırlar...
bu arada bende daha cok bunlardan özeniyosan göndereyim sana hediye
bence al o ağrı çekilir mi yafrum baya olmuş. önce çorba gibi bişy iç aç karnına alma. rakı bas dicem caiz deilsaol cnm ...uyusturucunun etkisi gecmeden iğne ol dedi oldum saat 3.5 da ...yatmadan bi ağrı kesici daha alsam olur mu?
ahahaha
bi olay daha nasol popişini ıssıttırırsın sen kocan duymasın boşar bak
koca dediğin nedirki be gülüm boşveerrrrrr sarıp şımartma
yok cnm hiç özenmiyom:))ben spor seylerı seviom:)he bizde öle yaptık onlar bana biz de esme aldık..yok canım bizim öyle bohça adetimiz yoktur oğlan evi geline kız evi damada hazırlar...
bu arada bende daha cok bunlardan özeniyosan göndereyim sana hediye
spekulum cnm o anlattıgın..Canim adini bilmiyorum speklumda olabilir hanharfine benziyo bazi yerlerde demiri var bazi yerlerde plastigi agi takiyolar ve vudasimi ne var fic gic aciyolar bide cok kotu ya susuan tuylerim diken diken olduuu ne cektik beeee
aaa gecmiş olsunnn cnm noluyo peki ne etki yapıo?benim alerjik durumum var canım arada beni zorluyo ama dün ilk defa çok korkuttu
evt canım öyle oldumm..kız görümcek mi olsun sen hayırlı olsunnnn.. Allah kötü görümcelere benzetmesin arkadaş gibi geçinin inşallahh
yatmadan alim o zmn yemek yedim cnm tokum..bizim evde rakı olmazki esim içmez evde de kimseye içirtmez..kız görümcek mi olsun sen hayırlı olsunnnn.. Allah kötü görümcelere benzetmesin arkadaş gibi geçinin inşallahh
bence al o ağrı çekilir mi yafrum baya olmuş. önce çorba gibi bişy iç aç karnına alma. rakı bas dicem caiz deil
ahahaharesmen ellediler beni.. kocama anlattım beni bu halimle kabul edicek madurum çünkü haha
ayy öle deme dün aradım aradım açmadı aklıma kötü şeyler geldi hemen kalkıp gittik kapıyı bi açtı ki perişan olmuşş.. nasıl öksürüyo uyuyakalmış telefonu duymamış.. hemen tavuk haşladık bol limonla suyunu içirdik.. annem gömleklerini ütüledi 20 tane filan vardı heralde. ev temizdi haftasonundan temizlemiştik ama yalnız başına orda öle çaresiz görünce nasıl içim acıdı( çok seviyorum kalibaaysa
turquoisseyle muhabbetinize bittim yalnız
erik kim ayolErik demeyin diyorum ben ama yaaaaaa niden bana bunu yapıyonuz pis erikçiler
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ameliyatla 20 lik dişimi çektiler zonkluyooooooo(
sağol canım menim
sağol canım alerjilerim zorladı beni
kızlar napıosunuzzzz?
ben 20 lik dişimi çektirdim kesip aldılar gömüktü sonra diktilerr çok ağrıyooooooooooo boğazım kulağım başımmm heryerim ağrıyooo..
çok geçmiş olsun canım
ayyyyyy ne kötü ağrır o. uyuşturucunun etkisi geçtikçe zonklar dururama iyi yapmışsın canım. benim de batık duruyor. diş yapım zayıf zaten, hamilelik yüzünden ağrım oluyor bazen. hele yarım kilo erik yiyeyim uyku yok
gülden duymasııınnn
spor ayakkabısı yolliim madem sanaaayok cnm hiç özenmiyom:))ben spor seylerı seviom:)he bizde öle yaptık onlar bana biz de esme aldık..
Erik demeyin diyorum ben ama yaaaaaa niden bana bunu yapıyonuz pis erikçiler
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bizim evdede olmaz canım şaka dediydim:)yatmadan alim o zmn yemek yedim cnm tokum..bizim evde rakı olmazki esim içmez evde de kimseye içirtmez..
canım herkesin adeti tabi bu ama bizde zaten erkekler girmezler eve..
düğünden 3 gün önce bakmak isteyen gelir sonrada kapatılır düğün günü filan kimseye açılmaz...
benim hoşuma gidiyo böyle seyler bende severim böyle seyleri onlarda seviyolar yaptık işte
iyi yapmışsınız canım, her şey gönüllerince olsun.
kızlar benim kociş gelmek üzere, gidip yemek ısıtayım :) öpüyorum hepinizi...
