Tüp Bebek Günlüğümüz !

hakkaten dile kolay valla normalde anneni baş tacı etmeleri lazım anama bakıolar diye hatta kendileriin demesi lazım kızın geldi sen git kızınlar ilgilen biz anneme bakarız diye.

hakkaten dile kolay valla normalde anneni baş tacı etmeleri lazım anama bakıolar diye hatta kendileriin demesi lazım kızın geldi sen git kızınlar ilgilen biz anneme bakarız diye.
Yok canım maalesef insanlar böyle ya senede 1 ay deseler sen kızlarına git onada razıyım off anam off çok saf olmayacak bu hayatta tepene binen çok olur İnan evde nasıl ihtiyacım var birine kolum kalkmıyo ama yok sanki babanemi annem doğurdu

bu hayatta bi kere bişeyi yaparsan o artık senin görevin olur bunu da annene görev etmişler işte sanki annen kaynanasına bakmak zorunda ya..benim yengem arada anneanneme bakıo annemler yengeme allah razı olsun getir elini öpim anneme baktın sen diolar...valla annen dicek bacım ben kızıma gidiyom ihtiyacı var aha ananız..

süpersin bak telden bile hallettin:)))çözdün sen tel işini evet cnm ferideyle derya var..

İyi dedin canım olması gereken o zaten şimdi eve almıyorlar bakacakları zaman burda bakıyorlar üstte ağbimin karısı var onada çok söyeniyolarmış annem onada kıyamıyor olan bize oluyo anacım diceksin kızımın ihtiyacı var bana ben gidiyorum ama yookk

he iste annende napsin cnm kadinin ustune atmislar o da vicdan yapio.Allahtan sukur ablan yakininda hic yoktan

he iste annende napsin cnm kadinin ustune atmislar o da vicdan yapio.Allahtan sukur ablan yakininda hic yoktan
Öyle canım iyikide o var işler çok birikti turkuazım stres yapıyorum 15 gün sonra odası gelicek bizde bişii yok kendi yapamayınca insan zor oluyo daha alışveriş var bişii yiyemiyorum diye Halim yok kolum kalkmıyo sıcaklar geldi stres üstüne stres herşey hallolur biliyorum yeterki bebişi sağlıklı olsun anladın dimi canım beni

bende bahcelıevlerde goruyorum benımde sorun esımde amlyatta oldu 2 sene oldu spermlerde artıs oldu hersey normal aslında bendede sorun yok yumurtalarda ıyı dedıler ama bı turlu normal olmadı ıste bızde beklemeyelım dedık hayrlısı artık

Gunaydin kizlar mutlu, guzel haberlerle dolu bir gun diliyorum. Biz dun dr.a gittik kendi dr.um degildi belki cinsiyet belli olur diye ikiside erkege benziyor ama sadece tahmin emin degilim dedi. O.dr.a gicik oldum zaten dun en iyisi kendi dr.umun randevusunu beklemek sanirim..

ayy cok sewındım ya allah sağlıkla kucağna lamyıda nasp etsın ınsallah banada dua edın ne olur

amın amın ınsallah bende telefon elımde hastaneden tel beklıyorum bır umut :) transfer ıcın haber verceklerdı de ... bugun 4 gun heycanla beklıyorum

kızlar ben sabredıp bekleyemeyorum catlycam ... bana bugun hastaneden haber verceklerdı acaba transfer yaparlar mı saatler gecmyor sadce dua edyorum korkuyorum

gunaydin emelim.erkek dediyse eekektir onlr gor de bak pipiyi hemen gostermistir erkek.milleti:))insallah saglikli iki pasa gelir:))

günaydın teyzoşlar herkes için bereket dolu çok güzel bir gün olur inşallah

gunaydin.canim.ayy.bi bas agrisiyla.uyandim bu ben de aliskanlik oldu artik off((dualarin.icin aminnnn canimmm

kızlar ben sabredıp bekleyemeyorum catlycam ... bana bugun hastaneden haber verceklerdı acaba transfer yaparlar mı saatler gecmyor sadce dua edyorum korkuyorum
bugun yqpmazlar canm bugun arayip yarin gel derler blast transferi yaparlar.ara hastaneyi sor bebelerim.ne durumda de ...

bugun yqpmazlar canm bugun arayip yarin gel derler blast transferi yaparlar.ara hastaneyi sor bebelerim.ne durumda de ...

ya canım aramak ıstemyorum bayılırım heycandan ben :) dun en son 5 tane embroyadan 2 tanesı yasamyı durmak uzre demslerdı ama yınede sabaha kadar ızlme yapcaz yasama sansı yuksek dedıler bugun ıcın bızden haber beklyın dedıler

Canim en dogrusunu yapmissin tup bebege karar vermekle hic uzulme tatlim allahin izniyle olur ilk denemende hem bak hic bi sorun da yokmus zaten ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…