Canim en dogrusunu yapmissin tup bebege karar vermekle hic uzulme tatlim allahin izniyle olur ilk denemende hem bak hic bi sorun da yokmus zaten ne guzel
Gunaydin kizlaarr... Dun hauatimin en kotu gununu yasadim o parlak isiltili yolda bi yurudum geldim...neyse oni anlatirim.
Biz iyiyiz dun teaadufende olsa minigimin yerinde durdugunu ogrendim benimle yani.. alti gun sonra bana yapisip yapiamasigibida gorcez hepinize haber vercem zaar.. pufpuf sanirim beni dun farketmedi son sozlerim o olmis zaten. Pufpuf sana acil ihtiyacim var demisin icime dogmus.. neyse pufpufa hisar hospitaldeki filiz hnm sorcaktim geek kalmadi... size dunden bahsedeyim.. sabah 6da uyandik ates basmasiyla sonra usumeyle devam ettik..yatagimda uyuyanadk salona yattim me mumkun sonra yedide yatagima gectim sizmisim.. afedersiniz ben gunde rahat 3-4 kere buyuk abdestimi yapan biriym. Dun kocis evdeydi kahvalti ettk sabah sonrada ben wcye koatum iste macera basladi... kuzlar ben hayatimda bole bi an yasamadim bebek dusuyo sandim ikintibgeliyo ates basiyo ustilune ter bosaliyo ve titreme ile son bulan bi donma..oglen oniiiden saat dorde kadar surdu tabiki hastanelerde... esim hmn merkezi arayip tuvaletimi yapamadigimi siyledi ilk kez vboyle bisi basima geldi. (Buyuk abdest). Kabiz degildim kabiz gunlerce yapazsan olur bu farkliydi... merkezden bana duphalac icsin dediler aldik bi ise yaramadi. Nu esnada evdeyim kivraniyirum oturamiyorum yatamiyirum ayaktayim ve heran heryeri mahvedeck gibi popomda baski hissediyirum ama her wcye gidisimde cigliklarla bagirip sonundabhicnisi yapmdan geliyorjm.. memoral atasrhirde buldum kendimi.. ( drun yaninda 8-10 yaslarinda bi kiz cocugu surekli pesinde.sanirim drun kizi. Acilde doktorculuk oynuyordu sanirim...) dr kontrl ederken soru soruyor neyin var..vs kivraniyorum dedim kurtarn beni tuvaletimi yapmiyirum makatim cikiyo oturamiyorum yalvaritim canim yaniyo diye agliyirum bi yandansa bebegim diye cirpiniyorum.. dr bana ne dese begenirsiniz.. sistit olmussunuz dedim necalaka cusimi yapiyorumm olur olur belirtiler o yonde amma rahataizligim yok rahmim iyib acimiyo yanmiyo rahatim dedim yok dedi sistit bi.. hayda dedim ama inliyorumm neyse beni alddilar acile acil sdolu bi dunya inaan var yatiyo tek bi yer ayni numune has. Gibi...neyse serum taktilar agri kesici bide buyuk sade serum...ne gerek vardi bilmiyorumm.. idrar verdom koca bi kap kapak olsun dedim.. bide kan.. sonuclari solemeden erk. Hemsire elinde iki koca tup yanima geldi esime verdo tupleri lagman yapcaz gidin tuvatete dediler wc pis les gibi.. esm tupu mktima yerlestirdi bir skti iceri rabbim allahimmm diyw ust uste ciglik attim birak dedimm bhicbisi yapamadik.. ciktim wcden dra iatemiyorum baska bisi yapin uyutun oyle yapin ddimm bisi ypamm bunu yapin dedi .. esime baktim cocuj kopurdu. aglicak bebek yuzunden bisi yapamiyolar solicem ne grrekirse yspsinlar seni kaybedemm dedi yalvardim benibcikar diye.. hemn hisaea gotur dedim aldi beni ordan hicbisi yapmadan 400 tl para odedik..ve ciktk hisara hemn aldilar beni tekli bi odaya hemn tahlil sonuclarina baktilar sistitten eser yok.. bayan hemsire hemn genel cerrah cagirdi geldi muyane etti beni dinledi korkma dedi makattan mmuayene etti kist gibi olusan bisi varvdedi baski ypiyo.. lagman yapmak gerek.. hemsire yatirdi beni bi sise lagmnlik malzemey bana enjekte etti ama ben hastaneyi yiktim esime vyrdum acidannnnn( agliyorum hala sonra kendimdn gectim biraz toplandim ataga kalktim wcte yurudum 6-7 dk sadece sonra wcdeyim. Hersey bitti gitti ciktim.. bebegime baktirdim hala orsa endometriyum iyjbdurumda ..bundan sonra atasehir meemorial bitmistir. Daha rahlilleri gormeden sistit duye yapistirdi teshisi... ilgisizle.. dinden beri yatiyorum sadece yan.. ama mutluyum ve iyiyim... biyle kabus bir gundu dun bizim icin..cok korktum bebegimi dusuruyorum sandi.m...
