Sağol canım bende kötü rüya gördüm kalktım yatıcam gene Hayır olsun canım baksaydın rüya tabirlerinegünaydın monss cum maşallh kız25 inci haftan hadi hayırlı olsun çoğu gitti azı kaldı ben tuaf bi ruya gördüm hayırlısı olsun inş bi evdeyim bi odaya girdim odada duruyorum napıyom bilmiyorum sonra çıkıyorum bakıyorum kapılar kapalı hep etrfımda korkuyorum bitanesine koşup açıyorum orda uyandım :44: ne olaki bu :26:
Sağol canım bende kötü rüya gördüm kalktım yatıcam gene Hayır olsun canım baksaydın rüya tabirlerine
Insallah pozitif olur sonucun canimGünaydınlar
kan verdim geldim sonucum öğleden sonra çıkıcak ,hayırlısıyla pozitif bir sonuç alırım inşallah ,dua edin benim için kızlar .
Eki Görüntüle 690254 günaydınnn kızlarr nasılsınz bakim 150 tefirciyeyi okudum ikramayamı yapıyodu deryamı orda :44: karıştı kafam sorun diiil onada okurum 150 deryacım akşm bende duama başlicam onu okuyup başlarım hadi bismillah inş kabul olur da bebiş olur rabbimn izniylekızlar bişiler örmek istiyor canım iş yapmaya aşeriyom yanlız olunca
Insallah pozitif olur sonucun canim
Gunun ilk pozitifi senden gelir insallah..
Allah razı olsun canim. Benim icindi tefricoye. .
Bebis olarak geri donsun sana insallah cifter cifter..
günaydıın derya sultaaann Gülden sultanın yokluğunda erkenden kalkmışsınn topiği havalandırmışsın ellerine sağlık ....şekerimm benim de 4-5 tane yumim vardı ilk kontrollerde güzel güzel büyüdüğü görünen...sonra 10 toplandı ama döllenip devam eden o ilk başta gördüğümüz 4 tane kaldı....hatta en sona gene 2 tane 1. kalite dediklerini transfer etti daktır...10 yumi de olsa biizi anne yapacak olan bir bilemedin 2 tanesi nasılsa..inşaallah senin 2 pırlantan evlat olacak sana içimizden hep öyle geöiyor inşaallah gerçek olur..Gunaydin canisim.. uyi yapmissin pencerwlwei acik unuttum yumileri gormeye gitrim..masallah iyiler
Yok kiiiz dur sakin ol. . Yumileri gösterdik geldik. Buyuyorlar 2 adet biri 10 diger 11 mm.
Uctane de minnak var amaa doktor minnaklar buyumez didi:26:
Iki ile yola devam..
hoşgeldin canım inşaalah pozitif haberini alırız bugün günümüz güzel başlar...Günaydınlar
kan verdim geldim sonucum öğleden sonra çıkıcak ,hayırlısıyla pozitif bir sonuç alırım inşallah ,dua edin benim için kızlar .
Allah kabul etsinn yokhe bacımm..derya maa bebiş olarak dönsün inşaalah okuduğun dular bitanem...Eki Görüntüle 690254 günaydınnn kızlarr nasılsınz bakim 150 tefirciyeyi okudum ikramayamı yapıyodu deryamı orda :44: karıştı kafam sorun diiil onada okurum 150 deryacım akşm bende duama başlicam onu okuyup başlarım hadi bismillah inş kabul olur da bebiş olur rabbimn izniylekızlar bişiler örmek istiyor canım iş yapmaya aşeriyom yanlız olunca
Rüyan hayırlara çıksın canım....inşaallah kapalı kapıların açılacak..korkularından kurtulacaksın Rabbim hayırlı bir kapı açacak ve o tedavinde bebğin kucağına gelecek.....ben içimden öyle yordumm..genelde ruyalarım yorduğum giib çıkar inşaallah bu sefer kesin çıkar canımm...günaydın monss cum maşallh kız25 inci haftan hadi hayırlı olsun çoğu gitti azı kaldı ben tuaf bi ruya gördüm hayırlısı olsun inş bi evdeyim bi odaya girdim odada duruyorum napıyom bilmiyorum sonra çıkıyorum bakıyorum kapılar kapalı hep etrfımda korkuyorum bitanesine koşup açıyorum orda uyandım :44: ne olaki bu :26:
Gunaydin canisim.. uyi yapmissin pencerwlwei acik unuttum yumileri gormeye gitrim..masallah iyiler
Yok kiiiz dur sakin ol. . Yumileri gösterdik geldik. Buyuyorlar 2 adet biri 10 diger 11 mm.
