Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi apmışsın az bile yapmışsın
bana koca demeyin en iyisi olsa ne kadar iyi olur beee

evet yazıklar olsun dimi
daha bir ay olmamıştı gideli paşalarımın yanına cenaze müsabetiylede onlar gelmişti geçenlerde bu gidişimi gereksiz gördü sanırım...
ama farketmiyor içimin soğuması zaman alıcak soğusa bile kin olarak bende duracak mutlaka er ya da geç elime düşecek...

bende pazardan alışveriş yapmayı çok severim görerek dokunarak aldımmı daha bi içime siner benimde en çok aldığım şey nevresim ve havludur ikisininde çokluğundan zarar gelmez

eee azıcıkda olsa eniştem haklı insan hep ailesinin yanında olmak istiyo ama adam hastaykende bırakıp gitmek olurmu tızım hem daha yeni görmüşsün onları kusura bakma ama ben eniştemden yanayım üzüerinden biraz zaman geçsin onlarda gelir sende gidersin hem eşin şimdi acılı onun yanında olman daha doğru tızıııııııım bana kızacan ama dost acı söyler gülgüzelim

çok üzüldüm canım Allah eşini ıslah etsin

nasılsın kk nın yemek birincisi topiğimizin medeni iftiharı

tızım ne istiyonuz kocalarınızdan yazık adamlara

Canım yaa arda çekilmiyorlar Valla benimkine sorsam melek gibiyim der hepsi melek bunların zaten bizlerde şeytan

çok üzüldüm canım Allah eşini ıslah etsin

nasılsın kk nın yemek birincisi topiğimizin medeni iftiharı

tızım ne istiyonuz kocalarınızdan yazık adamlara

o ıslah olmazsa bnde susmaycam işte hakkımı savunucam bana ili bişey almayla kandıramz ben haksız değilm ablasına para veriyor kirada diye bn istynce yok nerden aldın ya 100 ün 200 ün lafını mı yapıyon dîyor gelde inan allh onu bildiği gibi yapsın herks onun için iyi bn kötüym neymiş ineleyip irdeleyici konuşuyomuşmda onunla böyle kimse konuşamazmış bnde para verip işlerine koşsam banda konuşamzlar tabi sanki bana padişahta papucumn admı oh oh içimn yagları eridi herşeyide derim bi gün o güvnip iyi dedikleri yerden yere vursunda görsün ebesininkini iyi laf dedim ha

bende pazardan alışveriş yapmayı çok severim görerek dokunarak aldımmı daha bi içime siner benimde en çok aldığım şey nevresim ve havludur ikisininde çokluğundan zarar gelmez

All bendende o kadar canım nevresim ve havluya doymuyorum birde pijamaya ama marka takıntım var bu arada sürekli nevresim degiştiririm gelenler bayılır nevresimlerime,birde takıntım var ama yaa hayatta elimi yüzümü havluya silmem o yüzden bana evde peçete dayanmaz,bepanthen kremde dayanmz bu arada krem olmassa olmazlarımdan hele ttile giderken eşimle hep tartışırız ama zafer benimdir nevresimsiz hayatt yola çıkmam

oh oh iyi olur valla canımcım olsun insan yinede git derdi sanki yabncıya gidyoruz bnmki bi babam ölünce götürdü dahada yok elimize düşsünler aminnn bnde bana yapılanları hiç unutmam

evet canım bende pazar alışverişini seviyorum ama yakınlarımda yok olanlarda sebze meyve üzerine daha çok ufak çapta..
bu ara evi değil kendimi düşünüyom ya evle ilgili hiç bişi almayacam

ama dostum acı söleme bana bak az önce paşam aradı dün yolda konuştum en son akşama yanındayım teyzem dedim şimdi bana neden gelmedin diyo
nasıl içlendim anlatamam

Oyyy yavrum kıyamam tabi içlenirsin cnım sanki onlar bizim çocuklarımız yaa dün eloşdan ayrılırken melül melül bakışları gözümün önünden gitmiyor yaaa

oh oh iyi olur valla canımcım olsun insan yinede git derdi sanki yabncıya gidyoruz bnmki bi babam ölünce götürdü dahada yok elimize düşsünler aminnn bnde bana yapılanları hiç unutmam

yuuhh artık seninkide abartmış numunelik müzeye kaldırmak lazım ...
düşürsün Rabbim eline..

