Tüp Bebek Günlüğümüz !

sanırım devlet hastanesinden bahseiyorsun çünkü özelde böyle bir sınırlama yok cnm.

aaaaa çok sessiz kalmış bugün burası.
gülden kız yokluğun belli oluyo valla.

herkes gezmeklere gitmiş bugün.

Kızlar ben geldim bugün neler yaşadım tahmin edemezsiniz...
Biliyorsunuz Kırklareline gidiyordum ve İstanbul a girdim Nilüferin ilk durağı Y.DUDULLU diye bir yer orda indim ve Ankara ya ilk otobüsle geri döndüm şimdi evdeyim...
Paşalarımın yanına gidemedim...
Eşim rahatsızdı bi kaç gündür onu bırakıp gidince dün trip attı öyle bi otobüse koydu ki beni gönül rızası olmadan...
Bende geri döndüm ama bunu onun burnundan getirecem çok kızgınım:113::113::113::113::113:
Sabah 9 Ankaradaydım öğlen 2 İstanbulda Akşam 7 yine Ankaradayım..
Bi İstanbul havası aldım geldim

evet tatlım 23 yaşında olman lazım ama bu tüp bebek raporu çıkarmak istersen o zaman geçerli eğer raporsuz yaptırırım dersen yaş sınırı yok ücretin tamamını kendin öder tüp bebeğini yaptırırsın...

Ben topiğin kapısından siz bacasından kaçmışsınız nereye dağıldınız ayol bırakmayada gelmiyonuz yanii

İyi akşamlar turkuaz canımm nasılsın tek seni görebiliyorum bende biraz önce ablamdan geldim napıyosun canımm

Güldencigim bi bakınayım dedim şok oldum tatlım yaaa hayırlısı olsun tatlım nasipte istanbul havasıda almak varmış eşin nasıl önemli bi durum yoktur İNş

anaaaam bütün gününü otobüste geçirmişsin kız. neyse hoşgeldin.
peki dönünce eşinin tepkisi ne oldu çok merak ettim.

ben şu an eşimi boğmak üzereyim hatun bana eşin nasıl diyooo
tızım banane nasılsa nasıl önemli olan beni yolumdan döndürdü attığı trip paşalarımı göremedim

anaaaam bütün gününü otobüste geçirmişsin kız. neyse hoşgeldin.
peki dönünce eşinin tepkisi ne oldu çok merak ettim.

suçlu olduğundaki klasik savunma mekanizmasını devreye sokmuş hala trip atıyo gerginim modunda ona bişi demeyim diye şimdi bişi demicem zamana bırakıyorum bizi izlemeye devam edin

herşeyde bi hayır vardır canım eşin hastayken gitmek seninde içine sinmemişki ger dönmüşsün hem canının yarısı hastayken sen eğlenemezdin değilmi boğaz havası almış oldun fenamı iyi tarafından bak olaya ve enişteme kızma tamam mı paşalarının yanına sonra gidersin tızııııııım evde otur eniştemle kendine paşalar yap sen

suçlu olduğundaki klasik savunma mekanizmasını devreye sokmuş hala trip atıyo gerginim modunda ona bişi demeyim diye şimdi bişi demicem zamana bırakıyorum bizi izlemeye devam edin

tipik erkek tripleri şekerim bunlar.
iyi yapmışsın boşver sonra acısını çıkarırsın.

Nasilsiniz güzel hatunlar? Topik baya bi sessiz gorunuyo. Herkes gezmelere gitti galiba?
selamm tatlımm....hoşgeldinn...
aaaaa çok sessiz kalmış bugün burası.
gülden kız yokluğun belli oluyo valla.

herkes gezmeklere gitmiş bugün.
ben de geldim gezmelerdenn kocişle çay içiyorduk ...tv de Osmanlı tokadı var onu seyrdeyorduk...bayadır bekliyordumm başlamasını güzel diizi yapmışlar....benim kocayı görümcekler aradı bilgisayarları bozulmuşş...bir geçmişolsuna gelip aldıkları net şifresiyle internete giremiyolarmışş...ayarlaması için yukarıya çıktıı...bakalımm ne haberlerle gelecek 2 gündür kavga gürültü eksik olmuyor...ben de göndermedim yukarıya gidip birbirlerinden ayırıyor olmadı hastaneye yetiştiiryoruz...2 gün sonra küsleri de barıştıryoruz....eee sonra herkes iyi oluyor..kimse küsmemiş giib üstüne ortalığı karıştıran kötü çocuk eşim oluyor ..ben de doldurmuş oluyorum...dedim sakın bişey sorma...onda bile art niyet arar bunlar duymadım de geç dedim...kimbilir gene neyi paylaşamadılarr biizm muhteşem in şahıhubanıyla hatçesiii....

korksun eniştee Sultanın şerrinden artık....geçmiş olsun Kuzum...inşaallah yakın zamanda aranızdaki gerginlik biter enişteylee eski halinize dönersiniz..ama o zamana kadar vay geldi eniştenin başınaaa:18::18::18::18::18::18:

dönmüşüm işte yetsin ona daha da başka bişi yok ekşınıda zor görür zaten yımırtlama günüm geçti gitti 4 gündür ekşın yoktu üzerine regl olana kadar bu olay gider etti 10 gün bi de kırmızılar gelir en az 15 gün ekşın mekşın yok ona...

kız sopa yicen şimdi güldenden. kızgınlığı çok taze paşalarını da göremedi.

bugün hastaneye gittim yine jinekoloğuma salı yine gidecem tahlil falan yapılacak sanırım mantar oluşmuş bide iltihap var tedavi olacam bu arada hastane gebelik öncesinde ve sonrasında yanınızdayız diye eğitim kursu düzenlemiş ona katılmaya karar verdim haftada bir gün inşallah iyi gelecek psikoloğumda katılmamı destekledi

durucum bugün psikoloğumla senin kasma gevşeme egzersizine benzer bi egzersiz yaptık çok iyi geldi ama egzersizden sonra bi kaç saniye kulaklarım çınladı sesim sanki bana dışardan geliyomuş gibi geldi ama geçti sende de olmuşmuydu böyle bi şey

abooooooooooooow yazık enişteme

kız sopa yicen şimdi güldenden. kızgınlığı çok taze paşalarını da göremedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…