Canım öyle de zaten Üniversite hastanesinde falan yaptır biz 2 sene kadar önce 1000 tl den fazla verdik özelehıh tamam canım yazdım çok saol eşinin ellerine sağlık..şimdi ben gidince dicem ki hastaneye doktorum bu tahlilleri yapmamı söyledi pahalı diye burda yaptırıyorum diyiim mi??
ayyyyyyyyyyyyyyyy tühhhh bilseydim içmezmiydimmmmm çok fenayım hemen ilaç içicem...
valla hiç acımadı tusemim bişiler sokuyolar evet içine hissediyom ama ağrımıyo yani.aynen canım fena bişi...
ben bir zamanlar rahim filmi çekilirken tanıştım kendisiylen...
sonra aşılama yapıldı 2 kez o zaman görüştük etti 3
ardından 3 kez opu oldum ama 4 kez takıldı etti 7 hatırladıklarım bunlar belki daha fazla
Canim ya sadece bahtsiz bedevimiyimaranizda turquoisse ninde cani yanmiyomus ne 7 si ne 10 uere gidiyonn biz napcaz sensiz gule gule git canim bizim yerimizede eglen olurmu tatlim
yokk zaten üniversite hastanesine gidicem eurpfertil oaraya git bedava yapıolar dedi genetik testi.ben eksta bunları mı isticem yanında yoksa bunların içinde genetik de var mı?Canım öyle de zaten Üniversite hastanesinde falan yaptır biz 2 sene kadar önce 1000 tl den fazla verdik özele
belki oradaki doktorda bişiiler ekler tahlillerine iç canım hemen ilacını yoksa daha da ağrır dişin
sattın bizi haa....kızlar iyi geceler ben tv karşısında uzanıcam. kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
aaaaaa geçmiş olsun cnm ...iğne yeri öyle oluyo cetrotide de geçer az sonra..Kizlar iyi aksamlar birden kayboldum sindide zor geldimigne sanirim allerji yapti bana cetrodite gobegim sisti igneyeri kocaman olduu kasindi yandi halan gecmedi bi ustune afedersiniz istifrabettim tam kabus gibi bi aksamdi
Kizlar iyi aksamlar birden kayboldum sindide zor geldimigne sanirim allerji yapti bana cetrodite gobegim sisti igneyeri kocaman olduu kasindi yandi halan gecmedi bi ustune afedersiniz istifrabettim tam kabus gibi bi aksamdi
Kizlar iyi aksamlar birden kayboldum sindide zor geldimigne sanirim allerji yapti bana cetrodite gobegim sisti igneyeri kocaman olduu kasindi yandi halan gecmedi bi ustune afedersiniz istifrabettim tam kabus gibi bi aksamdi
valla hiç acımadı tusemim bişiler sokuyolar evet içine hissediyom ama ağrımıyo yani.
yokk zaten üniversite hastanesine gidicem eurpfertil oaraya git bedava yapıolar dedi genetik testi.ben eksta bunları mı isticem yanında yoksa bunların içinde genetik de var mı?
sattın bizi haa....
aaaaaa geçmiş olsun cnm ...iğne yeri öyle oluyo cetrotide de geçer az sonra..
Canim keske bi drunu arasaydin ne oldugunu söyleseydin bi ama takma canim kotu bisey olmaz yan etki yapti heralde
canım iğne yerine soğuk bişeyler yada kolonyalı pamuk yapıp koyabilirsin.. istifra etmenin iğneden kaynaklanacağını zannetmem canımama yinede geçmiş olsun canım
Canlarim tesekkur ederim sanirim daha sakinim ve iyiyim istifra neden oldu bilmiyorum denk geldi sanirim ama iyiyimm cansiniz yaa allah razi olsun sizdennn
Canım gen testide var olmadı sorarsın Dr a sinir oldum claxenmi yaparken şişirdi göbeğimi sanki dart oynuyo adam 1 metre öteden yaptı şişti tatlım mehtapla konuştun mu Dr a gidicektivalla hiç acımadı tusemim bişiler sokuyolar evet içine hissediyom ama ağrımıyo yani.
yokk zaten üniversite hastanesine gidicem eurpfertil oaraya git bedava yapıolar dedi genetik testi.ben eksta bunları mı isticem yanında yoksa bunların içinde genetik de var mı?
sattın bizi haa....
aaaaaa geçmiş olsun cnm ...iğne yeri öyle oluyo cetrotide de geçer az sonra..
Bende merak ettim onu ne dedi ki doktor acaba ela ya gidicekti o net yoksa orda giremeye bilirmehtabı bekliom kız bugun beni aradı moralı bozuktu dişçide sıram geldi kapadım sonrada ağzımdan dolayı konusamadım arayamadım ama hep aklımdaydı..
Eurofertoldemi tedavi oluyosun canim
istifra denk gelmştir cetrotide yle alaksı yok bence cnm..sende de razı olsunnn..Canlarim tesekkur ederim sanirim daha sakinim ve iyiyim istifra neden oldu bilmiyorum denk geldi sanirim ama iyiyimm cansiniz yaa allah razi olsun sizdennn
o değil ben cnm..Eurofertoldemi tedavi oluyosun canim
kız canı çok sıkkındıCanım gen testide var olmadı sorarsın Dr a sinir oldum claxenmi yaparken şişirdi göbeğimi sanki dart oynuyo adam 1 metre öteden yaptı şişti tatlım mehtapla konuştun mu Dr a gidicekti
doktor tüp olayını artık bitirin demiş başka şeylere bakın demiş havuz sistemini de önermemiş tüpe %5 şans veriolarmış.devam edemedi o kadar konustuk..
Bende merak ettim onu ne dedi ki doktor acaba ela ya gidicekti o net yoksa orda giremeye bilir
Hayir tatlim istanbul. Cerrahi hastanesindeyim ben
istifra denk gelmştir cetrotide yle alaksı yok bence cnm..sende de razı olsunnn..
o değil ben cnm..
deme ya ay kahrolmuştur kız şimdi çok üzüldüm yakız canı çok sıkkındı
doktor tüp olayını artık bitirin demiş başka şeylere bakın demiş havuz sistemini de önermemiş tüpe %5 şans veriolarmış.devam edemedi o kadar konustuk..
edelim şekerim hoşgeldim ..niye kurtardın kız adam bi daha seni nerden bulcak hamişş kalcan ya..adamın elinden zor kurtuldum ayol..
şu pc gitmese de azıcık muhabbet ediversek yaaaa...
sesi üzgün geeliodu cnm dicem başka doktora da gitsinler..yarın arayım öğrenim sana da söylerim ..istifra denk gelmştir cetrotide yle alaksı yok bence cnm..sende de razı olsunnn..
o değil ben cnm..
deme ya ay kahrolmuştur kız şimdi çok üzüldüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?