Hepinizi çok özledim kızlar bi türlü nete giremiyorum teldende çok fazla beceremiyorum...hepiniz iyisinizdir inşallah...
Kim var kim yok bu saatte göremiyorum yeni haberler varsa soylermisiniz ..kimse yoksa sağlık olsun kendinize çok iyi bakın opuldunuz :))
hıııııııııııııııııııı benim de bugun akşam yemeğim mantıydı annem geldiğinde yapıp buzluğa koymuştukk ellerine sağlık canım ii yürek varmış sende..Hayırr canımm mantı yaptımmmm tek başım 3 saat falan sürdü yaklasık
nafişşşşşş napıonnn canım hoşgeldin iyiyiz biz kızların test tarihlerini beklioruz sen de alış telden girmeye ya ben hep giriyom..Hepinizi çok özledim kızlar bi türlü nete giremiyorum teldende çok fazla beceremiyorum...hepiniz iyisinizdir inşallah...
Kim var kim yok bu saatte göremiyorum yeni haberler varsa soylermisiniz ..kimse yoksa sağlık olsun kendinize çok iyi bakın opuldunuz :))
valla güzel mi olmuş kız?Canım yaaa süperr gözüküyor kekin offf canım çekti yaaaaaaaaaaaa
hıııııııııııııııııııı benim de bugun akşam yemeğim mantıydı annem geldiğinde yapıp buzluğa koymuştukk ellerine sağlık canım ii yürek varmış sende..
nafişşşşşş napıonnn canım hoşgeldin iyiyiz biz kızların test tarihlerini beklioruz sen de alış telden girmeye ya ben hep giriyom..
valla güzel mi olmuş kız?
ayyy ne güzellll hemen donmuşunu alıver
benimde 8 yıldır hamile kalasım var aradada kalmışlığımda var ama olmadı işte
şaka bi yana istiyorsan bence hemen bişiler yapın napıcanızıda ben demiyim artık
Evet canım görüntü güzel tadınında güzel oldugunun thmin ediyorum şekerrrrcigim bende kesinlikle yarın ken yapıcam İNŞALLAHHH canım mantı konusunda yeterki canım çeksin oturur yaparım Valla kimse tutamaz benigece makarnalarım meşurdu evlenmeden bütün 5 kardeş bi aradayken kızların yada agbimin canı çekerdi mehtapp yaa dedikleri zamn anlardın canarının makarna çektiklerini gece 3 de olsa üşenmezdim Valla herkes bu huyumu çok sever sülomda tabii ne istese yaparımmm
Mehtapcim valla bende sizi özledim korkarım bu sistem 4-12 dede devam edecekmiş belkide uzunca bi süre yokum(
Sen nasılsın iyimisin...
Sedacim valla aranızda olamasamda bende bekliyorum kızların test gününü bildiğim kadarıyla derya bide feride vardı başka varmı..
Canım teli yeni aldin faceyi bile zorla öğrendim bunuda öğrencem ins.
Bide senide eklemiştim faceden haberin olsun..sen nasılsın nasıl gidiyor
Aynen yaa benimde gece makarnalarim coktu Zaten kilolardanda belli:)) eşim istesin bende herşeyi yaparım hiç usenmem onacanim feda tabi bide bazı problemler olmasa daha ii olacak amanapalim çekiyoruz ışte her yerden
tadının da güzel olduğunu sölediler cnm ben tarçınm sevmediğim için sadece bi ısırık aldım...valla iyiymişsin mehtap ben hayatta yapmam:)Evet canım görüntü güzel tadınında güzel oldugunun thmin ediyorum şekerrrrcigim bende kesinlikle yarın ken yapıcam İNŞALLAHHH canım mantı konusunda yeterki canım çeksin oturur yaparım Valla kimse tutamaz benigece makarnalarım meşurdu evlenmeden bütün 5 kardeş bi aradayken kızların yada agbimin canı çekerdi mehtapp yaa dedikleri zamn anlardın canarının makarna çektiklerini gece 3 de olsa üşenmezdim Valla herkes bu huyumu çok sever sülomda tabii ne istese yaparımmm
4 12 nasıl oluyo cnm gece 4 den gündüz 12 ye kadar mı?bu siteyi de kolay girmek istiyorsan tel den aşağıda full site var oraya tıkla pc nın aynısı oluyıo.Mehtapcim valla bende sizi özledim korkarım bu sistem 4-12 dede devam edecekmiş belkide uzunca bi süre yokum(
Sen nasılsın iyimisin...
