Aminnn kuzucum...
Evet canım erken ben listeyi yayınladım sebebi ilk sayfadaki liste topiklerinin linkini kaldırdım kolay bulamazsın topike koydum bakmak istersen bak diye yoksa çok erken tabiki belirti için şu an yaşadıkların operasyondan kalan şeyler olabilir inşallah gebeliktendir diyorum ben...
oyyyy yiyerimmmm onu ben bebeler arabada uyurlar zaten babasını görsün tabi açcak gözlerini
öncelikle sizin gibi içimi dökebildiğim arkadaşlarım olduğu için hepinize iyi ki varsınız diyorum bugün çok dolmuştum gerçekten çok şükür şuan çok çok iiyim eşimle de konuştuk çok kırıldım ama hallettik çok şükür eşim de öğrenci ve velilerine sinirini benden çıkarmış o da itiraf etti eşim de şeker var zaten şekeri yükselince ağzına ne gelirse söylüyo bugün de öyle oldu gece çıkan ufak bir tartışmamızı bu hale getirdiği için o da çok üzüldüğünü itiraf etti ve nihayet sadece bana bir sarılması elimi sıkıca tutması benim için yeterliydi zaten eguşum söylediğin herşey de haklısın canımcım önümüz de daha büyük sıkıntılar var ve birbirimizi yıpratmamıza değmez zaten bebeğimizin gelmesi en büyük şükrüm ,sevincim,herşeyim ve artık ne olursa olsun bebeğim için duymamazlıktan geleceğim herşey için çok sağol bitanemhaklısın tatlım çok doldum nedense bugün belki de birikim diyeyim aynen canım bazen boşvercem kocayı minik mucizemi üzmeye asla hakkım yok desteğin için çok teşekkür ederim tatlım
çok sağol canımcım dediğin gibi barıştık tatlım
Kızlar bu ay hem soğan kürü hemde YAKI kullancam ev tipi bebekim için...... veeeeeeeeeeeeee hayatımda hiç kullanmadığım ve sebepsiz infertilite teşhisinde yakı ile hamile kalanların çok olması ile yeni umudum yakı oluyor bu ay alkışlayın kendisini
Oyyyyy teyzosu bende yiyorum ama çok saldırgan bir kızım var direk dalıyr banainşşlh uyanmaz yaaa uyanırsa wıyyyy halimize dşyorumm yaaa güldenim bu aralar bnm pek bir hamîle kalasım var etrafmda gebe çogakdı
hosgeldin mehtosummmmm
almadım başlamadım gıcık eşim yüzünden abarttı durdu...
nerden güveniyon içinde ne olduğunu ne doğruuu v.s v.s abarttı uzattu durduuu
herşeye para veren adam kartlada almama veto koyduuu
çok canım sıkıldı çokkkk
ama huzurumuda bozmak istemedim vazgeçtim keçi inadım vardır oda şaşırdı kafaya taktığımı yapmadım diye ama
dedim yaa canım sıkılsın istemedim..
zaten negatif tüpden sonra kaç ay aramız çok kötüydü anca iki aydır düzeldiiii
......ama ben soğana geç kaldımmı canım bari onu yapayım bişi yapıyo olmak bile yetiyor insanaa
adetimin ilk gününden sayınca 12.gündeyimm
oooooooooooooo ekip kuvvetli bu gece
Selam kızlarrrr şimdi geldik yürüyüşden eşimle nasılsınız bacılarrr
evet canım tüp daha kolay oldu
kdr cim denemişti tık yok amasanırım yanlış yere yapıştırdı o
biliyorum canımcım bizzat topiğimziden yakın zamanda kdr hatun denedi ama bişi olmadı ya bende işe yararsa belkide şifam ondan gelcek
alkışlıyorrum
ben geç kaldım aslında diyodum adetim düzene girsin yapıcam ama adetden yıkandığım gün yapıştırcaktım tühhhh...
belki siyatik sıkışmayada iyi gelri hem ztane ağrılar için kullanılan bişey...
canım inşallah bir sebepsiz olarak sende işe yarar bende yaramadı ama zamanı değilmiş olmadı...
yakıya geçmi kaldım daha yeni çalışmaya başladım bu hafta yumurtluyorum inşallah kalitelidir tabiki akıntım var ama...
eğer kocam uyarsa p.tesi ve bugecede olursa gün aşırıya bende devam diyorumm
İyi geceler kızlar oku oku ne çok şey yazmışsınız ancak bitti kalk otur...
alıntı yapmadımm hepiniiz seviyomm...
Deryacımm inşallah belirtilerin gebelik belirtisidir...dikkat et kendine ve meleğine kuzumm...
Egunalimm güzel kararlar almışsın..denmekten zarar gelmez...dene bebğim tüpsüz yapman daha hayırlı senin içinn malumm olayların kadınısın neler çekiyorsun iğnelerin ilaçların etkilerindenn perişan oluyorsunn..inşaallah içtiğin takviye ürünler yapacağın yakıı bebişe yer açar göbüşündee...çok çalışmak lazıım çookk...