Mmemorial atasehir ticarethane olmus..yazik
Bu arada bunun sebebi kullandigim ilaclarmia. Profgestan yusundenmis. Halbuki fitil gibi aliyirum..yinede boyle yPti beni..
gunaydin kizlaarr... Dun hauatimin en kotu gununu yasadim o parlak isiltili yolda bi yurudum geldim...neyse oni anlatirim.
Biz iyiyiz dun teaadufende olsa minigimin yerinde durdugunu ogrendim benimle yani.. Alti gun sonra bana yapisip yapiamasigibida gorcez hepinize haber vercem zaar.. Pufpuf sanirim beni dun farketmedi son sozlerim o olmis zaten. Pufpuf sana acil ihtiyacim var demisin icime dogmus.. Neyse pufpufa hisar hospitaldeki filiz hnm sorcaktim geek kalmadi... Size dunden bahsedeyim.. Sabah 6da uyandik ates basmasiyla sonra usumeyle devam ettik..yatagimda uyuyanadk salona yattim me mumkun sonra yedide yatagima gectim sizmisim.. Afedersiniz ben gunde rahat 3-4 kere buyuk abdestimi yapan biriym. Dun kocis evdeydi kahvalti ettk sabah sonrada ben wcye koatum iste macera basladi... Kuzlar ben hayatimda bole bi an yasamadim bebek dusuyo sandim ikintibgeliyo ates basiyo ustilune ter bosaliyo ve titreme ile son bulan bi donma..oglen oniiiden saat dorde kadar surdu tabiki hastanelerde... Esim hmn merkezi arayip tuvaletimi yapamadigimi siyledi ilk kez vboyle bisi basima geldi. (buyuk abdest). Kabiz degildim kabiz gunlerce yapazsan olur bu farkliydi... Merkezden bana duphalac icsin dediler aldik bi ise yaramadi. Nu esnada evdeyim kivraniyirum oturamiyorum yatamiyirum ayaktayim ve heran heryeri mahvedeck gibi popomda baski hissediyirum ama her wcye gidisimde cigliklarla bagirip sonundabhicnisi yapmdan geliyorjm.. Memoral atasrhirde buldum kendimi.. ( drun yaninda 8-10 yaslarinda bi kiz cocugu surekli pesinde.sanirim drun kizi. Acilde doktorculuk oynuyordu sanirim...) dr kontrl ederken soru soruyor neyin var..vs kivraniyorum dedim kurtarn beni tuvaletimi yapmiyirum makatim cikiyo oturamiyorum yalvaritim canim yaniyo diye agliyirum bi yandansa bebegim diye cirpiniyorum.. Dr bana ne dese begenirsiniz.. Sistit olmussunuz dedim necalaka cusimi yapiyorumm olur olur belirtiler o yonde amma rahataizligim yok rahmim iyib acimiyo yanmiyo rahatim dedim yok dedi sistit bi.. Hayda dedim ama inliyorumm neyse beni alddilar acile acil sdolu bi dunya inaan var yatiyo tek bi yer ayni numune has. Gibi...neyse serum taktilar agri kesici bide buyuk sade serum...ne gerek vardi bilmiyorumm.. Idrar verdom koca bi kap kapak olsun dedim.. Bide kan.. Sonuclari solemeden erk. Hemsire elinde iki koca tup yanima geldi esime verdo tupleri lagman yapcaz gidin tuvatete dediler wc pis les gibi.. Esm tupu mktima yerlestirdi bir skti iceri rabbim allahimmm diyw ust uste ciglik attim birak dedimm bhicbisi yapamadik.. Ciktim wcden dra iatemiyorum baska bisi yapin uyutun oyle yapin ddimm bisi ypamm bunu yapin dedi .. Esime baktim cocuj kopurdu. Aglicak bebek yuzunden bisi yapamiyolar solicem ne grrekirse yspsinlar seni kaybedemm