Sedacim valla aranızda olamasamda bende bekliyorum kızların test gününü bildiğim kadarıyla derya bide feride vardı başka varmı..
Canım teli yeni aldin faceyi bile zorla öğrendim bunuda öğrencem ins.
Bide senide eklemiştim faceden haberin olsun..sen nasılsın nasıl gidiyor
karasu kız sn ikinciyi de doğursan kafayı yersin valla dur önce esra bi düzene binsin sonra ikinciyi düşünürsün:)))))Hahayttttt kocam yanasmıyrki almaya bana sakın ikinci cocuk deme diye arada ben biliyorumda ne yapacağımı yazık kocam unuttu beni gördüğü yokki
öptüm yavrukuşşş ii geceler ben de iyi ki tanıdım sizeleri...Canlarımm bu sefer bende kesin kaçıyorum eşim hadiiiiiiiiiiiii diyorrrsizleri çook seviyorum iyiki tanıdım sizleri
Evet canım arkadaşız:)),
Evettt facedede rkadaşız canımmm bu arada çokk güzelsin şekerim Maşallahiş konusunda Allah yar ve yardımcın olsun balım sen her zaman kalbiimizde ve yüregimizdesinnn canımmm yaaa bende 1 kaç ay önce bursaya gelmistim neresindendin sen? senede 2,3 kez gideriz eşimle kaplıcalara yada iskender yemege
Canımm eşinle olan sevginiz gözlerinizden okunuyor MAŞALLH yeterki saglık olsun herşey çözülür emin olll balımm benimmm
beni arkadaşlarım da inegölde oturuyolar siz yakınmısınız?Evet canım arkadaşız:))
Bugün bana süpriz yaptı bursaya merkeze götürdü güzel bi gün geçirdik..
canım ben bursa merkezde oturmuyorum ilcesindeyim 1saat uzakliktayim olaki gelirseniz gorusmeye senin için gelirim:))
Saol canım ALlah razı olsun..sizde oylesiniz resimlerinize bende baktım:))
Sınav dunyasindayiz canım sabretmeye çalışıyoruz oldugu kadar eminimki Allah hepimizin gönlüne göre verecek sadece sabır:))
Yok canım aksamciyim yani akşam 4gece 12 ama yerimizi degistirdiler eskisi gibi net yoktadının da güzel olduğunu sölediler cnm ben tarçınm sevmediğim için sadece bi ısırık aldım...valla iyiymişsin mehtap ben hayatta yapmam:)
4 12 nasıl oluyo cnm gece 4 den gündüz 12 ye kadar mı?bu siteyi de kolay girmek istiyorsan tel den aşağıda full site var oraya tıkla pc nın aynısı oluyıo.
karasu kız sn ikinciyi de doğursan kafayı yersin valla dur önce esra bi düzene binsin sonra ikinciyi düşünürsün:)))))
Bende kendi adima iiki tanidim canım seni..bende cikiyorum ii gecelerCanlarımm bu sefer bende kesin kaçıyorum eşim hadiiiiiiiiiiiii diyorrrsizleri çook seviyorum iyiki tanıdım sizleri
beni arkadaşlarım da inegölde oturuyolar siz yakınmısınız?
hoşgeldin cnm yuhh ya bu saate kadar oturulur mu:)Naber kızlar nihayet geldim millet yeni gitti
aslında saattlerin çok güzel de net olmaması kötü olmuş.tamam cnm ii geceler öptüm..Yok canım aksamciyim yani akşam 4gece 12 ama yerimizi degistirdiler eskisi gibi net yok( site içinde dediğini deneyeceğim canım Saol ben cikiyorum ii geceler canım
Bende kendi adima iiki tanidim canım seni..bende cikiyorum ii geceler
İyiyim canım ya anneme kızdım çok hala babaannemi düşünüyor ben orda yalnızım neymiş diyemezmiş halamlara bakın siz diye sanki ben çöpe atalım diyorum 13 yıl kızlar ya dile kolay ben daha annemle çay içmeye bile gidemedimayşoooooooo napıon cnm niye konusmuyon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?