Su sıralar sorun bende canım dün gece adam eve geldi yorgun argın duş aldı dişlerini fırçaladı 3 de yataga girdik baktım sigara kokuyor ayyy dedim niye geldin gelmeseydin ne güzel rahattım dedim küstü arkasını döndüneyse gönlünü aldım birazz
gülden ablacım seni kzdran enişteye yazıklar olsun diyorum ne o öyleztn bu erkekleri beynini okumalı yada çip takmalı herşeylerini çekiyoz bi istedimizi yapmıyolar işlerine gelince canım cicim gelmeyince yürü bunu kabul etmiyorum işte susmayacam bizimde haklarımz var okadr
valla gitmesi en iyisi gerçekten yüzünü göresim yok çok kızgınım...
bana yakın öyle bol çeşidi olan bi pazarım yok benim canımcım bakardım bende ama netten şu durumda sipariş vermek daha kolayıma gidiyo...
markaların çakmaları değil hakikilerininde indirimleri oluyo yakaladınmı süpperrr
iyi apmışsın az bile yapmışsın
bana koca demeyin en iyisi olsa ne kadar iyi olur beee
evet yazıklar olsun dimi
daha bir ay olmamıştı gideli paşalarımın yanına cenaze müsabetiylede onlar gelmişti geçenlerde bu gidişimi gereksiz gördü sanırım...
ama farketmiyor içimin soğuması zaman alıcak soğusa bile kin olarak bende duracak mutlaka er ya da geç elime düşecek...
çok üzüldüm canım Allah eşini ıslah etsin
nasılsın kk nın yemek birincisi topiğimizin medeni iftiharı
tızım ne istiyonuz kocalarınızdan yazık adamlara
bende pazardan alışveriş yapmayı çok severim görerek dokunarak aldımmı daha bi içime siner benimde en çok aldığım şey nevresim ve havludur ikisininde çokluğundan zarar gelmez
iyi apmışsın az bile yapmışsın
bana koca demeyin en iyisi olsa ne kadar iyi olur beee
evet yazıklar olsun dimi
daha bir ay olmamıştı gideli paşalarımın yanına cenaze müsabetiylede onlar gelmişti geçenlerde bu gidişimi gereksiz gördü sanırım...
ama farketmiyor içimin soğuması zaman alıcak soğusa bile kin olarak bende duracak mutlaka er ya da geç elime düşecek...
bende pazardan alışveriş yapmayı çok severim görerek dokunarak aldımmı daha bi içime siner benimde en çok aldığım şey nevresim ve havludur ikisininde çokluğundan zarar gelmez
eee azıcıkda olsa eniştem haklı insan hep ailesinin yanında olmak istiyo ama adam hastaykende bırakıp gitmek olurmu tızım hem daha yeni görmüşsün onları kusura bakma ama ben eniştemden yanayım üzüerinden biraz zaman geçsin onlarda gelir sende gidersin hem eşin şimdi acılı onun yanında olman daha doğru tızıııııııım bana kızacan ama dost acı söyler gülgüzelim
evet canım bende pazar alışverişini seviyorum ama yakınlarımda yok olanlarda sebze meyve üzerine daha çok ufak çapta..
bu ara evi değil kendimi düşünüyom ya evle ilgili hiç bişi almayacam
ama dostum acı söleme bana bak az önce paşam aradı dün yolda konuştum en son akşama yanındayım teyzem dedim şimdi bana neden gelmedin diyo
nasıl içlendim anlatamam
oh oh iyi olur valla canımcım olsun insan yinede git derdi sanki yabncıya gidyoruz bnmki bi babam ölünce götürdü dahada yokelimize düşsünler aminnn bnde bana yapılanları hiç unutmam
Oyyy yavrum kıyamam tabi içlenirsin cnım sanki onlar bizim çocuklarımız yaa dün eloşdan ayrılırken melül melül bakışları gözümün önünden gitmiyor yaaa
yuuhh artık seninkide abartmış numunelik müzeye kaldırmak lazım ...
düşürsün Rabbim eline..
zaten düşündüğüm kısmı oooo..