dedi yalvardim benibcikar diye.. Hemn hisaea gotur dedim aldi beni ordan hicbisi yapmadan 400 tl para odedik..ve ciktk hisara hemn aldilar beni tekli bi odaya hemn tahlil sonuclarina baktilar sistitten eser yok.. Bayan hemsire hemn genel cerrah cagirdi geldi muyane etti beni dinledi korkma dedi makattan mmuayene etti kist gibi olusan bisi varvdedi baski ypiyo.. Lagman yapmak gerek.. Hemsire yatirdi beni bi sise lagmnlik malzemey bana enjekte etti ama ben hastaneyi yiktim esime vyrdum acidannnnn( agliyorum hala sonra kendimdn gectim biraz toplandim ataga kalktim wcte yurudum 6-7 dk sadece sonra wcdeyim. Hersey bitti gitti ciktim.. Bebegime baktirdim hala orsa endometriyum iyjbdurumda ..bundan sonra atasehir meemorial bitmistir. Daha rahlilleri gormeden sistit duye yapistirdi teshisi... Ilgisizle.. Dinden beri yatiyorum sadece yan.. Ama mutluyum ve iyiyim... Biyle kabus bir gundu dun bizim icin..cok korktum bebegimi dusuruyorum sandi.m...
bu arada bunun sebebi kullandigim ilaclarmia. Profgestan yusundenmis. Halbuki fitil gibi aliyirum..yinede boyle ypti beni..
canım benm takip ediodu ben seni hep tanısmıoruz ama yasadıkların için cok üzüldüm cok cok gecmiş olsun bebeğin herşeye inat annesine sıkısıkı tutunsun hay allahım yaa bende sağlıkcıyım ve malesef özel hastaneler hastalara müşteri gözüyle bakmauyı ne zamn bırakacaklar bilmioru m Allahım yardımcın olsun bu arada sorununuz ne direk tüp bebeğe gectiniz bu kadar kısa sürede
cok gecmıs olsun malesef kı hastaneler artık boyle bızde yasadıkça oğrenyoruz ... Kendne cok dıkkat et zor seyler yasamıssın
Gunaydin kizlaarr... Dun hauatimin en kotu gununu yasadim o parlak isiltili yolda bi yurudum geldim...neyse oni anlatirim.
Biz iyiyiz dun teaadufende olsa minigimin yerinde durdugunu ogrendim benimle yani.. alti gun sonra bana yapisip yapiamasigibida gorcez hepinize haber vercem zaar.. pufpuf sanirim beni dun farketmedi son sozlerim o olmis zaten. Pufpuf sana acil ihtiyacim var demisin icime dogmus.. neyse pufpufa hisar hospitaldeki filiz hnm sorcaktim geek kalmadi... size dunden bahsedeyim.. sabah 6da uyandik ates basmasiyla sonra usumeyle devam ettik..yatagimda uyuyanadk salona yattim me mumkun sonra yedide yatagima gectim sizmisim.. afedersiniz ben gunde rahat 3-4 kere buyuk abdestimi yapan biriym. Dun kocis evdeydi kahvalti ettk sabah sonrada ben wcye koatum iste macera basladi... kuzlar ben hayatimda bole bi an yasamadim bebek dusuyo sandim ikintibgeliyo ates basiyo ustilune ter bosaliyo ve titreme ile son bulan bi donma..oglen oniiiden saat dorde kadar surdu tabiki hastanelerde... esim hmn merkezi arayip tuvaletimi yapamadigimi siyledi ilk kez vboyle bisi basima geldi. (Buyuk abdest). Kabiz degildim kabiz gunlerce yapazsan olur bu farkliydi... merkezden bana duphalac icsin dediler aldik bi ise yaramadi. Nu esnada evdeyim kivraniyirum oturamiyorum yatamiyirum ayaktayim ve heran heryeri mahvedeck