dur tahmin edeyim üzerinde eşofmanların var
ben de her ay marketten ped alırken o bu soon alışım olsun diyom ama olmuyoKizlar yaaa anneler günü reklamlari dönmeye basladi bu senede bizde bu senede tik yokkk her sene seneye insallah diyorum ama her sene bi hüsran yaaa
doğru yerdesin tatlım
kan değeri 7.8.günlerde bakıldıysa düşük çıkar asıl test günü 10.ya da 12.günü o zamanki değer baz alınır ona göre düşük ya da değil denebilir değer için..
kanaması için doktoru iğne vermiştir sanırım ona rağmen devam ediyorsa ve cumartesi değeri düşmeye başlamışsa kimyasal gebelik demektir yani bir nevi düşük olcak demektir...
bunlardan Allah korusun yengeni ve inşallah sağlıklı bir gebelik oluşur..
kanamalı gebelik yaşayan arkadaşlarımız oldu canım bu da bir umut...
cumartesi günki değeri görmeden kesin birşeyi doktor bile söyleyemez...
ben de her ay marketten ped alırken o bu soon alışım olsun diyom ama olmuyo((
sondan başlıyorum ayar vermekten yoruldum yıllardır inat bu konularda yaa...
diyoki doktor yazarsa amenna uff ufff..
bende diyomki tedaivye gidince hemen başlıyamıyorum ya genelde ben belki öyle olursa doktora yazdırrırö gizlice
şuna bak yaaa neler yaptırıyor bu adam bana...
parasından değil inadından gerke görmemesinden of off ya işe yaramazsa düşüncesinden...
galiba yaırn yada öbrügün başlıycam ...
selammm sportif eşofmanlı aileeeee
bende tatilden dolayı sporuma gidemedim kapalıydıı
Selam tatlımm 54 kiloyum canım azcıkın kilo vermem gerek daha çok eşim için yürüyoruz tabi biraz dişkoo kendileriicanımmm sanada iyi ev tipi çalışmalrı İNŞŞŞŞ bebişin kendinden gelir balımmmm
canım o yakı yumurtlama gününde mi vuruluyo?aynen canım boş durunca olmuyor oda başka travma gibi geliyor bize bişiler yapmamak..
var canım çalışıyorum buhafta hem sen rüyada gördün ya ondan...
baya erkende oldu bu kez 9. günden başladı kasık ağrıları akıntıı çok sevindim bu glifor bende işe yaradı galiba ..
sen gün aşırımı vurcan yakıyı öylemiymiş doğrusu acaba??
mevlam yardımcın olsun dene canım benim inş. olucak en güzelii senin için..
sormaaa benim bile gözüm kokrtu son tüpte az çok olumsuzluklardan ve sornasında aylarca düzenim bozulduuu:18:
yani bize çerez gibi olmuyor sık denemek zatennn
adanalı olan benim bana kür mür veren yok bzim hatuna adanalardan kür gidiyo ii vallaebettt bildin şekerimmm canım ev çalışmaları sanırım hızla devam ediyor banada Adanadan özel el yapımı kür geliyor 3 ay düzenli kullanıp ev çalışmalrın başlamaya karar verdimm kendi kendimee tabii
eğer kanaması varsa hemen proluton diye bi iğne var onu vurdurmalılar..çok teşekkür ederim inşallah kimyasal gebelik olmaz da hayırlısıyla yeğenim ya da yeğenlerim tutar.iğne yerine fitil kullanıyordu galiba öyle biliyorum şimdi soru da soramıyorum canlarını sıkmamak için. cumartesi günü gidecekler inşallah hayırlı haberlerini alırım. allah razı olsun.
inşalahhhhhhhhhhh hepimizin olur cnm.canım benimmm inşallah bigün son olucakkkkk
bilmemm sayın doktor kaynanam ve arkdaşımın direktifiyle ..
ve görümceminde yerini ayarlayıp yapıştırmasıyla oldu ama
bidahaki adet sonu hamama gidip iyi bi yıkanıp vurdursammı napsemm aslında böyle yapılırmış bide bel çekilirmişş:26:
bende bişi olmadı çünküüü negatifden sonra 2 aYDA bi adet oldum hapla zorla o dönemdi denemem yani yumurtluyomuydumki yakı denedim
o hesap olduuu
sondan başlıyorum ayar vermekten yoruldum yıllardır inat bu konularda yaa...
diyoki doktor yazarsa amenna uff ufff..
bende diyomki tedaivye gidince hemen başlıyamıyorum ya genelde ben belki öyle olursa doktora yazdırrırö gizlice
şuna bak yaaa neler yaptırıyor bu adam bana...
parasından değil inadından gerke görmemesinden of off ya işe yaramazsa düşüncesinden...
galiba yaırn yada öbrügün başlıycam ...
selammm sportif eşofmanlı aileeeee
bende tatilden dolayı sporuma gidemedim kapalıydıı
yeni tedavin hayırlı olsunnn canım inşallah işe yarar ben de mi o yakıdan yapıştırsam kız ne kaybederim ki:)
aynen canım boş durunca olmuyor oda başka travma gibi geliyor bize bişiler yapmamak..
var canım çalışıyorum buhafta hem sen rüyada gördün ya ondan...
baya erkende oldu bu kez 9. günden başladı kasık ağrıları akıntıı çok sevindim bu glifor bende işe yaradı galiba ..
sen gün aşırımı vurcan yakıyı öylemiymiş doğrusu acaba??
