Tüp Bebek Günlüğümüz !

Oyyyyy teyzosu bende yiyorum ama çok saldırgan bir kızım var direk dalıyr bana inşşlh uyanmaz yaaa uyanırsa wıyyyy halimize dşyorumm yaaa güldenim bu aralar bnm pek bir hamîle kalasım var etrafmda gebe çogakdı

dök içini rahatla servisimiz 7/24 saat emrinizdedir efenim
ama ben çooooooooooooooooooooooook sevindimmmm iyi olmanıza çok şükür Rabbime ağzınızın tadı bozmasın hiç...
zaman zaman böyle şeyler olabiliyor konuşulunca ve karşılıklı iyi niyet olunca halledilmeyecek bişey yoktur karı koca arasında...

Son düzenleme:

alkışlıyorrum
ben geç kaldım aslında diyodum adetim düzene girsin yapıcam ama adetden yıkandığım gün yapıştırcaktım tühhhh...
belki siyatik sıkışmayada iyi gelri hem ztane ağrılar için kullanılan bişey...
canım inşallah bir sebepsiz olarak sende işe yarar bende yaramadı ama zamanı değilmiş olmadı...
yakıya geçmi kaldım daha yeni çalışmaya başladım bu hafta yumurtluyorum inşallah kalitelidir tabiki akıntım var ama...
eğer kocam uyarsa p.tesi ve bugecede olursa gün aşırıya bende devam diyorumm

Son düzenleme:

ayyy ne güzellll hemen donmuşunu alıver
benimde 8 yıldır hamile kalasım var aradada kalmışlığımda var ama olmadı işte
şaka bi yana istiyorsan bence hemen bişiler yapın napıcanızıda ben demiyim artık

sondan başlıyorum adetin ne zaman bitti hatılıyormusun o günden 7 gün say ve ona göre başla...
yarın başlayabilirsin bence..
eşinle olan durum hakkında bişiler dicem duramam çatlarım
erkek milleti bu tip şeylere pek tamah etmiyorlar bi de parası çok ürünlerin biliyorsun o yüzden direk kolaya kaçıp ne gereği var diyebilirler..
onun ayarını sen vercen artıkın..

İyi geceler kızlar oku oku ne çok şey yazmışsınız ancak bitti kalk otur...
alıntı yapmadımm hepiniiz seviyomm...
Deryacımm inşallah belirtilerin gebelik belirtisidir...dikkat et kendine ve meleğine kuzumm...
Egunalimm güzel kararlar almışsın..denmekten zarar gelmez...dene bebğim tüpsüz yapman daha hayırlı senin içinn malumm olayların kadınısın neler çekiyorsun iğnelerin ilaçların etkilerindenn perişan oluyorsunn..inşaallah içtiğin takviye ürünler yapacağın yakıı bebişe yer açar göbüşündee...çok çalışmak lazıım çookk...
Kdr bacımm boşver azcık toparlan çok hengame geçiridin sen de kaç aydırr... başlarsın bir yolunu bulup inşaalah ben bu ay alacamm tüm gerekenleri malum senem dolacak doktora göstermeyeli bir yerden başliim diyorumm artık...2014 e geçmeden bir tüp daha denemeye kararlıyım Rabbim izn veririsee

Nurbeb ciğimmçok şükürr geçici bir sinir nöbetinden tatlılıkla çıkmışsınızz ohh dedimm son mesajınlaa...Rabbim ağzınızın tadını bozmasın olur öyle arada karı koca kavgasınd... zor zamanlar geçiriyorsunuz meleğiniizi beklerkenn hassassınız haliyleee
canan 456 hoşgeldin canımm ...şok üstüne şoklar yaşamışsınız herşey tersine dönmüşş..inşaallah artık terslikler bitmiştir ve doğru tesbit veee tedavilerle kavuşurusn başladığın tedavindee canımm..

bilmemm sayın doktor kaynanam ve arkdaşımın direktifiyle ..
ve görümceminde yerini ayarlayıp yapıştırmasıyla oldu ama
bidahaki adet sonu hamama gidip iyi bi yıkanıp vurdursammı napsemm aslında böyle yapılırmış bide bel çekilirmişş:26:
bende bişi olmadı çünküüü negatifden sonra 2 aYDA bi adet oldum hapla zorla o dönemdi denemem yani yumurtluyomuydumki yakı denedim
o hesap olduuu

yengem geçen hafta transfer oldu ve bu gün yanılmıyorsam 7. 8. günü adet kanaması gibi kanama başlamış kan değerleri düşük çıkmış cumartesi gene test yapılacakmış bu 3. transfer sizce sonuç nasıl çok üzülüyorum ne olur böyle tecrübeleri olanlar varsa yardımcı olsun. yanlış yere bu soruyor olabilirim kusura bakmayın şimdiden. telaşım büyük

karasu hatuunn yeniden gebe kalasın mı gelddiii...ohh ohh çoğalın çok bekletmee keçikızımızı hemencecik kardşeş yapıverinn nasıl yapılacağını hatırlıyorsundur elbet

ya tutarsa onuda denemedim demiyim oturmaktansa bişiler yapmak en iyisi bence..
madem yımırtlama belirtilerin var yarın yakı kullan bence..