Kdr bacımm boşver azcık toparlan çok hengame geçiridin sen de kaç aydırr... başlarsın bir yolunu bulup inşaalah ben bu ay alacamm tüm gerekenleri malum senem dolacak doktora göstermeyeli bir yerden başliim diyorumm artık...2014 e geçmeden bir tüp daha denemeye kararlıyım Rabbim izn veririsee
Nurbeb ciğimmçok şükürr geçici bir sinir nöbetinden tatlılıkla çıkmışsınızz ohh dedimm son mesajınlaa...Rabbim ağzınızın tadını bozmasın olur öyle arada karı koca kavgasınd... zor zamanlar geçiriyorsunuz meleğiniizi beklerkenn hassassınız haliyleee
canan 456 hoşgeldin canımm ...şok üstüne şoklar yaşamışsınız herşey tersine dönmüşş..inşaallah artık terslikler bitmiştir ve doğru tesbit veee tedavilerle kavuşurusn başladığın tedavindee canımm..
oooooooooooooo ekip kuvvetli bu gece
sondan başlıyorum ayar vermekten yoruldum yıllardır inat bu konularda yaa...sondan başlıyorum adetin ne zaman bitti hatılıyormusun o günden 7 gün say ve ona göre başla...
yarın başlayabilirsin bence..
eşinle olan durum hakkında bişiler dicem duramam çatlarım
erkek milleti bu tip şeylere pek tamah etmiyorlar bi de parası çok ürünlerin biliyorsun o yüzden direk kolaya kaçıp ne gereği var diyebilirler..
onun ayarını sen vercen artıkın..
Selam kızlarrrr şimdi geldik yürüyüşden eşimle nasılsınız bacılarrr
yengem geçen hafta transfer oldu ve bu gün yanılmıyorsam 7. 8. günü adet kanaması gibi kanama başlamış kan değerleri düşük çıkmış cumartesi gene test yapılacakmış bu 3. transfer sizce sonuç nasıl çok üzülüyorum ne olur böyle tecrübeleri olanlar varsa yardımcı olsun. yanlış yere bu soruyor olabilirim kusura bakmayın şimdiden. telaşım büyük
yeni tedavin hayırlı olsunnn canım inşallah işe yarar ben de mi o yakıdan yapıştırsam kız ne kaybederim ki:)Kızlar ben son bir aydır arginmax (yumurta kalitesini artırıyor) ve omega3 kullanıyorum hala devam ediyorum bu ay da adetimin bittikten sonra belime yakı yapıştırcam ve gün aşırı değiştircem tabii gün aşırı ekşınlarımızda olcak yine adet bitiminde 7 gün sonrada soğan kürüne başlayacam bu ay sıkı çalışcam yaptıklarımı yazmak istedim benimle birlikte yapmak isteyen olabilir belkim
hadi inşallahhh deryoşşş inşallahh hamilesindirUmitlenmek istemiyorum ama annem de bu gun dediki. .
Bende hamile kalınca agziMimin tadi degisirdi...
Valla zaten bu gün basladim kilmaya..
Dun ve onceki gun kilmadim..
O zaman yatsı namazını oturarak kilayim bu gunn..
Uzun ya bide. ..
Allah kavustursun canım nerden gelio?Selmlar canm arkdşlrım biz babamızı bekliyrz havalimnnndyz miniğimle evde uyumayn cocuk arabaya bindrdim hop gittî yandık eve dönunce bugece sabhlar olmaz artık açar farları kesin işte böyle öptüm sizî çook sarjım bitîyr
cnm spermler hep aynı çıkmıo sürekli değişken değerler alırmış..tüpe başlıcaksan adeti bekliceksiniz cnm.merhaba hanımlar.
herkesin Allah şfasını versin.
3.5 yıldır bebeğimiz olmuyordu.geçen sene doktora gittik benim falalloplr tıkalı,kocamın spermler yeterli çıktı.en nihayetinde1 sene sonra cesaretlenip bir tüp bebek merkezine gittik.ki bu yaklaşık 10 gün önce oluyor.benim hsg filmini inceledi.eşime sper testi yapıldı.ne dese beğenirsiniz????tüplerim açıkmış daha doğrusu daha cok basılsa ilaç geçecekmiş dedi.şo şok şok...eşimin de spermi yetersiz cıktı 5 milyon civarı.biz şoklardayız.nasıl olur diye.nasıl olabiliyor böyle????herşey tersine döndü.dalga mı geçiyorlar yaa.ben 1 senedir alternatif malternatif ne bulduysam deniyorum.hatta rahmimde yara varmış.doktor su ile falan içini temizlemekten olmuş olabilr dedi.söyleyemedim tabi adaçayı yağı koydum diye..belki de ondan oldu???Allah u alem.
