tipik erkek tripleri şekerim bunlar.
iyi yapmışsın boşver sonra acısını çıkarırsın.
selamm tatlımm....hoşgeldinn...
ben de geldim gezmelerdenn kocişle çay içiyorduk ...tv de Osmanlı tokadı var onu seyrdeyorduk...bayadır bekliyordumm başlamasını güzel diizi yapmışlar....benim kocayı görümcekler aradı bilgisayarları bozulmuşş...bir geçmişolsuna gelip aldıkları net şifresiyle internete giremiyolarmışş...ayarlaması için yukarıya çıktıı...bakalımm ne haberlerle gelecek 2 gündür kavga gürültü eksik olmuyor...ben de göndermedim yukarıya gidip birbirlerinden ayırıyor olmadı hastaneye yetiştiiryoruz...2 gün sonra küsleri de barıştıryoruz....eee sonra herkes iyi oluyor..kimse küsmemiş giib üstüne ortalığı karıştıran kötü çocuk eşim oluyor ..ben de doldurmuş oluyorum...dedim sakın bişey sorma...onda bile art niyet arar bunlar duymadım de geç dedim...kimbilir gene neyi paylaşamadılarr biizm muhteşem in şahıhubanıyla hatçesiii....
korksun eniştee Sultanın şerrinden artık....geçmiş olsun Kuzum...inşaallah yakın zamanda aranızdaki gerginlik biter enişteylee eski halinize dönersiniz..ama o zamana kadar vay geldi eniştenin başınaaa:18::18::18::18::18::18:
kız sopa yicen şimdi güldenden. kızgınlığı çok taze paşalarını da göremedi.
bugün hastaneye gittim yine jinekoloğuma salı yine gidecem tahlil falan yapılacak sanırım mantar oluşmuş bide iltihap var tedavi olacam bu arada hastane gebelik öncesinde ve sonrasında yanınızdayız diye eğitim kursu düzenlemiş ona katılmaya karar verdim haftada bir gün inşallah iyi gelecek psikoloğumda katılmamı destekledi
durucum bugün psikoloğumla senin kasma gevşeme egzersizine benzer bi egzersiz yaptık çok iyi geldi ama egzersizden sonra bi kaç saniye kulaklarım çınladı sesim sanki bana dışardan geliyomuş gibi geldi ama geçti sende de olmuşmuydu böyle bi şey
abooooooooooooow yazık enişteme
durucum bi sayfa geriye bak sana bişey sordum
kendi derdime düştüm seni sormadım tabii...
iyi fikir canım kursa katılman yeni bişiler öğrenirsen paylaşırsın bizimle..
ne yazığı ayol herkes melek sanırsın cehennemde bi ben yanacam
yapsın yapacağını sonra ona yazzııkkkk yok öleee
Kızlar bende dün dr gittim çokkk morelim bozuk uzun süre oturduk konustuk eşim ben ve dr rtık %5 en fazla%10 şans veriyorum tüp bebek için çook agladım çok üzüldüm hstaneden çıktık biraz gezdik 3 de eve geldik 5 gibi çıktım ablama gittim eşimde izmire gitti suan yolda dönüyor bende bugün akşama dogru eve geldim yalnızım hemen açtım sizlerle muhabbet edip kafa dagıtmak için çok kötüyüm içimde fırtınlr kopuyorr:
sanırım görmemezlikten geldi
bugün hastaneye gittim yine jinekoloğuma salı yine gidecem tahlil falan yapılacak sanırım mantar oluşmuş bide iltihap var tedavi olacam bu arada hastane gebelik öncesinde ve sonrasında yanınızdayız diye eğitim kursu düzenlemiş ona katılmaya karar verdim haftada bir gün inşallah iyi gelecek psikoloğumda katılmamı destekledi
durucum bugün psikoloğumla senin kasma gevşeme egzersizine benzer bi egzersiz yaptık çok iyi geldi ama egzersizden sonra bi kaç saniye kulaklarım çınladı sesim sanki bana dışardan geliyomuş gibi geldi ama geçti sende de olmuşmuydu böyle bi şey
Kızlar bende dün dr gittim çokkk morelim bozuk uzun süre oturduk konustuk eşim ben ve dr rtık %5 en fazla%10 şans veriyorum tüp bebek için çook agladım çok üzüldüm hstaneden çıktık biraz gezdik 3 de eve geldik 5 gibi çıktım ablama gittim eşimde izmire gitti suan yolda dönüyor bende bugün akşama dogru eve geldim yalnızım hemen açtım sizlerle muhabbet edip kafa dagıtmak için çok kötüyüm içimde fırtınlr kopuyorr:
bence de katıl canım eğitime. kasma gevşemede bende bişey olmamıştı ama baş dönmesi tansiyon düşmesi çınlama falan olabilir demişti psikolog.
bugün daha iyiyim canım sağol
bişeyler öğrenirsempaylaşrım tabiki
herkes melek değil amak sen gerçekten melek gibisin kocaman iyi ve merhametli bi yüreğe sahipsin
yok canım öylemi dersin yok yok duru yapmaz öyle şey yoksam yaparmı :44::44::44::44::44:
ya ben böyle doktorlara sinir oluyorum ne demek %5 ya da 10 kısmet bazı şeyler hastasının nasıl moralini bozar böyle...
ne durumdaki insanlar hamile kalıyor hemde doğal yolla bu nasıl böyle bişi söyler...
hıııı demekki normalmiş yarından itibaren senin egzersizleri de düzenli yapmaya başlayacam
canımsın benim bende senin için öle düşünüyorum...
geç gördüm şekerim yazdığını..
senin gibi şeker hatunu nasıl görmemezlikten gelebilirim ben
mehtapçım sen bakma doktora onlar herşeyi bildiklerini sanıyolar ya doktorunu değiştir yada bu dönemde psikolojik destek al
Offf canım offf okadar kötüyümki anlatmam çok yıkıldım gerçekten ugraşma diyor kıbrısı dönüsyon olayını teklif ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?