çocuk ne anlar bu saçmalıklardan yavrum dün sabah ne heyecanlıydı bu sabah neler diyooo
evet canım bende pazar alışverişini seviyorum ama yakınlarımda yok olanlarda sebze meyve üzerine daha çok ufak çapta..
ama dostum acı söleme bana bak az önce paşam aradı dün yolda konuştum en son akşama yanındayım teyzem dedim şimdi bana neden gelmedin diyo
nasıl içlendim anlatamam
Günaydınn güzeller güzelimm...gunaydin sekerim
Nekadar sevgi dolusun sabah sabah..))))
biz zor kadınlarız hayatım canım cicimken 2 dakika kocişleri boğma kıvamına gelip gemileri yakabiliyoruzz...ohh iyi yapmışsın iç çayını alsın tüm stresinii..Günaydın kızlarr bi bakınayım dedim krize girdim Güldenin sayesind ohhh sefan olsun canım boşverr bol bol alışverş yap Valla benim gibi stresini attızım senin koca bin pişman olucak seni geri getirdigi için ye iç keyfine bak canım en iyisini yapıyorsun benimkide gece 2.30 geldi izmirden sabah 10 da işe gitti yalnızların kadınıyım anlıyacagının çayımı koydumm ohh bi keyif yapıcam
günaydın durucum ben senin bebişlerini yerim yer teyzelerinin bitanesi onlar bende seni yeğenlerimi öpüyorum
ne gzüel bende çizgi film izlemeyi çok severim içimizdeki çocuğu öldürmemek lazım dimi
günaydın yokhecim geçmiş olsun canım mideden bende çok çekiyorum canım nane kaynat iç mideye çok iyi geliyo
sagol canım ben aç kalınca agrıyor birzda üzldüm ya sagolsun bizimki dün sacımı yoldu kaldırıp koltuga carptı neden laf söyledim diye ekimden beri maaş vermiyon bana gelince yok diyon diye bana vurup dövüyor allh bildiği gbi yapsın onu herşeyine katlnıyorum hala anlamıyor artık bnde bişey demicem gittiği yere kadrherşeyi yapıyor bise bana inanmıyon diyor nasıl inancm bn sana 7 sendir ömrümü yedi zıkımın köklerini yiyesice ya ben bunları okurken tüylerim diken diken oluyor sen nasıl tahammül ediyorsun bir de üstüne adamı baba yapmak için kendini paralıyorsun..sana baştan beri söylediğim bişey var..hayatın yoluna girmeden bebişlerimiz girmiyor hayatımıza...Cennetlik Hatunsun Maaşallah..Kadına şiddette sonuna kadar karşıyız ..sadece karnımızdan gelecek tekmelere hasretiz ve bekliyoruzz... Gerçi şu da bir gerçek çevremde ne kadar eşiyle sorun yaşayan pekçok haksızlığa maruz kalan kadın gördüysem Rabbim mazlumun ahını yerde bırakmadığı giib duasını da hemen kabul ediyor ve bebişleri doğal yoldan geliyor....eltimm kaynımdan vazgeçmek üzereyken hamile kaldı bebeği sayesinde tahammül ediyor boşamıyor adamı...kuzenimin biriii kocasıla soru yaşarken hamile kaldı...hamileyken kocası bize açıkça söyledi hamile olmasaydı çoktan ayrılmıştımm diyee...biz de sıkıntı yok kavgamız güürltümüz olsa da hiç vazgeçmiyoruz birbrimizden diye mi gelmiyor bebişimiz diye düşünmüyor değilimm:26::26::26::26:
Amn canımm arada delleniyorum ama ben delleniyorum o hiiiç tınlamıyorr..trip bile yapamıyorum artık ciddiye alınmıyorummkocam tarafından arkadaş..Canım sanada günaydınn ohh ne güzel güne güzel başlamıssın kocanla hep güzel olsun bütün günlerin İNŞALLAH eviniz bereket,huzur,bol bol bebiş dolsunn
AMİNNNNNgelip sıkıştıırp bir de gülüyor sen bana trip mi, yapıyosun bakiim diye..bu da fena ayoll
marka takıntım yok di,yorum ama ..ğpazar malıçanta da sırıtıyor dikişiyle işçiliğiyle deriisnin sertliği modelinin sıradanlığıylaa:44:valla gitmesi en iyisi gerçekten yüzünü göresim yok çok kızgınım...
