Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah canım acil şifa seni bulsun...
öyle yorgunumki duşa girmek süper fikir ama bende o kuvvet yok yazarken bile zorlanıyorum

amin canım sağol inşallah iyileşirim bir an önce

duş almasanda vücudundan su akıtsan duşla bile iyi gelir canım çünkü hem yol yorgunluğu hem gidememenin verdiği üzüntü stres haklı olarak çok kasılmışsındır su rahatlatır seni ama sen bilirsin tabiki

evet canım sende yazmışdın bugün psikoloğumda söyleyince demekki aklın yolu bir dedim

kızlar bu gevşeme müziklerini bize opuda ve transferde açtılar bu arada. çok rahatlatıcı oluyo aklınızda bulunsun öyle bir imkanınız olursa mutlaka verin müzikleri açsınlar.

ben su içmeyede başladım günde en az 2 litre su içmeye çalışacam eminim faydası olacaktır kızlar sizde başlayın hep beraber su içelim her açıdan faydalı olur

ben su içmeyede başladım günde en az 2 litre su içmeye çalışacam eminim faydası olacaktır kızlar sizde başlayın hep beraber su içelim her açıdan faydalı olur

iç tabi canım. ben 3 litre içiyorumdur hergün. suyum hep yanımdadır. geçen sene bi ara azalmıştı, işyerinde az içiyodum kendime çok güzel bir bardak aldım sırf zevkle içeyim diye.

ben de fena alışmışım bugün sık tuvalete çıkmayım diye su içmeden öğleyin sokağa çıktımm..akşam döner dönmez damacanın başına kuruldumm... 5-6 bardak suyu hüplettim alıştım demek ki diyorum yaz da geliyor artırmak lazımm içtiğimiz su miktarını...
Canımm sen doktorlara ne bakıyorsun bana da Taiıyıcı anneyle deneyin dedi..biri güldüm geçtimm..Rabbim verecek inşaalah yüzde bir de olsa umudumuz olacak inşaallah..doğal gebeliğin nasıl olduğunu düşününcee hiç de öle düşük bir yüzde değil tabii kii...bir milyondan spermden bir tanesi her engeli aşıp yumurtayı döllerken ..biz hazır döllenmiş embriyoyla Rabbime emanet beklemiyor muyuz.....Rabbim ol dedikten sonra kim ne dese boş bitanem... üüzlmee bitanemmm..merkezinin psikoloğu varsa görüş mutlaka...ben öle aştımm..şimdi her türlü umutsuzluğa savaş açtım Rabbimin kahrı da hoşş lütfu da olacaksa kimse engel olamaz olmayacaksa zaten elden bişey gelmez...bunları kafamdan silince tüm ters giden sıkıntım şikayetim bitti.adet olamıyordum ilaçlarla söküleniyordumm ..şimd gayet zamanında bazen önce bile geliyor mübarekk..
Offf canım offf okadar kötüyümki anlatmam çok yıkıldım gerçekten ugraşma diyor kıbrısı dönüsyon olayını teklif ediyor

Yıkılmak yokk..doktorların bilgiisi çabası biryere kadar..kimler ne umutsuzlukla evşlat sahibi oluyor..bak tv de doğuştan rahmi olmayan kadın nakille hamile kaldı tıp tarihine geçtii...neyişn yüzdesiymiş o öyleee...biizm sınavımız çetin ama Rabbimiz büyük ve gücü sonsuz onun için imkansız yokk..duaya ve tedavimize devamm arkadaşımm...

bende çıkıyorum kızlar iyi geceler size

herkese iyi geceler

İyi geceler ballarım ben de yorulmuşumm bayaa kocişi d peşimde sürükleyince istediğim giib bir alışveriş olmadı zaten istediğim tülü de bulamadımm..ara ara...başka ufak tefek bişeyler aldımm..ama çok şey beğendimm..adamın yanında ses edemedimm..haftaya da ordayım inşaallah....
ben de yatıyorum Allah ahatlık versin yarınn da bir geçsin pazartesi ye Allah kerim inşaallah

Canım çok güzel anlatmısısn gerçekten çokk üzülüyorum dr diyorki rahim çok iyi sperm iyi ama yumurtalar kırıllgan kalitesiz oldugu için dölenmemiş 1 tanesi döllenmeye başlamıs 2 gün döllenmesi durmus, ne bilim tatlım yaa burada ne örneklerle arşılasıyoruz düşündügümüzde Rabbim yeterki ol desin tabiki olur asıl inançım çok tatlım Rabbime ama korkularımda çok kafam çok karışık ne yapıcam bilmiyorum İNŞALLAH Rabbim tez zamanda bebişlerimize kavusturur hepimiziAMİNNN

Mehtabim nasilsin kuzum giremedim gorumcemler burda aklim sende tatlim

Canımcıgım turkuaz biraz anlatmıs zaten dr biraz fazla net konustu sanki bu 4. tedavin dedi 2 kere yerleştirildi tabi 1 kere yumurta erekn çatladı, en sonundada döllenme olmadı ama dr 4. tüp diyorlar tabi mantıken canım yumurtaların kalitesiz oldugu geçmişinde yaşadıgın tecrübelerde belli zaten diyor memorielde 2 tane yerleştirmişlerdi 3 sene önce 1 risi 2. kalite digeri 3. kaliteymiş yani 1. kalite yumişin bile olmuyır belliki dedi ugraşmanı üzülmeni istemem dedi 40, 45 yaşında kadın gibi yumurtaların dedi ayşegülüm çokkk kötüuüm ço0kk kötüyümm ne yapıcaz bizz ben çok düzenli çok güzel adet oluyorum neden böyle oldu yaaa ben ne güzel hamiş kalmısıtm 8 sene önce neden şimdi olmuyorrrrrrrrr Allahım isyan etmicem

Canim benim isyan etme tabi 18.denemesinde tek yumurtayla hamis kalan okudum sperm sayisi 0 ken hamile kalanlari bildim oncelikle rabbim ol desin sen biraz dinlen canim bi kac ay uzak kal dusunme sonra baska doktora gidersin vallahi dedigim gibi ben biseyi umitsiz gormem yeter ki allah istesin hayirlisini versin canim hic bisi senden kiymetli degil %15 cok kotu bi ihtimal degil % 1 bile sanstir unutma kuzum sen yeter ki saglam dur kolay bisii degil su an yasadigin kabul etmesi zor belki ama hep hayirlisini iste canim

Canım güçlü olmaya çalışıyorum dün dr çıktık dlaştık biraz eve geldik hazırlandım eloşuma gittim bugün akşam döndüm eloş bana terapi gibi geliyor çok şükür o var Allahtan kızkardeşlerim benim en büyük destekçim tabi annem ve eşimde kardeşlerim diyorki bir kaç daha dene olmassa dönüsyon diyorlar eşimde ne istiyorsan öyle olsun aşkım diyor ama ben çok kötüyüm canım 1 kaç ay geçsin bakıcz çaresine İNŞALLAH sen nasılsın canım geçen gün kayınvalidenin kuranınıda okuttunuz Allah kabul etsin tatlım yemene içmene dikkat ediyorsun demi ne zaman bakıcaklar şekerine tekrardan? turkuazda diş çektirmiş yaa canım nasıl oldu acaba agrısı çokmus sanırım

Canim donasyon falan dur daha 1 doktorun lafina itibar edip boyle seyler dusunme
bak ne guzel kardeslerin var ela esin var yaninda sanslisin sakin unutma canim elbwt toparlanican
ben ayni canim ac ac dolaniyorum carsamba tekrar kontrolum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…