Vay canım 8 haftalık olmuşsun maşallah size büyümüş bebiş
annemdeyim canım ya şekerle uğraşıyorum işte başkabişii yok
Benimde tansiyonum hep düşük ayda 1 serum yiyorum iyi geliyo seninkide baya düşmüş tatlımNazli prensesini yesin teyzesiAmin canim insallah..Haklisin tatlim gercekten cok stresli bir donemmis birde sorun cikinca insanin morali daha cok bozuluyor. Zaten kahvaltida bisey yemiyormussun ki bende eksilt diyorum haklisi canim insallah esin ekmegi getirince duzelir.. Benimde tansiyonum normalde 120/80 dir ama simdi hep dusuk 90/50 beni sersemletiyor. Birde ayaklarim sismeye basladi dr. diz alti varis corabi giy sonra kotu olur dedi simdiden boyle ilerleyince ne olacak bilmiyorum. Dedigin gibi Allah beterinden korusun..
Benimde tansiyonum hep düşük ayda 1 serum yiyorum iyi geliyo seninkide baya düşmüş tatlım
canım çok erken şişmesi için tuz sakın yeme bol su iç dinlen ayaklarını uzat sarkıtma sakın ona bişii yapamıyorlar canım ben çok yorulunca ayakta kalınca şişiyo görsen parmağım içinde gömülüyo
Âmin canım atlatıcaz Allah iİn verirse geçicek herşey ne ki yıpratıyor insanıBüyüyor canım ya yarın 9. haftaya giriyoruz
Ayy kıyamam canım ya Allah kolaylık versin bunu da atlatacaksın inşallah canımÖzel mesaj yazdım sana cnm
Âmin canım atlatıcaz Allah iİn verirse geçicek herşey ne ki yıpratıyor insanı
kuzum duşa giricem gelirim sonra yine öpüyorum sizi cvp yazdım tatlım mesajınamesajına
Tünaydın tatlımm aldım mesajınıBüyüyor canım ya yarın 9. haftaya giriyoruz
Ayy kıyamam canım ya Allah kolaylık versin bunu da atlatacaksın inşallah canımÖzel mesaj yazdım sana cnm
anammm siizn işiniz çokm zor .... moons cumm sende mii şiştinn fenaa haldeee kıyamam yaa...benkayramı gördümm .çok fenaydı..o da hiç şikayet etmiyor görmesem haberimiz bile olmazdıı çektiklerindenn...çok güçlü sabırlı kadınlarsınız imreniyorum sizee..Benimde tansiyonum hep düşük ayda 1 serum yiyorum iyi geliyo seninkide baya düşmüş tatlım
canım çok erken şişmesi için tuz sakın yeme bol su iç dinlen ayaklarını uzat sarkıtma sakın ona bişii yapamıyorlar canım ben çok yorulunca ayakta kalınca şişiyo görsen parmağım içinde gömülüyo
Ahh canım yaaaa dahadamı kötü oldun sen:18::18::18::18::18:..aman gözünü seveyimm yorma kendinii dikkat et başka bişey de bilmiyorumm.:26::26:Biraz otursam fena sisiyor ozellikle sol ayagim ve bilegim tuzu azaltmaya calisiyorum suyu cok iciyorum surekli icim yaniyor. Bebisler iyi olsunda katlaniyoruz herseye.
merhaba kızlar ancak gelebildimm malumm kızkardeşimin evini tuttuk eşya telaşı ıvır zıvır alışverişleri derken hep dışardayım..bu gün doğalgazı açtırmaya gittiler avcılar daymışş başvuracakları yer...kahvaltı yaptık onlar gitti..ben de bir iki ütüm var onalrı halledeyimm...evi üstten bir temzileyeceğiz bugün..viledaydı temizlik malzemesiydi bir sürü şey aldıkk...onları götüreceğiz..eşyaları hala gelmedii..mobilyacı habire eksik evrak var deyip oyalıyor..faksla falan hallettik....beyaz eşyasın da sıkıntı çıktı mutfağa ankastre uymuyormuşş uydurmak için biraz tadilat işi çıktı.....bendeki çeyizlerini götürmek için de acele etmiyoruz ama o nasıl gidecek bilmihorum taksiyle olacakl gibi değil...konşulardan varsa büyük arabası olan rica edeceğiz artık....ev yakın zaten 10 dakika mesafede bana...
Tünaydın tatlımm aldım mesajınınasılsınn okumadan daldım son sayfayaa
anammm siizn işiniz çokm zor .... moons cumm sende mii şiştinn fenaa haldeee kıyamam yaa...benkayramı gördümm .çok fenaydı..o da hiç şikayet etmiyor görmesem haberimiz bile olmazdıı çektiklerindenn...çok güçlü sabırlı kadınlarsınız imreniyorum sizee..
