evet canim ya,elektirigin taa hollandaya kadar geldi..)))) tehlikelisin bugun valla tirstim ..))minecan kuzunla benim sevgi dolu ruh halimi paylaşmayamı geldiniz
günaydın canım nasılsınız kalabalık ailenle
evet canım benim datlum kıymatlum...
ben günümü pc başında geçirirsem kendisine bulaşmam o da inşallah şakır şakır klavye sesimden dolayı evden kaçar...
aynı evin içinde olunca yemek vs..konularında mecbur muhatab olcaz o zaman kendimi tutabilirmiyim bilmiyorum..
kendisi beden bütünlüğü ve ruh sağlığı açısından evden gitse iyi olcak
ooohhhhhh gidiyoooooooooo evden hiç bişi yapmayacam bugün ne yemek ne evi toplamak kendime güzel bi pizza sölicem acıkınca keyif yapcam kendiside zıkkımın kökünden sote yapsın yesin
netten bi kaç bişi sipariş edeyim çanta üst baş vs...
bakalım ne dicek
tüm kredi kartlarının numaraları elimde mevcut ödesin şimdi
bekledigim tepki,iste bunetten bi kaç bişi sipariş edeyim çanta üst baş vs...
bakalım ne dicek
evet canim ya,elektirigin taa hollandaya kadar geldi..)))) tehlikelisin bugun valla tirstim ..))
eniştem doğru yolu bulmuş bak kaçıyo
korkulur tızım senden çok fenasın
bekledigim tepki,iste buSefan olsun canim
ooohhhhhh gidiyoooooooooo evden hiç bişi yapmayacam bugün ne yemek ne evi toplamak kendime güzel bi pizza sölicem acıkınca keyif yapcam kendiside zıkkımın kökünden sote yapsın yesin
Günaydın kızlarr bi bakınayım dedim krize girdim Güldenin sayesind ohhh sefan olsun canım boşverr bol bol alışverş yap Valla benim gibi stresini attızım senin koca bin pişman olucak seni geri getirdigi için ye iç keyfine bak canım en iyisini yapıyorsun benimkide gece 2.30 geldi izmirden sabah 10 da işe gitti yalnızların kadınıyım anlıyacagının çayımı koydumm ohh bi keyif yapıcam
günaydın durucum ben senin bebişlerini yerim yer teyzelerinin bitanesi onlar bende seni yeğenlerimi öpüyorum
ne gzüel bende çizgi film izlemeyi çok severim içimizdeki çocuğu öldürmemek lazım dimi
günaydın yokhecim geçmiş olsun canım mideden bende çok çekiyorum canım nane kaynat iç mideye çok iyi geliyo
sagol canım ben aç kalınca agrıyor birzda üzldüm ya sagolsun bizimki dün sacımı yoldu kaldırıp koltuga carptı neden laf söyledim diye ekimden beri maaş vermiyon bana gelince yok diyon diye bana vurup dövüyor allh bildiği gbi yapsın onu herşeyine katlnıyorum hala anlamıyor artık bnde bişey demicem gittiği yere kadrherşeyi yapıyor bise bana inanmıyon diyor nasıl inancm bn sana 7 sendir ömrümü yedi zıkımın köklerini yiyesice
güzel bişiler arayışındayım şimdi hemen başladım
waaaooov çok sert..
günaydınnn ikiz bebiş annesi ne güzel duyguu topiği hamiş hamiş açıyorsun dolanıyorsunn ohh miss bize de bulaşsın inşaallah...herkse günaydınlarrrr.......
mutlu ve huzurlu bir pazar günü diliyorum ve bebişlerimle hepinizi öpüyoruz.
demek meleklerinle şimdiden başladınız dizgifilm izlemeyeee..bugün topiği biz açmışız.
evde herkes uyuyo ben küçük bi kahvaltı yaptım kuzucuklar acıkıyo çünkü.
çizgi film izliyoz teyzeleri.
geçmiş olsun canım sara sultan da demiş nane limon kaynat iy gelir inşaallah üşütmüş olabilrisinn hafiften....
Eki Görüntüle 690933 günaydınkızlar evinizden bereket huzr saglık mutluluk neşe dolu bir hayat eksik olmasın inş sabh çok kötüydüm midem agrıyordu şuan iym şükr kahvaltı yapıyorum siz napıyonuz bakim
maşallah altın yumişlerine inşaallah herşey yolundadır bebişimm başladın mıı fetih okumaya bakiimm..dün için başlayabilirm demiştinn...:44::44::44::44::44:Gunaydiiinlaaarrr.yagmurlu bi istanbul sabahindan hepinize oucak dolusu sevgiler. .
Biz yumu kontroki icin yollardayiz. .
Ayricaaaaa bu gün günlerden FENERBAHÇE
oooovvvv çarpmay hazır yıldırım gücü giibi juyanmışsın ve dolanıyorsun demek evdee..Eki Görüntüle 690957
Güüüüünnnaayyddıınnnnnnnnnnnnn
Oldukça gergin,içimde şiddet içerikli duygular beslediğim,mapus damlarında kendimi hayal ettiğim bir günden hepinize merhaba
Herif günü ama benim kendilerinin ümüğünü sıkma günüm olabilir...
Leğen kemiğine bi tepik,böğrüne bi rocky yumruğu geçiresim var...
