Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar son durumu gördünüz dimiiiii
nasılız amaaa

süpperiz birinciyiz en iyiyiz

Offf canım offf okadar kötüyümki anlatmam çok yıkıldım gerçekten ugraşma diyor kıbrısı dönüsyon olayını teklif ediyor

töbe töbe senin doktor şaşırmış bence bakma tızım sen ona ne kötü durumda olanlar var çocuk sahibi oluyolar umutsuzluğa düşme

başla canım, yatarkende yapabilirsin ben öyle yapıyodum çok güzel uyuyodum sonra.

yatarken yapmak için telefona indirmem gerek sanırım dimi

Şuan hiçbişey düşünmek istemiyorum canım offf yaa ben evlendim 10 ay sonra sonra hmile kaldım bebegim öldü şimdi ne olduda 8 yıldır hamile kalamadım bilmiyorum canımm Rabbim hepimizin kucaklarını tez zamanda doldurrur İNŞ suan dua etmekten başka bişey gelmiyor elimdenn

ben telefonun hafıza kartına kaydettim. hem kulaklıkla dinlersen daha iyi olur dış sesleri duymazsın.

canım ben ilk hulusi daktıra gittiğimde bana tüp bebekte bile şansın çok az demişti. % 10 bile bir umuttur. sen kendini yıpratırsan o şansını da azaltırsın hemen bırakma kendini.

Canım yaa Valla senin sorununda yumişdiya senden dolayı bazen hulusi bey,ide düşünür oluyorum Valla şaşırdım kaldım yaa

ben telefonun hafıza kartına kaydettim. hem kulaklıkla dinlersen daha iyi olur dış sesleri duymazsın.

durucum çok acemice bi soru soracam bu egzersizlerin hepsini her gün yapacazmı yoksa sıraylamı yapılacak

yok canım yapmaz şeker gibi hatun ooo benim içime şeytan kaçmış ya bu gece ondan öle dedim

bencede yapmaz yapmadıda adı gibi duru tertemiz iyi yürekli bi insan o

süpperiz birinciyiz en iyiyiz

öyleyiz valla
ben sana yazmıştım biliyorsun en baştaki rahatsızlığımı o gün iş değişti işte sonuç ta bu dahası olurdu ama gerek yok
ne büyük bir kitleye hitap ettiğimiz ortada işte...

öyleyiz valla
ben sana yazmıştım biliyorsun en baştaki rahatsızlığımı o gün iş değişti işte sonuç ta bu dahası olurdu ama gerek yok
ne büyük bir kitleye hitap ettiğimiz ortada işte...

evet canım biliyorum:119::119::119::119::119::119:
:119:

sanırsam galibaa yorulmuşum ben gözlerim kapanıyooo yatışa geçsem iyi olcak

durucum çok acemice bi soru soracam bu egzersizlerin hepsini her gün yapacazmı yoksa sıraylamı yapılacak

bencede yapmaz yapmadıda adı gibi duru tertemiz iyi yürekli bi insan o

öpüyorum sizi.

canım egzersizlerin hepsini yapmana gerek yok ama ilk zamanlar kasma gevşemeyi her gün düzenli yapmaya çalış. diğerlerini de zamanla yaparsın. biz eğitimdeyken kasma gevşemeyi her gün yaptık. sonra dağ meditasyonunu yaptık. zamanın varsa bir kaç tane birden yapabilirsin ama hepsini zorlama.

herkes saolsun gerçekten kolay iş değil o kalabalığı bir araya getirmek hele birgün yağdı resmen say say bitmiyoo

tam da yemeklerden bahsettiğimiz bir dönemde temel gıdalar yasaklandı sana

sağlık olsun canım iyileşeyimde bir ay hiçbişey yemesemde bişey olmaz

sanırsam galibaa yorulmuşum ben gözlerim kapanıyooo yatışa geçsem iyi olcak

sen uyu dinlen ama yatmadan önce ılık bi duş al su gerginliğini alır daha rahat uyursun

hııııım anladım canım sağol biliyomusun psikoloğum kasma gevşeme egzersizinin iki saatlik uykuya eş değer olduğunu söyledi

sağlık olsun canım iyileşeyimde bir ay hiçbişey yemesemde bişey olmaz
sen uyu dinlen ama yatmadan önce ılık bi duş al su gerginliğini alır daha rahat uyursun

inşallah canım acil şifa seni bulsun...
öyle yorgunumki duşa girmek süper fikir ama bende o kuvvet yok yazarken bile zorlanıyorum

hııııım anladım canım sağol biliyomusun psikoloğum kasma gevşeme egzersizinin iki saatlik uykuya eş değer olduğunu söyledi

evet canım öyle bende stres topiğinde kasma gevşemeyi anlatırken aynen yazmıştım. biz uykumuzda bile 2 saat derin uyurmuşuz. bu egzersizde iki saat uykuya bedel. ben ilk zamanlar hastanede yaptığımda hep uykudan uyanmış gibi oluyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…