Oyyy yavrum kıyamam tabi içlenirsin cnım sanki onlar bizim çocuklarımız yaa dün eloşdan ayrılırken melül melül bakışları gözümün önünden gitmiyor yaaa

zaten düşündüğüm kısmı oooo..
çocuk ne anlar bu saçmalıklardan yavrum dün sabah ne heyecanlıydı bu sabah neler diyooo

aminnn canım amin inş biz kadınlar herşeyi çekyoz ama erkekler bizi anlamdıkları gbi ufacık bişeyi çok görüyolar bu huyda olanları kınıyorum kınamkla kalmıyorum allaha havale ediyorum ve şu sözle bu konuyu kapatıyorum Bir erkek hanımını döverse
Kıyamet günü ondan davacı olurum.
- Hz.Muhammed (S.A.V)
:13:

kıyamam ben sana ağlama amaaaaa............
ne olurdu ailelerimizle sevdiklerimizle hep yan yana olsak ama hayat işte..................

hem çocuklar çabuk unutur böyle şeyleri seni bi daha gördüğünde dünya onun olur

gunaydin sekerim
Nekadar sevgi dolusun sabah sabah..))))
Günaydınn güzeller güzelimm...
biz zor kadınlarız hayatım canım cicimken 2 dakika kocişleri boğma kıvamına gelip gemileri yakabiliyoruzz...ohh iyi yapmışsın iç çayını alsın tüm stresinii..

havlu deyincee ben de pazarda çok güzel havlular gördümm 3 tane banyo havluus 10 tlydii...tül sevdasına almadan geldim yaa..inşaalah haftaya banyo takımımıda yenileyecemm...paspaslarım çok eskidi..ya da ip alıp harıl harıl örecem kardeşimin düğünü için sülale buraya aktığında evde eksiğim gediğim olmamalı..yeni evim de de kullanırım güzel kaliteli bişeyler aliim dee..
kıyamam senin o yarım yarım konuşan paşalarınaaa ben yaaaa...alma kuzum evinin herşeyini yeniledin zaten değil mii:44::44::44::44::44:

ayy kıyamam paşama demek dört gözle bekliyodu teyzoşunuuuu...ne kadar sevinip ne kadar üüzüülmüştür sarı paşamm...ama sara sultana bir yerde katılıyorum o da şükür kii sık sık görüşüyorsunuz ben 2 senedir sene de bir görüyorumm prenseslerimii...hiç de tutturamıyorumm...masraf oluyor diyeee...adam şimdi de yeni bir kursa başladı ona da para harcıyor..üstüne ehliyet almma için kursa gitmemi istiyor...hepsi masraf unların ben daha gnc den destek ürünleri alacam..hem kendime hem de ona ..bunlara para mı dayanır... ay sonrada taşınalım diyor banka mı soyacak acabaa..hangi parayla taşınıcaz anlamıyorumm..

Kizlarrr bana yardimci olunnnnnnnnn...... bugun 9.gunu transferimin dun test aldim eczaneden yaptim cft cizgi cikti amaa biri kirmizi digeri pembe daha az belli yarin kan tahlilim varrrr.... cok heycanliyim ve korkuyorummmmmm

Ben topiğin kapısından siz bacasından kaçmışsınız nereye dağıldınız ayol bırakmayada gelmiyonuz yanii

Güldenim sen yoktun ya buralain hic tadi yoktu yaaaa ben enisteye kizdigimi soyleyemem gondermediginden oturu bence iyi oldu yoksabiz sensiz napardik topigimizin gülü biraz bencilmi oldukkkkk

Kizlarrr bana yardimci olunnnnnnnnn...... bugun 9.gunu transferimin dun test aldim eczaneden yaptim cft cizgi cikti amaa biri kirmizi digeri pembe daha az belli yarin kan tahlilim varrrr.... cok heycanliyim ve korkuyorummmmmm

ay ne güzel görmüşsün işte çift çizgiyi inşaallah hamilesinnpembe olan henüz erken olduğu için silik çıkmışş:129::129::129::129:..başka bişey yoktur stres yapma şekerim...inşallah kan testiyle de onaylanacak sonucunn...

tatlişkom benim alıntımın alına yokheye yazmışsın Allah ona sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…