bana yakın öyle bol çeşidi olan bi pazarım yok benim canımcım bakardım bende ama netten şu durumda sipariş vermek daha kolayıma gidiyo...
markaların çakmaları değil hakikilerininde indirimleri oluyo yakaladınmı süpperrren güzeli seninki gibi markjayı indrimde bulmak galibaa....
desteklerinizle biirnciyim inşaallahsağolunn yemeğimi beğenip oy veren herkesten Allah razı olsunn...göbüşleri bebiş dolsunn
Görür merka etme ailesi de olsa çıkar dünyası..para verdiği sürece iyilerdir..musluk kesilincee herkes dişini gösteriir..benim koca da her işlerine koşar aralarınıbulur küsleri barıştırır harçlıklarını veriir..hiç karışmam ailendir derimm..ama 2 gün sonra geçip karşısına inkar edinceee kendi gelir nankörler diye dert yanar..ee derim bugün olan birşey değil kii buu herzaman yaptıkları birşey ben alıştım sen de alış keriz muamelesi görmeye...
o ıslah olmazsa bnde susmaycam işte hakkımı savunucam bana ili bişey almayla kandıramz ben haksız değilm ablasına para veriyor kirada diye bn istynce yok nerden aldın ya 100 ün 200 ün lafını mı yapıyon dîyor gelde inan allh onu bildiği gibi yapsın herks onun için iyi bn kötüym neymiş ineleyip irdeleyici konuşuyomuşmda onunla böyle kimse konuşamazmış bnde para verip işlerine koşsam banda konuşamzlar tabi sanki bana padişahta papucumn admı oh oh içimn yagları eridi herşeyide derim bi gün o güvnip iyi dedikleri yerden yere vursunda görsün ebesininkini iyi laf dedim ha artık yukarda konuştuğunu da anlatmıyor..yıldı adam...
havlu deyincee ben de pazarda çok güzel havlular gördümm 3 tane banyo havluus 10 tlydii...tül sevdasına almadan geldim yaa..inşaalah haftaya banyo takımımıda yenileyecemm...paspaslarım çok eskidi..ya da ip alıp harıl harıl örecem kardeşimin düğünü için sülale buraya aktığında evde eksiğim gediğim olmamalı..yeni evim de de kullanırım güzel kaliteli bişeyler aliim dee..All bendende o kadar canım nevresim ve havluya doymuyorum birde pijamayaama marka takıntım var bu arada sürekli nevresim degiştiririm gelenler bayılır nevresimlerime,birde takıntım var ama yaa hayatta elimi yüzümü havluya silmem o yüzden bana evde peçete dayanmaz,bepanthen kremde dayanmz bu arada krem olmassa olmazlarımdan hele ttile giderken eşimle hep tartışırız ama zafer benimdir nevresimsiz hayatt yola çıkmam
kıyamam senin o yarım yarım konuşan paşalarınaaa ben yaaaaevet canım bende pazar alışverişini seviyorum ama yakınlarımda yok olanlarda sebze meyve üzerine daha çok ufak çapta..
nasıl içlendim anlatamam
yuuhh artık seninkide abartmış numunelik müzeye kaldırmak lazım ...
düşürsün Rabbim eline..
zaten düşündüğüm kısmı oooo..
çocuk ne anlar bu saçmalıklardan yavrum dün sabah ne heyecanlıydı bu sabah neler diyooo
Ben topiğin kapısından siz bacasından kaçmışsınız nereye dağıldınız ayol bırakmayada gelmiyonuz yanii
Kizlarrr bana yardimci olunnnnnnnnn...... bugun 9.gunu transferimin dun test aldim eczaneden yaptim cft cizgi cikti amaa biri kirmizi digeri pembe daha az belli yarin kan tahlilim varrrr.... cok heycanliyim ve korkuyorummmmmm
Kizlarrr bana yardimci olunnnnnnnnn...... bugun 9.gunu transferimin dun test aldim eczaneden yaptim cft cizgi cikti amaa biri kirmizi digeri pembe daha az belli yarin kan tahlilim varrrr.... cok heycanliyim ve korkuyorummmmmm
Günaydınn güzeller güzelimm...
