Canim gecmis olsun tabi kocisinin emin kollarina sigindin yatican simdi iyi gecelerrrr canim ama havuzu unutma yarinn bide mehtabima nolduu onuda cok merak eorum:26:dkizlar burda hafif bi deprem oldu korktum esimin yanina yataga girdim.patt diye ciktim sanmayin diye yazim dedim.zaten disim.de zonkluyo yatmaya calisicam tusemim.havuzu da yarin anlatirim sana.
canım onda rezerv azlığı vardı doktoru daha tüp deneme demiş sanırsam 2 yada 3 tedavisi ertelendi toplanan yumurtaları döllenemediğin içinCanim gecmis olsun tabi kocisinin emin kollarina sigindin yatican simdi iyi gecelerrrr canim ama havuzu unutma yarinn bide mehtabima nolduu onuda cok merak eorum:26:d
canım onda rezerv azlığı vardı doktoru daha tüp deneme demiş sanırsam 2 yada 3 tedavisi ertelendi toplanan yumurtaları döllenemediğin için
tatlım allah tan umut kesilmez ben ne umutsuz vakalar gördüm rabbim ol desin hepimizeAnladim canim ya cok uzuldum gercekten
Canım gen testide var olmadı sorarsın Dr a sinir oldum claxenmi yaparken şişirdi göbeğimi sanki dart oynuyo adam 1 metre öteden yaptı şişti tatlım mehtapla konuştun mu Dr a gidicekti
Ay canim ya oldum gulmekten esimde ne oldu diyor
ya sinir oldum ilk kez şişti yatıyo paşam yatarken iğne yapmaya çalışıyo olacak işmiAy canim ya oldum gulmekten esimde ne oldu diyor
kız görümcek mi olsun sen hayırlı olsunnnn.. Allah kötü görümcelere benzetmesin arkadaş gibi geçinin inşallahh
bence al o ağrı çekilir mi yafrum baya olmuş. önce çorba gibi bişy iç aç karnına alma. rakı bas dicem caiz deil
ahahaharesmen ellediler beni.. kocama anlattım beni bu halimle kabul edicek madurum çünkü haha
ayy öle deme dün aradım aradım açmadı aklıma kötü şeyler geldi hemen kalkıp gittik kapıyı bi açtı ki perişan olmuşş.. nasıl öksürüyo uyuyakalmış telefonu duymamış.. hemen tavuk haşladık bol limonla suyunu içirdik.. annem gömleklerini ütüledi 20 tane filan vardı heralde. ev temizdi haftasonundan temizlemiştik ama yalnız başına orda öle çaresiz görünce nasıl içim acıdı( çok seviyorum kalibaaysa
turquoisseyle muhabbetinize bittim yalnız
gunaydin cnmTopigiii actiimmmmm.... camlari acyim havalandirdim guzelceeee
Gunaydinlaaaarr.. hastaneden hepinize sevgiler. ..
Yumos gunumuz bu gün. . Öptüm cok hepinizi
Kapat. Caanim. Pencereleri baya sogumus topigimiz gunaydinm buarada kizlar turquoissem tatlim uyuyamadinmi gecmis oldin yekrar ua onun agrisi sanirim bugunde surer buz koy kahvaltini yap bi ilac daha ic istersen igunaydin cnm
ben de kapatim artik pencereleri iceri sogumasin.
hadi bakalim guzel haberlerle gel ins.
kizlarrrrr
ben ne gunah isledim de bi disimi cektirdim cokkkk agriyo gece bi damla uyuyamadim.basim boynum heryerim agriyoo off offf
Teşekkür ederim cnm transferin oldumu merkezden memnunmusun
Topigiii actiimmmmm.... camlari acyim havalandirdim guzelceeee
Topigiii actiimmmmm.... camlari acyim havalandirdim guzelceeee
Gunaydin canisim.. uyi yapmissin pencerwlwei acik unuttum yumileri gormeye gitrim..masallah iyilergunaydin cnm
ben de kapatim artik pencereleri iceri sogumasin.
hadi bakalim guzel haberlerle gel ins.
kizlarrrrr
ben ne gunah isledim de bi disimi cektirdim cokkkk agriyo gece bi damla uyuyamadim.basim boynum heryerim agriyoo off offf
Günaydın kraliçelerrrr
anam bugün yumoşalrın mı toplanıyo seninnn ayy hadi hayırlısı olsun tatlım yaa. bende şimdi dr geldim büyümüş benim yumişş bi tanesi 19,5 mm olmuş pazartesiye kadar devam dedi dr çarşamba alırım yumoşları dedi :) bakalım sanırım iki tane yada 3 tane zor çıkcak benden yumoş büyütemedim çok onları
Günaydın kraliçelerrrr
anam bugün yumoşalrın mı toplanıyo seninnn ayy hadi hayırlısı olsun tatlım yaa. bende şimdi dr geldim büyümüş benim yumişş bi tanesi 19,5 mm olmuş pazartesiye kadar devam dedi dr çarşamba alırım yumoşları dedi :) bakalım sanırım iki tane yada 3 tane zor çıkcak benden yumoş büyütemedim çok onları
Gunaydin canisim.. uyi yapmissin pencerwlwei acik unuttum yumileri gormeye gitrim..masallah iyiler
Yok kiiiz dur sakin ol. . Yumileri gösterdik geldik. Buyuyorlar 2 adet biri 10 diger 11 mm.
Uctane de minnak var amaa doktor minnaklar buyumez didi:26:
Iki ile yola devam..
Günaydın deryacım sıkma canını 2 olsun kaliteli olsun hepimiz tek yumurtadan olduk canım doktorum hep bunu söyledi banaGunaydin canisim.. uyi yapmissin pencerwlwei acik unuttum yumileri gormeye gitrim..masallah iyiler
Yok kiiiz dur sakin ol. . Yumileri gösterdik geldik. Buyuyorlar 2 adet biri 10 diger 11 mm.
Uctane de minnak var amaa doktor minnaklar buyumez didi:26:
Iki ile yola devam..
Günaydın deryacım sıkma canını 2 olsun kaliteli olsun hepimiz tek yumurtadan olduk canım doktorum hep bunu söyledi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?