hakkaten dile kolay valla normalde anneni baş tacı etmeleri lazım anama bakıolar diye hatta kendileriin demesi lazım kızın geldi sen git kızınlar ilgilen biz anneme bakarız diye.İyiyim canım ya anneme kızdım çok hala babaannemi düşünüyor ben orda yalnızım neymiş diyemezmiş halamlara bakın siz diye sanki ben çöpe atalım diyorum 13 yıl kızlar ya dile kolay ben daha annemle çay içmeye bile gidemedim
Yok canım maalesef insanlar böyle ya senede 1 ay deseler sen kızlarına git onada razıyım off anam off çok saf olmayacak bu hayatta tepene binen çok olur İnan evde nasıl ihtiyacım var birine kolum kalkmıyo ama yok sanki babanemi annem doğurduhakkaten dile kolay valla normalde anneni baş tacı etmeleri lazım anama bakıolar diye hatta kendileriin demesi lazım kızın geldi sen git kızınlar ilgilen biz anneme bakarız diye.
bu hayatta bi kere bişeyi yaparsan o artık senin görevin olur bunu da annene görev etmişler işte sanki annen kaynanasına bakmak zorunda ya..benim yengem arada anneanneme bakıo annemler yengeme allah razı olsun getir elini öpim anneme baktın sen diolar...valla annen dicek bacım ben kızıma gidiyom ihtiyacı var aha ananız..Yok canım maalesef insanlar böyle ya senede 1 ay deseler sen kızlarına git onada razıyım off anam off çok saf olmayacak bu hayatta tepene binen çok olur İnan evde nasıl ihtiyacım var birine kolum kalkmıyo ama yok sanki babanemi annem doğurdu
süpersin bak telden bile hallettin:)))çözdün sen tel işini evet cnm ferideyle derya var..Mehtapcim valla bende sizi özledim korkarım bu sistem 4-12 dede devam edecekmiş belkide uzunca bi süre yokum(
Sen nasılsın iyimisin...
Sedacim valla aranızda olamasamda bende bekliyorum kızların test gününü bildiğim kadarıyla derya bide feride vardı başka varmı..
Canım teli yeni aldin faceyi bile zorla öğrendim bunuda öğrencem insn..sen nasılsın nasıl gidiyor
İyi dedin canım olması gereken o zaten şimdi eve almıyorlar bakacakları zaman burda bakıyorlar üstte ağbimin karısı var onada çok söyeniyolarmış annem onada kıyamıyor olan bize oluyo anacım diceksin kızımın ihtiyacı var bana ben gidiyorum ama yookkbu hayatta bi kere bişeyi yaparsan o artık senin görevin olur bunu da annene görev etmişler işte sanki annen kaynanasına bakmak zorunda ya..benim yengem arada anneanneme bakıo annemler yengeme allah razı olsun getir elini öpim anneme baktın sen diolar...valla annen dicek bacım ben kızıma gidiyom ihtiyacı var aha ananız..
he iste annende napsin cnm kadinin ustune atmislar o da vicdan yapio.Allahtan sukur ablan yakininda hic yoktanİyi dedin canım olması gereken o zaten şimdi eve almıyorlar bakacakları zaman burda bakıyorlar üstte ağbimin karısı var onada çok söyeniyolarmış annem onada kıyamıyor olan bize oluyo anacım diceksin kızımın ihtiyacı var bana ben gidiyorum ama yookk
Öyle canım iyikide o var işler çok birikti turkuazım stres yapıyorum 15 gün sonra odası gelicek bizde bişii yok kendi yapamayınca insan zor oluyo daha alışveriş var bişii yiyemiyorum diye Halim yok kolum kalkmıyo sıcaklar geldi stres üstüne stres herşey hallolur biliyorum yeterki bebişi sağlıklı olsun anladın dimi canım benihe iste annende napsin cnm kadinin ustune atmislar o da vicdan yapio.Allahtan sukur ablan yakininda hic yoktan
Tamam canım iyi geceleraysegulum.gozum.kapanio yarin dvm edelim optumm ii geceler
bende bahcelıevlerde goruyorum benımde sorun esımde amlyatta oldu 2 sene oldu spermlerde artıs oldu hersey normal aslında bendede sorun yok yumurtalarda ıyı dedıler ama bı turlu normal olmadı ıste bızde beklemeyelım dedık hayrlısı artık[QUOTE=fatosgul;30154254]kızlar ranızda medıcalparkta tup bebek tedavısı goren var mı ? [/vQUOTE]
Canim benim bi yakinim orda tedavi gordu goztepedekinde ve ilk denemesinde hamile kaldi ve 7 sene cocugu olmamsyi ama onun sorunu esindeydii
İyi geceler herkese :)
Azcık bakayım dedim kızlar ne yapıyor diye, tam bilgisayarı açtım dünya başıma yıkıldıyarın yazılı yapacaktım ve unutmuşum. soruların yarısını geçen gün hazrlamıştım öylece kalmış. Allahım 2 gündür totoşu serdim yatıyorum, şimdi gece gece çok çalışmam lazım
hepinizi öpüyorum. size iyi geceler bana kolay gelsin :18::18::18:
evet canım ben varım ve çok şükür ilk denememde pozitifi gördüm. Allah yardımcın olsun. bebişine en kısa zamanda kavuşursun inş
Gunaydin kizlar mutlu, guzel haberlerle dolu bir gun diliyorum. Biz dun dr.a gittik kendi dr.um degildi belki cinsiyet belli olur diye ikiside erkege benziyor ama sadece tahmin emin degilim dedi. O.dr.a gicik oldum zaten dun en iyisi kendi dr.umun randevusunu beklemek sanirim..
gunaydin emelim.erkek dediyse eekektir onlr gor de bak pipiyi hemen gostermistir erkek.milleti:))insallah saglikli iki pasa gelir:))Gunaydin kizlar mutlu, guzel haberlerle dolu bir gun diliyorum. Biz dun dr.a gittik kendi dr.um degildi belki cinsiyet belli olur diye ikiside erkege benziyor ama sadece tahmin emin degilim dedi. O.dr.a gicik oldum zaten dun en iyisi kendi dr.umun randevusunu beklemek sanirim..
günaydın teyzoşlar herkes için bereket dolu çok güzel bir gün olur inşallah
bugun yqpmazlar canm bugun arayip yarin gel derler blast transferi yaparlar.ara hastaneyi sor bebelerim.ne durumda de ...kızlar ben sabredıp bekleyemeyorum catlycam ... bana bugun hastaneden haber verceklerdı acaba transfer yaparlar mı saatler gecmyor sadce dua edyorum korkuyorum
bugun yqpmazlar canm bugun arayip yarin gel derler blast transferi yaparlar.ara hastaneyi sor bebelerim.ne durumda de ...
bende bahcelıevlerde goruyorum benımde sorun esımde amlyatta oldu 2 sene oldu spermlerde artıs oldu hersey normal aslında bendede sorun yok yumurtalarda ıyı dedıler ama bı turlu normal olmadı ıste bızde beklemeyelım dedık hayrlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?