Gunaydin canim insallah guzel olsun hersey sen nasilsin bebisler nasil?
sağlıklı olsunlar da şekerim tabiki bir kızımız olsa iyi olur yaniii
kendi doktorum derken hulusiyi mi bekleyecen canım. hulusi hoca bizimkinden tam emin olamamıştı ikisi de erkek gibi demişti. en iyi sonuç ayrıntılı ultrasonda çıkıyor canım o zamana kadar kandırabiliyo sıpalar.
iyiyiz tatlım, kuzularım çook yaramazlar teyzesi. şimdiden canımı acıttıkları oluyo tepişirken. bu ara müzik dinlemeye başladık, dondurmayı çok seviyolar bi de ne zaman yesem sakinlerse başlıyolar kıpırdanmaya.
Yerim ben o kuzulari yaa masallah buyuduler tabi artik bana zaman hic gecmicek gibi geliyor. Su an ultrasona girmesem hamile oldugumu anlamiyorum karnim cikti ama bisey hissetmiyorum su tepikleri hissetmeye baslasak bizde hayirlisiyla ne zaman basliyor ilk?
ya kızlar son bırsey daha sorcam sımdı benım ılk denemem olcakya 1 tanecık mı koyuyorlar ???? :) merak ettım de
hissetme olayı değişiyor canım 16-17. haftalarda bişeyler oluyo ama ben çok net ayıramıyodum gaz da olabilir diyodum ama bebişlermiş öyle hissediliyomuş. ben 19. haftada ayrıntılıya girmiştim sonrasında daha net başlamıştım hissetmeye. artık fena hissediliyo kıpırdayınca yer değiştirince falan bi garip oluyosun içinde bişeyler oynuyo bir de artık karnıma bakınca dıştan da hopluyo karnım.
Gunaydin kizlar mutlu, guzel haberlerle dolu bir gun diliyorum. Biz dun dr.a gittik kendi dr.um degildi belki cinsiyet belli olur diye ikiside erkege benziyor ama sadece tahmin emin degilim dedi. O.dr.a gicik oldum zaten dun en iyisi kendi dr.umun randevusunu beklemek sanirim..
kızlar aradılar sımdı hastaneden hala 3 tane emryom yasyormus en ıyı olanı bugun koycaklar :) sımdı gidiyorum bana dua edın hemenn gelınce yazarım
Nasılsınız kızlar emel cim hayırlı olsun paşaların ama çok güvenme biliyosun benim hatun U öğrenene kadar erkek kı beni her seferinde oynattılar 2 3 haftaya netleşir tatlım maşallah 13 haftalık olmuşsun
benim canım çok sıkkın İstanbul da yediklerimi yiyorum kahvaltıda orda 120lerde çıkan şeker burda 180 lerde çıkıyor anlamadım ekmekten mi yumurtadan mı birebir aynı şeyler yiyorum
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, ikiside erkekse napalım sonrada bir kız doğurursun inşallah ama yinede Allah gönlüne göre versin canım.Çok öptüm seni.
kızlar aradılar sımdı hastaneden hala 3 tane emryom yasyormus en ıyı olanı bugun koycaklar :) sımdı gidiyorum bana dua edın hemenn gelınce yazarım
Nasılsınız kızlar emel cim hayırlı olsun paşaların ama çok güvenme biliyosun benim hatun U öğrenene kadar erkek kı beni her seferinde oynattılar 2 3 haftaya netleşir tatlım maşallah 13 haftalık olmuşsun
benim canım çok sıkkın İstanbul da yediklerimi yiyorum kahvaltıda orda 120lerde çıkan şeker burda 180 lerde çıkıyor anlamadım ekmekten mi yumurtadan mı birebir aynı şeyler yiyorum
Benim prenses nazlıydı zor belli oldu en önemlisi hayırlı sağlıklı evlat olmasıHadi gozun aydin insallah hep seninle kalir minigin ya da miniklerin hqyirli haberlerle gel..
Canimm hatirliyorum senin prensesi anlayana kadar ugrasmislardi bayagi:) Hayirlisi.neyse inu diledim hep Rabbimden fark etmez artik..Gebelik sekeri ki cikti sende canim yaa ekmek falan da yukseltiyor her gun bisey cikar kahvaltidan bak bakalim ne yukseltiyor. Insallah duzelir tatlim
Amin canim ilk once hayirli ve saglikli olsun ama ne bilim kizlari cok severim belki ondan hic kendimi iki erkege alistirmamistim:)) Yasim biraz daha kucuk olsa inan tekrar yapardim ama yas 35 dogum yapsam ikizler buyuyene kadar beklemek falan derken zor yani Allahim hepimizin gonlune gore versin canim bende seni cok optum..
Anlamadım ki durucum bakalım eşim İstanbul a gitti bu sabah akşam gelirken oradaki ekmekten alıcak belki ondan farkedecek 3tane ekmek değiştirdim burda ekmekten mi diye insan geriliyo tatlım ya ah bu bebiş gelene kadar ....burda daha mı çok stres yapıyosun yoksam kendine, stres de yaparmış. ben de haftaya salı kontrolümüz var sonraki günlerde de yaptıracam sanırım şeker yüklemeyi.
Vay canım 8 haftalık olmuşsun maşallah size büyümüş bebişSelamlar kızlar nasılsınız bakalım
Feride masal yaşadıklarına çok üzüldüm canım neyseki atlatmışsın Allah bir daha sıkıntı göstermesin 6 gün sonra pozitif sonucunu alalım inşallah
Ayşegülüm annende misin nasılsın canım
Benim prenses nazlıydı zor belli oldu en önemlisi hayırlı sağlıklı evlat olması
sorma canım ya şimdide şekerle uğraşıyorum aman şimdiden dikkat et ben yedim yedim tatlıları
Şaka bi yana moralim bozuluyor zaten yediklerim belli peynir domates salatalık 2 dilim ekmek onlarıda eksiltirsem açım
az kaldı tatlım ama psikolojim dayanmıyo kanamaydı dikiş atıldı rahime tansiyon düşüklüğü derken şeker çıktı Allah beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?