inanmıyorummmmmmmm inanmıyorummmmm tamammı benim hayalim dediklerin hepsini sanki ben yazdım o kadar ki aynısı nı yaşadım ben de foto çok istiyorum ama buna uyacak koca yok..aaa o ne güzel bi adetmiş öyle.. ben bikere giydim çıkardım. zaten saçımı makyajımı falan da beğenmemiştim. gelinliğim de çok içime sinmemişti.. sürekli keşke diyorum ama geçti gitti. ama gelinliğimi çok sevseydim bidaha saç makyaj yaptırıp otururdum köşede:)
aklımda şöyle bişey var, evlilik yıl dönümümüzde gelinlik kiralayıp fotoğraf çektirmeyi düşünüyorum çok içimde kaldı açık havada doğal pozlar vermek istiyorum
saol şekerimmmmmmmivett.. sizi çok sevimli buluyorum
o bizdede var ama yapılmıyor artık canım..aaaaaaaaaa iyi bişe ha düğünden önce olması
peki bende nasıl oldu bilio musun anlatım size
düğünde 1 1.5 ay filan geçti ama normalde 1 hafta sonra filan olur bu olay benimkinin arasına ramazan girdi bi de sıcakların geçmesi beklendi
şekerim grup grup misafir çağırdık herkese randevu verldi
gelin saçına topuzunu ya da işte ne istiyosa yaptırıyo makyajını filan yapıo gelinliğini giyiyo baş köşeye oturutuluo.sonra misafirlerin her biri gelirken elinde bi çeşit pastayla gelio.geline hizmet edilio pastalar çaylar filann:))oturuyo sohbet muhabbet :))bi hafta filan gelinlikle gezdim ben tadını baya çıkardım .düğünümde iki ayrı yerde olmustu zaten baya gelinliğimle haşır neşir oldum:))))
..
geçtiiiii artııııkkk koccana söyle o alsınnnvalla o güzel olur işte:))
..
yaa canım biliyomusun benimde hep içimde eşimle fotoğraf çekilme kaldı bizim stüdyo fotoğrafı dışında koca düğünde hiç yanyana olduğumuz fotoğraf yokmuşsonradan bi baktım nasıl sasırdım ve üzüldüm anlatamamaaa o ne güzel bi adetmiş öyle.. ben bikere giydim çıkardım. zaten saçımı makyajımı falan da beğenmemiştim. gelinliğim de çok içime sinmemişti.. sürekli keşke diyorum ama geçti gitti. ama gelinliğimi çok sevseydim bidaha saç makyaj yaptırıp otururdum köşede:)
aklımda şöyle bişey var, evlilik yıl dönümümüzde gelinlik kiralayıp fotoğraf çektirmeyi düşünüyorum çok içimde kaldı açık havada doğal pozlar vermek istiyorum
benim düğünde var ama stüdyo albümüm çok kötü mal gibi durmuşuz hep...o bizdede var ama yapılmıyor artık canım..
geçtiiiii artııııkkk koccana söyle o alsınnn
yaa canım biliyomusun benimde hep içimde eşimle fotoğraf çekilme kaldı bizim stüdyo fotoğrafı dışında koca düğünde hiç yanyana olduğumuz fotoğraf yokmuşsonradan bi baktım nasıl sasırdım ve üzüldüm anlatamam
kızlar napıosunuzzzz?
ben 20 lik dişimi çektirdim kesip aldılar gömüktü sonra diktilerr çok ağrıyooooooooooo boğ
Canim benim gecmis olsun dis agrisi cok zor bende cok cektim bilirim zonklar tabi ama ignenin etkisi gecince agrimaya baslar tatlim bence yatmadan bi ilac ic yoksa yatamazsin canim
evet yaaa çok üzüldüm. herkes kocasına sahip çıksın iyi baksın beslesin hasta olunca böööle üzülüoruz işte. bu da ders olsun
inanmıyorummmmmmmm inanmıyorummmmm tamammı benim hayalim dediklerin hepsini sanki ben yazdım o kadar ki aynısı nı yaşadım ben de foto çok istiyorum ama buna uyacak koca yok..
saol şekerimmmmmmm
demek gelinlerin çoğunun içinde kalmış bi fotoğraf eksikliği var.. bizim zamanımızda bu kadar popüler değildi bi de böyle şeyler.. sonradan arttı profosyonel fotoğrafçı tutmalar falan.. illa evlenirken mi giyilcek biz de sonradan yaparız dimi:) gelinlik olmasa bile beyaz elbise alırsın sonra da giyersin:) ben onu da düşünmüştümo bizdede var ama yapılmıyor artık canım..
