Eki Görüntüle 690835 hepinize iyi geceler kızlar
inşallah canım acil şifa seni bulsun...
öyle yorgunumki duşa girmek süper fikir ama bende o kuvvet yok yazarken bile zorlanıyorum
evet canım öyle bende stres topiğinde kasma gevşemeyi anlatırken aynen yazmıştım. biz uykumuzda bile 2 saat derin uyurmuşuz. bu egzersizde iki saat uykuya bedel. ben ilk zamanlar hastanede yaptığımda hep uykudan uyanmış gibi oluyodum.
Eki Görüntüle 690835 hepinize iyi geceler kızlar
ben su içmeyede başladım günde en az 2 litre su içmeye çalışacam eminim faydası olacaktır kızlar sizde başlayın hep beraber su içelim her açıdan faydalı olur
iç tabi canım. ben 3 litre içiyorumdur hergün. suyum hep yanımdadır. geçen sene bi ara azalmıştı, işyerinde az içiyodum kendime çok güzel bir bardak aldım sırf zevkle içeyim diye.
herkese iyi geceler
bende çıkıyorum kızlar iyi geceler size
ben de fena alışmışım bugün sık tuvalete çıkmayım diye su içmeden öğleyin sokağa çıktımm..akşam döner dönmez damacanın başına kuruldumm... 5-6 bardak suyu hüplettim alıştım demek ki diyorum yaz da geliyor artırmak lazımm içtiğimiz su miktarını...ben su içmeyede başladım günde en az 2 litre su içmeye çalışacam eminim faydası olacaktır kızlar sizde başlayın hep beraber su içelim her açıdan faydalı olur
Canımm sen doktorlara ne bakıyorsun bana da Taiıyıcı anneyle deneyin dedi..biri güldüm geçtimm..Rabbim verecek inşaalah yüzde bir de olsa umudumuz olacak inşaallah..doğal gebeliğin nasıl olduğunu düşününcee hiç de öle düşük bir yüzde değil tabii kii...bir milyondan spermden bir tanesi her engeli aşıp yumurtayı döllerken ..biz hazır döllenmiş embriyoyla Rabbime emanet beklemiyor muyuz.....Rabbim ol dedikten sonra kim ne dese boş bitanem... üüzlmee bitanemmm..merkezinin psikoloğu varsa görüş mutlaka...ben öle aştımm..şimdi her türlü umutsuzluğa savaş açtım Rabbimin kahrı da hoşş lütfu da olacaksa kimse engel olamaz olmayacaksa zaten elden bişey gelmez...bunları kafamdan silince tüm ters giden sıkıntım şikayetim bitti.adet olamıyordum ilaçlarla söküleniyordumm ..şimd gayet zamanında bazen önce bile geliyor mübarekk..Kızlar bende dün dr gittim çokkk morelim bozuk uzun süre oturduk konustuk eşim ben ve dr rtık %5 en fazla%10 şans veriyorum tüp bebek için çook agladım çok üzüldüm hstaneden çıktık biraz gezdik 3 de eve geldik 5 gibi çıktım ablama gittim eşimde izmire gitti suan yolda dönüyor bende bugün akşama dogru eve geldim yalnızım hemen açtım sizlerle muhabbet edip kafa dagıtmak için çok kötüyüm içimde fırtınlr kopuyorr:
Offf canım offf okadar kötüyümki anlatmam çok yıkıldım gerçekten ugraşma diyor kıbrısı dönüsyon olayını teklif ediyor
bende çıkıyorum kızlar iyi geceler size
herkese iyi geceler
ben de fena alışmışım bugün sık tuvalete çıkmayım diye su içmeden öğleyin sokağa çıktımm..akşam döner dönmez damacanın başına kuruldumm... 5-6 bardak suyu hüplettim alıştım demek ki diyorum yaz da geliyor artırmak lazımm içtiğimiz su miktarını...
