Tüp Bebek Günlüğümüz !

neyseki soruların yarısı tamammış sen geri kalanınıda halledersin canım sıkma canını kolay gelsin sana

Canım faydasını görürsen İNŞLLH bütün site hatunlarının kürleri bendennnn İNŞALLAHHH Kocamada birazdan söylemeyi düşünüyorum zatennn

acil çıkış kapısından kaçıyorum hepinize iyi geceler kızlar..
bu arada sabahtan dışarı çıkcam işlerim var azcık gezcem felan filan ne zaman gelerim bilmiyorum

:2::2::2::2: Yok bee canımm aşkolsunnn havayla işim olmz benim işim süloul olur canımmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah cezanı vermesin git sülo yesin seni

kür flan demişken kızlar adana ceyhanda bi kadın varmış yaşlı bi teyzeymiş kadın kadınları oğlu da erkeklerle ilgileniomuş.teyze kadının karnını elleyince sen 3 çocuk doğumuşsun sen hiç doğurmamışsın filan diyomuş.teyze kür hazırlıyıp veriomuş çifte ..rivayete göre kadına gidip de hamile kalmayan yokmuş kimi bir ay kimi 3 ay sonra hamile kalıomuş ankaradan bile gelen oluyomuş.prof. ların çocuğun asla olmaz diyenin o kadından sonra oluyomuş.
bizimkine gidelim dedim benimle dalga geçti..

acil çıkış kapısından kaçıyorum hepinize iyi geceler kızlar..
bu arada sabahtan dışarı çıkcam işlerim var azcık gezcem felan filan ne zaman gelerim bilmiyorum
hadi ii geceler cnm tatlı rüalarrrrrrrr

banada öyle geldiii
neysee kaçtımmm işim var benimmm duramam dahaaa
di mi kızsen de mi gidiyon ne işin var acaba:)))))))

Ayy canımm ya benimkide bu tip şeylere inanmz ama hocalara inanırr yaa bizzz kadınlar nerede ne var inanıyoruz güveniyorzAllahımm perşembeyi baglıayn su mübarek gecedee İNŞALLAH hepimiz en kısa zamanda bebeişlerimize kavuşturur YARABBİMMMMMMMMM AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

hıı tamam canım adet olim de gidim alım eczaneden..
bu milletteki ad koyma merakı da beni öldürüyo.

aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Allah kabul etsin fındığım fıstığım

Sgoll datlummm benimm çok güzel gözüküyor kekin canımmm çekti yaaa yarın kesinlikle yapıcam tarçınlı kek bakalım nasıl olucak bacım bugün bende bişey yaptım 1 tepsi buzluga attım 1 tepsi dolapta yarın pişircem çokkk sabırsızlanıyorum bil bakalım neee

bu da tarçınlı mehto elmaları dizdikten sonra üstüne tarçın döküp fırına sürdüm... börek mi?:))

Hepinizi çok özledim kızlar bi türlü nete giremiyorum teldende çok fazla beceremiyorum...hepiniz iyisinizdir inşallah...
Kim var kim yok bu saatte göremiyorum yeni haberler varsa soylermisiniz ..kimse yoksa sağlık olsun kendinize çok iyi bakın opuldunuz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…