Tüp Bebek Günlüğümüz !

tipik erkek tripleri şekerim bunlar.
iyi yapmışsın boşver sonra acısını çıkarırsın.

aynen canım klasik bi erkek işte...
elbet zamanı gelcek...

valla canımcım bende kendimden korkuyorum şu an...
olay taze ya bi de bi kaşık su da boğmam an meselesi

Kızlar bende dün dr gittim çokkk morelim bozuk uzun süre oturduk konustuk eşim ben ve dr rtık %5 en fazla%10 şans veriyorum tüp bebek için çook agladım çok üzüldüm hstaneden çıktık biraz gezdik 3 de eve geldik 5 gibi çıktım ablama gittim eşimde izmire gitti suan yolda dönüyor bende bugün akşama dogru eve geldim yalnızım hemen açtım sizlerle muhabbet edip kafa dagıtmak için çok kötüyüm içimde fırtınlr kopuyorr:

kız sopa yicen şimdi güldenden. kızgınlığı çok taze paşalarını da göremedi.

kendi derdime düştüm seni sormadım tabii...
iyi fikir canım kursa katılman yeni bişiler öğrenirsen paylaşırsın bizimle..

abooooooooooooow yazık enişteme

ne yazığı ayol herkes melek sanırsın cehennemde bi ben yanacam
yapsın yapacağını sonra ona yazzııkkkk yok öleee

bugün daha iyiyim canım sağol

bişeyler öğrenirsempaylaşrım tabiki

herkes melek değil amak sen gerçekten melek gibisin kocaman iyi ve merhametli bi yüreğe sahipsin

ya ben böyle doktorlara sinir oluyorum ne demek %5 ya da 10 kısmet bazı şeyler hastasının nasıl moralini bozar böyle...
ne durumdaki insanlar hamile kalıyor hemde doğal yolla bu nasıl böyle bişi söyler...

bence de katıl canım eğitime. kasma gevşemede bende bişey olmamıştı ama baş dönmesi tansiyon düşmesi çınlama falan olabilir demişti psikolog.

mehtapçım sen bakma doktora onlar herşeyi bildiklerini sanıyolar ya doktorunu değiştir yada bu dönemde psikolojik destek al

bence de katıl canım eğitime. kasma gevşemede bende bişey olmamıştı ama baş dönmesi tansiyon düşmesi çınlama falan olabilir demişti psikolog.

hıııı demekki normalmiş yarından itibaren senin egzersizleri de düzenli yapmaya başlayacam

ya ben böyle doktorlara sinir oluyorum ne demek %5 ya da 10 kısmet bazı şeyler hastasının nasıl moralini bozar böyle...
ne durumdaki insanlar hamile kalıyor hemde doğal yolla bu nasıl böyle bişi söyler...

Offf canım offf okadar kötüyümki anlatmam çok yıkıldım gerçekten ugraşma diyor kıbrısı dönüsyon olayını teklif ediyor

Offf canım offf okadar kötüyümki anlatmam çok yıkıldım gerçekten ugraşma diyor kıbrısı dönüsyon olayını teklif ediyor

ya varyaaaa çok şey söyleyecemde burda söyleyemicem...
dengesiz sanki siz onu bilmiyorsunuz siz yolmu gösteriyor aklı sıra...
sanki herşey yapıldı bitti donasyonu öneriyor...
sakın bunun lafıyla üzme kendini...
kaç tane hatun var böyle gebe kalan kendiliğinden bile gebe kalıyorlar...

canım ben ilk hulusi daktıra gittiğimde bana tüp bebekte bile şansın çok az demişti. % 10 bile bir umuttur. sen kendini yıpratırsan o şansını da azaltırsın hemen bırakma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…