Tüp Bebek Günlüğümüz !

Sağol canım bende kötü rüya gördüm kalktım yatıcam gene Hayır olsun canım baksaydın rüya tabirlerine

Sağol canım bende kötü rüya gördüm kalktım yatıcam gene Hayır olsun canım baksaydın rüya tabirlerine

reca edrim cnım hayırlısı olsun rabbimden yuk kız bakmicam duama başlıcam ya bugun belkide sorunlarımdan sıkıntılarımdan kurtulurm allhın iznyle daha kimse kakmamış bnde evimi temzleyim bari sende uyu canım iyi uykular

Günaydınlar

kan verdim geldim sonucum öğleden sonra çıkıcak ,hayırlısıyla pozitif bir sonuç alırım inşallah ,dua edin benim için kızlar .
Insallah pozitif olur sonucun canim
Gunun ilk pozitifi senden gelir insallah..

Allah razı olsun canim. Benim icindi tefricoye. .
Bebis olarak geri donsun sana insallah cifter cifter..

Insallah pozitif olur sonucun canim
Gunun ilk pozitifi senden gelir insallah..

Allah razı olsun canim. Benim icindi tefricoye. .
Bebis olarak geri donsun sana insallah cifter cifter..

amin canım inş hepimze saglıklı sıhatli bebişler olarak gelir rabbim o yumişlerine can kan olsunda göbüşüne bebiş olsun

günaydıın derya sultaaann Gülden sultanın yokluğunda erkenden kalkmışsınn topiği havalandırmışsın ellerine sağlık ....şekerimm benim de 4-5 tane yumim vardı ilk kontrollerde güzel güzel büyüdüğü görünen...sonra 10 toplandı ama döllenip devam eden o ilk başta gördüğümüz 4 tane kaldı....hatta en sona gene 2 tane 1. kalite dediklerini transfer etti daktır...10 yumi de olsa biizi anne yapacak olan bir bilemedin 2 tanesi nasılsa..inşaallah senin 2 pırlantan evlat olacak sana içimizden hep öyle geöiyor inşaallah gerçek olur..
Günaydınlar

kan verdim geldim sonucum öğleden sonra çıkıcak ,hayırlısıyla pozitif bir sonuç alırım inşallah ,dua edin benim için kızlar .
hoşgeldin canım inşaalah pozitif haberini alırız bugün günümüz güzel başlar...
Allah kabul etsinn yokhe bacımm..derya maa bebiş olarak dönsün inşaalah okuduğun dular bitanem...
Rüyan hayırlara çıksın canım....inşaallah kapalı kapıların açılacak..korkularından kurtulacaksın Rabbim hayırlı bir kapı açacak ve o tedavinde bebğin kucağına gelecek.....ben içimden öyle yordumm..genelde ruyalarım yorduğum giib çıkar inşaallah bu sefer kesin çıkar canımm...

ben hep..kv min bana arkamdan ettiği oyunları rüyamda görüp anlatmıştım kocama...adam benden bişey saklayamaz oldu...ağzı açık senden korkulur dedi durdu...N e hikmetse Rabbim uyarıyor gösteriyor....İnşallah sevdiği kuluyumdur....rüyada göstermediğini de malum edip söyletiveriyor bana....aptala malum olur kısmıyla yormak istemiyorum ama olabilir dee yanii

yaa bende heycan yaptım sabah bende gittim yumoşları gösterttim eheheh sabah sabah kurcaladı yine dr bi sağa bi sola gıdıklanıyom ayol neyse sola bakmadı bile sağda bi tane heh bomba dedi 19,5 ile 20 mm arası olmuş yukrdan geliyolar büyürler dedi 13mm en küçüğü onlarıda büyütelim dedi çarşamba alırım seni opu için dedi :18::18::18: bakalım ben uyurken netcekler bana.. Çok canınız yanıyomuu yaa çok merak ediyorum :26::26:

canım haklısın incir yicemde unuttum almayı kociş bugün evde ona söylicem alcak bana. teşekkür ederim hatırlattığın için :116::116::116:

Deryam yaa niye buyumesinki minnaklarda buyur okadar igne ilac yiyoz buyur onlarda sen bakma dra hepsi birden buyumuyoki zaten onlatda yavad buyur

canım günaydınn bende esimin yaptıklarını görürdüm rüyamda söylerdim oda seninki gibi korkardı ama fazla takmadığımdanmı tüpe yoğunlastıgımdanmı artık görmüyorum bencede o kısmı söyleme 6 hissim kuvvetli diyelimm

