bişey sormak istiyorum ben 21 yaşındayım sağlık sorunları yüzünden tüp bebek yapmamız lazım duyduğuma göre yaşın 23 olması gerekiyomuş doğrumu eğer böyleyse tüp bebek yapamıyorum ama doktorm tüp bebek yapmamızı söyledi
aaaaa çok sessiz kalmış bugün burası.
gülden kız yokluğun belli oluyo valla.
herkes gezmeklere gitmiş bugün.
meydan bana kalmış ben de bebişlerimle halay çekeyim bari
3 kişiyiz ne de olsa
bişey sormak istiyorum ben 21 yaşındayım sağlık sorunları yüzünden tüp bebek yapmamız lazım duyduğuma göre yaşın 23 olması gerekiyomuş doğrumu eğer böyleyse tüp bebek yapamıyorum ama doktorm tüp bebek yapmamızı söyledi
Kızlar ben geldim bugün neler yaşadım tahmin edemezsiniz...
Biliyorsunuz Kırklareline gidiyordum ve İstanbul a girdim Nilüferin ilk durağı Y.DUDULLU diye bir yer orda indim ve Ankara ya ilk otobüsle geri döndüm şimdi evdeyim...
Paşalarımın yanına gidemedim...
Eşim rahatsızdı bi kaç gündür onu bırakıp gidince dün trip attı öyle bi otobüse koydu ki beni gönül rızası olmadan...
Bende geri döndüm ama bunu onun burnundan getirecem çok kızgınım:113::113::113::113::113:
Sabah 9 Ankaradaydım öğlen 2 İstanbulda Akşam 7 yine Ankaradayım..
Bi İstanbul havası aldım geldim
İyi akşamlar turkuaz canımm nasılsın tek seni görebiliyorum bende biraz önce ablamdan geldim napıyosun canımm
Güldencigim bi bakınayım dedim şok oldum tatlım yaaa hayırlısı olsun tatlım nasipte istanbul havasıda almak varmış eşin nasıl önemli bi durum yoktur İNş
anaaaam bütün gününü otobüste geçirmişsin kız. neyse hoşgeldin.
peki dönünce eşinin tepkisi ne oldu çok merak ettim.
Biliyorsunuz Kırklareline gidiyordum ve İstanbul a girdim Nilüferin ilk durağı Y.DUDULLU diye bir yer orda indim ve Ankara ya ilk otobüsle geri döndüm şimdi evdeyim...
Eşim rahatsızdı bi kaç gündür onu bırakıp gidince dün trip attı öyle bi otobüse koydu ki beni gönül rızası olmadan...
Bende geri döndüm ama bunu onun burnundan getirecem çok kızgınım:113::113::113::113::113:
suçlu olduğundaki klasik savunma mekanizmasını devreye sokmuş hala trip atıyo gerginim modunda ona bişi demeyim diye şimdi bişi demicem zamana bırakıyorum bizi izlemeye devam edin
selamm tatlımm....hoşgeldinn...Nasilsiniz güzel hatunlar? Topik baya bi sessiz gorunuyo. Herkes gezmelere gitti galiba?
ben de geldim gezmelerdenn kocişle çay içiyorduk ...tv de Osmanlı tokadı var onu seyrdeyorduk...bayadır bekliyordumm başlamasını güzel diizi yapmışlar....benim kocayı görümcekler aradı bilgisayarları bozulmuşş...bir geçmişolsuna gelip aldıkları net şifresiyle internete giremiyolarmışş...ayarlaması için yukarıya çıktıı...bakalımm ne haberlerle gelecek 2 gündür kavga gürültü eksik olmuyor...ben de göndermedim yukarıya gidip birbirlerinden ayırıyor olmadı hastaneye yetiştiiryoruz...2 gün sonra küsleri de barıştıryoruz....eee sonra herkes iyi oluyor..kimse küsmemiş giib üstüne ortalığı karıştıran kötü çocuk eşim oluyor ..ben de doldurmuş oluyorum...dedim sakın bişey sorma...onda bile art niyet arar bunlar duymadım de geç dedim...kimbilir gene neyi paylaşamadılarr biizm muhteşem in şahıhubanıyla hatçesiii....aaaaa çok sessiz kalmış bugün burası.
gülden kız yokluğun belli oluyo valla.
herkes gezmeklere gitmiş bugün.
herşeyde bi hayır vardır canım eşin hastayken gitmek seninde içine sinmemişki ger dönmüşsün hem canının yarısı hastayken sen eğlenemezdin değilmi boğaz havası almış oldun fenamı iyi tarafından bak olaya ve enişteme kızma tamam mı paşalarının yanına sonra gidersin tızııııııım evde otur eniştemle kendine paşalar yap sen
herşeyde bi hayır vardır canım eşin hastayken gitmek seninde içine sinmemişki ger dönmüşsün hem canının yarısı hastayken sen eğlenemezdin değilmi boğaz havası almış oldun fenamı iyi tarafından bak olaya ve enişteme kızma tamam mı paşalarının yanına sonra gidersin tızııııııım evde otur eniştemle kendine paşalar yap sen
dönmüşüm işte yetsin ona daha da başka bişi yok ekşınıda zor görür zaten yımırtlama günüm geçti gitti 4 gündür ekşın yoktu üzerine regl olana kadar bu olay gider etti 10 gün bi de kırmızılar gelir en az 15 gün ekşın mekşın yok ona...
kız sopa yicen şimdi güldenden. kızgınlığı çok taze paşalarını da göremedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?