gibi popomda baski hissediyirum ama her wcye gidisimde cigliklarla bagirip sonundabhicnisi yapmdan geliyorjm.. memoral atasrhirde bukendimi.. ( drun yaninda 8-10 yaslarinda bi kiz cocugu surekli pesinde.sanirim drun kizi. Acilde doktorculuk oynuyordu sanirim...) dr kontrl ederken soru soruyor neyin var..vs kivraniyorum dedim kurtarn beni tuvaletimi yapmiyirum makatim cikiyo oturamiyorum yalvaritim canim yaniyo diye agliyirum bi yandansa bebegim diye cirpiniyorum.. dr bana ne dese begenirsiniz.. sistit olmussunuz dedim necalaka cusimi yapiyorumm olur olur belirtiler o yonde amma rahataizligim yok rahmim iyib acimiyo yanmiyo rahatim dedim yok dedi sistit bi.. hayda dedim ama inliyorumm neyse beni alddilar acile acil sdolu bi dunya inaan var yatiyo tek bi yer ayni numune has. Gibi...neyse serum taktilar agri kesici bide buyuk sade serum...ne gerek vardi bilmiyorumm.. idrar verdom koca bi kap kapak olsun dedim.. bide kan.. sonuclari solemeden erk. Hemsire elinde iki koca tup yanima geldi esime verdo tupleri lagman yapcaz gidin tuvatete dediler wc pis les gibi.. esm tupu mktima yerlestirdi bir skti iceri rabbim allahimmm diyw ust uste ciglik attim birak dedimm bhicbisi yapamadik.. ciktim wcden dra iatemiyorum baska bisi yapin uyutun oyle yapin ddimm bisi ypamm bunu yapin dedi .. esime baktim cocuj kopurdu. aglicak bebek yuzunden bisi yapamiyolar solicem ne grrekirse yspsinlar seni kaybedemm dedi yalvardim benibcikar diye.. hemn hisaea gotur dedim aldi beni ordan hicbisi yapmadan 400 tl para odedik..ve ciktk hisara hemn aldilar beni tekli bi odaya hemn tahlil sonuclarina baktilar sistitten eser yok.. bayan hemsire hemn genel cerrah cagirdi geldi muyane etti beni dinledi korkma dedi makattan mmuayene etti kist gibi olusan bisi varvdedi baski ypiyo.. lagman yapmak gerek.. hemsire yatirdi beni bi sise lagmnlik malzemey bana enjekte etti ama ben hastaneyi yiktim esime vyrdum acidannnnn( agliyorum hala sonra kendimdn gectim biraz toplandim ataga kalktim wcte yurudum 6-7 dk sadece sonra wcdeyim. Hersey bitti gitti ciktim.. bebegime baktirdim hala orsa endometriyum iyjbdurumda ..bundan sonra atasehir meemorial bitmistir. Daha rahlilleri gormeden sistit duye yapistirdi teshisi... ilgisizle.. dinden beri yatiyorum sadece yan.. ama mutluyum ve iyiyim... biyle kabus bir gundu dun bizim icin..cok korktum bebegimi dusuruyorum sandi.m...
Bu arada bunun sebebi kullandigim ilaclarmia. Profgestan yusundenmis. Halbuki fitil gibi aliyirum..yinede boyle yPti beni..
Üzülme der Hz.Mevlana ve devam eder;
"Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun,
Tek kanatla uçulmaz zaten.
Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil,
Kilimin tozunu almaktır.
ALLAH sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır.
Niye kederlenirsin?
Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz.
Yüzük olmak dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır.."