Günaydınlar

canım inşallah pozitifi görürsün tatlım rabbim herkese nasib etsin bu duyguyu bizleride ayırmasın içinde canım sıkma canını allahın izniyle görürsün sonucu bizede yazmayı unutma tatlım

sagol canım inş bebiş olup mutluluk versin deryacıma hakketten de öyle oluyor insana malum oluyor bnde görüyorum arda öyle ha bide üzüm topluyodum onu görmedn öncede inş hayırlara vesile olsun bn dışardayım şuan havada soguk yaz gelmekte inat etti sanırım allhım hepimizn huzurunu mutlulugunu saglıgını versin hep :115:

inciride ihmal etme tatlım aslında bugüne kadar yemen lazımdı bende daha önce hatırlatmayı unuttum tatlım ama opudan önce ne kadar erken baslarsan okadar iyi yumişler kaliteli olur dahada

ben kocişi ikna ettim biraz gezinicez aksam gelince konusuruz turquoisse nasıl oldun senide cok merak ettim agrın gectimi canımm:44::44::44::26:

inciride ihmal etme tatlım aslında bugüne kadar yemen lazımdı bende daha önce hatırlatmayı unuttum tatlım ama opudan önce ne kadar erken baslarsan okadar iyi yumişler kaliteli olur dahada

ay inşallah olsunlar keşke bilseydim daha önceden yerdim valla... neyse çarşambaya kadar günde 10 yesem nolur şeker komasın girermiyim :44::44::44:

ay inşallah olsunlar keşke bilseydim daha önceden yerdim valla... neyse çarşambaya kadar günde 10 yesem nolur şeker komasın girermiyim :44::44::44:

nabıyon kız feride ben bulamdım malesef :44: nasıl oluyor anlamdım üşüdüm ama ben ya :18: açıktımda

nabıyon kız feride ben bulamdım malesef :44: nasıl oluyor anlamdım üşüdüm ama ben ya :18: açıktımda

canım nabam be çalşıyom şirketteyim çıkıcam birazdan bulamadıysan ben akşam eve gidince ayarlarımı kurcalar açarım sen bulursun beni o zaman şimdi bakamıyorum burdan iş yapıyorum bi yandanda :111::111: gezcem az sonra bunun gibi

bende çok üşüyorum hava puz gibi istanbulda ya nasıl bi nisan ayı bu anamadım ben martta dötlerimiz dondu nisanda hala donuyo.. neyin kışını yaşıyoruz anlamadım valla, fasulya var evde gel kociş bitirmediyse tabe , bu arada benim allerji fena azdı ağzım burnum tıkalı afedersin bulduğum her delikten nefes almaya çalışıyorum grip gibiyimde ses mes boru gibi oldu

öyle yap canım sen eve gidine kdar bnde işimi bitirm sanırım havalrda bîz gbi bi açıyor bi kapıyor canım alerjine dikat et kendinede iyi bak ayş fasulye canım bnde istdayım pendikteyim en iyi hastanelerde karşıda bakalım bizim nasip nerde görüşürüz

bişey sormak istiyorum ben 21 yaşındayım sağlık sorunları yüzünden tüp bebek yapmamız lazım duyduğuma göre yaşın 23 olması gerekiyomuş doğrumu eğer böyleyse tüp bebek yapamıyorum ama doktorm tüp bebek yapmamızı söyledi

Canim o senin soyledigin devlet hastanelerinde gecerli. Ozelde oyke bi sart uok
Rapoe filan cikarmak icin yaş 23 olmasi gerekli ve zorunlu.

peki 2 yıl sonra geçkalmış olursam

tatlım eger maddi imkanın varsa 2 yıl bekleme bence hem dr la konuş bazısı anlayıslı oluyo indirim falanda yapıyolar bayaa canım allah yardımcın olsun bende 21 yasındayım ve beklemedim özelde yaptırıyorumm

hoşgeldin canım evt öyle olman gerk ve en 3 yıl evli olmnız laZım eğr özelde yaptırabilicek gücnz varsa yapın bnm işim bitmedi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…