Ahh canım yaaaa dahadamı kötü oldun sen:18::18::18::18::18:..aman gözünü seveyimm yorma kendinii dikkat et başka bişey de bilmiyorumm.:26::26:..suyu bol içmen çok iyii şifa olsunn inşaallah
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak 3.tüp bebek denememi yaptırdım 2gün önce dondurulmuş embriyo transferi oldum bu sefer rahime transfer öncesi ilaç koydular daha önce böyle bişey yapılmamıştı heyecandan sormaktan aklıma gelmedi bunun ne olduğunu bilen var mı sizlerede bu uygulama yapılmışmıydı:18::18:
Ikramayam.sag ol birtanem Rabbim meleklerimi vermis sikayet etmek ne haddime onlari saglikla kucagimiza alana kadar herseye katlanicaz.. Hepimiz cok guclu kadinlariz canim benim sana kolay gelsin
canım yapıştırıcı olabilir embriyonun tutunması için.Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak 3.tüp bebek denememi yaptırdım 2gün önce dondurulmuş embriyo transferi oldum bu sefer rahime transfer öncesi ilaç koydular daha önce böyle bişey yapılmamıştı heyecandan sormaktan aklıma gelmedi bunun ne olduğunu bilen var mı sizlerede bu uygulama yapılmışmıydı:18::18:
Derya inan bende abdest tutturamiyordum utaniyordum surekli her vakit abest almaya hadi insallah hamilesinVallaha mi diyon..
Ayyy enistwm opsjn valla bal dudustan..
Bide nasil bi gaz oluio biliyo musun.... ayy abdest bile zor tutuyorum. .
Bu gun kildigim butun namazlarda abdest yeniledim haa
sen yaşadıklarını söylüyon bende bugüne kadarki gebelerimizden belirti bilgisi veriyom sana onların yalançısıyım
sık sık idrara çıkmakta iyi bişi doğru yoldasın devam et yavru kanaryam...
Allah kabul etsin namazlarını dualarını canım ama dikkat etsen keşke bir iki gün oturarak kılsan daha iyi olardı
oooooo maaşallahhh baya erkencisiniz şekerim:)))))))))Selam canlar nasilsiniz ben kahvaltimi daha yeni bitirdim
oooooo maaşallahhh baya erkencisiniz şekerim:)))))))))
benkayra cım tuzu azalt canım hatta hiç yeme dşiyecem ama tansiyonun düşük daha da düşer diye korkuyorum
bol bol su iç ve otururken ayaklarını uzat mümkünse ayaklarının altına bişey koy biraz yukarda olsunlar
inşallah daha da sorun yaşamadan alırsın kucağına bebeklerini
bir iki hafta böyle yoğun geçecek napalım hayatımm...öğleden sonraları evde de olamıyorumm yarışma hediyelerim gelse geri gitmez herhalde kv m alırr inşaallah....tek düşüncem o oluyorr aklım kalmazdıı evdee...yoksaa güzel telaşlar bunlaar...şikayet değil amaa sonuçtaa hamile kalana kadar da çok çektin bee canım arkadaşımm..bayılmadan ameliyata bile girdinn ...ahh ahh hamiş kaldın devam doğuracan iki sıpayla gene sıkıntı ama neyse kii 2 tatlı gülüşleriyle unuttururlar hepsinii inşaallah
Sağol kuzum biz güçlü olmak zorundayız şikayet etme lüksünü görmüyorum kendimde kolay bulmadık Allah'ın gücüne gider diye çok korkuyorum İnan hemde ne şiştim canım ayağıma parmak bastırınca gömülüyor çıkmıyor yüzükleri saati atalı aylar oldumerhaba kızlar ancak gelebildimm malumm kızkardeşimin evini tuttuk eşya telaşı ıvır zıvır alışverişleri derken hep dışardayım..bu gün doğalgazı açtırmaya gittiler avcılar daymışş başvuracakları yer...kahvaltı yaptık onlar gitti..ben de bir iki ütüm var onalrı halledeyimm...evi üstten bir temzileyeceğiz bugün..viledaydı temizlik malzemesiydi bir sürü şey aldıkk...onları götüreceğiz..eşyaları hala gelmedii..mobilyacı habire eksik evrak var deyip oyalıyor..faksla falan hallettik....beyaz eşyasın da sıkıntı çıktı mutfağa ankastre uymuyormuşş uydurmak için biraz tadilat işi çıktı.....bendeki çeyizlerini götürmek için de acele etmiyoruz ama o nasıl gidecek bilmihorum taksiyle olacakl gibi değil...konşulardan varsa büyük arabası olan rica edeceğiz artık....ev yakın zaten 10 dakika mesafede bana...
Tünaydın tatlımm aldım mesajınınasılsınn okumadan daldım son sayfayaa
anammm siizn işiniz çokm zor .... moons cumm sende mii şiştinn fenaa haldeee kıyamam yaa...benkayramı gördümm .çok fenaydı..o da hiç şikayet etmiyor görmesem haberimiz bile olmazdıı çektiklerindenn...çok güçlü sabırlı kadınlarsınız imreniyorum sizee..
Ahh canım yaaaa dahadamı kötü oldun sen:18::18::18::18::18:..aman gözünü seveyimm yorma kendinii dikkat et başka bişey de bilmiyorumm.:26::26:..suyu bol içmen çok iyii şifa olsunn inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?