Canim allah razi olsun hastaneler hakkinda ne duaunecegimi bilemez okdum korkuyoum ama sonunda sanirim hisarda dogru karar aldigima inanuyorum. Canim esim kalp hastasi o nedenle beklwmwk istemedik
Bekleseydikde sonuc ayni olacakti cunki ilaclari agir ve sorunu inlar yapiyor olabilirmis..e beklersek benim yas 30 gittikce zorlascak o guzden beklemwnin manaai yok diye kebdimizi tupcude bulduk
Bu arada rabbim minigimizi bize bagislar insallah dualarin icin Cok saol
Allah razi olsun canim allah dualarini kabul etsin arkadasimmmm bugun guzel haberler al insallahhh insallah bebegin sana bian once verilsin bitanemm hep pozitif ol annesi..
amın amın ınsallah bende telefon elımde hastaneden tel beklıyorum bır umut :) transfer ıcın haber verceklerdı de ... bugun 4 gun heycanla beklıyorum
gunaydin emelim.erkek dediyse eekektir onlr gor de bak pipiyi hemen gostermistir erkek.milleti:))insallah saglikli iki pasa gelir:))
Gunaydin canim birinin pipisini sanki bizde gorduk bacaklari kaldirinca gorunuyor ama otekinden pek.emin olamadik hayirlisi olsun valla erkek milleti daha minicikken gosteriyor
gunaydin.canim.ayy.bi bas agrisiyla.uyandim bu ben de aliskanlik oldu artik off((dualarin.icin aminnnn canimmm
Biz iyiyiz dun teaadufende olsa minigimin yerinde durdugunu ogrendim benimle yani.. alti gun sonra bana yapisip yapiamasigibida gorcez hepinize haber vercem zaar.. pufpuf sanirim beni dun farketmedi son sozlerim o olmis zaten. Pufpuf sana acil ihtiyacim var demisin icime dogmus.. neyse pufpufa hisar hospitaldeki filiz hnm sorcaktim geek kalmadi... size dunden bahsedeyim.. sabah 6da uyandik ates basmasiyla sonra usumeyle devam ettik..yatagimda uyuyanadk salona yattim me mumkun sonra yedide yatagima gectim sizmisim.. afedersiniz ben gunde rahat 3-4 kere buyuk abdestimi yapan biriym. Dun kocis evdeydi kahvalti ettk sabah sonrada ben wcye koatum iste macera basladi... kuzlar ben hayatimda bole bi an yasamadim bebek dusuyo sandim ikintibgeliyo ates basiyo ustilune ter bosaliyo ve titreme ile son bulan bi donma..oglen oniiiden saat dorde kadar surdu tabiki hastanelerde... esim hmn merkezi arayip tuvaletimi yapamadigimi siyledi ilk kez vboyle bisi basima geldi. (Buyuk abdest). Kabiz degildim kabiz gunlerce yapazsan olur bu farkliydi... merkezden bana duphalac icsin dediler aldik bi ise yaramadi. Nu esnada evdeyim kivraniyirum oturamiyorum yatamiyirum ayaktayim ve heran heryeri mahvedeck gibi popomda baski hissediyirum ama her wcye gidisimde cigliklarla bagirip sonundabhicnisi yapmdan geliyorjm.. memoral atasrhirde buldum kendimi.. ( drun yaninda 8-10 yaslarinda bi kiz cocugu surekli pesinde.sanirim drun kizi. Acilde doktorculuk oynuyordu sanirim...) dr kontrl ederken soru soruyor neyin var..vs kivraniyorum dedim kurtarn beni tuvaletimi yapmiyirum makatim cikiyo oturamiyorum yalvaritim canim yaniyo diye agliyirum bi yandansa bebegim diye cirpiniyorum.. dr bana ne dese begenirsiniz.. sistit olmussunuz dedim necalaka cusimi yapiyorumm olur olur belirtiler o yonde amma rahataizligim yok rahmim iyib acimiyo yanmiyo rahatim dedim yok dedi sistit bi.. hayda dedim ama inliyorumm neyse beni alddilar acile acil sdolu bi dunya inaan var yatiyo tek bi yer ayni numune has. Gibi...neyse serum taktilar agri kesici bide buyuk sade serum...ne gerek vardi bilmiyorumm.. idrar verdom koca bi kap kapak olsun dedim.. bide kan.. sonuclari