Uctane de minnak var amaa doktor minnaklar buyumez didi:26:
Iki ile yola devam..
tatlim drun sana en buyukleri soyluyo sende 2 yada 3 var zavnnrdiyosun adlinda oyle degil canim dr sadece en buyukleri soyluyo bir suruse kucuk orta var merak etme bende senin gibi uzulmustum ama 15. Yumi alindi ama alinanin sayisi onemli degilki tatlim onemli olan 1 kslite olup dolleeleri hic takma kafana onu canim bide incir yesenee bol bol ben cok yemistim dr aferin demisti
Deryam yaa niye buyumesinki minnaklarda buyur okadar igne ilac yiyoz buyur onlarda sen bakma dra hepsi birden buyumuyoki zaten onlatda yavad buyur
canım günaydınn bende esimin yaptıklarını görürdüm rüyamda söylerdim oda seninki gibi korkardı ama fazla takmadığımdanmı tüpe yoğunlastıgımdanmı artık görmüyorum bencede o kısmı söyleme 6 hissim kuvvetli diyelimmgünaydıın derya sultaaann Gülden sultanın yokluğunda erkenden kalkmışsınn topiği havalandırmışsın ellerine sağlık ....şekerimm benim de 4-5 tane yumim vardı ilk kontrollerde güzel güzel büyüdüğü görünen...sonra 10 toplandı ama döllenip devam eden o ilk başta gördüğümüz 4 tane kaldı....hatta en sona gene 2 tane 1. kalite dediklerini transfer etti daktır...10 yumi de olsa biizi anne yapacak olan bir bilemedin 2 tanesi nasılsa..inşaallah senin 2 pırlantan evlat olacak sana içimizden hep öyle geöiyor inşaallah gerçek olur..
hoşgeldin canım inşaalah pozitif haberini alırız bugün günümüz güzel başlar...
Allah kabul etsinn yokhe bacımm..derya maa bebiş olarak dönsün inşaalah okuduğun dular bitanem...
Rüyan hayırlara çıksın canım....inşaallah kapalı kapıların açılacak..korkularından kurtulacaksın Rabbim hayırlı bir kapı açacak ve o tedavinde bebğin kucağına gelecek.....ben içimden öyle yordumm..genelde ruyalarım yorduğum giib çıkar inşaallah bu sefer kesin çıkar canımm...
ben hep..kv min bana arkamdan ettiği oyunları rüyamda görüp anlatmıştım kocama...adam benden bişey saklayamaz oldu...ağzı açık senden korkulur dedi durdu...N e hikmetse Rabbim uyarıyor gösteriyor....İnşallah sevdiği kuluyumdur....rüyada göstermediğini de malum edip söyletiveriyor bana....aptala malum olur kısmıyla yormak istemiyorum ama olabilir dee yanii
yaa bende heycan yaptımsabah bende gittim yumoşları gösterttim eheheh sabah sabah kurcaladı yine dr bi sağa bi sola gıdıklanıyom ayol neyse sola bakmadı bile sağda bi tane heh bomba dedi 19,5 ile 20 mm arası olmuş yukrdan geliyolar büyürler dedi 13mm en küçüğü onlarıda büyütelim dedi çarşamba alırım seni opu için dedi :18::18::18: bakalım ben uyurken netcekler bana.. Çok canınız yanıyomuu yaa çok merak ediyorum :26::26:
canım hiç bişey anlamıyosun bende senin gibiydim burdaki lızlara soruyodum hep benimki biraz komikti ben masayı görünce bi hensireye baktım bi anesteziste baktım bide kapıya baktım acaba arkama bakmadan kacsammı diye ama hiç korkma hiç bisey hissetmiyosun uyuyosun sen sadece canım rahat ol incirede bi an önce baslaki opudan önce yumişlere faydası olsun tatlım
canım haklısın incir yicemde unuttum almayı kociş bugün evde ona söylicem alcak bana. teşekkür ederim hatırlattığın için :116::116::116:
Günaydınlar
günaydıın derya sultaaann Gülden sultanın yokluğunda erkenden kalkmışsınn topiği havalandırmışsın ellerine sağlık ....şekerimm benim de 4-5 tane yumim vardı ilk kontrollerde güzel güzel büyüdüğü görünen...sonra 10 toplandı ama döllenip devam eden o ilk başta gördüğümüz 4 tane kaldı....hatta en sona gene 2 tane 1. kalite dediklerini transfer etti daktır...10 yumi de olsa biizi anne yapacak olan bir bilemedin 2 tanesi nasılsa..inşaallah senin 2 pırlantan evlat olacak sana içimizden hep öyle geöiyor inşaallah gerçek olur..
hoşgeldin canım inşaalah pozitif haberini alırız bugün günümüz güzel başlar...
