Tüp Bebek Günlüğümüz !

kizlar burda hafif bi deprem oldu korktum esimin yanina yataga girdim.patt diye ciktim sanmayin diye yazim dedim.zaten disim.de zonkluyo yatmaya calisicam tusemim.havuzu da yarin anlatirim sana.
Canim gecmis olsun tabi kocisinin emin kollarina sigindin yatican simdi iyi gecelerrrr canim ama havuzu unutma yarinn bide mehtabima nolduu onuda cok merak eorum:26:d

Canim gecmis olsun tabi kocisinin emin kollarina sigindin yatican simdi iyi gecelerrrr canim ama havuzu unutma yarinn bide mehtabima nolduu onuda cok merak eorum:26:d
canım onda rezerv azlığı vardı doktoru daha tüp deneme demiş sanırsam 2 yada 3 tedavisi ertelendi toplanan yumurtaları döllenemediğin için

sormalıyım canım çok merakım cezbetti neden ayrı kalıyonuz ???
tamam gebesin ve anlaıdğüım kadariylada evler yakın birbirinee
ayy kendime gülüyorum bu kadar mesacdan nasıl daldım sana
yok geçende annenlere darılmıştın onlarıda okuudm sonrada barıştınız

Topigiii actiimmmmm.... camlari acyim havalandirdim guzelceeee
Gunaydinlaaaarr.. hastaneden hepinize sevgiler. ..
Yumos gunumuz bu gün. . Öptüm cok hepinizi

gunaydin cnm
ben de kapatim artik pencereleri iceri sogumasin.
hadi bakalim guzel haberlerle gel ins.
kizlarrrrr
ben ne gunah isledim de bi disimi cektirdim cokkkk agriyo gece bi damla uyuyamadim.basim boynum heryerim agriyoo off offf

Son düzenleme:
gunaydin cnm
kizlarrrrr
ben ne gunah isledim de bi disimi cektirdim cokkkk agriyo gece bi damla uyuyamadim.basim boynum heryerim agriyoo off offf
Kapat. Caanim. Pencereleri baya sogumus topigimiz gunaydinm buarada kizlar turquoissem tatlim uyuyamadinmi gecmis oldin yekrar ua onun agrisi sanirim bugunde surer buz koy kahvaltini yap bi ilac daha ic istersen i17:

Günaydın kraliçelerrrr

anam bugün yumoşalrın mı toplanıyo seninnn ayy hadi hayırlısı olsun tatlım yaa. bende şimdi dr geldim büyümüş benim yumişş bi tanesi 19,5 mm olmuş pazartesiye kadar devam dedi dr çarşamba alırım yumoşları dedi :) bakalım sanırım iki tane yada 3 tane zor çıkcak benden yumoş büyütemedim çok onları

Gunaydin canim topigimixi temiz havayla doldirmudsin tesekkurler eee. Caliskan hatunun hali baska tabi tatlim yumislerinle hayrli haberlerle bekliyoruz seni

gunaydin cnm
kizlarrrrr
Gunaydin canisim.. uyi yapmissin pencerwlwei acik unuttum yumileri gormeye gitrim..masallah iyiler

Yok kiiiz dur sakin ol. . Yumileri gösterdik geldik. Buyuyorlar 2 adet biri 10 diger 11 mm.
Uctane de minnak var amaa doktor minnaklar buyumez didi:26:
Iki ile yola devam..

tatlim drun sana en buyukleri soyluyo sende 2 yada 3 var zavnnrdiyosun adlinda oyle degil canim dr sadece en buyukleri soyluyo bir suruse kucuk orta var merak etme bende senin gibi uzulmustum ama 15. Yumi alindi ama alinanin sayisi onemli degilki tatlim onemli olan 1 kslite olup dolleeleri hic takma kafana onu canim bide incir yesenee bol bol ben cok yemistim dr aferin demisti

Deryam yaa niye buyumesinki minnaklarda buyur okadar igne ilac yiyoz buyur onlarda sen bakma dra hepsi birden buyumuyoki zaten onlatda yavad buyur

Günaydınlar

kan verdim geldim sonucum öğleden sonra çıkıcak ,hayırlısıyla pozitif bir sonuç alırım inşallah ,dua edin benim için kızlar .

günaydınnn kızlarr nasılsınz bakim 150 tefirciyeyi okudum ikramayamı yapıyodu deryamı orda :44: karıştı kafam sorun diiil onada okurum 150 deryacım akşm bende duama başlicam onu okuyup başlarım hadi bismillah inş kabul olur da bebiş olur rabbimn izniyle kızlar bişiler örmek istiyor canım iş yapmaya aşeriyom yanlız olunca

Günaydın deryacım sıkma canını 2 olsun kaliteli olsun hepimiz tek yumurtadan olduk canım doktorum hep bunu söyledi bana

Günaydın deryacım sıkma canını 2 olsun kaliteli olsun hepimiz tek yumurtadan olduk canım doktorum hep bunu söyledi bana

günaydın monss cum maşallh kız 25 inci haftan hadi hayırlı olsun çoğu gitti azı kaldı ben tuaf bi ruya gördüm hayırlısı olsun inş bi evdeyim bi odaya girdim odada duruyorum napıyom bilmiyorum sonra çıkıyorum bakıyorum kapılar kapalı hep etrfımda korkuyorum bitanesine koşup açıyorum orda uyandım :44: ne olaki bu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…