Canımm sen doktorlara ne bakıyorsun bana da Taiıyıcı anneyle deneyin dedi..biri güldüm geçtimm..Rabbim verecek inşaalah yüzde bir de olsa umudumuz olacak inşaallah..doğal gebeliğin nasıl olduğunu düşününcee hiç de öle düşük bir yüzde değil tabii kii...bir milyondan spermden bir tanesi her engeli aşıp yumurtayı döllerken ..biz hazır döllenmiş embriyoyla Rabbime emanet beklemiyor muyuz.....Rabbim ol dedikten sonra kim ne dese boş bitanem... üüzlmee bitanemmm..merkezinin psikoloğu varsa görüş mutlaka...ben öle aştımm..şimdi her türlü umutsuzluğa savaş açtım Rabbimin kahrı da hoşş lütfu da olacaksa kimse engel olamaz olmayacaksa zaten elden bişey gelmez...bunları kafamdan silince tüm ters giden sıkıntım şikayetim bitti.adet olamıyordum ilaçlarla söküleniyordumm ..şimd gayet zamanında bazen önce bile geliyor mübarekk..
Yıkılmak yokk..doktorların bilgiisi çabası biryere kadar..kimler ne umutsuzlukla evşlat sahibi oluyor..bak tv de doğuştan rahmi olmayan kadın nakille hamile kaldı tıp tarihine geçtii...neyişn yüzdesiymiş o öyleee...biizm sınavımız çetin ama Rabbimiz büyük ve gücü sonsuz onun için imkansız yokk..duaya ve tedavimize devamm arkadaşımm...
Mehtabim nasilsin kuzum giremedim gorumcemler burda aklim sende tatlim
Canımcıgım turkuaz biraz anlatmıs zaten dr biraz fazla net konustu sanki bu 4. tedavin dedi 2 kere yerleştirildi tabi 1 kere yumurta erekn çatladı, en sonundada döllenme olmadı ama dr 4. tüp diyorlar tabi mantıken canım yumurtaların kalitesiz oldugu geçmişinde yaşadıgın tecrübelerde belli zaten diyor memorielde 2 tane yerleştirmişlerdi 3 sene önce 1 risi 2. kalite digeri 3. kaliteymiş yani 1. kalite yumişin bile olmuyır belliki dedi ugraşmanı üzülmeni istemem dedi 40, 45 yaşında kadın gibi yumurtaların dedi ayşegülüm çokkk kötüuüm ço0kk kötüyümm ne yapıcaz bizz ben çok düzenli çok güzel adet oluyorum neden böyle oldu yaaa ben ne güzel hamiş kalmısıtm 8 sene önce neden şimdi olmuyorrrrrrrrr Allahım isyan etmicem
Canim benim isyan etme tabi 18.denemesinde tek yumurtayla hamis kalan okudum sperm sayisi 0 ken hamile kalanlari bildim oncelikle rabbim ol desin sen biraz dinlen canim bi kac ay uzak kal dusunme sonra baska doktora gidersin vallahi dedigim gibi ben biseyi umitsiz gormem yeter ki allah istesin hayirlisini versin canim hic bisi senden kiymetli degil %15 cok kotu bi ihtimal degil % 1 bile sanstir unutma kuzum sen yeter ki saglam dur kolay bisii degil su an yasadigin kabul etmesi zor belki ama hep hayirlisini iste canim
Canım güçlü olmaya çalışıyorum dün dr çıktık dlaştık biraz eve geldik hazırlandım eloşuma gittim bugün akşam döndüm eloş bana terapi gibi geliyor çok şükür o var Allahtan kızkardeşlerim benim en büyük destekçim tabi annem ve eşimde kardeşlerim diyorki bir kaç daha dene olmassa dönüsyon diyorlar eşimde ne istiyorsan öyle olsun aşkım diyor ama ben çok kötüyüm canım 1 kaç ay geçsin bakıcz çaresine İNŞALLAH sen nasılsın canım geçen gün kayınvalidenin kuranınıda okuttunuz Allah kabul etsin tatlım yemene içmene dikkat ediyorsun demi ne zaman bakıcaklar şekerine tekrardan? turkuazda diş çektirmiş yaa canım nasıl oldu acaba agrısı çokmus sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?