Allah kabul etsinn yokhe bacımm..derya maa bebiş olarak dönsün inşaalah okuduğun dular bitanem...
Rüyan hayırlara çıksın canım....inşaallah kapalı kapıların açılacak..korkularından kurtulacaksın Rabbim hayırlı bir kapı açacak ve o tedavinde bebğin kucağına gelecek.....ben içimden öyle yordumm..genelde ruyalarım yorduğum giib çıkar inşaallah bu sefer kesin çıkar canımm...
ben hep..kv min bana arkamdan ettiği oyunları rüyamda görüp anlatmıştım kocama...adam benden bişey saklayamaz oldu...ağzı açık senden korkulur dedi durdu...N e hikmetse Rabbim uyarıyor gösteriyor....İnşallah sevdiği kuluyumdur....rüyada göstermediğini de malum edip söyletiveriyor bana....aptala malum olur kısmıyla yormak istemiyorum ama olabilir dee yanii
yaa bende heycan yaptımsabah bende gittim yumoşları gösterttim eheheh sabah sabah kurcaladı yine dr bi sağa bi sola gıdıklanıyom ayol neyse sola bakmadı bile sağda bi tane heh bomba dedi 19,5 ile 20 mm arası olmuş yukrdan geliyolar büyürler dedi 13mm en küçüğü onlarıda büyütelim dedi çarşamba alırım seni opu için dedi :18::18::18: bakalım ben uyurken netcekler bana.. Çok canınız yanıyomuu yaa çok merak ediyorum :26::26:
canımm hiç sıkma kendini hiç bişey hissetmiyosunki sen uyutuyolar sende derin bi uykuda oluyosun hiç bişey anlamıyosun tatlım bende senin gibiydim asırı korkuyodum burda kızlara sorup duruyodummm hatta ben masayı görünce bi hemireye baktım bi anesteziste baktım bide dönüp kapıya baktım ben burdan arkama bakmadan kaçsammı diye ama hiç bişeycik hissetmedim uyanınca çok hafif bi agrın oluyo istersen igne yapıyolar agrı kesici ama kendini sıkmana gerek yok emin oll
canım haklısın incir yicemde unuttum almayı kociş bugün evde ona söylicem alcak bana. teşekkür ederim hatırlattığın için :116::116::116:
inciride ihmal etme tatlım aslında bugüne kadar yemen lazımdı bende daha önce hatırlatmayı unuttum tatlım ama opudan önce ne kadar erken baslarsan okadar iyi yumişler kaliteli olur dahada
ay inşallah olsunlar keşke bilseydim daha önceden yerdim valla... neyse çarşambaya kadar günde 10 yesem nolur şeker komasın girermiyim :44::44::44:
nabıyon kız feride ben bulamdım malesef :44: nasıl oluyor anlamdım üşüdüm ama ben ya :18: açıktımda
canımnabam be çalşıyom şirketteyim çıkıcam birazdan bulamadıysan ben akşam eve gidince ayarlarımı kurcalar açarım sen bulursun beni o zaman şimdi bakamıyorum burdan iş yapıyorum bi yandanda :111::111: gezcem az sonra bunun gibi
bende çok üşüyorum hava puz gibi istanbulda ya nasıl bi nisan ayı bu anamadım ben martta dötlerimiz dondu nisanda hala donuyo.. neyin kışını yaşıyoruz anlamadım valla, fasulya var evde gelkociş bitirmediyse tabe , bu arada benim allerji fena azdı ağzım burnum tıkalı afedersin bulduğum her delikten nefes almaya çalışıyorum grip gibiyimde ses mes boru gibi oldu
bişey sormak istiyorum ben 21 yaşındayım sağlık sorunları yüzünden tüp bebek yapmamız lazım duyduğuma göre yaşın 23 olması gerekiyomuş doğrumu eğer böyleyse tüp bebek yapamıyorum ama doktorm tüp bebek yapmamızı söyledi
peki 2 yıl sonra geçkalmış olursam
bişey sormak istiyorum ben 21 yaşındayım sağlık sorunları yüzünden tüp bebek yapmamız lazım duyduğuma göre yaşın 23 olması gerekiyomuş doğrumu eğer böyleyse tüp bebek yapamıyorum ama doktorm tüp bebek yapmamızı söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?