mevlam yardımcın olsun dene canım benim inş. olucak en güzelii senin için..
sormaaa benim bile gözüm kokrtu son tüpte az çok olumsuzluklardan ve sornasında aylarca düzenim bozulduuu:18:
ben de her ay marketten ped alırken o bu soon alışım olsun diyom ama olmuyo((
zayıfsın diye sen şimdi bize hava mı atıyosun?????????Selam tatlımm 54 kiloyum canım azcıkın kilo vermem gerek daha çok eşim için yürüyoruz tabi biraz dişkoo kendileriicanımmm sanada iyi ev tipi çalışmalrı İNŞŞŞŞ bebişin kendinden gelir balımmmm
çok teşekkür ederim inşallah kimyasal gebelik olmaz da hayırlısıyla yeğenim ya da yeğenlerim tutar.iğne yerine fitil kullanıyordu galiba öyle biliyorum şimdi soru da soramıyorum canlarını sıkmamak için. cumartesi günü gidecekler inşallah hayırlı haberlerini alırım. allah razı olsun.
hoşgeldin tatlım
yazdıklarını hayretle okudum nasıl iş bu yaaa nasıl teşhisi bu kadar yanlış koyabiliyorlar bak neler yapmışsın şifa bulmak için belki daha kötü şeylere sebep olabilirdi neyse bitmiş gitmiş artık biz önümüze bakalım ve tedaviyle inşallah bebeklerine kavuşursun...adetinin ikinci ya da üçüncü gününde iğnelere başlarsın canımcım...
İyi geceler kızlar oku oku ne çok şey yazmışsınız ancak bitti kalk otur...
alıntı yapmadımm hepiniiz seviyomm...
canan 456 hoşgeldin canımm ...şok üstüne şoklar yaşamışsınız herşey tersine dönmüşş..inşaallah artık terslikler bitmiştir ve doğru tesbit veee tedavilerle kavuşurusn başladığın tedavindee canımm..
cnm spermler hep aynı çıkmıo sürekli değişken değerler alırmış..tüpe başlıcaksan adeti bekliceksiniz cnm.
kızlar ranızda medıcalparkta tup bebek tedavısı goren var mı ?
hıı söylemişstin canım dene bakim ..Oyyy kıyamam san canımmm benim yaaa İNŞALLAH bu sefer sonn orkidin olur tatlım yaaa onu bende yapıyorum gerçekten demekki hepimiz yapıyoruzzKuzum sana telefonda kür olayının söylemiştim demi adanadan geliyoru özel el yapımım kuzenim sipriş verdi bugün yarın gelicekmiş
zayıfsın diye sen şimdi bize hava mı atıyosun?????????
ebettt bildin şekerimmm canım ev çalışmaları sanırım hızla devam ediyor banada Adanadan özel el yapımı kür geliyor 3 ay düzenli kullanıp ev çalışmalrın başlamaya karar verdimm kendi kendimee tabii
kolay sor haaaaaaa:))))))çockların canını okuma:))yarın benimkilerin de yazılısı var 11 lerin onların sorularını diğer hoca hazırlıcak rica ettim:)))))9 ların da pazartesi var onları da bi başka hocaya söledim o hazırlıcak ohh beleşİyi geceler herkese :)
Azcık bakayım dedim kızlar ne yapıyor diye, tam bilgisayarı açtım dünya başıma yıkıldıyarın yazılı yapacaktım ve unutmuşum. soruların yarısını geçen gün hazrlamıştım öylece kalmış. Allahım 2 gündür totoşu serdim yatıyorum, şimdi gece gece çok çalışmam lazım
hepinizi öpüyorum. size iyi geceler bana kolay gelsin :18::18::18:
evet canım ben varım ve çok şükür ilk denememde pozitifi gördüm. Allah yardımcın olsun. bebişine en kısa zamanda kavuşursun inş
canım ben adet bitince bele yapıştırılıp 3 gün kendi atana kadar çıkarılmıyor diye biliyorum ama ilişkide yok tabikiicanım o yakı yumurtlama gününde mi vuruluyo?
adanalı olan benim bana kür mür veren yok bzim hatuna adanalardan kür gidiyo ii valla
eğer kanaması varsa hemen proluton diye bi iğne var onu vurdurmalılar..
inşalahhhhhhhhhhh hepimizin olur cnm.
görümce işte nolcak kesin yanlış yapıştırdı ypksa kesin gebe kalmıştın sen
bel çektirme işini kv demişti bana teee bilmem kaç senesi dediğine pişman olmuştu bende sorun oğlunda bana kısır muamelesi yapma dediydim o günden beri karışmaz hiç
bel çektirmekte iyi ellerde olması lazım..
aman yaaa neler diyoruz ben tıptan başkası yalan diyen kimse neler yazar ve yapar oldum...
arginmax ve omega yı tüp doktorları yazıyorlar biliyosun dimiii...
yani doktorların önerdiği ürünler bunlar ve heryerden alınmıyo güvenilir firmaların ürünlerini alıyoz herhal öle deee kocana..
saol şekerim tedaviye başladım yeniden yaklaşık 12 gün sonra transferim olur
tabiki yapıştır şekerim bişi kaybetmezsin bol bol yakar ve kaşındırır
maşallah yavaş yavaş düzene giriyorsun artık..
soğan kürü yap mutlaka...
yakıyı hamiş kalanlardan şöyle duymuştum adet bitiyo gün aşırı beline yapıştırıyosun yeniliyosun yanii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?