Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok teşekkür ederim inşallah kimyasal gebelik olmaz da hayırlısıyla yeğenim ya da yeğenlerim tutar.iğne yerine fitil kullanıyordu galiba öyle biliyorum şimdi soru da soramıyorum canlarını sıkmamak için. cumartesi günü gidecekler inşallah hayırlı haberlerini alırım. allah razı olsun.

Selam tatlımm 54 kiloyum canım azcıkın kilo vermem gerek daha çok eşim için yürüyoruz tabi biraz dişkoo kendilerii canımmm sanada iyi ev tipi çalışmalrı İNŞŞŞŞ bebişin kendinden gelir balımmmm

selammm anammm kızz ben enson lise bitince 54 tüm sanada maşallah kızz..
eşin yürüsün sen az yürü bence...
inş. gelir mehtapcımmm mucizem meledğim evim şenlenir gönlüm şenlenir benimde...

canım o yakı yumurtlama gününde mi vuruluyo?
adanalı olan benim bana kür mür veren yok bzim hatuna adanalardan kür gidiyo ii valla

eğer kanaması varsa hemen proluton diye bi iğne var onu vurdurmalılar..

canım benimmm inşallah bigün son olucakkkkk
inşalahhhhhhhhhhh hepimizin olur cnm.

görümce işte nolcak kesin yanlış yapıştırdı ypksa kesin gebe kalmıştın sen
bel çektirme işini kv demişti bana teee bilmem kaç senesi dediğine pişman olmuştu bende sorun oğlunda bana kısır muamelesi yapma dediydim o günden beri karışmaz hiç
bel çektirmekte iyi ellerde olması lazım..
aman yaaa neler diyoruz ben tıptan başkası yalan diyen kimse neler yazar ve yapar oldum...

arginmax ve omega yı tüp doktorları yazıyorlar biliyosun dimiii...
yani doktorların önerdiği ürünler bunlar ve heryerden alınmıyo güvenilir firmaların ürünlerini alıyoz herhal öle deee kocana..

yeni tedavin hayırlı olsunnn canım inşallah işe yarar ben de mi o yakıdan yapıştırsam kız ne kaybederim ki:)

saol şekerim tedaviye başladım yeniden yaklaşık 12 gün sonra transferim olur
tabiki yapıştır şekerim bişi kaybetmezsin bol bol yakar ve kaşındırır

maşallah yavaş yavaş düzene giriyorsun artık..
soğan kürü yap mutlaka...
yakıyı hamiş kalanlardan şöyle duymuştum adet bitiyo gün aşırı beline yapıştırıyosun yeniliyosun yanii...

ben de her ay marketten ped alırken o bu soon alışım olsun diyom ama olmuyo ((

Oyyy kıyamam san canımmm benim yaaa İNŞALLAH bu sefer sonn orkidin olur tatlım yaaa onu bende yapıyorum gerçekten demekki hepimiz yapıyoruzz Kuzum sana telefonda kür olayının söylemiştim demi adanadan geliyoru özel el yapımım kuzenim sipriş verdi bugün yarın gelicekmiş

canımm haklsın sizde benle yaşadınız hele sen...
rahim kalınlaşmadıkça senle konuşmalarımız sonrası eşimle sıkıntılarım ikimizde iyi değildik negatif sonrası bide üstüne eşimle olanlar...bide adet olamamam v.s v.s..
şimdii sporuma gidiyorum unuttunmu bebek özlemimi hayır alıştım kendim için bişile ryapıyorrum..
kilo vercem önce sağlığım sonra bebeğim için inşallah..
ve zmaanı gelince yolum açılcak zaten değilmiiiiiiiiiiii
senii çok seviyorummm benn amaaaaaaaa

Son düzenleme:
zayıfsın diye sen şimdi bize hava mı atıyosun?????????

cumartesi güzel haberlerini alırız inşallah..
canım fitil bu gibi durumlarda yetersiz kalıyor bir iğnesi var bunun onu vurdurmalı aslında ama sende nasıl söyleyeceksin dediğin gibi doktoru inşallah gereken müdehaleleri yapmıştır..

inşallah herşey yolunda gider.:)

hoşbulduk:)

cnm spermler hep aynı çıkmıo sürekli değişken değerler alırmış..tüpe başlıcaksan adeti bekliceksiniz cnm.

görcez bakalım 15 ünde ne kadar değişim olacak:)

İyi geceler herkese :)
Azcık bakayım dedim kızlar ne yapıyor diye, tam bilgisayarı açtım dünya başıma yıkıldı yarın yazılı yapacaktım ve unutmuşum. soruların yarısını geçen gün hazrlamıştım öylece kalmış. Allahım 2 gündür totoşu serdim yatıyorum, şimdi gece gece çok çalışmam lazım

hepinizi öpüyorum. size iyi geceler bana kolay gelsin :18::18::18:

kızlar ranızda medıcalparkta tup bebek tedavısı goren var mı ?

evet canım ben varım ve çok şükür ilk denememde pozitifi gördüm. Allah yardımcın olsun. bebişine en kısa zamanda kavuşursun inş

hıı söylemişstin canım dene bakim ..

zeki kadınım ben tahmin ettim eşofmanlı olduğunu
ooooo demek 3 aylık kür geliyooo bizde kürümüzü kendimiz yapıyoz haksızlık bu yaaaa ne yani senin canın canda benimkisi patlıcanmı
bu arada ev çalışmasına başladığınızı kocanada söyle belki yardımcı olmak ister sana

Son düzenleme:
kolay sor haaaaaaa:))))))çockların canını okuma:))yarın benimkilerin de yazılısı var 11 lerin onların sorularını diğer hoca hazırlıcak rica ettim:)))))9 ların da pazartesi var onları da bi başka hocaya söledim o hazırlıcak ohh beleş

canım ben adet bitince bele yapıştırılıp 3 gün kendi atana kadar çıkarılmıyor diye biliyorum ama ilişkide yok tabikii
sonra çıkınca düşünce başlıyosun çalışmaya diye biliyorum ben ...:26:

heh hee bencede
kız hem yapıştırdı hem dua etti bide kızın olursa adımı koycan dedi iyi sıyırdım olmadı yaa
kaynana ölemii dedin yazık yaa eniştemeneys efarketmez eşimde derdi bazen sorun eşimde de diye napsın sorunumuz olmayınca
milletde kaşıyınca olayı....
oyyyy oyyyy sporda herkes tanışıyor neyse bana sıra geldii meraklılar öğrendii bebeğimin olmadığını...
ara verdik teyze yanaştı bi ebe var diye söze başladı ben hemen neler yapıyor dedim ter kan içindeyim ama..
ilaçlar sulara oturmalar dedii çok ilgilendim benimde aklıma gelmezdii ahh ahhh böyle olacağım..
ama kocam tıp dışında herşeye karşı inş. bebeğimiz olurda oda bunlara umut etmez zamanla ben gibiii
bide bana rastlasa yazan doktor işte olucak ya koca böyel oldukça tüp öncesi beni bakıma alan doktorda olmuyor
gün aşırı ilişki olunca malum duşta olunca yenilemek olası tabisi bakıcam bu işee...
başlıyorummm soğanaaa evet çok multuyum adetimi oldum diye zamanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…