Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canim donasyon falan dur daha 1 doktorun lafina itibar edip boyle seyler dusunme
bak ne guzel kardeslerin var ela esin var yaninda sanslisin sakin unutma canim elbwt toparlanican
ben ayni canim ac ac dolaniyorum carsamba tekrar kontrolum var

Ayy canım kıyamam yaa herşey tatlı şeyler yemekmi demek canım olsun idare ediicen şekerim şunun surasında ne kaldı eliz bebişi kucagına almana tatlım yaaa gçen çok güldüm yaa kuranda kadının biri seni sinir etmiş ya anlatsana arkadaşım bide bana azıcık güleyimm

Seyi diyon sen dur ay yazik sizinde kac sene cocugunuz olmadi yazik diyo kadin ya yok diyorum 4 sene istemedik olanlarda oldu
kadin diyo gene 7sene cocugunuz olmadi diye

Seyi diyon sen dur ay yazik sizinde kac sene cocugunuz olmadi yazik diyo kadin ya yok diyorum 4 sene istemedik olanlarda oldu
kadin diyo gene 7sene cocugunuz olmadi diye

Ayyy ne salak kadın yaa canım bende çok duyardım bu lafları Valla artık duymuyırun herkes biliyor çünki ahh ahh çok cahil insanlar yaa canım bende eşimi beklyorum izmirdeydi yolda dönüyor şimdi

Ayyy ne salak kadın yaa canım bende çok duyardım bu lafları Valla artık duymuyırun herkes biliyor çünki ahh ahh çok cahil insanlar yaa canım bende eşimi beklyorum izmirdeydi yolda dönüyor şimdi

Bosver kuzum bit beyinli insan dolu sonucta bizim elimizde olan bisey degil ki allah isterse olur istemezse olmaz dua dan baska care yok yinede rabbim kimseyi evlatla sinamasin hic birimizin kucagini bos birakmasin

herkse günaydınlarrrr.......

mutlu ve huzurlu bir pazar günü diliyorum ve bebişlerimle hepinizi öpüyoruz.

bugün topiği biz açmışız.
evde herkes uyuyo ben küçük bi kahvaltı yaptım kuzucuklar acıkıyo çünkü.
çizgi film izliyoz teyzeleri.

günaydın kızlar evinizden bereket huzr saglık mutluluk neşe dolu bir hayat eksik olmasın inş sabh çok kötüydüm midem agrıyordu şuan iym şükr kahvaltı yapıyorum siz napıyonuz bakim

Gunaydiiinlaaarrr.yagmurlu bi istanbul sabahindan hepinize oucak dolusu sevgiler. .
Biz yumu kontroki icin yollardayiz. .
Ayricaaaaa bu gün günlerden FENERBAHÇE

günaydın durucum ben senin bebişlerini yerim yer teyzelerinin bitanesi onlar bende seni yeğenlerimi öpüyorum

ne gzüel bende çizgi film izlemeyi çok severim içimizdeki çocuğu öldürmemek lazım dimi

günaydın yokhecim geçmiş olsun canım mideden bende çok çekiyorum canım nane kaynat iç mideye çok iyi geliyo

Gunaydiiinlaaarrr.yagmurlu bi istanbul sabahindan hepinize oucak dolusu sevgiler. .

günaydın deryacım inşallah kaliteli kaliteli yumoşların olur sonrada onlar sana bebiş olur

Eki Görüntüle 690957
Güüüüünnnaayyddıınnnnnnnnnnnnn
Oldukça gergin,içimde şiddet içerikli duygular beslediğim,mapus damlarında kendimi hayal ettiğim bir günden hepinize merhaba
Herif günü ama benim kendilerinin ümüğünü sıkma günüm olabilir...
Leğen kemiğine bi tepik,böğrüne bi rocky yumruğu geçiresim var...
Öylesine sevgi doluyum bugün

Son düzenleme:
günaydın dünyanın en özel anne ve anne adayları hepimize mutlu pazarlar

Günaydııınnn cancağızlarım...
o güzel nanaklarınızdan öper saygıyla selamlarım
derya bugün günlerden pazar canım biri seni kandırmış

desene bugün bol atraksiyonlu geçecek sizde tızım aman diyim eniştemin aklı varsa bugün evde durmasın

sanada günaydın gülgüzelim gül yüzün hep gülsün

ama siz çok erken başlamışsınız paşamın deyimiyle çizi film izlemeye
doğduklarında kreşe başlayana kadar tv de size heryer çizi film olcak

desene bugün bol atraksiyonlu geçecek sizde tızım aman diyim eniştemin aklı varsa bugün evde durmasın

sanada günaydın gülgüzelim gül yüzün hep gülsün

evet canım benim datlum kıymatlum...
ben günümü pc başında geçirirsem kendisine bulaşmam o da inşallah şakır şakır klavye sesimden dolayı evden kaçar...
aynı evin içinde olunca yemek vs..konularında mecbur muhatab olcaz o zaman kendimi tutabilirmiyim bilmiyorum..
kendisi beden bütünlüğü ve ruh sağlığı açısından evden gitse iyi olcak

gunaydin sekerim
Nekadar sevgi dolusun sabah sabah..))))

ooohhhhhh gidiyoooooooooo evden hiç bişi yapmayacam bugün ne yemek ne evi toplamak kendime güzel bi pizza sölicem acıkınca keyif yapcam kendiside zıkkımın kökünden sote yapsın yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…