Canim donasyon falan dur daha 1 doktorun lafina itibar edip boyle seyler dusunme
bak ne guzel kardeslerin var ela esin var yaninda sanslisin sakin unutma canim elbwt toparlanican
ben ayni canim ac ac dolaniyorum carsamba tekrar kontrolum var
Ayy canım kıyamam yaa herşey tatlı şeyler yemekmi demek canım olsun idare ediicen şekerim şunun surasında ne kaldı eliz bebişi kucagına almana tatlım yaaa gçen çok güldüm yaa kuranda kadının biri seni sinir etmiş ya anlatsana arkadaşım bide bana azıcık güleyimm
Seyi diyon sen dur ay yazik sizinde kac sene cocugunuz olmadi yazik diyo kadin ya yok diyorum 4 sene istemedik olanlarda oldu
kadin diyo gene 7sene cocugunuz olmadi diye
Ayyy ne salak kadın yaa canım bende çok duyardım bu lafları Valla artık duymuyırun herkes biliyor çünki ahh ahh çok cahil insanlar yaa canım bende eşimi beklyorum izmirdeydi yolda dönüyor şimdi
Bosver kuzum bit beyinli insan dolu sonucta bizim elimizde olan bisey degil ki allah isterse olur istemezse olmaz dua dan baska care yok yinede rabbim kimseyi evlatla sinamasin hic birimizin kucagini bos birakmasin
Gunaydiiinlaaarrr.yagmurlu bi istanbul sabahindan hepinize oucak dolusu sevgiler. .
Biz yumu kontroki icin yollardayiz. .
Ayricaaaaa bu gün günlerden FENERBAHÇE
herkse günaydınlarrrr.......
mutlu ve huzurlu bir pazar günü diliyorum ve bebişlerimle hepinizi öpüyoruz.
bugün topiği biz açmışız.
evde herkes uyuyo ben küçük bi kahvaltı yaptım kuzucuklar acıkıyo çünkü.
çizgi film izliyoz teyzeleri.
Eki Görüntüle 690933 günaydınkızlar evinizden bereket huzr saglık mutluluk neşe dolu bir hayat eksik olmasın inş sabh çok kötüydüm midem agrıyordu şuan iym şükr kahvaltı yapıyorum siz napıyonuz bakim
Gunaydiiinlaaarrr.yagmurlu bi istanbul sabahindan hepinize oucak dolusu sevgiler. .
günaydın dünyanın en özel anne ve anne adayları hepimize mutlu pazarlar
herkse günaydınlarrrr.......
mutlu ve huzurlu bir pazar günü diliyorum ve bebişlerimle hepinizi öpüyoruz.
Eki Görüntüle 690933 günaydınkızlar evinizden bereket huzr saglık mutluluk neşe dolu bir hayat eksik olmasın inş sabh çok kötüydüm midem agrıyordu şuan iym şükr kahvaltı yapıyorum siz napıyonuz bakim
Eki Görüntüle 690957
Güüüüünnnaayyddıınnnnnnnnnnnnn
Oldukça gergin,içimde şiddet içerikli duygular beslediğim,mapus damlarında kendimi hayal ettiğim bir günden hepinize merhaba
Herif günü ama benim kendilerinin ümüğünü sıkma günüm olabilir...
Leğen kemiğine bi tepik,böğrüne bi rocky yumruğu geçiresim var...
Öylesine sevgi doluyum bugün
bugün topiği biz açmışız.
evde herkes uyuyo ben küçük bi kahvaltı yaptım kuzucuklar acıkıyo çünkü.
çizgi film izliyoz teyzeleri.
desene bugün bol atraksiyonlu geçecek sizde tızım aman diyim eniştemin aklı varsa bugün evde durmasın
sanada günaydın gülgüzelim gül yüzün hep gülsün
gunaydin sekerimEki Görüntüle 690957
Güüüüünnnaayyddıınnnnnnnnnnnnn
Oldukça gergin,içimde şiddet içerikli duygular beslediğim,mapus damlarında kendimi hayal ettiğim bir günden hepinize merhaba
Herif günü ama benim kendilerinin ümüğünü sıkma günüm olabilir...
Leğen kemiğine bi tepik,böğrüne bi rocky yumruğu geçiresim var...
Öylesine sevgi doluyum bugün
gunaydin sekerim
Nekadar sevgi dolusun sabah sabah..))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?