solemeden erk. Hemsire elinde iki koca tup yanima geldi esime verdo tupleri lagman yapcaz gidin tuvatete dediler wc pis les gibi.. esm tupu mktima yerlestirdi bir skti iceri rabbim allahimmm diyw ust uste ciglik attim birak dedimm bhicbisi yapamadik.. ciktim wcden dra iatemiyorum baska bisi yapin uyutun oyle yapin ddimm bisi ypamm bunu yapin dedi .. esime baktim cocuj kopurdu. aglicak bebek yuzunden bisi yapamiyolar solicem ne grrekirse yspsinlar seni kaybedemm dedi yalvardim benibcikar diye.. hemn hisaea gotur dedim aldi beni ordan hicbisi yapmadan 400 tl para odedik..ve ciktk hisara hemn aldilar beni tekli bi odaya hemn tahlil sonuclarina baktilar sistitten eser yok.. bayan hemsire hemn genel cerrah cagirdi geldi muyane etti beni dinledi korkma dedi makattan mmuayene etti kist gibi olusan bisi varvdedi baski ypiyo.. lagman yapmak gerek.. hemsire yatirdi beni bi sise lagmnlik malzemey bana enjekte etti ama ben hastaneyi yiktim esime vyrdum acidannnnn( agliyorum hala sonra kendimdn gectim biraz toplandim ataga kalktim wcte yurudum 6-7 dk sadece sonra wcdeyim. Hersey bitti gitti ciktim.. bebegime baktirdim hala orsa endometriyum iyjbdurumda ..bundan sonra atasehir meemorial bitmistir. Daha rahlilleri gormeden sistit duye yapistirdi teshisi... ilgisizle.. dinden beri yatiyorum sadece yan.. ama mutluyum ve iyiyim... biyle kabus bir gundu dun bizim icin..cok korktum bebegimi dusuruyorum sandi.m...
Feridecim cok Gecmis olsun canim yaa baya macera atlatmissin ama bak enn azindan bebeginin seninle oldugunu ogrenmissin tatlim insallah melegin simsiki tutundu ve seni hic birakmicak bosver unut yasadigin kotu seyleri buna odaklan canim
Canim insallah guzel.haberler alir meleklerinide gobusune alirsin..
Canim yaa cok gecmis olsun neler yasamissin isime bakip gitmemek lazim.demek sadece para tuzagi bazi yerlerSen test yaptin mi canim pozitif galiba ben kacirdim sanirim
merhaba canım. öncelikle yaşadıklarına çok çok üzüldüm resmen anlattıkların gözümün önünde bir bir canlandı( hamile olana kadar ayrı acılar yaşadık hamileyken ayrı acılar. bunlar asla olmaması gereken şeyler yazık hastanelerin bu yaptıklarına ve dökülen paralara....
ama çok şükür bebeğin seninle arkadaşım önemli olan bu. sen kendine ve bebeğine dikkat et bol bol dua et. Rabbim bebeklerimizi sapa sağlam kucağımızda görmeyi nasip etsin inşallah.
ya kızlar son bırsey daha sorcam sımdı benım ılk denemem olcakya 1 tanecık mı koyuyorlar ???? :) merak ettım de
Yok canim altinci gunumuz bugun alti gunumuz daha var ama ddun vajinal yoldan ultrasinla baktirdim hersey yolunda bebegin kondugu yer pasparlak yildiz gibi parliyo demis esimeendometriyumda olmasi gerektigi gibi kalinmis...
Eger 35 yasin altindaysan tek.embriyo transfer ediliyor canim tabi biraz da dr.a bagli iki embriyo transfer edebiliyor sen sansini dene dr.a soyle iki istiyorum diye
Himm anladim canim hadi insallah kanla da tescillenir cok.sevindim Allahim herkese nasip etsin herkes hamis olsun
günaydınlar herkese...
mutlu musmutlu bir gün diliyorum bol bebişli olsun.
Gunaydin kizlar mutlu, guzel haberlerle dolu bir gun diliyorum. Biz dun dr.a gittik kendi dr.um degildi belki cinsiyet belli olur diye ikiside erkege benziyor ama sadece tahmin emin degilim dedi. O.dr.a gicik oldum zaten dun en iyisi kendi dr.umun randevusunu beklemek sanirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?