işte böyle arkadaşlar.15 gün sonra tekrar gelin sperm testini yenileyelim dedi.o zaman benim adetim yeni bitmiş olacak.sanırım adet günüm beklenecek di mi?????
bebeğimiz olsun.bebeklerimiz olsun.hepimizin olsun .hayırlısıyla olsun.koltuklara meyve suyu döküp halıya çişini yapsınlar..........işte böyle şeyler.....
yaaaaaaaa ben bişeyi biliyorum da söylüyorum kızımöncelikle sizin gibi içimi dökebildiğim arkadaşlarım olduğu için hepinize iyi ki varsınız diyorum bugün çok dolmuştum gerçekten çok şükür şuan çok çok iiyim eşimle de konuştuk çok kırıldım ama hallettik çok şükür eşim de öğrenci ve velilerine sinirini benden çıkarmış o da itiraf etti eşim de şeker var zaten şekeri yükselince ağzına ne gelirse söylüyo bugün de öyle oldu gece çıkan ufak bir tartışmamızı bu hale getirdiği için o da çok üzüldüğünü itiraf etti ve nihayet sadece bana bir sarılması elimi sıkıca tutması benim için yeterliydi zaten eguşum söylediğin herşey de haklısın canımcım önümüz de daha büyük sıkıntılar var ve birbirimizi yıpratmamıza değmez zaten bebeğimizin gelmesi en büyük şükrüm ,sevincim,herşeyim ve artık ne olursa olsun bebeğim için duymamazlıktan geleceğim herşey için çok sağol bitanemhaklısın tatlım çok doldum nedense bugün belki de birikim diyeyim aynen canım bazen boşvercem kocayı minik mucizemi üzmeye asla hakkım yok desteğin için çok teşekkür ederim tatlım
çok sağol canımcım dediğin gibi barıştık tatlım
olsun mehtabım geç olsun güç olmasınnn ohh ne güzel yürüyüş yapmışssınız.. :)Canımmm hoşbulduk kusuruma bakma geç oldu tam yürüyüşe çıkıyorduk kocacıgım çgırınca acil kapıdan kaçtım tatlımm şimdi girdik eve
canısııııııı yeni rengini sevdimm pembe benim gözümü alıodu:))İyi geceler kızlar oku oku ne çok şey yazmışsınız ancak bitti kalk otur...
alıntı yapmadımm hepiniiz seviyomm...
Deryacımm inşallah belirtilerin gebelik belirtisidir...dikkat et kendine ve meleğine kuzumm...
Egunalimm güzel kararlar almışsın..denmekten zarar gelmez...dene bebğim tüpsüz yapman daha hayırlı senin içinn malumm olayların kadınısın neler çekiyorsun iğnelerin ilaçların etkilerindenn perişan oluyorsunn..inşaallah içtiğin takviye ürünler yapacağın yakıı bebişe yer açar göbüşündee...çok çalışmak lazıım çookk...
Kdr bacımm boşver azcık toparlan çok hengame geçiridin sen de kaç aydırr... başlarsın bir yolunu bulup inşaalah ben bu ay alacamm tüm gerekenleri malum senem dolacak doktora göstermeyeli bir yerden başliim diyorumm artık...2014 e geçmeden bir tüp daha denemeye kararlıyım Rabbim izn veririsee
Nurbeb ciğimmçok şükürr geçici bir sinir nöbetinden tatlılıkla çıkmışsınızz ohh dedimm son mesajınlaa...Rabbim ağzınızın tadını bozmasın olur öyle arada karı koca kavgasınd... zor zamanlar geçiriyorsunuz meleğiniizi beklerkenn hassassınız haliyleee
canan 456 hoşgeldin canımm ...şok üstüne şoklar yaşamışsınız herşey tersine dönmüşş..inşaallah artık terslikler bitmiştir ve doğru tesbit veee tedavilerle kavuşurusn başladığın tedavindee canımm..
heeeee gece kapanısta ben de vardım:))dün gece de kup kuvvetliydi bi kereee
kaç çıkmıs cnm değeri ona göre yorum yapalım düşük derken 5 den düşük b değer mi?yengem geçen hafta transfer oldu ve bu gün yanılmıyorsam 7. 8. günü adet kanaması gibi kanama başlamış kan değerleri düşük çıkmış cumartesi gene test yapılacakmış bu 3. transfer sizce sonuç nasıl çok üzülüyorum ne olur böyle tecrübeleri olanlar varsa yardımcı olsun. yanlış yere bu soruyor olabilirim kusura bakmayın şimdiden. telaşım büyük
ya tutarsa onuda denemedim demiyim oturmaktansa bişiler yapmak en iyisi bence..
madem yımırtlama belirtilerin var yarın yakı kullan bence..
aynen canım tüp bebek bende bi çok şeye sebep oluyooo doğal yolla nasibimde vardır belki denemek lazım herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?