biz zor kadınlarız hayatım canım cicimken 2 dakika kocişleri boğma kıvamına gelip gemileri yakabiliyoruzz...ohh iyi yapmışsın iç çayını alsın tüm stresinii..
ya ben bunları okurken tüylerim diken diken oluyor sen nasıl tahammül ediyorsun bir de üstüne adamı baba yapmak için kendini paralıyorsun..sana baştan beri söylediğim bişey var..hayatın yoluna girmeden bebişlerimiz girmiyor hayatımıza...Cennetlik Hatunsun Maaşallah..Kadına şiddette sonuna kadar karşıyız ..sadece karnımızdan gelecek tekmelere hasretiz ve bekliyoruzz... Gerçi şu da bir gerçek çevremde ne kadar eşiyle sorun yaşayan pekçok haksızlığa maruz kalan kadın gördüysem Rabbim mazlumun ahını yerde bırakmadığı giib duasını da hemen kabul ediyor ve bebişleri doğal yoldan geliyor....eltimm kaynımdan vazgeçmek üzereyken hamile kaldı bebeği sayesinde tahammül ediyor boşamıyor adamı...kuzenimin biriii kocasıla soru yaşarken hamile kaldı...hamileyken kocası bize açıkça söyledi hamile olmasaydı çoktan ayrılmıştımm diyee...biz de sıkıntı yok kavgamız güürltümüz olsa da hiç vazgeçmiyoruz birbrimizden diye mi gelmiyor bebişimiz diye düşünmüyor değilimm:26::26::26::26:
Amn canımm arada delleniyorum ama ben delleniyorum o hiiiç tınlamıyorr..trip bile yapamıyorum artık ciddiye alınmıyorummkocam tarafından arkadaş..gelip sıkıştıırp bir de gülüyor sen bana trip mi, yapıyosun bakiim diye..bu da fena ayoll
marka takıntım yok di,yorum ama ..ğpazar malıçanta da sırıtıyor dikişiyle işçiliğiyle deriisnin sertliği modelinin sıradanlığıylaa:44:en güzeli seninki gibi markjayı indrimde bulmak galibaa....
desteklerinizle biirnciyim inşaallahsağolunn yemeğimi beğenip oy veren herkesten Allah razı olsunn...göbüşleri bebiş dolsunn
Görür merka etme ailesi de olsa çıkar dünyası..para verdiği sürece iyilerdir..musluk kesilincee herkes dişini gösteriir..benim koca da her işlerine koşar aralarınıbulur küsleri barıştırır harçlıklarını veriir..hiç karışmam ailendir derimm..ama 2 gün sonra geçip karşısına inkar edinceee kendi gelir nankörler diye dert yanar..ee derim bugün olan birşey değil kii buu herzaman yaptıkları birşey ben alıştım sen de alış keriz muamelesi görmeye...artık yukarda konuştuğunu da anlatmıyor..yıldı adam...
günaydın durucum ben senin bebişlerini yerim yer teyzelerinin bitanesi onlar bende seni yeğenlerimi öpüyorum
ne gzüel bende çizgi film izlemeyi çok severim içimizdeki çocuğu öldürmemek lazım dimi
günaydın yokhecim geçmiş olsun canım mideden bende çok çekiyorum canım nane kaynat iç mideye çok iyi geliyo
sagol canım ben aç kalınca agrıyor birzda üzldüm ya sagolsun bizimki dün sacımı yoldu kaldırıp koltuga carptı neden laf söyledim diye ekimden beri maaş vermiyon bana gelince yok diyon diye bana vurup dövüyor allh bildiği gbi yapsın onu herşeyine katlnıyorum hala anlamıyor artık bnde bişey demicem gittiği yere kadrherşeyi yapıyor bise bana inanmıyon diyor nasıl inancm bn sana 7 sendir ömrümü yedi zıkımın köklerini yiyesice
Canim rabbim islah etsin esini senin gibi bir ese yapilmaz sen onun anasina bak o sana neler yapsin yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?