aynen canım tüp bebek bende bi çok şeye sebep oluyooo doğal yolla nasibimde vardır belki denemek lazım herşeyi

Kizlar yaaa anneler günü reklamlari dönmeye basladi bu senede bizde bu senede tik yokkk her sene seneye insallah diyorum ama her sene bi hüsran yaaa

oooooooooooooo ekip kuvvetli bu gece

sondan başlıyorum ayar vermekten yoruldum yıllardır inat bu konularda yaa...
diyoki doktor yazarsa amenna uff ufff..
bende diyomki tedaivye gidince hemen başlıyamıyorum ya genelde ben belki öyle olursa doktora yazdırrırö gizlice
şuna bak yaaa neler yaptırıyor bu adam bana...
parasından değil inadından gerke görmemesinden of off ya işe yaramazsa düşüncesinden...
galiba yaırn yada öbrügün başlıycam ...

Selam kızlarrrr şimdi geldik yürüyüşden eşimle nasılsınız bacılarrr

selammm sportif eşofmanlı aileeeee
bende tatilden dolayı sporuma gidemedim kapalıydıı

doğru yerdesin tatlım
kan değeri 7.8.günlerde bakıldıysa düşük çıkar asıl test günü 10.ya da 12.günü o zamanki değer baz alınır ona göre düşük ya da değil denebilir değer için..
kanaması için doktoru iğne vermiştir sanırım ona rağmen devam ediyorsa ve cumartesi değeri düşmeye başlamışsa kimyasal gebelik demektir yani bir nevi düşük olcak demektir...
bunlardan Allah korusun yengeni ve inşallah sağlıklı bir gebelik oluşur..
kanamalı gebelik yaşayan arkadaşlarımız oldu canım bu da bir umut...
cumartesi günki değeri görmeden kesin birşeyi doktor bile söyleyemez...

yeni tedavin hayırlı olsunnn canım inşallah işe yarar ben de mi o yakıdan yapıştırsam kız ne kaybederim ki:)

Umitlenmek istemiyorum ama annem de bu gun dediki. .
Bende hamile kalınca agziMimin tadi degisirdi...
Valla zaten bu gün basladim kilmaya..
Dun ve onceki gun kilmadim..
O zaman yatsı namazını oturarak kilayim bu gunn..
Uzun ya bide. ..
hadi inşallahhh deryoşşş inşallahh hamilesindir

Allah kavustursun canım nerden gelio?

cnm spermler hep aynı çıkmıo sürekli değişken değerler alırmış..tüpe başlıcaksan adeti bekliceksiniz cnm.

yaaaaaaaa ben bişeyi biliyorum da söylüyorum kızım

Canımmm hoşbulduk kusuruma bakma geç oldu tam yürüyüşe çıkıyorduk kocacıgım çgırınca acil kapıdan kaçtım tatlımm şimdi girdik eve
olsun mehtabım geç olsun güç olmasınnn ohh ne güzel yürüyüş yapmışssınız.. :)

canısııııııı yeni rengini sevdimm pembe benim gözümü alıodu:))

dün gece de kup kuvvetliydi bi kereee
heeeee gece kapanısta ben de vardım:))

kaç çıkmıs cnm değeri ona göre yorum yapalım düşük derken 5 den düşük b değer mi?

aynen canım boş durunca olmuyor oda başka travma gibi geliyor bize bişiler yapmamak..
var canım çalışıyorum buhafta hem sen rüyada gördün ya ondan...

baya erkende oldu bu kez 9. günden başladı kasık ağrıları akıntıı çok sevindim bu glifor bende işe yaradı galiba ..
sen gün aşırımı vurcan yakıyı öylemiymiş doğrusu acaba??
mevlam yardımcın olsun dene canım benim inş. olucak en güzelii senin için..
sormaaa benim bile gözüm kokrtu son tüpte az çok olumsuzluklardan ve sornasında aylarca düzenim bozulduuu:18:
yani bize çerez gibi olmuyor sık denemek zatennn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…