Telefondan takip zor oluyo ki. Eurofertilde anacim :))) karistiimmm
tamam canım gitsinler ya seval de okudum tek yumurtayla hamiş vardı hemde 18. denemesindesesi üzgün geeliodu cnm dicem başka doktora da gitsinler..yarın arayım öğrenim sana da söylerim ..
inşallah olur ama moralde önemli kalmadı ki kızda
Merhaba eurofertildemi tedavi görüyosun cnm tüp bebek icin fiyat araştırıyorum gerci seneye deneyecem merak ettim yazarmısın cnm
edelim şekerim hoşgeldim ..niye kurtardın kız adam bi daha seni nerden bulcak hamişş kalcan ya..
6000 tl canim ilaclarda var icinde
gidiyom gelemicem dedim kimse bişey yazmadı banaa
küztüm sizeeee
istifra denk gelmştir cetrotide yle alaksı yok bence cnm..sende de razı olsunnn..
o değil ben cnm..
kız canı çok sıkkındı
doktor tüp olayını artık bitirin demiş başka şeylere bakın demiş havuz sistemini de önermemiş tüpe %5 şans veriolarmış.devam edemedi o kadar konustuk..
Canim havuz ne turquoissem ben bilmiyorum yaama cok uzuldum gercekten neyi varki neden tup bebegi birak demis yaaa her drun dedigide dogru olmuyoki yaaa
kuzumm hemen çıkmam lazımdıda ondan öyle dediiimmm beni sevmeyen ölsün dimi amaaaasabırsıııızzzz az beklesen yazıcaz herlade..
zaten pc ile sorunum var
özlüyces tabisi kuzum..döndüğünde inşallah anne olarak karşılarım senni
tamam cnm ii gecelerrrrrrr öptümmmmmmmmmmmkızlar ben çıkıyorum mesaim bitmek üzere...
kendinize çoookkk ii bakın ben uzunca bi süre yokum...
evdede net yok inşalah nasip olursa dükkandan girmeye çalışırım...
hepiniz kendinize çok ii bakın Allah a emanet olun öpüyorum hepinizisağlıcakla kalın inşalah:80:
kuzumm hemen çıkmam lazımdıda ondan öyle dediiimmm beni sevmeyen ölsün dimi amaaaa
bu arada sana nasıl nasıl ulaşıp okuyup okumadığımı haber vercem canım..
inşallah anne olarak hemde ikiz annesi olarak karşılarsın kuzumm
kizlar burda hafif bi deprem oldu korktum esimin yanina yataga girdim.patt diye ciktim sanmayin diye yazim dedim.zaten disim.de zonkluyo yatmaya calisicam tusemim.havuzu da yarin anlatirim sana.
ay kuzum geçmiş olsun yat uyu dinlen bende şeker araştırmasındayım iyi gecelerkizlar burda hafif bi deprem oldu korktum esimin yanina yataga girdim.patt diye ciktim sanmayin diye yazim dedim.zaten disim.de zonkluyo yatmaya calisicam tusemim.havuzu da yarin anlatirim sana.
küztüm sizeeee
kizlar burda hafif bi deprem oldu korktum esimin yanina yataga girdim.patt diye ciktim sanmayin diye yazim dedim.zaten disim.de zonkluyo yatmaya calisicam tusemim.havuzu da yarin anlatirim sana.
tamam canım gitsinler ya seval de okudum tek yumurtayla hamiş vardı hemde 18. denemesinde
inşallah olur ama moralde önemli kalmadı ki kızda
Hiiiii gecmis olsun kuzum.. iyi geceler...
iyi geceler kizlar bu agriyla basil uyuyabiliceksemay kuzum geçmiş olsun yat uyu dinlen bende şeker araştırmasındayım iyi geceler
aysegul anca sen ikna edwbilirsin mehtabi.
küztüm sizeeee
canım ikna ediyim de kaç kere dedim olmaz dedi annesinin dediği doktora gidicekmişiyi geceler kizlar bu agriyla basil uyuyabiliceksem
aysegul anca sen ikna edwbilirsin mehtabi.
bence önce bi ona gitsin sonra seval e yönlendiririz şuan ısrar etmenin anlamı yok çünkü çok kırgındır üzgündür
Kızlar ben artık yavaştan kaçıyorum malum sabah erkenden yollara düşüyorum yeğenlerimin yanına gidiyorum kırklareline...
Hepinizi çooooook seviyorum bu hafta yoğun ve çok güzeldi birlik olmak beraber hareket ettiğimizi görmek kenetlenmek çok anlamlıydı...
Hayatımın tam ortasındaki derdi sizin gibi harika kadınlarla paylaştığım için çok şanslıyım...
Bu arada sadece bir haftalığına yokum ara ara gelcem zaten topike neden böle uzun uzun veda eder gibi yazdım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?