geçtiiiii artııııkkk koccana söyle o alsınnn
yaa canım biliyomusun benimde hep içimde eşimle fotoğraf çekilme kaldı bizim stüdyo fotoğrafı dışında koca düğünde hiç yanyana olduğumuz fotoğraf yokmuşsonradan bi baktım nasıl sasırdım ve üzüldüm anlatamam
3.5 da iğne olmutum şimdi bi tane içsem mi çok ağrıyo 6.5 saat geçmiş üstünden.kızlar napıosunuzzzz?
ben 20 lik dişimi çektirdim kesip aldılar gömüktü sonra diktilerr çok ağrıyooooooooooo boğ
Canim benim gecmis olsun dis agrisi cok zor bende cok cektim bilirim zonklar tabi ama ignenin etkisi gecince agrimaya baslar tatlim bence yatmadan bi ilac ic yoksa yatamazsin canim
ayyy sen bana küsüp gittin diye aklım çıktı resmen:) nere gittiiiinnn üzüldüm beeenonlarda bize iyi baksınlar bi kere anaç korumacı tarafın ağır basmış belliki
evet canım var gercektendedemek gelinlerin çoğunun içinde kalmış bi fotoğraf eksikliği var.. bizim zamanımızda bu kadar popüler değildi bi de böyle şeyler.. sonradan arttı profosyonel fotoğrafçı tutmalar falan.. illa evlenirken mi giyilcek biz de sonradan yaparız dimi:) gelinlik olmasa bile beyaz elbise alırsın sonra da giyersin:) ben onu da düşünmüştüm
evet canım o dediğin alet speklum tam böylemi yazılıyo bilmiyorum ama o kötü bişi gerçekten..
ayyy sen bana küsüp gittin diye aklım çıktı resmen:) nere gittiiiinnn üzüldüm beeen
bana bir ömür gibi geldi gülden...ama cidden kaç dakka sürdü bilmiom da öyle 5 dakka değildi epey çıkartmaya uğrastı bide ben arada nolur biraz duralım filan dedim 15 -20 dk sürdü sanki..kaç dakka sürdü operasyon:18::18::18::18:
Kotümü kiz kötüde lafmi berbat berbat ya adida neyse ogrenmiyim daha iyi
Ne çok yazmışsınız gündüzde sorun vardı nette geldim geldim yazamadım
turkuaz buz koy canım benimde ameliyatla aldılar 20 lik dişi ama ben sürekli buz koydum çok ağrı duymadım
biraz gaddarım ben ağrı eşiğim çok yüksektir ki 1 saatten fazla sürdü kesip kesip çıkardılar dişi
bana bir ömür gibi geldi gülden...ama cidden kaç dakka sürdü bilmiom da öyle 5 dakka değildi epey çıkartmaya uğrastı bide ben arada nolur biraz duralım filan dedim 15 -20 dk sürdü sanki..
eskiden bende giyerdim ama şimdi içine sıgarmıyım bilmiom..evet canım var gercektende(
valla ben arada giyiyorum gelinliği foto olmasada oda ayrı bi güzel oluyo ilk günkü gibiii
hiç hissetmedim hiç acıtmadı bugüne kadar desem inanırmısın???Kotümü kiz kötüde lafmi berbat berbat ya adida neyse ogrenmiyim daha iyi
buz kabı koyuyom cnm şu iğneleri alırken verdiklerini ...benimkini de ameliyatla aldılar...doktor bana dedi ki ağlıcagına beni tebrik et tek parca süper çıkardım dedi..çıkanı da gösterdi...tek parça çıkması ii oldu bazılarının içinde kalıomuş. aysegül kocan uyuyo mu?Ne çok yazmışsınız gündüzde sorun vardı nette geldim geldim yazamadım
turkuaz buz koy canım benimde ameliyatla aldılar 20 lik dişi ama ben sürekli buz koydum çok ağrı duymadım
biraz gaddarım ben ağrı eşiğim çok yüksektir ki 1 saatten fazla sürdü kesip kesip çıkardılar dişi
yok şekerim küsmedim yoksa küsmemi gerektircek bişimi yaptın ben kaçırdımmıki söle hemen küseyim
benim dişimi de bayan dişçi çekmeye çalışmıştı gücü yetmeyince erkek doktoru çağırdı o çekti. böyle anlatınca çok korkunç oluyo ama çektirmek lazım öndekileri itiyo. ön dişler birbirinin üstüne çıkıyo eğriliyo flnbana bir ömür gibi geldi gülden...ama cidden kaç dakka sürdü bilmiom da öyle 5 dakka değildi epey çıkartmaya uğrastı bide ben arada nolur biraz duralım filan dedim 15 -20 dk sürdü sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?