İyi geceler herkese :)
Azcık bakayım dedim kızlar ne yapıyor diye, tam bilgisayarı açtım dünya başıma yıkıldıyarın yazılı yapacaktım ve unutmuşum. soruların yarısını geçen gün hazrlamıştım öylece kalmış. Allahım 2 gündür totoşu serdim yatıyorum, şimdi gece gece çok çalışmam lazım
hepinizi öpüyorum. size iyi geceler bana kolay gelsin :18::18::18:
evet canım ben varım ve çok şükür ilk denememde pozitifi gördüm. Allah yardımcın olsun. bebişine en kısa zamanda kavuşursun inş
zayıfsın diye sen şimdi bize hava mı atıyosun?????????
zeki kadınım ben tahmin ettim eşofmanlı olduğunu
ooooo demek 3 aylık kür geliyooo bizde kürümüzü kendimiz yapıyoz haksızlık bu yaaaa ne yani senin canın canda benimkisi patlıcanmı
bu arada ev çalışmasına başladığınızı kocanada söyle belki yardımcı olmak ister sana
Allah cezanı vermesin:2::2::2::2: Yok bee canımm aşkolsunnn havayla işim olmz benim işim süloul olur canımmmmmmmmmmmmmmmmm
kür flan demişken kızlar adana ceyhanda bi kadın varmış yaşlı bi teyzeymiş kadın kadınları oğlu da erkeklerle ilgileniomuş.teyze kadının karnını elleyince sen 3 çocuk doğumuşsun sen hiç doğurmamışsın filan diyomuş.teyze kür hazırlıyıp veriomuş çifte ..rivayete göre kadına gidip de hamile kalmayan yokmuş kimi bir ay kimi 3 ay sonra hamile kalıomuş ankaradan bile gelen oluyomuş.prof. ların çocuğun asla olmaz diyenin o kadından sonra oluyomuş.zeki kadınım ben tahmin ettim eşofmanlı olduğunu
ooooo demek 3 aylık kür geliyooo bizde kürümüzü kendimiz yapıyoz haksızlık bu yaaaa ne yani senin canın canda benimkisi patlıcanmı
bu arada ev çalışmasına başladığınızı kocanada söyle belki yardımcı olmak ister sana
hadi ii geceler cnm tatlı rüalarrrrrrrracil çıkış kapısından kaçıyorum hepinize iyi geceler kızlar..
bu arada sabahtan dışarı çıkcam işlerim var azcık gezcem felan filan ne zaman gelerim bilmiyorum
di mi kızbanada öyle geldiii
neysee kaçtımmm işim var benimmm duramam dahaaa
Allah cezanı vermesingit sülo yesin seni
kür flan demişken kızlar adana ceyhanda bi kadın varmış yaşlı bi teyzeymiş kadın kadınları oğlu da erkeklerle ilgileniomuş.teyze kadının karnını elleyince sen 3 çocuk doğumuşsun sen hiç doğurmamışsın filan diyomuş.teyze kür hazırlıyıp veriomuş çifte ..rivayete göre kadına gidip de hamile kalmayan yokmuş kimi bir ay kimi 3 ay sonra hamile kalıomuş ankaradan bile gelen oluyomuş.prof. ların çocuğun asla olmaz diyenin o kadından sonra oluyomuş.
bizimkine gidelim dedim benimle dalga geçti..
hıı tamam canım adet olim de gidim alım eczaneden..canım ben adet bitince bele yapıştırılıp 3 gün kendi atana kadar çıkarılmıyor diye biliyorum ama ilişkide yok tabikii
sonra çıkınca düşünce başlıyosun çalışmaya diye biliyorum ben ...:26:
heh hee bencede
kız hem yapıştırdı hem dua etti bide kızın olursa adımı koycan dedi iyi sıyırdım olmadı yaa
kaynana ölemii dedin yazık yaa eniştemeneys efarketmez eşimde derdi bazen sorun eşimde de diye napsın sorunumuz olmayınca
milletde kaşıyınca olayı....
oyyyy oyyyy sporda herkes tanışıyor neyse bana sıra geldii meraklılar öğrendii bebeğimin olmadığını...
ara verdik teyze yanaştı bi ebe var diye söze başladı ben hemen neler yapıyor dedim ter kan içindeyim ama..
ilaçlar sulara oturmalar dedii çok ilgilendim benimde aklıma gelmezdii ahh ahhh böyle olacağım..
ama kocam tıp dışında herşeye karşı inş. bebeğimiz olurda oda bunlara umut etmez zamanla ben gibiii
bide bana rastlasa yazan doktor işte olucak ya koca böyel oldukça tüp öncesi beni bakıma alan doktorda olmuyor
gün aşırı ilişki olunca malum duşta olunca yenilemek olası tabisi bakıcam bu işee...
başlıyorummm soğanaaa evet çok multuyum adetimi oldum diye zamanında
aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhAyy canımm ya benimkide bu tip şeylere inanmz ama hocalara inanırr yaa bizzz kadınlar nerede ne var inanıyoruz güveniyorz Allahımm perşembeyi baglıayn su mübarek gecedee İNŞALLAH hepimiz en kısa zamanda bebeişlerimize kavuşturur YARABBİMMMMMMMMM AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
aaaaaaaa bak bu olmadı şimdiii..Kizlarr bende daha fazla dayanamiyorum hepinize iyi geceler
eeeeeeee neden sustunuz?
Allah kabul etsin fındığım fıstığımGeldimm kuzumm namazımı kıldım fındık ,fıstık aldım oturdum şimdi
Allah kabul etsin fındığım fıstığım
bu da tarçınlı mehto elmaları dizdikten sonra üstüne tarçın döküp fırına sürdüm... börek mi?:))Sgoll datlummm benimm çok güzel gözüküyor kekin canımmm çekti yaaa yarın kesinlikle yapıcam tarçınlı kek bakalım nasıl olucak bacım bugün bende bişey yaptım 1 tepsi buzluga attım 1 tepsi dolapta yarın pişircem çokkk sabırsızlanıyorum bil bakalım neee
bu da tarçınlı mehto elmaları dizdikten sonra üstüne tarçın döküp fırına sürdüm... börek mi?:))
Hayırr canımm mantı yaptımmmm tek başım 3 saat falan sürdü yaklasık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?