kızlar son durumu gördünüz dimiiiii
nasılız amaaa
Offf canım offf okadar kötüyümki anlatmam çok yıkıldım gerçekten ugraşma diyor kıbrısı dönüsyon olayını teklif ediyor
başla canım, yatarkende yapabilirsin ben öyle yapıyodum çok güzel uyuyodum sonra.
yok canım öylemi dersin yok yok duru yapmaz öyle şey yoksam yaparmı :44::44::44::44::44:
ya varyaaaa çok şey söyleyecemde burda söyleyemicem...
dengesiz sanki siz onu bilmiyorsunuz siz yolmu gösteriyor aklı sıra...
sanki herşey yapıldı bitti donasyonu öneriyor...
sakın bunun lafıyla üzme kendini...
kaç tane hatun var böyle gebe kalan kendiliğinden bile gebe kalıyorlar...
süpperiz birinciyiz en iyiyiz
töbe töbe senin doktor şaşırmış bence bakma tızım sen ona ne kötü durumda olanlar var çocuk sahibi oluyolar umutsuzluğa düşme
yatarken yapmak için telefona indirmem gerek sanırım dimi
biz acıktık kızlar bişeyler yiyeyim gelirim yine.
biz acıktık kızlar bişeyler yiyeyim gelirim yine.
canım ben ilk hulusi daktıra gittiğimde bana tüp bebekte bile şansın çok az demişti. % 10 bile bir umuttur. sen kendini yıpratırsan o şansını da azaltırsın hemen bırakma kendini.
ben telefonun hafıza kartına kaydettim. hem kulaklıkla dinlersen daha iyi olur dış sesleri duymazsın.
yok canım yapmaz şeker gibi hatun ooo benim içime şeytan kaçmış ya bu gece ondan öle dedim
süpperiz birinciyiz en iyiyiz
durucum çok acemice bi soru soracam bu egzersizlerin hepsini her gün yapacazmı yoksa sıraylamı yapılacak
bencede yapmaz yapmadıda adı gibi duru tertemiz iyi yürekli bi insan o
öyleyiz valla
ben sana yazmıştım biliyorsun en baştaki rahatsızlığımı o gün iş değişti işte sonuç ta bu dahası olurdu ama gerek yok
ne büyük bir kitleye hitap ettiğimiz ortada işte...
ohh afiyet olsun...
bende tatlı sevmem pek ama şimdi çükülata yüklemesi yapıyorum bi yandan..
evet canım biliyorum:119::119::119::119::119::119:
:119:
bana tatlı yasak bir ay boyunca
durucum çok acemice bi soru soracam bu egzersizlerin hepsini her gün yapacazmı yoksa sıraylamı yapılacak
bencede yapmaz yapmadıda adı gibi duru tertemiz iyi yürekli bi insan o
herkes saolsun gerçekten kolay iş değil o kalabalığı bir araya getirmek hele birgün yağdı resmen say say bitmiyoo
tam da yemeklerden bahsettiğimiz bir dönemde temel gıdalar yasaklandı sana
sanırsam galibaa yorulmuşum ben gözlerim kapanıyooo yatışa geçsem iyi olcak
öpüyorum sizi.
canım egzersizlerin hepsini yapmana gerek yok ama ilk zamanlar kasma gevşemeyi her gün düzenli yapmaya çalış. diğerlerini de zamanla yaparsın. biz eğitimdeyken kasma gevşemeyi her gün yaptık. sonra dağ meditasyonunu yaptık. zamanın varsa bir kaç tane birden yapabilirsin ama hepsini zorlama.
sağlık olsun canım iyileşeyimde bir ay hiçbişey yemesemde bişey olmaz
sen uyu dinlen ama yatmadan önce ılık bi duş al su gerginliğini alır daha rahat uyursun
hııııım anladım canım sağol biliyomusun psikoloğum kasma gevşeme egzersizinin iki saatlik uykuya eş değer olduğunu söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?