Öylesine sevgi doluyum bugün
adamı evden de gönderdinn..hehee.sağlığı için en doğru kararı vermiş eniştee....evet canım benim datlum kıymatlum...
ben günümü pc başında geçirirsem kendisine bulaşmam o da inşallah şakır şakır klavye sesimden dolayı evden kaçar...
aynı evin içinde olunca yemek vs..konularında mecbur muhatab olcaz o zaman kendimi tutabilirmiyim bilmiyorum..
kendisi beden bütünlüğü ve ruh sağlığı açısından evden gitse iyi olcak
netten bi kaç bişi sipariş edeyim çanta üst baş vs...
bakalım ne dicek
güzel bişiler arayışındayım şimdi hemen başladım
hıım bende nevresim hastasıyım, en çok onu almışımdır netten. çanta da aldım ama kıyafet hiç almadım bedenleri olmaz diye.
günaydın canım sen benim gerilimimden etkilenme kocana iyi davran tabii seni mutlu ediyosa aksi halde benden örnek alabilirsin
günaydınnn ikiz bebiş annesi ne güzel duyguu topiği hamiş hamiş açıyorsun dolanıyorsunn ohh miss bize de bulaşsın inşaallah...
demek meleklerinle şimdiden başladınız dizgifilm izlemeyeee..
geçmiş olsun canım sara sultan da demiş nane limon kaynat iy gelir inşaallah üşütmüş olabilrisinn hafiften....
maşallah altın yumişlerine inşaallah herşey yolundadır bebişimm başladın mıı fetih okumaya bakiimm..dün için başlayabilirm demiştinn...:44::44::44::44::44:
oooovvvv çarpmay hazır yıldırım gücü giibi juyanmışsın ve dolanıyorsun demek evdee..
adamı evden de gönderdinn..hehee.sağlığı için en doğru kararı vermiş eniştee....
ayy dün pazarda çok güzel çantalar gördümmm .ama arayışım elbiseye özel tl oplduğu için sadece ufak tefek şeyler alabildim haftaya kocamsız gideceğim inşaallah..tutmasın ben, kimseee o zaman....neler neler alasım var..al tabii hayatımm ama nette bile pahalı geliyor bana pazarda envai çeşidini bakıp beğenip kontrol ederke alma fırsatım oluncaaa..
biz de kalktık kahvaltı yaptık büütüün gece kabus gördüm uyandım ki sırtım açıkta kalmışş belim tutulmuşş geçti neyse kii kocişe güzel bir kahvaltı hazırladımm..yedik ben de postaladımm..araba bakmaya gitti..otopazarına inşallah temiz güzel uygn bişi bulur da sorunsuz sıkıntısız alırız...
aynen durucum nevresimi bende çok seviyorum ve sık sık değiştiririm huylanıyorum mutlaka bakarım indirimde ne var diye bugünde var bi yandan onlara bakıyorum sadece bir kez nevresim takımı aldım ben netten..kıyafet ayakkabı aslında riskli şeyler haklısın...
günaydınnn ikiz bebiş annesi ne güzel duyguu topiği hamiş hamiş açıyorsun dolanıyorsunn ohh miss bize de bulaşsın inşaallah...
maşallah altın yumişlerine inşaallah herşey yolundadır bebişimm başladın mıı fetih okumaya bakiimm..dün için başlayabilirm demiştinn...:44::44::44::44::44:
oooovvvv çarpmay hazır yıldırım gücü giibi juyanmışsın ve dolanıyorsun demek evdee..
adamı evden de gönderdinn..hehee.sağlığı için en doğru kararı vermiş eniştee....
ayy dün pazarda çok güzel çantalar gördümmm .ama arayışım elbiseye özel tl oplduğu için sadece ufak tefek şeyler alabildim haftaya kocamsız gideceğim inşaallah..tutmasın ben, kimseee o zaman....neler neler alasım var..al tabii hayatımm ama nette bile pahalı geliyor bana pazarda envai çeşidini bakıp beğenip kontrol ederke alma fırsatım oluncaaa..
biz de kalktık kahvaltı yaptık büütüün gece kabus gördüm uyandım ki sırtım açıkta kalmışş belim tutulmuşş geçti neyse kii kocişe güzel bir kahvaltı hazırladımm..yedik ben de postaladımm..araba bakmaya gitti..otopazarına inşallah temiz güzel uygn bişi bulur da sorunsuz sıkıntısız alırız...
elektirik saçıyom evet bugün trafo gibi dolanıyom
sen değil canım o tırssın
evet arada bi kafası çalışıyo gergin halimi bildiğinden evde durmaması gerektiğini biliyooo bi de işten tel gelip duruyo pazarlarıda gider zaten...
bugün evde durcak gibi bi hali vardı ama baktı evde trafo dolanıyo kaçması en mantıklısı şimdi bütün internette üye olduğum alışveriş sitelerini yokluyom..
bu gerilimden kendime fayda zamanı geldi
sagol canım ben aç kalınca agrıyor birzda üzldüm ya sagolsun bizimki dün sacımı yoldu kaldırıp koltuga carptı neden laf söyledim diye ekimden beri maaş vermiyon bana gelince yok diyon diye bana vurup dövüyor allh bildiği gbi yapsın onu herşeyine katlnıyorum hala anlamıyor artık bnde bişey demicem gittiği yere kadrherşeyi yapıyor bise bana inanmıyon diyor nasıl inancm bn sana 7 sendir ömrümü yedi zıkımın köklerini yiyesice
e artık yavaş yavaş başlıyorum intikam sürecine
herşey iyi de en büyük zararı kapılar görüyoo bazen sert çarpıyomda
Su sıralar sorun bende canım dün gece adam eve geldi yorgun argın duş aldı dişlerini fırçaladı 3 de yataga girdik baktım sigara kokuyor ayyy dedim niye geldin gelmeseydin ne güzel rahattım dedim küstü arkasını döndüneyse gönlünü aldım birazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?