erik kim ayolyalan rüzgarındaki eric mi
kız görümcek mi olsun sen hayırlı olsunnnn.. Allah kötü görümcelere benzetmesin arkadaş gibi geçinin inşallahh
bence al o ağrı çekilir mi yafrum baya olmuş. önce çorba gibi bişy iç aç karnına alma. rakı bas dicem caiz deil
ahahaharesmen ellediler beni.. kocama anlattım beni bu halimle kabul edicek madurum çünkü haha
ayy öle deme dün aradım aradım açmadı aklıma kötü şeyler geldi hemen kalkıp gittik kapıyı bi açtı ki perişan olmuşş.. nasıl öksürüyo uyuyakalmış telefonu duymamış.. hemen tavuk haşladık bol limonla suyunu içirdik.. annem gömleklerini ütüledi 20 tane filan vardı heralde. ev temizdi haftasonundan temizlemiştik ama yalnız başına orda öle çaresiz görünce nasıl içim acıdı( çok seviyorum kalibaaysa
turquoisseyle muhabbetinize bittim yalnız
Erik demeyin diyorum ben ama yaaaaaa niden bana bunu yapıyonuz pis erikçiler
aaaaaaaaaa iyi bişe ha düğünden önce olmasıcanım herkesin adeti tabi bu ama bizde zaten erkekler girmezler eve..
düğünden 3 gün önce bakmak isteyen gelir sonrada kapatılır düğün günü filan kimseye açılmaz...
benim hoşuma gidiyo böyle seyler bende severim böyle seyleri onlarda seviyolar yaptık işte
tamam cnm herdaim yardım ederim benim ki de yarı dısarda yarı gömük işte..
yaaaaa bende aynı şekilde çektircem tecrübelerine ihtiyacım olcak o dönem tecrübe biriktir bak
çok geçmiş olsun canım darısı başıma inşallah yarısı çıkmış yarısı gömülü 20 liğim duruyo ben 30 luk oldum ama o hala duruyo
evet yaaa çok üzüldüm. herkes kocasına sahip çıksın iyi baksın beslesin hasta olunca böööle üzülüoruz işte. bu da ders olsun
ama erik heryerde var artık senin canın mı istedi ki ben anlamadım.. yoksa erik diyince huylanıyomusun çözemedim ben durumu
kocan kabul ediyosa bize laf düşmez tabiki
demek acıklı küçük emrah modunda gördün kocanı içlendin üzüldün haklısın tabii yazzııkkkk...
valla o güzel olur işte:))spor ayakkabısı yolliim madem sanaaa
valla ben dimedim hep incirim dedio dedi ben dimedim erik didiii o didiiii
hatta ben gülden duymasın bile didimmm
demek muhabbetimize bittin ha:))))))bizim evdede olmaz canım şaka dediydim:)
tamam cnm ii geceler öptmm..iyi yapmışsınız canım, her şey gönüllerince olsun.
kızlar benim kociş gelmek üzere, gidip yemek ısıtayım :) öpüyorum hepinizi...
aaa o ne güzel bi adetmiş öyle.. ben bikere giydim çıkardım. zaten saçımı makyajımı falan da beğenmemiştim. gelinliğim de çok içime sinmemişti.. sürekli keşke diyorum ama geçti gitti. ama gelinliğimi çok sevseydim bidaha saç makyaj yaptırıp otururdum köşede:)aaaaaaaaaa iyi bişe ha düğünden önce olması
peki bende nasıl oldu bilio musun anlatım size
düğünde 1 1.5 ay filan geçti ama normalde 1 hafta sonra filan olur bu olay benimkinin arasına ramazan girdi bi de sıcakların geçmesi beklendi
şekerim grup grup misafir çağırdık herkese randevu verldi
gelin saçına topuzunu ya da işte ne istiyosa yaptırıyo makyajını filan yapıo gelinliğini giyiyo baş köşeye oturutuluo.sonra misafirlerin her biri gelirken elinde bi çeşit pastayla gelio.geline hizmet edilio pastalar çaylar filann:))oturuyo sohbet muhabbet :))bi hafta filan gelinlikle gezdim ben tadını baya çıkardım .düğünümde iki ayrı yerde olmustu zaten baya gelinliğimle haşır neşir oldum:))))
tamam cnm herdaim yardım ederim benim ki de yarı dısarda yarı gömük işte..
ivett.. sizi çok sevimli buluyorumvalla o güzel olur işte:))
demek muhabbetimize bittin ha:))))))
tamam cnm ii geceler öptmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?