benimkinin arkası iplilerden kumaş kısmıda baya geniş rahat rahat sığıyorum yoksa öyle olmasa ben iki senede 10 kilo aldım sığabilirmiyim hiç:)))))eskiden bende giyerdim ama şimdi içine sıgarmıyım bilmiom..
güldenim ne yalan söyleyim Allah çok gerek etmedikçe bi daha çektirmem gerçekten çok zorlandım belki de 20 dk dan uzun sürdü.eğer ağrısı filan yoksa dursun be tatlım..
Kızlar ben artık yavaştan kaçıyorum malum sabah erkenden yollara düşüyorum yeğenlerimin yanına gidiyorum kırklareline...
Hepinizi çooooook seviyorum bu hafta yoğun ve çok güzeldi birlik olmak beraber hareket ettiğimizi görmek kenetlenmek çok anlamlıydı...
Hayatımın tam ortasındaki derdi sizin gibi harika kadınlarla paylaştığım için çok şanslıyım...
Bu arada sadece bir haftalığına yokum ara ara gelcem zaten topike neden böle uzun uzun veda eder gibi yazdım bilmiyorum
hıı yok benim ki fermuarlı:)daha güzel sırt dekolteli olmustur...bide tatlım benim ki balık modeliydi poponun altından kabarıyo sırtı iple hallettik desek popoyu nasıl sıgdırıcam:))))popo aldı başını gitti:))))))benimkinin arkası iplilerden kumaş kısmıda baya geniş rahat rahat sığıyorum yoksa öyle olmasa ben iki senede 10 kilo aldım sığabilirmiyim hiç:)))))
ayyyy yarın gidiyo musun güle güle git güle güle gel canım (((((((( ablanlara selamlar:))))))))))))))) öp paşaları yerime i eğlencelerrrKızlar ben artık yavaştan kaçıyorum malum sabah erkenden yollara düşüyorum yeğenlerimin yanına gidiyorum kırklareline...
Hepinizi çooooook seviyorum bu hafta yoğun ve çok güzeldi birlik olmak beraber hareket ettiğimizi görmek kenetlenmek çok anlamlıydı...
Hayatımın tam ortasındaki derdi sizin gibi harika kadınlarla paylaştığım için çok şanslıyım...
Bu arada sadece bir haftalığına yokum ara ara gelcem zaten topike neden böle uzun uzun veda eder gibi yazdım bilmiyorum
Toxoplazmoz -rubella -cmv -faktör 5 -leiden mutasyonu -kanama zamanı -aptt -ptzeskiden bende giyerdim ama şimdi içine sıgarmıyım bilmiom..
hiç hissetmedim hiç acıtmadı bugüne kadar desem inanırmısın???
buz kabı koyuyom cnm şu iğneleri alırken verdiklerini ...benimkini de ameliyatla aldılar...doktor bana dedi ki ağlıcagına beni tebrik et tek parca süper çıkardım dedi..çıkanı da gösterdi...tek parça çıkması ii oldu bazılarının içinde kalıomuş. aysegül kocan uyuyo mu?
aynen canım o modellerde sığmaz popo sonradan:))hıı yok benim ki fermuarlı:)daha güzel sırt dekolteli olmustur...bide tatlım benim ki balık modeliydi poponun altından kabarıyo sırtı iple hallettik desek popoyu nasıl sıgdırıcam:))))popo aldı başını gitti:))))))
ayyyy yarın gidiyo musun güle güle git güle güle gel canım (((((((( ablanlara selamlar:))))))))))))))) öp paşaları yerime i eğlencelerrr
İyi yolculuklar canım paşalarını öp bizim içinKızlar ben artık yavaştan kaçıyorum malum sabah erkenden yollara düşüyorum yeğenlerimin yanına gidiyorum kırklareline...
bunlar ne yavru ?tahliller mi?aralarına virgül koy hele cnm anlamadımToxoplazmoz rubella cmv faktör 5 leiden mutasyonu kanama zamanı aptt ptz
bak tocam elleriyle yazdı kaydet
çok amaçlıymış o:)))))aynen canım o modellerde sığmaz popo sonradan:))
benim kabarıktı rahat giriyorum içine bi 10 kilo daha alana kadar girerim herhaldeee
evet canımmmbunlar ne yavru ?tahliller mi?aralarına virgül koy hele cnm anlamadım
çok amaçlıymış o:)))))
Düzelttim canım bak istersenbunlar ne yavru ?tahliller mi?aralarına virgül koy hele cnm anlamadım
çok amaçlıymış o:)))))
Alaymışsın kuzum çok olmuş iğnen apranax vermişti bana iyi geldi sen çok uzatmışsın canım arasını keşke daha önce alsaydınayşegül balım kaymağım
herifine sorsan desen ki
arkadaşım saat 15.30 da bir adet dikloron vurulmuş bi adet ağrı kesici içebilir mi?
hadi canım sana zahmet soruversen kuzum:))))
hayırlı yolculuklar canım..sahip çık topikine bizi yalnız bırakma:):)Kızlar ben artık yavaştan kaçıyorum malum sabah erkenden yollara düşüyorum yeğenlerimin yanına gidiyorum kırklareline...
hıh tamam canım yazdım çok saol eşinin ellerine sağlık..şimdi ben gidince dicem ki hastaneye doktorum bu tahlilleri yapmamı söyledi pahalı diye burda yaptırıyorum diyiim mi??Düzelttim canım bak istersen
ayyyyyyyyyyyyyyyy tühhhh bilseydim içmezmiydimmmmm çok fenayım hemen ilaç içicem...Alaymışsın kuzum çok olmuş iğnen apranax vermişti bana iyi geldi sen çok uzatmışsın canım arasını keşke daha önce alsaydın
aynen canım fena bişi...
ben bir zamanlar rahim filmi çekilirken tanıştım kendisiylen...
sonra aşılama yapıldı 2 kez o zaman görüştük etti 3
ardından 3 kez opu oldum ama 4 kez takıldı etti 7 hatırladıklarım bunlar belki daha fazla
Canim ya sadece bahtsiz bedevimiyimaranizda turquoisse ninde cani yanmiyomus ne 7 si ne 10 uere gidiyonn biz napcaz sensiz gule gule git canim bizim yerimizede eglen olurmu tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?