Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım öyle de zaten Üniversite hastanesinde falan yaptır biz 2 sene kadar önce 1000 tl den fazla verdik özele
belki oradaki doktorda bişiiler ekler tahlillerine iç canım hemen ilacını yoksa daha da ağrır dişin

Kizlar iyi aksamlar birden kayboldum sindide zor geldim igne sanirim allerji yapti bana cetrodite gobegim sisti igneyeri kocaman olduu kasindi yandi halan gecmedi bi ustune afedersiniz istifrabettim tam kabus gibi bi aksamdi

Kizlar iyi aksamlar birden kayboldum sindide zor geldim igne sanirim allerji yapti bana cetrodite gobegim sisti igneyeri kocaman olduu kasindi yandi halan gecmedi bi ustune afedersiniz istifrabettim tam kabus gibi bi aksamdi

Canim keske bi drunu arasaydin ne oldugunu söyleseydin bi ama takma canim kotu bisey olmaz yan etki yapti heralde

canım iğne yerine soğuk bişeyler yada kolonyalı pamuk yapıp koyabilirsin.. istifra etmenin iğneden kaynaklanacağını zannetmem canımama yinede geçmiş olsun canım

mehtabı bekliom kız bugun beni aradı moralı bozuktu dişçide sıram geldi kapadım sonrada ağzımdan dolayı konusamadım arayamadım ama hep aklımdaydı..

kızlar ben çıkıyorum mesaim bitmek üzere...
kendinize çoookkk ii bakın ben uzunca bi süre yokum...
evdede net yok inşalah nasip olursa dükkandan girmeye çalışırım...
hepiniz kendinize çok ii bakın Allah a emanet olun öpüyorum hepinizisağlıcakla kalın inşalah:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…