Tüp Bebek Günlüğümüz !

inanmıyorummmmmmmm inanmıyorummmmm tamammı benim hayalim dediklerin hepsini sanki ben yazdım o kadar ki aynısı nı yaşadım ben de foto çok istiyorum ama buna uyacak koca yok..

ivett.. sizi çok sevimli buluyorum
saol şekerimmmmmmm

o bizdede var ama yapılmıyor artık canım..
valla o güzel olur işte:))
..
geçtiiiii artııııkkk koccana söyle o alsınnn
yaa canım biliyomusun benimde hep içimde eşimle fotoğraf çekilme kaldı bizim stüdyo fotoğrafı dışında koca düğünde hiç yanyana olduğumuz fotoğraf yokmuşsonradan bi baktım nasıl sasırdım ve üzüldüm anlatamam

benim düğünde var ama stüdyo albümüm çok kötü mal gibi durmuşuz hep...

inanmıyorummmmmmmm inanmıyorummmmm tamammı benim hayalim dediklerin hepsini sanki ben yazdım o kadar ki aynısı nı yaşadım ben de foto çok istiyorum ama buna uyacak koca yok..

saol şekerimmmmmmm

demek gelinlerin çoğunun içinde kalmış bi fotoğraf eksikliği var.. bizim zamanımızda bu kadar popüler değildi bi de böyle şeyler.. sonradan arttı profosyonel fotoğrafçı tutmalar falan.. illa evlenirken mi giyilcek biz de sonradan yaparız dimi:) gelinlik olmasa bile beyaz elbise alırsın sonra da giyersin:) ben onu da düşünmüştüm

evet canım var gercektende(
valla ben arada giyiyorum gelinliği foto olmasada oda ayrı bi güzel oluyo ilk günkü gibiii

Ne çok yazmışsınız gündüzde sorun vardı nette geldim geldim yazamadım
turkuaz buz koy canım benimde ameliyatla aldılar 20 lik dişi ama ben sürekli buz koydum çok ağrı duymadım
biraz gaddarım ben ağrı eşiğim çok yüksektir ki 1 saatten fazla sürdü kesip kesip çıkardılar dişi

Kotümü kiz kötüde lafmi berbat berbat ya adida neyse ogrenmiyim daha iyi

aynen canım fena bişi...
ben bir zamanlar rahim filmi çekilirken tanıştım kendisiylen...
sonra aşılama yapıldı 2 kez o zaman görüştük etti 3
ardından 3 kez opu oldum ama 4 kez takıldı etti 7 hatırladıklarım bunlar belki daha fazla

:18::18::18::18::18::18:kesip kesip çıkardılar ve bir saat sürdü demek:18::18::18::18:

evet canım var gercektende(
valla ben arada giyiyorum gelinliği foto olmasada oda ayrı bi güzel oluyo ilk günkü gibiii

eskiden bende giyerdim ama şimdi içine sıgarmıyım bilmiom..
Kotümü kiz kötüde lafmi berbat berbat ya adida neyse ogrenmiyim daha iyi
hiç hissetmedim hiç acıtmadı bugüne kadar desem inanırmısın???

buz kabı koyuyom cnm şu iğneleri alırken verdiklerini ...benimkini de ameliyatla aldılar...doktor bana dedi ki ağlıcagına beni tebrik et tek parca süper çıkardım dedi..çıkanı da gösterdi...tek parça çıkması ii oldu bazılarının içinde kalıomuş. aysegül kocan uyuyo mu?

yok şekerim küsmedim yoksa küsmemi gerektircek bişimi yaptın ben kaçırdımmıki söle hemen küseyim
hahaha aman ne bilim erik meselesine küstün sandım

bana bir ömür gibi geldi gülden...ama cidden kaç dakka sürdü bilmiom da öyle 5 dakka değildi epey çıkartmaya uğrastı bide ben arada nolur biraz duralım filan dedim 15 -20 dk sürdü sanki..
benim dişimi de bayan dişçi çekmeye çalışmıştı gücü yetmeyince erkek doktoru çağırdı o çekti. böyle anlatınca çok korkunç oluyo ama çektirmek lazım öndekileri itiyo. ön dişler birbirinin üstüne çıkıyo eğriliyo fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…